Καλημέρα! τώρα μόλις πήρα "γραμμή" το site και δεν σας κρύβω ότι......μου άρεσε.
Μόλις γύρισα από τη Γαλλια για ένα επαγγελματικό που είχαμε πάει και κρίνω σκόπιμο να σας γράψω τι έγινε......

Καταρχήν στο Παρίσι πήγαμαι δύο κοπέλες από το γραφείο. Τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο και βγήκαμε μήπως και βρούμε κανένα μπιστρό να πιούμε κάτι. Γαλλικά μιλάμε και οι δύο. Βρήκαμε λοιπόν ένα μικρό μπαράκι, παραγγείλαμε και αρχίσαμε να συζητάμε για τα του ταξιδιού.

Κάποιος από δίπλα μας πλησίασε, και άρχισε τα σπαστά ελληνικά. Μας έκανε έκπληξη το γεγονός πως μπορεί ένας μιγάς να μιλάει ελληνικά. Μας εξήγησε ότι ο συγκάτοικος του ήταν Έλληνας και έμαθε όταν μπορούσε στα τέσσερα περίπου χρονια που έμειναν μαζί. Μας κέρασε ποτό, μιλήσαμε και του είπαμε που μένουμε, αφού ήθελε την επομένη να μας ξεναγήσει. Όταν τελειώσαμε την επομένη από το σεμινάριο, ήρθε στο ξενοδοχείο και βγήκαμε για βόλτα. Προσπαθούσε να μιλάει μόνο ελληνικά αλλά όπως καταλαβαίνετε ήταν κομάτι δύσκολο. Περάσαμε περίπου 4 ώρες μαζί αν και καταλάβαινα ότι με καλοκοιτούσε. Η ιδέα να πηδηχθώ με μαύρο ή σχεδόν μαύρο με έφτιαχνε, αφού δεν το είχα ξανακάνει. Η φίλη μου έφυγε γιατί ήταν...κουρασμένη ενώ εμείς συνεχίσαμε για ένα ποτό ακόμη. Με ρώτησε αν ήθελα να μου κεράσει καφέ στο σπίτι του και του είπα χωρίς σκέψη ναι. Όταν ανεβήκαμε στη σοφίτα που μένει, έπαθα πλάκα από τη διακόσμηση. Όλα στο χώρο ήταν ανατολιτικα, ακόμη και καντίλες είχε κρεμασμένες από τα ταβάνια....Καταπληκτικό. Μου έφτιαξε καφέ και άρχισε τον πρόλογο. Μου έπιασε το πόδι, το στήθος και τον έστειλα για μπάνιο.

Βγήκε από το ντους με ένα άσπρο μπουρνούζι. Η θέα του σχεδόν μαύρου με το άσπρο ρούχο με τρέλανε. Μπήκα με τη σειρά μου εγώ, αφού πριν τηλεφώνησα στη φίλη μου και της είπα ότι θα αργήσω....λιγάκι. Έκανα μπάνιο και φορώντας μόνο μια πετσέτα βγήκα στο καθιστικό. Έβλεπε τηλεόραση με το μπουρνούζι ανοιχτό, όπου διέκρινα χωρίς δυσκολία τον πούτσο του να κρέμεται μέχρι το πάτωμα!!!!Απίστευτο.

Τον έπιασα με το χέρι μου και άρχισα να τον ρουφάω..ήταν απίστευτα μεγάλος και σχεδόν σοκολατί σε χρώμα. άρχισε να πρίζεται και να φουσκώνει, να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο από ότι φανταζόμουνα. Μου άνοιξε τα πόδια και με το δάχτυλο μου έτριβε την κλειτορίδα.

Μου έβαζε δάχτυλο μέχρι να ανοίξει το παπί μου και με σήκωσε βάζοντας με καθίσω στην άκρη του καναπέ. Έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και άρχισε να πιέζει για να μπει μέσα μου. Η καύλα απίστευτη. Με προσεκτικές κινήσεις μπήκε μέσα μου και αν το πιστεύετε κάθε που έπιανε πάτο και ο μισός ήταν έξω με τρέλαινε ο πόνος που ήταν γλυκός.

Με γύρισε μπρούμιτα όπου με πήρε αρκετές φορές, μετά ανάσκελα, μετά στην κουζίνα, μετά στο μπάνιο, μετά στο πάτωμα.
Κάθισα επάνω του και προσπαθούσα να τον βάλω όσο πιο μέσα γίνεται. Έχυσα 3 φορές και αυτός, όχι στο στόμα μου μία.

Η εικονα και μονο να γαμιέμαι με ένα μαύρο πουτσαρά με τρέλανε.

Γιατί να μην έχουμε και στην Ελλάδα πλούσιους σε προσόντα άνδρες?

Click here for more!