Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory - Sex Stories - Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισα να κάνω διακοπές στο εξοχικό της φίλης μου της Καίτης ύστερα από τις τόσες φορές που με είχε καλέσει. Με την Καίτη είμαστε από μικρές φίλες κι έχουμε ιδιαίτερο θάρρος. Συνηθίζαμε λοιπόν, να καθόμαστε γυμνές και να διαβάζουμε ερωτικά περιοδικά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είχαμε χαϊδέψει ποτέ η μία την άλλη ούτε είχαμε φιληθεί. Κάπου όμως ένιωθα ότι ήταν ζήτημα χρόνου. "Όμως όλα ανατράπηκαν με τον ερχομό της Λέτας.

Η Λέτα ήταν μια ψηλή κοκκινομάλλα αρκετά μεγαλύτερη μας, που ήταν οικογενειακή φίλη και είχε έρθει κυριολεκτικά απρόσκλητη. Είχα δυσαρεστηθεί στην αρχή αλλά δεν γινόταν να τη διώξουμε. Τελικά αποδείχτηκε αρκετά ωραίος τύπος και άρχισα να την συμπαθώ. Αρχικά υποχρεωθήκαμε να ντυνόμαστε άλλα το γεγονός ότι κυκλοφορούσε κι εκείνη αρκετές φορές γυμνή ανάμεσά μας, μας έκανε ν' αλλάξουμε άποψη. "Έτσι γρήγορα κι οι τρεις βρεθήκαμε να κυκλοφορούμε γυμνές κι η ατμόσφαιρα στο σπίτι έγινε πιο ερωτική παρά πότε.

Ένα βράδυ περασμένες έντεκα, έβλεπα τηλεόραση ενώ η Καίτη είχε κιόλας πάει για ύπνο. Η Λέτα είχε βγει και γυρίζοντας με βρήκε γυμνή με ένα ποτήρι μπίρα μπροστά στην τηλεόραση. Κάθισε κοντά μου κι αρχίσαμε να χαζεύουμε ένα χαζό αισθηματικό έργο. Πρόσεξα πως η Λέτα όλο και κρυφοκοίταγε τις Θηλές και τα μπούτια μου, αλλά δεν έδωσα σημασία. Σηκώθηκε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα της για να ξαναγυρίσει γυμνή. Δεν ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπα αλλά όταν κάθισε δίπλα μου κι έριξα ασυναίσθητα μια ματιά στις θηλές της τις είδα σηκωμένες. Την κοίταξα παραξενεμένη.

«Το ξέρεις ότι είσαι πολύ όμορφη και μ' ερεθίζεις πολύ;» μου είπε με βραχνή φωνή.

Έγειρε πάνω μου και τα χείλη της χωρίς καμιά προειδοποίηση κόλλησαν στα δικά μου. Δεν πρόλαβα ν' αντιδράσω κι ένιωσα τη γλώσσα της να με πιέζει στα δόντια. Μισανοιξα το στόμα μου και την άφησα να με κατακτήσει ενώ ήδη οι θηλές μου είχαν ορθωθεί. Χωρίς να το καταλάβω είχα κιόλας ερεθιστεί.
Η Λέτα αποδείχτηκε ιδιαίτερα δραστήρια και έμπειρη. Με ξάπλωσε στον καναπέ χωρίς να πούμε κουβέντα κι άρχισε να μου γλείφει τις θηλές. Βόγκηξα κλείνοντας τα μάτια μου κι άνοιξα ανεπαίσθητα τα πόδια μου. Το μουνάκι μου γινόταν όλο και πιο υγρό καθώς τα χάδια της Λέτας γινόταν όλο και πιο επίμονα. Τα χείλη της στάθηκαν στην απαλή καμπύλη της κοιλιάς μου κι ανατρίχιασα ολόκληρη. Ήθελα πολύ αυτό που ετοιμαζόταν να κάνει. Έτσι άνοιξα κι άλλο τα πόδια μου ενώ η Λέτα κατέβαινε αργά προς το φουντωτό θαμνάκι, ανάμεσα στα πόδια μου. Η κλειτορίδα μου χτυπούσε στο ρυθμό της καρδιάς μου. Η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη. Το κορμί μου ηλεκτρισμένο, παράλυτο σχεδόν άκουγε μόνο τα χάδια της Λέτας. Και τότε τα χείλη της ακούμπησαν επιτέλους στην κλειτορίδα μου και το κορμί μου τινάχτηκε. Μούγκρισα από ηδονή καθώς η γλώσσα της ανεβοκατέβαινε στα μουνόχειλά μου και σταματούσε στην κλειτορίδα μου για να τη δαγκώσει. Αυτή η δαγκωματιά με τίναξε στον έβδομο ουρανό. Καταλάβαινα πως κι η Λέτα θα ήταν ερεθισμένη αλλά δεν είχα το κουράγιο να κάνω τίποτα. Ήδη έφτανα στον πρώτο μου οργασμό. Εκείνη ωστόσο συνέχισε και πιάνοντάς με, με γύρισε καθιστή στον καναπέ και πέρασε τα πόδια μου πάνω από τους ώμους της. Το στόμα της ρούφηξε κυριολεκτικά το μουνάκι μου κι η κλειτορίδα μου ορθωμένη έτρεμε κάθε φορά στο δάγκωμά της. Και τότε καθώς μου άνοιγε για μια ακόμη φορά το μουνί μου με τη γλώσσα της, έχωσε άξαφνα ένα ολόκληρο δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου.

Τινάχτηκα ανήμπορη ν' αντιδράσω κι άρχισα ξανά να χύνω απανωτά όσο κράταγαν τα χάδια της φίλης μου. Εκείνο το βράδυ θα πρέπει να έχυσα τουλάχιστον είκοσι φορές. Κάποια στιγμή φαίνεται ότι κάναμε φασαρία γιατί στο άνοιγμα της πόρτας φάνηκε αγουροξυπνημένη η Καίτη.

«Βλέπω ότι περνάτε καλά εσείς οι δύο», είπε με κάποια ζήλια στη φωνή της.
«Δεν έχεις παρά να έρθεις να μας κάνεις παρέα», χαμογέλασε η Λέτα.

Γρήγορα βρεθήκαμε κι οι τρεις σ' ένα απίθανο σύμπλεγμα που χώρισε μόλις τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν αποκαμωμένες πια κοιμηθήκαμε η καθεμιά στο κρεβάτι της. Όλο τον υπόλοιπο καιρό μέχρι να φύγει η Λέτα, καθημερινά και μάλιστα τις πιο πολλές φορές την ημέρα κάναμε έρωτα. Βλεπόμαστε ακόμη τακτικά με την Καίτη, η Λέτα χάθηκε αλλά ελπίζω ότι σύντομα uα μεγαλώσουμε την παρέα μας με μια ακόμη φίλη που θ' αρέσει και στις δύο.

Click here for more!