Με λένε Αρη και το καλοκαίρι που μας πέρασε εγώ και μια πολύ καλή μου φίλη μου η Μαρία ( παλιά τα είχαμε αλλά όταν χωρίσαμε κρατήσαμε μια πολύ καλή φιλία) αποφασίσαμε να πάμε να περάσουμε ένα σαββατοκύριακο στο σπίτι μου στην Χαλκιδική .

Η Μαρία εκείνη την περίοδο είχε δεχτεί επίσκεψη από μια κοπέλα από την Σουηδία ( η Margo ) που την είχε γνωρίσει πέρυσι στις διακοπές της και αλληλογραφούσαν.

Η Μαρία πρότεινε να βγούμε για καφέ όλοι μαζί μια μέρα πριν φύγουμε για το 2ημερο να έρθει να την γνωρίσω και εγώ. Την είχα δει σε κάτι φωτογραφίες που είχαν βγάλει μαζί αλλά όταν την είδα από κοντά μου έπεσε το σαγόνι , ήταν ένα 22χρονο ξανθό μουνί με τις τελειότερες αναλογίες που έχω δει ποτέ σε γυναίκα. υπέροχο πρόσωπο φανταστικό στήθος μέση δαχτυλίδι και πόδια ατελείωτα. αμέσως μου πέρασε η ιδέα να την καλέσουμε και αυτή στην Χαλκιδική και το είπα στην Μαρία. η Μαρία δέχθηκε αμέσως όπως και η margo όταν της το προτείναμε. το καλό της υπόθεσης ήταν ότι η margo δεν ήξερε καθόλου ελληνικά έτσι μπορούσα να μιλάω στην Μαρία άνετα χωρίς να μας παίρνει χαμπάρι για το τι λέμε.

Αφού είχα αυτή την ευκαιρία είπα στην Μαρία ότι πρέπει να με βοηθήσει εκεί που θα πάμε να την ρίξω στο κρεβάτι με οποιοδήποτε τρόπο. Η Μαρία στην αρχή το σκέφτηκε λίγο αλλά μετά δέχτηκε. έτσι ξεκινήσαμε την επόμενη μέρα για το ταξίδι μας .
Σε όλη την διαδρομή εγώ και η Μαρία είχαμε όλο τον χρόνο να κανονίσουμε το σχέδιο που θα κάναμε για να πηδήξω την margo.η Μαρία μου πρότεινε να κάνουμε κάτι που θα την προκαλούσε και αν τελικά ήθελε αυτή ας το συνέχιζε .
έτσι αποφασίσαμε την ώρα που θα κοιμόμουν να της έλεγε να έρθουν να με δέσουν να μας άφηνε μόνους και ότι γινότανε. έτσι και έγινε . Την επόμενη μέρα το πρωί ( εγώ κοιμήθηκα γυμνός για να βοηθήσω την κατάσταση) ήρθαν και
Με έδεσαν κοιμισμένο (έτσι νόμιζε η margo) όχι σφιχτά για να μπορώ να λυθώ οπός είχαμε κανονίσει με την Μαρία. αμέσως μετά άκουσα την Μαρία να λέει ότι πάει στην παραλία από κάτω και τις πρότεινε να με πηδήξει .

Η margo γέλασε λίγο και εκείνη την στιγμή η Μαρία έφυγε. αφού για κανένα 3λεπτο ήμασταν μόνοι η .margo αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Έβγαλε το σουτιέν από το μαγιό της και άρχισε σιγά σιγά να με γλύφει καυλιάρικα .ο πούτσος μου είχε σηκωθεί και περίμενε την λύτρωση. Έπιασε τον πούτσο μου και άρχιζε να τον παίζει και μετά από λίγο την θέση του χεριού της πήρε το υπέροχο στοματάκι της .

Μου έγλειφε γύρω γύρω το κεφαλάκι που είχε πρηστεί από την καύλα .τα αρχίδια μου πονούσαν από το πρήξιμο. Όμως ξαφνικά η margo σηκώθηκε και αφού έβαλε ξανά το μαγιό της με παράτησε έτσι και έφυγε να πάει στην παραλία. αφού με λίγη προσπάθεια λύθηκα πήρα στο κινητό στην παραλία την Μαρία να μου πει τι έγινε .

Της είπε ότι κόλλησε ξαφνικά και με παράτησε αλλά την έπεισε να ξαναγυρίσει να τελειώσει το έργο της. άκουσα κλειδιά στην πόρτα και έκλεισα το τηλέφωνο . Μόλις μπήκε στο σπίτι με είδε γυμνό να την περιμένω όλο καύλα . Μου χαμογέλασε και πλησίασε. Την πήρα από το χέρι και την οδήγησα στο κρεβάτι .την έπιασα από την μέση και άρχισα να της γλύφω τον λαιμό.

Με μια κίνηση της έβγαλα το σουτιέν και την έβαλα στο κρεβάτι .πήρα ένα σχοινί από αυτά που με είχαν δέσει και της το έδειξα. Μου γέλασε πονηρά. πήρα τα χέρια της πίσω και την έδεσα στο κρεβάτι . της έβγαλα και το κυλοτακι και άρχισα να δένω και τα πόδια της ανοιχτά γλύφοντας ταυτόχρονα τα δάχτυλα . έτσι σε 2 λεπτά ήταν δεμένη χειροπόδαρα έτοιμη να παραδοθεί στις ορέξεις μου και χωρίς αυτή την φορά να μπορεί να ξαναφύγει άρχισα να την γλύφω παντού με ιδιαίτερη προτίμηση στο καλοξυρισμένο μουνάκι της. οι ρόγες της είχαν γίνει σαν καρφιά από την καύλα. με μια κίνηση ο πούτσος μου καρφώθηκε στο καυτό μουνάκι της.

Αυτό ήταν τότε άρχισε το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου. Την ξέσκιζα με τέτοια καύλα που πολύ σύντομα ο πούτσος μου έκανε σαν τρελός έτοιμος να εκραγεί , μόλις έφτασα στο όριο άρχισα να χύνω ασταμάτητα πάνω στο κορμί της ενώ αυτή βογκούσε δυνατά. άρχισα σιγά - σιγά να την λίνο και όταν την ελευθέρωσα άρπαξε τον πούτσο μου και άρχισε να μου παίρνει ένα φανταστικό τσιμπούκι έτσι χυμένη οπός ήταν. Δεν ήθελα πολύ για να ξεκινήσω πάλι από την αρχή. Όμως τώρα τα πράγματα ήταν διαφορετικά από πριν.

Μου γύρισε τον κώλο της και έτσι καθισμένη στα τέσσερα άρχισε να τρίβει την κωλοτρυπίδα της. Αυτό ήταν πήρα τα χέρια της πίσω από την πλάτη και τα έδεσα σφικτά. Με τίποτα δεν άφηνα αυτή την ευκαιρία χαμένη .μόλις την ακινητοποίησα σάλιωσα λίγο την κωλοτρυπίδα της και πλησίασα το πουτσοκεφαλο στην τρυπούλα .δεν πρέπει να το είχε δοκιμάσει πάνω από 2 - 3 φορές από κει γιατί ήταν πολύ στενή σχεδόν αγαμητη θα έλεγα. άρχιζα να πιέζω σιγά σιγά αλλά μάταια. Συνέχιζα να πιέζω μέχρι που άρχιζε το κεφαλάκι να τρυπάει το κωλαράκι της.

μόλις μπήκε όλο το κεφαλάκι άρχισε το δεύτερο ξέσκισμα πιο δυνατό και πιο άγριο. Ούρλιαζε από καύλα την ώρα που την έπαιρνα από πίσω και τράβαγα συγχρόνως τα μαλλιά της σαν να ήταν αλογάκι. Ο πούτσος μου είχε πάρει φωτιά από το γαμήσι .τα αρχίδια μου χτύπαγαν πάνω στα κολομαγουλα της και αυτή ούρλιαζε σαν τρελή καθώς άρχισε να χαλαρώνει ο σφικτήρας της από το πολύ γαμήσι.

πέρασε περίπου ένα δεκαπεντάλεπτο και ξανά ο πούτσος μου άρχισε να χύνει καυτό σπέρμα πάνω στην υπέροχη πλάτη της. μόλις τελειώσαμε ήμασταν πτώματα και οι δυο και πάνω από όλα ευχαριστημένοι. Εν τω μεταξύ η Μαρία όσο εγώ έπαιρνα από πίσω την margo είχε έρθει και μας έπαιρνε μάτι χωρίς να την καταλάβω. όταν ντυθήκαμε η Μαρία μου είπε ότι ποτέ δεν την είχα περιποιηθεί έτσι αυτή οπός την margo. Της υποσχέθηκα όταν βρούμε την ευκαιρία θα την περιποιηθώ ανάλογα. Η margo μετά από μια βδομάδα έφυγε και δεν την ξανά είδα.

Απλά ελπίζω ότι το καλοκαίρι θα ξαναέρθει και τα κάνουμε όλοι μαζί ένα υπέροχο τρίο !!!!!!!!!!!!!!!

Click here for more!