Ήμουν μόνη στο σπίτι, το αγόρι μου έλειπε και διάβαζα τις ερωτικές ιστορίες στο site σου...

Κάποια στιγμή βρήκα μια πραγματικά πολύ καλή ιστορία και στο τέλος είδα πως υπήρχε e-mail του "συγγραφέα". Αποφάσισα να του στείλω ένα μήνυμα λέγοντάς του που βρήκα τη διεύθυνσή του και για ποιο λόγο του έστειλα mail.

Μου απάντησε σχεδόν αμέσως λέγοντάς μου πως βρίσκεται στο chat. Έτρεξα στο chat και τον βρήκα εκεί. Αμέσως αρχίσαμε να μιλάμε prive. Η συζήτηση πολύ γρήγορα απέκτησε σεξουαλικό χαρακτήρα και ούτε που κατάλαβα πώς βρέθηκα με ένα αγγούρι στον κώλο μου και μερικά δάχτυλα να γαμάνε πότε πότε το μουνάκι μου. Είχα φυσικά ξεχάσει εντελώς ότι είχα δώσει κλειδιά στο αγόρι μου και ότι θα ερχόταν ανά πάσα στιγμή!

Έτσι ταράχτηκα πάρα πολύ όταν ένιωσα τον σβέρκο μου να πιέζεται στην πλάτη της καρέκλας καθώς κάποιος μου τραβούσε τα μαλλιά. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα το αγόρι μου να με κοιτάζει θυμωμένο και συνειδητοποίησα ότι παρακολουθούσε εδώ και μερικά λεπτά τις ενέργειές μου! Δεν είπα τίποτα...
Έκλεισα τον υπολογιστή, σηκώθηκα όρθια και του είπα να μη δώσει παράταση στο θέμα.
Εξακολουθούσε να με κοιτάζει...Πήγα να ντυθώ όμως με έσπρωξε στην καρέκλα απότομα κάνοντας το αγγούρι να χωθεί τελείως στον κώλο μου. Άρχισε να φωνάζει και να με βρίζει:
-Ώστε έτσι μωρή πουτάνα! Δεν σε ικανοποιώ και γαμιέσαι διαδυκτιακά με άλλους καλύτερους!
-Όχι, του είπα, απλά μαλακιζόμουν και σε περίμενα...προσπάθησα να δικαιολογηθώ αν και ήξερα ότι είχε δει ότι μιλούσα με άλλον.
-Άι στο διάολο μωρή καριόλα, με δουλεύεις κι από πάνω!
Είχε παρεκτραπεί εντελώς και εγώ είχα αρχίσει να τρομάζω...Προσπάθησα να τον ηρεμήσω:
-Ηρέμησε, εντάξει έχεις δίκιο το παραδέχομαι αλλά σου υπόσχομαι δεν θα το ξανακάνω, είπα και ξανασηκώθηκα για να ντυθώ.

Όμως εκείνος δεν είχε σκοπό να ηρεμήσει. Με χαστούκισε δυνατά και με έσπρωξε στο πάτωμα. Έκατσα στο κρύο πάτωμα ενώ τα αγγούρι το οποίο ήταν και αρκετά χοντρό με είχε ξεσκίσει, αλλά αυτός δεν το είχε καταλάβει. Έβγαλε τη μπλούζα του και τα παπούτσια του και γονάτισε μπροστά μου. Χούφτωσε δυνατά τα βυζιά μου, εγώ πόνεσα και προσπάθησα να του πω να σταματήσει αλλά εκείνος τα έσφιξε πιο δυνατά αφήνοντας κοκκινίλες. Δεν τολμούσα να κάνω τίποτα πια...έτρεμα.

Κατέβασε το παντελόνι του, το έβγαλε και με πρόσταξε να του πάρω πίπα. Υπάκουσα, και καθώς έγλειφα την σεβαστού μεγέθους πούτσα του έλεγε διάφορα όπως:

-Θα γίνεις η δική μου πουτάνα και όχι μόνο τον άλλων. Τ' ακούς μωρή μαλακισμένη;

Έσπρωχνε το κεφάλι μου προς την πούτσα του και κόντευα να πνιγώ. Τα αρχίδια του ακουμπούσαν το πρόσωπό μου μερικές στιγμές. Σε λίγο κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει γιατί του είχε σηκωθεί πολύ και έβγαζε βογκητά ικανοποίησης. Επειδή όμως δεν μου αρέσει να καταπίνω σπέρμα, και το ήξερε προσπάθησα να τραβηχτώ...

-Όχι μωρή παλιοπουτάνα, άστα αυτά θα τα πιεις όλα δε θα αφήσεις τίποτα. Θα χύσω και στον γαμημένο τον κώλο σου καριολάρα.

Έτσι μην μπορώντας να κάνω τίποτα έκατσα να γευτώ μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τον άσπρο χυμό του, καθώς σκεφτόμουν ότι έτσι που ήταν θα μπορούσε να μου χώσει τη πουτσάρα του στον κώλο απότομα και τρόμαζα γιατί ήξερε κι αυτός κι εγώ ότι πονάω πολύ από πίσω. Πολλά χύσια είχαν πασαλειφτεί και στα βυζιά μου.

Όταν πήρε την πούτσα του από το στόμα μου, με σήκωσε από τη μέση και με έβαλε στο κρεβάτι. Έκατσε επάνω στην κοιλιά μου και έβαλε την πούτσα ανάμεσα στα βυζιά μου και άρχισε να τρίβεται και να χοροπηδάει επάνω μου. Ούρλιαζα αλλά αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα. Όταν σηκώθηκε έκλεισα τα μάτια μου εξαντλημένη όμως δεν είχα προλάβει να πάρω ανάσα όταν με έσπρωξε και έπεσα στο πάτωμα. Το αγγούρι ήταν πολύ βαθιά στον κώλο μου και δεν το ένιωθα πια.

Μου είπε να στηθώ στα τέσσερα. Κατάλαβα τι είχε σκοπό να κάνει και τα' παιξα αλλά δεν είχα το κουράγιο να κανω τίποτα! Άνοιξε τον κώλο μου και έγλειψε την ελαφρώς ανοιγμένη κωλοτρυπίδα μου. Όταν έβαζε μέσα την γλώσσα του με διαπερνούσαν κύματα κάυλας και οργασμού. Όπως και να ήτανε ήτανε γαμήσι και δεν ήταν δυνατόν να μην καβλώσω! ύστερα μπήρε την γλώσσα του και σήκωσε την πούτσα του.

Το κεφάλι μου κόνετυε να σπάσει. Έκλεισα τα μάτια μου και ένιωσα απίστευτο πόνο καθώς το καυλί του έμπαινε με δύναμη στον κωλό μου. Άρχισε να μπαινοβγαίνει και να χαστουκίζει ταυτόχρονα τα κωλομάγουλά μου. Έτρεμα και δεν μπορούσα να κουνηθώ, τα χέρια μου δεν με κράταγαν και τα άφησα κάτω, και το κεφάλι μου ακούμπησε το πάτωμα, πράγμα που έκανε τον κώλο μου να τουρλώσει περισσότερο. Το αγόρι μου κατάλαβε πως και κάτι άλλο υπήρχε μέσα στον κώλο μου. Έβγαλε την πόυτσα του και έχωσε το χέρι του ολόκληρο μέσα για να δει! Η καύλα αλλά και ο πόνος ήταν απίστευτα και δεν ήμουν ικανή να κάνω οτιδήποτε! Εν τω μεταξύ εκείνος βρήκε το αγγούρι και το τράβηξε έξω.

Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση καθώς τίποτα δεν υπήρχε μέσα μου πια. Όχι όμως για πολύ. Εκείνός ξαναέχωσε την πούτσα του στον κώλο μου και έγλυφε το αγγούρι που είχε επάνω την γεύση του κώλου μου. Το ευχαριστιόταν αφάνταστα.
Δεν είχα ιδέα τι άλλο είχε στο θολωμένο μυαλό του. Είχα παραλύσει.

Με κράτησε από τη μέση έχοντας πάντα την πούτσα του μέσα στον κώλο μου και με αδήγησε στο μπαλκόνι. Ότι και να γινόταν τώρα δεν είχα δύναμη να το αντιμετωπίσω. Με έβαλε στα κάγκελα με τα βυζιά μου προς τα έξω. Ήταν απόγευμα και δεν υπήρχε ευτυχώς πολύς κόσμος έξω. Έβγαλε το ένα του χέρι έξω από τα κάγκελα και άρχισε να τρίβει το μουνί μου. Θα σου ξεσκίσω το μουνί δημοσίως πουτανάκι. Άρχισε να βάζει ένα δύο και τρία δάχτυλα στο μουνάκι μου. Η πούτσα του ήταν ακόμα στον κώλο μου. Ήξερα πως πολύ είχαν βγει στα μπαλκόνια και μας κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα. Συνέχσε για πολλή ώρα να τρίβει το μουνί μου και να το γαμάει με τα δάχτυλα. Είχα χαλαρώσει κάπως. Τον έσπρωξα προς τα πίσω και η πούτσα του βγήκε από τον κωλο μου ο οποίος είχε ανοίξει τελείως. Γύρισα και τον αγκάλιασα προσπαθώντας να τον ηρεμήσω και να ηρεμήσω κι εγώ. Έβαλε τα χέρια του στον κώλο μου και με σήκωσε . Αγκάλιασα με τα πόδια μου τη μέση του. Με πήγε στο σαλόνι και με πέταξε στον καναπέ.

-τώρα θα σε γαμήσω πολύ τρυφερά γλυκιά μου, μου λέει με ειρωνικό ύφος.
-Σε παρακαλώ..., έκανα μια τελευταία προσπάθεια να τον ηρεμήσω. Όμωε εκε'ινος ήθελε να τελειώσει τις ιδέες του επάνω μου.

Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να μου κάνει ένα φανταστικό γλυφομούνι που θα μπορούσε να με κάνει να ξεχάσω όλα όσα μου είχε κάνει πριν. ΄΄Οταν άγγιξε την κλειτορίδα μου τα είδα όλα και άφησα τα χύσια μου να φύγουν επάνω στη γλώσσα του. Δεν έχασε καιρό και έβγαλε την πούτσα του και την πασάλειψε με τα χύσια μου και ύστερα μου την έχωσε πολύ απότομα στο μουνάκι μου.
-Το μουνάκι σου θα στο ξεσκίσω πουτανομούνα. Θα σε κόψω στα δύο προσωπική μου Λολίτα. Θα σε γαμήσω μέχρι τη μήτρα!
Μπαινόβγαινε μέσα μου και έφτανε μέχρι τη μήτρα. Με έπιανε από τη μέση και με ανεβοκατέβαζε επάνω στον πούτσο του που σίγουρα είχε φτάσει τους 20 πόντους. Με είχε πραγματικά ξεσκίσει. Άρχισα να χύνω με σπασμούς σαν τρελή επάνω στην πούτσα του.

Σηκώθηκε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Γύρισε σε 5'' κρατώντας στο χέρι του το αγγούρι που πριν από λίγο με γαμούσε. Ήρθε από πίσω μου και μου είπε:

-Τώρα θα δείς τι σημαίνει να σε γαμάνε και στις δύο τρύπες σου μωρό μου...
Έχωσε με αργές κινήσεις το καυλί του στον κώλο μου που πια είχε συνηθίσει τις έπιδρομές και είχε ανοίξει αρκετά. Μόλις είδε ότι ήμουν πια χαλαρή πήρε το αγγούρι και το έχωσε στο μουνί μου. Τα'παιξα.

Γαμιόμουν σαν σκυλα, σαν πουτάνα και από τις δύο μου τρύπες. Πονούσα και έχυνα ασταμάτητα. Αυτό κράτησε για πάνω από 10 λεπτά.

Όταν σταμάτησε, ξάπλωσε δίπλα μου για λίγο και ύστερα με πήγε στο μπάνιο. Εκεί με καθάρισε από τα χύσια, με έκανε μπάνιο και με πήγε στο κρεβάτι αφού μου φόρεσε μια φαρδιά και μακριά μπλούζα του. Έκανε κι αυτός μπάνιο και όταν ήρθε στην κρεβατοκάμαρα είχα κοιμηθεί.

Αργότερα, το βράδυ ξύπνησα κάποια στιγμή και τον είδα από κάτω μου να χαιδέυει απαλά και τρυφερά το μουνάκι μου, που πριν από λίγο το ξέσκιζε με μανία. Δεν κατάλαβε ότι είχα ξυπνήσει. Το χάιδευε για αρκετή ώρα σαν να προσπαθούσε να το αποζημιώσει για ότι του είχε κάνει.

Στο τέλος μου έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί (στο μουνί) και ήρθε να ξαπλώσει δίπλα μου. Έκλεισα αμέσως τα μάτια μου κι έκανα πως κοιμόμουν.
Όταν ξύπνησα το πρωί, μου είχε ετοιμάσει πρωινό και είχε φύγει για δουλειά. Βρήκα επίσης ένα άκρως απολογητικό σημείωμα που έδινε πολλές εξηγήσεις.

Όταν γύρισε το μεσημέρι μου τα εξήγησε όλα κλαίγοντας και μου ζήτησε να τον συγχωρέσω, και ότι με αγαπάει πολύ. Μου έφερε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και είπε πως δεν πρόκειται να ξανακάνει ποτέ καμιά τέτοια μαλακία, αλλά και εγώ ήξερα ότι τον πλήγωσα με αυτό που έκανα.

Είπε επίσης πως θα δεχόταν ότι και να του έλεγα γιατί είχε παραδεχτεί το μεγάλο του λάθος. Τον συγχώρεσα γιατί τον αγαπάω κι εγώ πολύ όπως και εκείνος και έτσι συνεχίσαμε να ζούμε μαζί ... μάλλον θα προχωρήσουμε και για πολύ ακόμα μαζί!

Click here for more!