Με την Τίνα γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου. Στην αρχή δεν μου έλεγε τίποτα ήταν απλώς μια νταρντατογυναίκα όμως όσο την κοίταγα τόσο με εβρισκα πραγματα πάνω της που ήταν ακρος ερεθιστικα , όπως τα τεραστια βυζομπαλα της και η κολάρα της. Ομως η γνωριμία μας δεν φάνηκε να έχει μέλλον αφού ούτε και αυτή είπε τίποτε άλλωστε νομίζω ότι τα είχε εκείνη την περίοδο. Μετά από κανα μήνα με πήρε ο φίλος μου και μου λέει μάντεψε με ποια σου κανόνισα και μου λέει πως η τύπισσα είχε μείνει μόνη και προφανώς είχε γκάβλες και του ζήτησε να κανονίσει να βρεθούμε, όπως και έγινε. Για φαγητό πήγαμε όχι τίποτα ιδιαίτερο και μετά μας αφήσαν μόνους. Ηθέλα να δω μέχρι που σκοπεύει να το πάμε και της λέω δεν πέρνουμε καμια τανία και να αράξουμε σπίτι μου, για καλή μου τύχη ήταν ιδιαίτερα θερμή στην προτασή μου.
 
 Πήγαμε σπίτι και έβαλα την ταινία να παίζει κατσαμε δίπλα αλλά δεν έβλεπα κάτι το ενθαρρυντικό, κάτι που θα μπορούσα να πιαστώ και να χωθώ, όταν η ταινία πλησίαζε προς το τέλος λέω από μέσα μου η τώρα η ποτέ και απλώνω το χέρι μου και την χουφτώνω αμέσως αυτή γυρνάει και με αρχίζει σε κάτι γλωσσόφιλα , δεν χάνω και εγώ την ευκαιρία και της ξεκουμπώνω το τζην, το γαμημένο ακόμα το θυμαμαι το πιο σφικτό τζην που έχω συναντήσει δεν έβγαινε με τίποτα, αρχίσω και παίζω με την μουνάρα της και μόλις βράχηκαν για τα καλά τα δαχτυλά μου βγάζω ένα από εκεί και της το καρφώνω στην κολάρα. Η τύπισσα έβαλε κάτι φωνές λες και την σφάζανε, μετά από λίγο γυρνάει και μου λέει δεν σε πειράζει που φωνάζω , όχι μωρό μου της λεω φώναξε όσο θες μισό μόνο να κλείσω το παράθυρο. Μόλις γύρισα στο κρεβάτι επιδόθηκε σε μια πίπα άλλο πράγμα , για δεύτερη φορά στην ζωή μου είδα τον πούτσο μου να εξαφανίζεται ολόκληρος μέσα σε ένα στόμα και εγώ να νοιώθω πάνω του της αμυγδαλές της , ήταν απίστευτη εμπειρία, μόλις ήταν να τελείωσω γυρνάει και μου λέει μωρό μου μην χύσεις μέσα γιατι δεν μπορώ , εντάξει εντάξει της λέω και τησ πίανω το κεφάλι και της τον ξανακαρφώνω βαθιά στο λαιμό , σε λίγο αρχισα να χύνω και η τύπισσα τα ρούφαγε με μια απίστευτη λαιμαργία , σκέψου και να ήθελε είπα από μέσα μου.

Πήγα στο μπάνιο πλύθηκα και γύρισα για την συνέχεια, το μώρο (τι μωρό δηλαδή) με ξαναπήρε στο στόμα της και έγινα τούρμπο πάλι σηκώθηκα της άνοιξα τα πόδια (θαύμασα την μουνάρα της που την είχε ξυρίσει σε σχήμα τουλίπας ) και της τον κάρφωσα, ε ρε που άρχισε της φωνές πάλι και όσο φώναζε αυτή τόσο γκάβλωνα εγώ και τόσο πιο δυνατά την γάμαγα , σε λίγο ήρθε από πάνω μου και βρέθηκα να την γαμάω με την ψωλή μου στο μουνί της και με το δαχτυλο στον κώλο της, ναι μωρό μου μου λέει αλλά δεν θέλω να μου γαμήσεις τον κώλο.

Τι ήταν να μου το πει , την γυρνάω στα τέσσερα της πιάνω τα χέρια πισώπλατα και της τον καρφώνω στον κώλο με όλη μου την δύναμη , ούτε σάλιο ούτε λιπαντικά ούτε τίποτα ξερά σκέτα βρέθηκα μέσα στην κωλάρα της , σε λίγο έχυσα μέσα στον κώλο της και το μαρτυριό της έλαβε τέλος . Δύο βδομάδες κράτησε η σχέση μας αλλά σ΄αυτές τις δύο βδομάδες έφαγε τέτοιο πούτσο που θα το θυμάται για πολύ καιρό.

Click here for more!