Ως φοιτητής γνώρισα την γυναίκα της ζωής μου , ο δεσμός κράτησε 7 χρόνια και πρόσφατα χωρίσαμε όχι γιατί έλειπε ή αγάπη αλλά γιατί υπήρχε απόσταση . Η κοπέλα μου απο σπίτι πουριτανικό όταν την γνώρισα δεν μάφηνε ούτε το στήθος να της πιάσω στην πορεία βέβαια αυτά άλλαξαν, στις φαντασιώσεις μας είχαν εισβάλει τρίτα άτομα και αυτό που λέγαμε αρκετά χρόνια (όταν τελείωναν οι εκάστοτε διακοπές) ήταν "του χρόνου θα κάνουμε μπάνιο σε παραλία γυμνιστών " μας διέγυρε και τους δύο να μείνουμε γυμνοί ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους , αλλά κατα βάθος ντρεπόμασταν - δειλιάζαμε να το κάνουμε , οι φαντασιώσεις με τρίτους είχαν γίνει κατεστημένο κάθε σεξουαλική μας επαφή περιλάμβανε και μία ιστορία με έναν τρίτο Ήμασταν ένα ζευγάρι με αρκετές σεξουαλικές φαντασιώσεις αλλά με λίγη τόλμη ώσπου .

Ήταν Αύγουστος του 2001 το πρόγραμμα διακοπών μας έλεγε Νάξο ένα ΝΗΣΙ που λες και έγινε για ερωτευμένους . Φτάνωντας στο νησί βρήκαμε ένα αρκετά ωραίο δωμάτιο με τοίχους από τσιγαρόχαρτο τακτοποιηθήκαμε και ξεκινήσαμε για την παραλία , εκεί λοιπόν έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα , καθώς ξαπλώναμε και λιαζόμασταν γύρω μας υπήρχαν αρκετές κοπέλες οι οποίες έκαναν τόπλες , ήταν ευκαιρία και προέτρεψα την Μαίρη να κάνει και αυτή , στην αρχή έδειξε απροθυμία αλλά στην συνέχεια ξεκούμπωσε το σουτιέν και το άφησε πάνω στα στήθη της έπαψα να δινω σημασία αφού το να το βγάλει εντελώς , φαινόταν ακατόρθωτο ώσπου σε μια στιγμή μου λέει Πέτρο κοίτα , γυρίζω και τι να δω τα δύο τεράστια στήθη της έιδαν για πρώτη φορά τον ήλιο κατάματα , ο πόύτσος μου είχε γίνει σίδερο και έψαχνε κάποια έξοδο από το σορτσάκι που φορούσα , καθήσαμε 2 ώρες στην παραλία ώσπου δεν΄άντεξα άλλο την πήρα και πήγαμε στο δωμάτιο μας κατευθείαν .

Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο κόλησα κατευθείαν από πίσω της το πάθος μου να της κάνω έρωτα ήταν τεράστιο , ξαπλώσαμε στο κρεββάτι εκεί με ρώτησε αν μάρεσε αυτό που έκανε της είπα ότι με κάβλωσε πάρα πολύ και ότι πιστέυα ότι το ίδιο έπαθαν και οι γύρω βλέποντας τα στήθη της ,όταν της το είπα αυτό η κάβλα της ξέφυγε από κάθε έλεγχο έβγαλε κάποια καλτσόν που είχε σε κάποια βαλίτσα και μου έδεσε μάτια και χέρια , η επόμενη της κίνηση ήταν να μου βάλει το μουνάκι της στο πρόσωπο μου , το κουνούσε με τόση δύναμη που τα υγρά της είχαν γεμίσει το προσωπό μου ταυτόχρονα μου έλεγε κάποια φαντασίωση της ότι την στιγμή που γαμιόμασταν έμπαινε ένας τρίτος και την πέρναμε μαζί , πάνω στην γκάβλα της όμως την ιστορία την έλεγε αρκετά φωναχτά .
Αφού κάναμε έρωτα, βγήκαμε στο μπαλκόνι να ποιούμε ένα καφέ εκεί βλέπουμε προς μεγάλη μας έκπληξη ένα ζευγάρι , τον Κώστα και την Μαρία οι οποίοι καθόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο και τα μπαλκόνια μας ήταν σχεδόν ενα αφού το μόνο που τα χώριζε ήταν ένα πεζούλι 70 πόντων . Με την ώρα ήρθαν οι συστάσεις και η κουβέντα η κοπέλα ήταν γύρω στα 23 και ο Κώστας στα 25 αρκετά εμφανίσημο ζευγάρι η Μαρία ήταν μελαχρινή με άσπρη επιδερμίδα και ένα στήθος μικρό ροδακινάκι , κανονίσαμε να βγούμε για ποτό , ετοιμαστήκαμε και πήγαμε ,το ένα ποτό έφερε το άλλο είχαμε φτιάξει κέφι ως που κάποια ώρα ξεκινήσαμε για τα δωμάτια μας , βραδινή μπιρίμπα έιπαμε θα παίξουμε και πήγαμε στο δωμάτιο τους , σε κάποια στιγμή ενω το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη ακούσαμε απο το διπλανό δωματιο των παιδιών ένα ζευγάρι να κάνει έρωτα καθώς και τι ακριβώς λέγανε . Αυτό αρχικά μας εφερε γέλια ώσπου η Μαίρη κοκκίνισε και ρώτησε το ζευγάρι , έτσι μας ακούγατε και μας εχθές? Η Μαρία γέλασε και της είπε ότι όχι μόνο σας ακούσαμε αλλά τελειώσαμε και δυο φορές βάζοντας σας στην φαντασία μας ξέρεις και εμάς μας αρέσουν οι ιστορίες και λέγοντας αυτό έβάλε το χέρι της στο πόδι του Κώστα και του έδωσε πραγματικά ένα παθιάρικο φιλί .

Η Μαίρη βλέποντας το αυτό και ξαφνιάζοντας με έκανε ακριβώς το ίδιο μόνο που το χέρι της το έβαλε πάνω στον πούτσο μου που έιχε γίνει πέτρα η επόμενη κίνηση μου ήταν να τις πιάσω το στήθος οπου διαπίστωσα ότι η ρώγα της ήταν πολύ σκληρή η γκάβλα μου είχε βαρέσει κόκκινο η αίσθηση ότι υπήρχαν και άλλοι στο δωμάτιο με είχε διεγύρει οπως καμία άλλη φορά . Η Μαίρη συνέχισε να μου τρίβει τον πούτσο ώσπου μου κατέβασε το φερμουάρ και μου τον έβγαλε έξω ,δεν πίστευα οτι αυτό το κάνει η Μαίρη , άρχισε να μου τον παίζει με πολύ δύναμη .

Δίπλα το ζευγάρι , έκανε το ίδιο ο Κώστας είχε βγάλει το μπλουζάκι της Μαρίας και της έγλειφε της ρώγες τα βιζάκια της οποίας ήταν πανέμορφα άσπρο στηθος με ροζ ρόγες η οποία του έιχε βγάλει τον πούτσο εξω και του τον έπαιζε η Μαίρη με φωνή τρεμάμενη μου ψέλισε , "θέλω να μου γλείψεις το μουνάκι μου που έιναι μούσκεμα , αν δεν το κάνεις θα εκραγώ " . Χωρίς δέυτερη κουβέντα της κατέβασα την φουστίτσα που φορούσε και τράβηξα με μανία το κυλοτάκι της το μουνάκι της μύριζε κάβλα την ξάπλωσα πάνω στο κρεββάτι των παιδιών καθώς την έγλειφα την κοιτούσα αυτή όμως είχε τα μάτια της καρφωμένα στο ζευγάρι όπου η Μαρία έπαιρνε τσιμπούκι στον Κώστα . Ο Κώστας πήρε την Μαρία και ήρθαν δίπλα μας στο κρεββάτι ο Κώστας ξάπλωσε και η Μαρία κάθησε δίπλα μου και έπαιρνε τσιμπούκι στον Κώστα . Σε μια στιγμή αισθάνομαι το χέρι της Μαρίας πάνω στο γκαβλί μου με το ένα χέρι της έπαιζε το γκαβλί του Κώστα και του έπαιρνε τσιμπούκι και με το άλλο μου έπαιζε τον μπούτσο η κάβλα τεράστια . Σηκώθηκα και μπήκα με δύναμη στο βρεγμένο μουνάκι της Μαίρης η οποία σπαρταρούσε από κάβλα , γύρισε προς τον Κώστα ο οποίος έπιασε το στήθος της και το μάλαζε και ενώ την γαμούσα κοίταζε αυτόν μετά έριξε το βλέμα της στην Μαρία και της είπε Μαρία θέλω να με γαμάει ο δικός μου και να πέρνω τσιμπούκι στον δικό σου .

Πριν ακόμα τελείωσει την φράση της ο Κώστας είχε βγάλει το πουτσο του από το στόμα της Μαρίας και το είχε βάλει στης Μάιρης αρχικά με κυρίεψε ζήλια η οποί α όμως έγινε γρήγορα καβλα η Μαίρη έιχε τον πούτσο μου στο μουνάκι της και έπαιρνε τσιμπούκι στον Κώστα Η Μαρία ομως δεν έμεινε άπρακτη ήρθε από πάνω μου και έτριβε το μουνάκι της στην μύτη μου , μετά έσκυψε και μου είπε 'εγώ δεν θέλω μόνο να σου τον γλειψω θελω να με σκύσεις πουτσαρά μου . Βγήκα απότομα από την Μάιρη και έπιασα την Μαρία κάθισε στα τέσσερα μπήκα με δύναμη από πίσω της ήταν πάρα πολύ υγρή φυσικά . Ο Κώστας πήρε την θέση μου του είχε σαλιώσει αρκετά την πούτσα μπήκε με δύναμη μέσα της. Η Μαρία και η Μαίρη φώναζαν από κάβλα και οι φωνές τους γίνονταν όλο και πιο δυνατές λες και συναγωνιζόντουσαν Η Μαίρη έιχε κοκκινίσει απο την γκάβλα "θέλω να μου γαμάτε το στόμα και το μουνάκι μου θελω να με πεθάνετε στην γκάβλα" φώναξε η Μάρία σηκώθηκε και πήγε την φίλισε στο στόμα , αυτό δεν το είχαμε ποτέ στις φαντασιώσεις μας και δεν ήξερα πως θα αντιδρούσε η Μάιρη αυτή όμως ανταποκρίθηκε και της έπιασε το στήθος η Μαρία σηκώθηκε και έκατσε στο πρόσωπο της η Μαίρη άρχισε να την γλύφεί Η καβλα μου δεν περιγραφόταν πήγα και έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της Μαρίας , ο Κώστας γαμούσε την Μαίρη η Μαίρη έκανε γλυφομούνι στην Μάρία και η Μαρία έπαιρνε τσιμπούκι σε εμένα . Ο Κώστας βγήκε από το μουνάκι της Μαίρης έπιασε την Μαρία και την έβαλε στα τέσσερα την γαμούσε με μανία Εγώ γύρισα την Μαίρη στα τέσσερα την έβαλα πρόσωπο με πρόσωπο με την Μαρία και μπήκα με δύναμη μέσα της .

Η Μαίρη με κοίταξε και φώναξε τώρα θέλω και εγώ τις δύο πουτσες μέσα μου βγήκα από το μουνάκι της Μαίρης και τον έβαλα στο στοματάκι της Μαρίας . Η Μαίρη ήρθε από κάτω μου και άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια η κάβλα απίστευτη αισθανόμουν τα αρχίδια μου να είναι έτοιμα να εξπερματώσουν η Μαίρη ίσως να το κατάλαβε γιατί αισθάνθηκα μια τσιμπιά στα αρχίδια μου . Η Μαρία με μια κίνηση έβγαλε τον πούτσο του Κώστα απο το μουνάκι της και πήγε και κάθησε πάνω του το ίδιο έκανε και η Μάίρη η οποία άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στην πούτσα μου με δύναμη κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα να χύσει και αυτό έγινε έχυσε με πολύ δύναμη και πρέπει να μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο. Η Μαρία βλέποντας το αυτό ήρθε και έγλυψε όλα τα υγρά της σκυμένη στα τέσσερα ενώ ο Κώστας την γαμούσε από πίσω . Γρήγορα έφτασε σ αυτή την στάση η στιγμή να χύσει και αυτή με την ίδια δύναμη φωνής παράλληλα η Μαρία μου έπαιρνε τσιμπούκι όπου ακούγωντας το καβλάκι την Μαίρη να χύνει ταυτόχρονα και εγω και ο Κώστας ο οποίος είχε βγει από το μουνάκι της Μαρίας και το είχε βάλει στο στόμα της φωνάξαμε ότι χύνουμε . Η Μάιρη και η Μαρία κολήσανε τα πρόσωπά τους έτσι ώστε καμιά σταγόνα απο τα χύσια μας να μην πάει χαμένη .

Με τα παιδιά δεν αλάξαμε ούτε διέυθυνση ούτε τηλέφωνα ήταν μιά εμπειρία που ζήσαμε για κείνη την στιγμή .

Click here for more!