Με λένε Νίκο και είμαι 25 χρονών και θα διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβη φέτος το καλοκαίρι.

Με την Χρύσα γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια αλλά λόγω περιστάσεων δεν είχε συμβεί ποτέ τίποτα μεταξύ μας, παρά το γεγονός ότι και οι 2 είχαμε εξομολογηθεί ότι υπήρχε έλξη. Όλα αυτά μέχρι φέτος το καλοκαίρι. Και οι 2 προερχόμασταν από χωρισμό και μετά τις διακοπές συναντηθήκαμε για μπάνιο και να τα πούμε. Βέβαια είχα πονηρούς σκοπούς αλλά δεν περίμενα κάτι συγκεκριμένο. Στη θάλασσα λοιπόν ήμασταν αρκετά κοντά αλλά δεν έπαιρνα το θάρρος να ξεκινήσω, μέχρι που το έκανε αυτή, λέγοντας μου «εμείς οι 2 γιατί δεν κάναμε τόσα χρόνια κάτι;» Αυτή ήταν η κίνηση που περίμενα.

Της είπα να μπούμε στη θάλασσα να κολυμπήσουμε και εκεί αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Ο πούτσος μου πάλευε να βγει από το μαγιό την ώρα που το μουνάκι της τριβόταν πάνω του. Την ήθελα παθιασμένα όμως ο χώρος δεν το επέτρεπε. Ήμασταν και οι 2 πολύ καβλωμένοι και αυτό ήταν αντιληπτό από τους υπόλοιπους στην παραλία. Αυτό ήταν όμως και το τελευταίο που μας απασχολούσε. Τότε η Χρύσα μου λέει: «πάμε σπίτι μου;». Χωρίς δεύτερη σκέψη και με την κάβλα μας να χτυπάει κόκκινα ντυθήκαμε και φύγαμε. Με το που μπήκαμε στο σπίτι αρχίσαμε να φιλιόμαστε και μπήκαμε στο μπάνιο να κάνουμε ένα ντους. Φιλιόμασταν παθιασμένα με το νερό να τρέχει πάνω μας. Της έβγαλα το πάνω μέρος από το μαγιό και άρχισα να χαϊδεύω το υπέροχο στήθος της και να γλύφω τις ρώγες της που η γεύση του αλατιού από τη θάλασσα τους έδιναν μια υπέροχη αίσθηση και είχαν αρχίσει να καβλώνουν στο άγγιγμα μου. Άκουγα τη Χρύσα να βογγάει και αυτό με κάβλωνε ακόμα πιο πολύ. Της άνοιξα τα πόδια και τα στερέωσα στην άκρη της μπανιέρας και άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου στο μουνάκι της και την κλειτορίδα της πάνω από το μαγιό, το οποίο με πολύ γρήγορες κινήσεις ξεφορτωθήκαμε.
Το μουνάκι της ήταν υγρό και η κάβλα μου χτύπαγε κόκκινα. Ήθελα σαν τρελός να γλύψω αυτό το μουνάκι και να βασανίσω την κλειτορίδα της για να νιώσω τα υγρά της να πλημμυρίζουν τα στόμα μου. Βγήκαμε από το μπάνιο, σκουπιστήκαμε πρόχειρα με μια πετσέτα και πήγαμε κατευθείαν στο δωμάτιο της. Το ημίφως που υπήρχε μέσα έκανε το γυμνασμένο κορμί της να δείχνει ακόμα πιο σέξι. Ξαπλώσαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε, κατέβηκα στο λαιμό της και άρχισα να τη φιλάω, ενώ ο πούτσος μου τριβόταν πάνω στην κλειτορίδα της και κραυγές ηδονής έβγαιναν από το στόμα της. Κατέβηκα στο στήθος της και άρχισα να της γλείφω τις ρώγες που είχαν σκληρύνει. Έπαιζα με τη γλώσσα μου γύρω γύρω από αυτές και ξαφνικά τις δάγκωνα απαλά κάνοντας την Χρύσα να τινάζεται από ηδονή. Η στύση μου είχε φτάσει στο ζενίθ όμως δεν ήθελα να σταματήσω να παίζω με τις αντιδράσεις του κορμιού της παιδεύοντας την και κάνοντας την να με παρακαλάει να μπω μέσα της. Στη συνέχεια προχώρησα στην κοιλιά της και στο μέσα μέρος των μηρών της για να καταλήξω στο μουνάκι της που από την ανυπομονησία είχε γίνει μούσκεμα. Μεγάλη ανυπομονησία είχα όμως και εγώ για να γλύψω το μουνάκι της και να γευτώ τους χυμούς της.

Ξεκίνησα παίζοντας απαλά με την κλειτορίδα της και ψάχνοντας να βρω ποια είναι τα αδύνατα σημεία που την τρελαίνουν. Και η κλειτορίδα της ήταν ένα από αυτά. Τρελαινόταν να την γλείφω κατά μήκος και τιναζόταν κάθε φορά που η γλώσσα μου έφτανε στη μικρή τρυπούλα του μουνιού της. Έχωσα μέσα στην τρύπα της ένα δάχτυλο και άρχισα να τη γαμάω με το δάχτυλο και παράλληλα να της γλείφω την κλειτορίδα. Οι κραυγές της έγιναν πιο έντονες και η ανάσα της όλο και πιο βαριά. Πλησίαζε όλο και περισσότερο κοντά στην κορύφωση η οποία ήρθε με έντονους σπασμούς και ένα μακρόσυρτο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ και τα χύσια της πλημμύρισαν το δάχτυλο μου. Συνέχισε να παίζω με το μουνί της μέχρι που οι σπασμοί της τελείωσαν και με τη γλώσσα μου γεύτηκα τους υπέροχους χυμούς της. Όλη αυτή την ώρα ο πούτσος μου διαμαρτυρόταν από την κάβλα και τα αρχίδια μου ήταν πρησμένα. Το κατάλαβε και έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα με τράβηξε πάνω της και πήρε το καβλί μου στο στόμα της. Η απόλυτη απόλαυση!

Τα χείλη της είχαν παγιδεύσει το πουτσοκεφαλό μου και με αργές κινήσεις έπαιζαν μαζί του. Πίεζε με τα χείλη της την βάλανο μου και κατέβαινε σιγά σιγά μέχρι τη βάση του καβλιού μου και με έγλυφε με τη γλώσσα της προς τα πάνω. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και ανέβηκε πάνω μου. Άρχισε να μου γλείφει και να μου δαγκώνει τις ρώγες κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον τρομπέρνει πάλι αργά και βασανιστικά. Η κάβλα μου ήταν απερίγραπτη και τα μουγκρητά ηδονής γέμιζαν το δωμάτιο. Δεν άντεξα αυτό το γλυκό μαρτύριο. Ήθελα να μπω μέσα στο υγρό μουνάκι της, να πραγματοποιήσω την επιθυμία που είχα χρόνια. Την ξάπλωσα ανάσκελα και ανέβηκα από πάνω της, έτριψα τον πούτσο μου στην κλειτορίδα της και με αργές κινήσεις μπήκα μέσα της. Ήταν στενή και αυτό με ερέθιζε πολύ περισσότερο.

Στην αρχή έμπαινα και έβγαινα αργά και βασανιστικά, η Χρύσα είχε παραδοθεί και νιαούριζε από την κάβλα. Ο ρυθμός μου άρχισε να γίνεται πιο γρήγορος και τώρα μπαινόβγαινα μέσα της δυνατά και τα αρχίδια μου χτυπούσαν με δύναμη πάνω της. Άρχισε να βογκάει όλο και πιο δυνατά και τα νύχια της καρφώνονταν στα πλευρά μου κάνοντας με να φτιάχνομαι ακόμα πιο πολύ και να θέλω να την ξεσκίσω. Ο οργασμός της ήλθε πολύ έντονος και με ένα δυνατό ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧρύσα Γύρισε και ανέβηκε από πάνω μου και τώρα αντίκριζα το υπέροχο κορμί της και τον πούτσο μου να χάνεται μέσα στο γεμάτο από τα υγρά μουνάκι της. Έβαλα ένα δάχτυλό μου στο στόμα της και αφού το σάλιωσε καλά, άρχισα να χαϊδεύω με αυτό την κλειτορίδα της την ώρα που η Χρύσα ανεβοκατέβαινε γρήγορα και δυνατά πάνω στο παλούκι μου. Ένιωθα τις συσπάσεις του κόλπου της και ήξερα ότι η κορύφωση πλησιάζει. Πλησίαζε όμως και η δική μου και έτσι και των 2 μας ο ρυθμός είχε γίνει πολύ γρήγορος. Την άκουσα να τελειώνει με αυτό το καβλιάρικο ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ που με έφτιαχνε αγρίως και με έκανε και μένα να εκτοξεύσω τα χύσια μου στα βάθη του μουνιού της. Καθίσαμε να ηρεμήσουμε και πήγαμε για μπάνιο. Μετά γυρίσαμε στο κρεβάτι για αγκαλιές και για δεύτερο γύρο

Click here for more!