Είμαι η Μαριαλένα, 22 ετών και θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Πριν το κάνω αυτό θα σας περιγράψω τι με ώθησε να κάνω αυτή την εξομολόγηση.

Πριν από ένα μήνα περίπου ήμουν καλεσμένη μιας φίλης μου, στο εξοχικό της στην Σύρο. Δεν είχα κανονίσει κάτι άλλο για διακοπές οπότε ήταν πολύ καλή ιδέα να πάω. Η φίλη μου η Πέπη που με κάλεσε είναι 27 χρονών και είναι παντρεμένη με τον Σταύρο. Είναι ταιριαστό ζευγάρι, γιατί και oι δυο τους είναι όμορφα παιδιά.

Πήγα λοιπόν στην Ερμούπολη και μόλις έφτασα με το καράβι, με περιμένανε και οι δυο τους με το αυτοκίνητο και πήγαμε στο πατρικό της σπίτι που ήταν ψηλά στην παλιά πόλη. Τον Σταύρο δεν τον είχα γνωρίσει, τον έβλεπα για πρώτη φορά τότε. Δεν σας κρύβω ότι μου άρεσε.

Ανεβήκαμε λοιπόν στο σπίτι της Πέπης, που παρεμπιπτόντως ήταν ένα υπέροχο μικρό σπιτάκι με μια τεραστία όμως βεράντα που έβλεπε το πέλαγος. Το σπίτι είχε 2 μόνο δωμάτια, ένα σαλόνι και μια κρεβατοκάμαρα. Εγώ σκέφτηκα μάλλον θα κοιμηθούν οι δυο τους στο δωμάτιο και εγώ στο σαλόνι.

Όμως προς μεγάλη μου έκπληξη μου λέει η Πέπη «Δεν πιστεύω να σε πειράζει να κοιμηθούμε και οι τρεις στο δωμάτιο; Άλλωστε έχει 3 κρεβάτια, 1 διπλό και 1 μονό». Λόγω και της φιλοξενίας δεν μπορούσα να αρνηθώ αν και δε με πείραζε. Η μέρα πέρασε γρήγορα και μετά από μια βόλτα στην Ερμούπολη για φαγητό πήγαμε να πέσουμε. Πήγα και έπεσα εγώ πρώτη στο κρεβάτι και μετά ήρθαν και έπεσαν οι δυο τους.
Αυτό που μου προξένησε έκπληξη ήταν ότι η Πέπη φορούσε μόνο ένα κυλοτάκι και ο Σταύρος ένα κολλητό μποξεράκι που φαίνονταν τα πάντα κάτω από αυτό. Αλλά αυτό που μου κέντρισε πιο πολύ την προσοχή ήταν τα βυζιά της Πέπης. Κλείσαμε φώτα, είπαμε καληνύχτα κλπ κλπ αλλά εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα. Σκεφτόμουνα την εικόνα που είδα και ερεθιζόμουνα.

Σκεφτόμουνα το καυλί του Σταύρου που είχα δει αλλά κυρίως τα ολοστρόγγυλα στητά βυζιά της φίλης μου. Ποτέ πριν στην ζωή μου δεν είχα νιώσει έτσι με την θέα του κορμιού μιας γυναίκας. Μετά κοιμήθηκα ερεθισμένη. Την επόμενη μέρα, μετά τα μπάνια, τις βόλτες και τα φαγητά επιστρέψαμε πάλι σπίτι. Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να χαλαρώσω να φύγουν και τα αλάτια.

Εκεί που σαπουνιζόμουνα, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ολόγυμνη η Πέπη και κλείνει την πόρτα πίσω της. «Μωρό μου δεν σε πειράζει να μοιραστούμε το μπάνιο» μου λέει. Εγώ τι να πω! Από τη μια ντρεπόμουνα από την άλλη ένιωθα το μουνάκι μου να ερεθίζεται. Ήμουν έκπληκτη με τον εαυτό μου, που ερεθιζόμουν με μια γυναίκα Ποτέ δεν είχα κάνει κάτι με γυναίκα παλαιότερα. Μπαίνει που λέτε η Πέπη μέσα στην μπανιέρα. Η Πέπη έχει υπέροχο κορμί. Εκτός από τα τέλεια βυζιά που έχει, έχει και ένα υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι και ολοστρόγγυλο κώλο. Πραγματικά σώμα για γαμήσι. Εγώ μπορεί να είχα μείνει κόκαλο με αυτά που συμβαίνανε αλλά η Πέπη προφανώς είχε σκοπό!

Μου λέει «Μαριαλένα μωρό μου τώρα είσαι δικιά μου!» Εγώ καθόμουνα σαστισμένη. Έρχεται δίπλα μου και με αγκαλιάζει. Ένιωθα το κορμί της πάνω μου και ανατρίχιαζα. Το μουνάκι μου άρχισε να υγραίνεται. Τα χέρια της άρχισαν να ταξιδεύουν σε όλο το σώμα μου. Παρεμπιπτόντως και εγώ δεν έχω άσκημο σώμα! Ένιωθα τα χέρια της πάνω στα βυζιά μου και στον κώλο μου και καύλωνα περισσότερο. Πλέον δεν με απασχολούσε το γεγονός ότι καύλωνα με μια γυναίκα. Προσπαθούσα να απολαύσω αυτό που γινόταν.

Η Πέπη συνέχισε το μασάζ στο σώμα μου. Τότε το χέρι της πήγε πάνω στο - εξίσου με αυτής καλά ξυρισμένο - μουνάκι μου. «Μωράκι το μουνάκι σου είναι πλημμύρα!» είπε. Και τότε λύγισε τα πόδια κι χαμήλωσε κάτω και έφερε το στόμα της πάνω από το μουνί μου.

Έβγαλε την γλώσσα της και την ακούμπησε κατευθείαν πάνω στην φουσκωμένη από καύλα κλειτορίδα μου. Ήταν σαν να με τίναζε ρεύμα! Εκπληκτική αίσθηση. Με τα δύο της χέρια, άνοιξε τα μουνόχειλα μου και έβαλε την γλώσσα της μέσα στο μουνάκι μου που ήταν ζεστό και υγρό. Δεν είχα ξανανιώσει τόσο ωραίο γλυφομούνι. Είχα παραδοθεί ολοκληρωτικά σε αυτήν. Με έγλυφε συνεχώς και με μανία ενώ με το ένα της χέρι έβαζε το ένα της δάκτυλο βαθιά μέσα στον κώλο μου. Κόντευα να τρελαθώ από την καύλα. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν ήξερα που ήταν ο Σταύρος. Τότε ένιωσα να με κατακλύζει ένας πολύ δυνατός οργασμός.

Έχυνα δυνατά με αποτέλεσμα υγρά μέσα από το μουνάκι μου να τρέξουν πάνω στα μπούτια μου. Είχα μείνει αποσβολωμένη. Δεν πίστευα ότι μπορούσα με μια γυναίκα να νιώσω έτσι. Κάναμε ένα γρήγορο μπάνιο και πήγαμε στο σαλόνι. Προφανώς ο Σταύρος ήξερε τι μου ετοίμαζε η Πέπη. Εγώ από την στιγμή που έγινε το σκηνικό του μπάνιου, είπα ότι δεν θα έχω αναστολές ότι και αν γίνει στην συνέχεια. Και προφανώς τη συνέχεια την αντιλαμβάνεστε.

Πήγαμε στο διπλό κρεβάτι και πέσαμε και οι τρεις. Τότε ο Σταύρος άρχισε να με γδύνει τι να με γδύνει δηλαδή, μόνο τα εσώρουχα φορούσα. Έμεινα εντελώς γυμνή και αμέσως γδύθηκαν και αυτοί. Ο Σταύρος όπως σας είπα είχα ωραίο σώμα αλλά και ένα ωραίο καυλί. Βλέποντας και τα δύο γυμνά σώματα άρχισα πάλι να ερεθίζομαι. Με βάλανε ανάσκελα και άρχισαν αν γλύφουν όλο μου το σώμα ταυτόχρονα. Με γλύφανε από πάνω μέχρι κάτω.

Περιττό να σας πω ότι το μουνάκι μου είχε πάλι πλημμυρίσει από υγρά. Η Πέπη μου έγλυφε τα βυζιά και ο Σταύρος το μουνάκι μου. Εγώ με το ένα χέρι είχα πιάσει το καυλί του Σταύρου και το έπαιζα και με το άλλο χάιδευα το μουνάκι της Πέπης. Είχα καυλώσει πολύ αλλά το ίδιο ένιωθα και για τους άλλους δύο. Το καυλί του Σταύρου είχε ήδη γίνει σκληρό και το μουνί της Πέπης πολύ υγρό. Τότε με σηκώσανε και την θέση μου πήρε ο Σταύρος. Ξάπλωσε ανάσκελα και πήγα εγώ από πάνω του και άρχισα να του παίρνω τσιμπούκι.

Μ' άρεσε πολύ το καυλί του Σταύρου δεν ήταν πολύ μεγάλο, κανονικό μέγεθος. Το έγλυφα με πολύ πάθος και φαίνεται ότι του άρεσε γιατί βογκούσε κάθε φορά που τύλιγα τα χείλια μου στο ζεστό κατακόκκινο πουτσοκέφαλο και το ρουφούσα. Όπως είχα κάτσει έτσι στα τέσσερα, είχα τουρλώσει τον κώλο μου και το μουνάκι μου μπροστά από την Πέπη, που όση ώρα μας έβλεπε έτριβε το μουνάκι της και βογκούσε και αυτή. Τότε η Πέπη ήρθε και κόλλησε το στόμα της πάνω στο ανοικτό μου μουνάκι και έχωσε την γλώσσα της πολύ βαθιά μέσα μου.

Εγώ από την πολύ καύλα έγλυφα ακόμα πιο έντονα τον πούτσο του Σταύρου που είχε γίνει κατακόκκινος. Πίεζα τον κώλο μου προς το στόμα της Πέπης για να μπει ακόμα πιο βαθιά η γλώσσα της μέσα μου. Ο Σταύρος τότε σηκώθηκε, ήρθε από πίσω μου και ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του πάνω στα πρησμένα από την καύλα μουνόχειλα. «Χώσ το της αγόρι μου» λέει η Πέπη και εγώ παρακαλούσα από μέσα μου να το κάνει γρήγορα. Τότε μπαίνει μέσα μου με απόλυτη ευκολία γιατί ήταν πολύ υγρό το μουνάκι μου. Φοβερή καύλα.

Ο πούτσος του μπαινόβγαινε μέσα μου και με τρέλαινε. Ο Σταύρος είχε πιάσει τα κωλομέρια μου με τα χέρια του και με έσπρωχνε προς τον πούτσο του και κάθε φορά ο πούτσος έμπαινε πιο βαθιά μέσα μου κα με έσκιζε. Η Πέπη μας έβλεπε και έπαιζε το μουνάκι της. Ο Σταύρος φαινόταν έτοιμος να χύσει Δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο. Έφερα το καυλί του πάνω από τα σώματά μας και άρχισε να αδειάζει τα χύσια του πάνω μας. Ήταν πολλά και ζεστά, αλλά αυτό δεν μας πείραζε. Μου αρέσει να χύνει ο άντρας πάνω μου, νιώθω την καύλα του. Ο Σταύρος μπορεί να έχυσε αλλά η Πέπη δεν είχε χύσει ακόμα. Ούτε εγώ άλλωστε.

Με έβαλε να καθίσω αντίθετα με αυτήν, πέρασε τα πόδια της ανάμεσα από τα δικά μου και ήρθε και κόλλησε το μουνάκι της στο δικό μου για να κάνουμε το τέλειο πλακομούνι. Όταν ακούμπησε το μουνάκι της πάνω στο δικό μου τα έχασα. Δεν περίμενα να νιώσω τόση μεγάλη καύλα. Ένιωθα το πολύ ζεστό και υγρό της μουνάκι να τρίβεται με το δικό μου και τρελαινόμουνα. Οι κλειτορίδες μας είχαν φουσκώσει από την καύλα και τρίβονταν και αυτές μεταξύ τους. Νιώθαμε και οι δύο ότι η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Σφιχτήκαμε να κολλήσουν όσο το δυνατόν πιο πολύ τα μουνάκια μας και σχεδόν ταυτόχρονα χύσαμε. Κουνιόμασταν σαν τρελές την ώρα που χύναμε, ανακατεύοντας τα υγρά μας που τρέχανε πάνω στο στρώμα.

Ήταν το τελειότερο χύσιμο που είχα κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή στη ζωή μου.

Οι υπόλοιπες μέρες πέρασαν ακριβώς όπως εκείνη. Οι διακοπές αυτές με κάνανε να καταλάβω και να μπορώ πλέον να το παραδεχτώ ότι μου αρέσουν και οι γυναίκες. Το ίδιο ίσως και λίγο πιο πολύ από τους άντρες.

Μου αρέσει πολύ τα καυλιά και να με γαμάνε, αλλά τρελαίνομαι για μουνάκια καυτά και υγρά. Τελικά το ομολογώ, είμαι μια bisexual.


Click here for more!