Πριν λίγες μέρες βγήκα στα μαγαζιά για κάποια ψώνια που ήθελα να κάνω. Στο δρόμο συναντάω μια κοπέλα που είμασταν στο λύκειο μαζί. Στην αρχή δεν την γνώρισα καθώς είχε αλλάξει αρκετά προς το καλύτερο από τότε. Είναι καστανόξανθη με υπέροχο γυμνασμένο σώμα και δύο μάτια που σε προκαλούσαν για καυτές εμπειρίες. Μιλάγαμε για αρκετή ώρα και τελικά κανονίσαμε να βγούμε για ποτό το ίδιο βράδυ. Δώσαμε ραντεβού σε μία πλατεία εδώ στον Κορυδαλλό που μένω. Ήταν στην ώρα της στο ραντεβού και φόραγε ένα μαύρο φόρεμα μίνι με το σχετικό τακούνι φυσικά και ένα καλτσόν γυαλιστερό μαύρο. Γενικά ήταν να την έβλεπες και να τραβάς μαλακία για πάρτι της. Αφού της πρόσφερα και τα σχετικά "λάχανα" (λουλούδια) και φυσικά ένα θετικό σχόλιο για την ομορφιά της και γενικότερα για την εμφάνισή της, πήγαμε στο πιο γνωστό κλαμπ του Κορυδαλλού.

Πρέπει να ήπιε αρκετά γιατί σε μια στιγμή ζαλιζόταν. Της είπα να μην πιει άλλο και με άκουσε με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να είναι καλύτερα. Κατά τις 4 τα ξημερώματα φύγαμε και είπαμε να πάμε μια βόλτα με το αμάξι. Ξέχασα να αναφέρω ότι όση ώρα είμασταν στο club οι χορευτικές της ικανότητες σε συνδυασμό με τα ρούχα της, μαγνήτισαν τα βλέμματα πολλών θαμώνων του μαγαζιού. Μπαίνουμε στο αμάξι και πάμε βόλτα χωρίς συγκεκριμένο προορισμό. Εκεί που οδηγούσα, σταματάω σε ένα φανάρι και χωρίς να το περιμένω γυρνάει και μου λέει "Μπορώ να σε φιλήσω;" "Αν θέλεις." της απαντάω και φιληθήκαμε με αρκετό πάθος.

Ανάβει το φανάρι και της λέω "Πάμε κάπου ήσυχα;" "Νόμιζα ότι δεν θα το ζητούσες ποτέ." μου λέει. Της πρότεινα να πάμε σε ξενοδοχείο στο Πειραιά και δέχτηκε. Πάμε στο ξενοδοχείο μπαίνουμε στο δωμάτιο και ξαπλώνουμε. Έρχεται δίπλα μου και μου λέει ότι θέλει να φιληθούμε πάλι και της απάντησα ότι αυτό θα της έλεγα κι εγώ.

Εκεί που είμασταν δίπλα δίπλα άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα μου που είχε γίνει κάγκελο. "Το καυλί σου έχει γίνει πολύ σκληρό." μου λέει και κατεβάζει το φερμουάρ του παντελονιού μου. Βγάζει έξω την πούτσα μου και την βάζει μέσα στο στόμα της. Οι πρώτες ηδονικές ανάσες βγήκαν από το στόμα της
Μου έπαιρνε πίπα για αρκετή ώρα μέχρι που έχυσα στο στόμα της. Τα ρούφηξε όλα, μέχρι και την τελευταία σταγόνα.
"Θέλω να με σκίσεις" μου είπε.
"Η επιθυμία σου, διαταγή μου" της απαντάω.
Ανεβαίνει από πάνω μου και έβγαλε το φόρεμά της και μετά το στριγκάκι της. Το κορμάκι της ήταν υπέροχο και ένα ξυρισμένο μουνάκι παρακαλούσε για ξέσκισμα. Έκατσε πάνω στο καυλί μου αργά και μία κραυγή ηδονής βγήκε από τα χειλάκια της. "Σκίσε με γαμιά μου, κάνε με να χύσω πάνω στη πούτσα σου, αχ έτσι μωρό μου κι άλλο ναιιιιιι κι άλλο, μη σταματάς καθόλου ψωλαρά μου.

Αααααααααχ έτσι ναιιιιιιιιιιι" Καθώς χτυπιόταν επάνω μου, ταυτόχρονα έπαιζε με το ένα χέρι το μουνάκι της και με το άλλο τις καυλωμένες ρόγες της. Αφού γαμιόμασταν για πολύ ώρα, σε μια στιγμή δεν άντεξα και της είπα: "Μωρό μου είμαι έτοιμος να χύσω". Με το που το λέω βγαίνει και ξεκινάει μία φοβερή πίπα. Σε δευτερόλεπτα έχυσα και τα ρούφηξε πάλι.

Μετά της είπα να γονατίσει πάνω στο κρεβάτι και να ανοίξει τα πόδια της και το έκανε πρόθυμα. Μπήκα ανάμεσα από τα πόδια της και της έγλυφα το μουνάκι. Εκείνη είχε τρελαθεί από τη καύλα και μετά από λίγες στιγμές έχυσε επάνω μου αφήνοντας κραυγές καύλας να ακούγονται σε όλο το ξενοδοχείο. Μετά ξαπλώσαμε δίπλα δίπλα και κάναμε τσιγάρο και μιλάγαμε. "Θέλω να το ξανακάνουμε το σημερινό όσο πιο συχνά γίνετε" μου είπε. "Κανένα πρόβλημα μωράκι μου" της απάντησα.

Ντυθήκαμε και φύγαμε από το ξενοδοχείο. Την πήγα στο σπίτι της και χωρηστίκαμε με ένα παθιασμένο φιλί. Από τότε άλλες 3 φορές κάναμε έρωτα στο ίδιο ξενοδοχείο. Την τελευταία φορά μου είπε ότι θα φέρει και μία φίλη της πολύ όμορφη. Όταν γίνει αυτό θα στείλω την ιστορία με e-mail. Και μακάρι να γίνει πολύ σύντομα...

Click here for more!