Ερωτικές Ιστορίες - Μπήκε η άνοιξη για τα καλά και αυτή η σχέση τον βασάνιζε όλο και πιο πολύ. Ίσως να ήταν και η επιρροή της άνοιξης. Πάντως χρειάζονταν να δώσει ένα τέλος. Μια αφορμή καλή της ήταν αρκετή.

Σήμερα έπιασε βροχή. Θα έβρεχε λέει όσο δεν έβρεξε όλο το χειμώνα. Του χάλαγε τη διάθεση. Άλλη μια μέρα δουλειά. Υπομονετικά περίμενε να περάσει η ώρα να πάει σπίτι. Απόγευμα πια ξεκίνησε από τη δουλειά του για σπίτι. Μια κουραστική και γεμάτη μέρα τελείωνε. Η βροχή στα τζάμια του αυτοκινήτου ακούγονταν σα χαλαρωτική μουσική όση ώρα περίμενε στη κίνηση. Είχε και το ράδιο σε χαμηλή ένταση και περίμενε να συνεχίσει η κίνηση. Αυτό είναι το καλό και κακό με τη βροχή. Από τη μια απόλαυση και από την άλλη αναμονή και κούραση. Ευτυχώς μετά θα άνοιγε ο δρόμος. Άλλωστε έμενε σε προάστια και εκεί η κίνηση ήταν πιο αραιή. Μόνο καμιά πλημμύρα να μην είχε πάλι γιατί πάλι θα κολλάγανε στα νερά.

Η ώρα πέρασε και η κίνηση στο δρόμο του άρχισε να αραιώνει. Πάτησε λίγο πιο πολύ το γκάζι να μειώσει το χρόνο. Τα σπίτια γύρω του σιγά-σιγά αραιώνανε. Έφτανε σπίτι. Είχε δρόμο ακόμα. Παρατήρησε πως δεν είχε πλημμυρίσει ο δρόμος αλλά είχε αρκετά νερά. Ένα μέτρο νερό έλεγε η εταιρία ότι αντέχει το αμάξι και έτσι ανέπτυξε κι άλλο ταχύτητα. Η ατυχία δεν άργησε να έρθει. Η πρώτες διακοπές στη μηχανή ήταν εμφανής. Σύντομα έκανε δεξιά και άραξε το αμάξι σε ένα υπαίθριο μίνι πάρκινγκ. Περιμένοντας να στεγνώσει η μηχανή.

Σχεδόν βράδιασε και η μηχανή ακόμα μπροστά δεν έπαιρνε. Νευρίασε και έριξε μια στο τιμόνι. «Όλα Σήμερα ρε γαμώτο; Και δε φτάνει αυτό είναι και κλειστό το κινητό!». Βγήκε στη βροχή, άνοιξε το καπό να δει τι γίνεται. Η μηχανή είχε κρυώσει και τα νερά ήταν ακόμα πάνω. Μπορεί να ήταν και η μπαταρία αδύναμη από τις πολλές προσπάθειες.

Ένα αμάξι ξαφνικά τον προσπέρασε και πάρκαρε μπροστά του. Απόρησε ποιος να είναι. Παντός σκέφτηκε να ζητήσει κάποια βοήθεια γιατί δε θα πέρναγε εκεί όλη τη νύχτα. Αν όλη ημέρα πήγε στραβά μάλλον αυτό έφερε την αλλαγή. Από το αμάξι βγήκε εκείνη. Την γνώριζε εδώ και λίγο καιρό. Του άρεσε μεν αλλά δεν έκανε ποτέ κάποια κίνηση. Φλερτάρανε διαρκώς μεν αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ κάτι παραπάνω. Και τώρα τι διαβολική σύμπτωση. Πέρασε από εκεί την ώρα που ήταν και αυτός. Αναγνώρισε το αμάξι και σταμάτησε να δει τι συμβαίνει.

Τον ρώτησε τι έπαθε και έχει σταματήσει εδώ. Της εξήγησε πως έχει το πράμα και τη ρώτησε αν έχει κάποιο κινητό για να καλέσουν βοήθεια ή κάτι. Τίποτα και εκείνη μια από τα ίδια σήμερα, ατυχία. Και αυτός ο καιρός τα χειροτέρευε..

-    Έλα να κάτσουμε στο αμάξι, του είπε, και δοκιμάζουμε αργότερα να βάλουμε μπροστά.

Ήδη είχαν γίνει μούσκεμα από τη βροχή. Άλλη μια ατυχία ήταν η ομπρέλα. Που να φανταστούν ότι το μικρό συννεφάκι θα φέρει μέχρι το απόγευμα τόση μπόρα.

Κάθισαν στο αυτοκίνητο της, στο πίσω κάθισμα να είναι και πιο άνετα. Ευρύχωρο, ανάβανε και τη μηχανή που και που για να βάλουν το καλοριφέρ. Σκέφτηκαν να βγάλουν το πάνω τους ρούχο μιας και ήταν ήδη βρεμένο, μην αρρωστήσουν. Εκείνος έμεινε με ένα σκούρο κολλητό φανελάκι να διαγράφει το κορμί του και εκείνη με ένα σχεδόν διάφανο πουκάμισο. Μιλάγανε για ώρα, λέγοντας κυρίως ανοησίες, χαλαρώνοντας και το φλερτ όλο και πιο έντονο.

Σκέφτηκε να τολμήσει ελάχιστα λίγο παραπάνω. Άπλωσε το χέρι του στο κάθισμα χάιδεψε λίγο τα μαλλιά της. Εκείνη χαμογέλασε. Δε κρατιότανε, κοιτούσε έντονα μια τα χείλη της μια τα μάτια της. Τώρα σχεδόν μόνο φλερτάρανε. Μίλαγαν ο ένας για τον άλλο με πιο τολμηρά λόγια από άλλες φορές. Σε αραιά διαστήματα ψιλοβολεύονταν και όλο πιο κοντά πλησίαζαν. Δε το σκέφτηκε παραπάνω, άλλωστε δεν άντεχε κάτι βασανιστικό. Ήταν και τόσο κοντά.

Την έφερε σχεδόν απότομα κοντά του, έσκυψε και λίγο, δοκίμασε τα χείλη της στιγμιαία. Έκλεισε τα μάτια της. Απόλαυσε τη στιγμή. Την κοίταξε πιο έντονα με τόσο πάθος. Ούτε εκείνη μπορούσε τώρα να του αντισταθεί καθόλου. Ήρθαν ακόμα πιο κοντά, σχεδόν κολλητά. Το χέρια του μπλέχτηκαν στα μαλλιά της, χάιδεψε το λαιμό της. Κόλλησαν τα κορμιά τους, ένωσαν τα χείλια τους με πάθος. Το φιλί της έντονο παθιασμένο ίσως και πρόστυχο. Δάγκωσε απαλά τα χείλια της έκανε τη σκηνή πιο προσευχή, έβαλε τη γλώσσα του στα χείλια την γεύτηκε.

Σταμάτησαν, κοιτάχτηκαν… κίνησε τα χέρια του πάνω στης, χάιδεψε το λαιμό της, κατέβηκε προς το στήθος της, χαϊδεύοντας απλά μέσα από το πουκάμισο της. Άνοιξε ένα-ένα τα κουμπιά της. Έκλεισε τα μάτια της… απολάμβανε τη στιγμή το χάδι του. Η βροχή έξω χάιδευε τις αισθήσεις τους. Άνοιξε με τα δυο του χέρια το πουκάμισο, αποκαλύπτοντας το στήθος της. Το χάιδεψε το έπιασε, το έσφιξε στις παλάμες του, έκυψε και έπαιξε τις ερεθισμένα ρώγες της με χείλια γλώσσα και δόντια.

Εκείνη κρατούσε το κεφάλι του σα να τον πίεζε να μείνει εκεί. Τον κοίταξε με τόσο ερωτισμό που έκοβε ανάσα. Τον έσπρωξε στη θέση του, και ανέβηκε πάνω του. Του έβγαλε τη μπλούζα. Δάγκωσε το λαιμό του, του έκανε ότι είχε νιώσει από εκείνον μόλις πριν. Έπιασε τη ζώνη του και άνοιξε το παντελόνι του. Έβαλε πονηρά το χέρι της μέσα από το εσώρουχο του και έπιασε τον ερεθισμένο πούτσο του. Τον χάιδεψε απαλά, έκανε στην άκρη και έσκυψε πάνω του.. η αίσθηση της ζεστή καυτή. Τον ένιωθε στο στόμα της να πάλλεται, να χτυπάνε οι φλέβες το αίμα δυνατά.

Δε την άφησε πολύ εκεί. Την ξάπλωσε στο κάθισμα, σήκωσε την σέξι φούστα της, και σιγά-σιγά σχεδόν βασανιστικά τράβηξε το εσώρουχο της. Τη μύρισε τη φίλησε, την έγλυψε εκεί που τόσο πολύ ήθελε και εκείνη. Η μοναδική αυτή γεύση τώρα του φαίνονταν τόσο υπέροχη. Πρόσεξε να πάρει τους χυμούς της από πάνω του, και ανέβηκε πάνω της…

-    «Έλα… πάρε με τώρα… πάρε με γρήγορα! Δε θα αντέξω άλλο…» του ψιθύρισε.

Έπιασε τον πούτσο του να τον οδηγήσει μέσα της. Δε πρόλαβε να ακουμπήσει πάνω της και μπήκε απότομα μέσα της. Ήταν τόσο ανοιχτή που ο πόνος της απότομης διείσδυσης της φάνηκε τόσο γλυκός… καύλωσε πιο πολύ, κόντεψε να τελειώσει. Σήκωσε τα πόδια της να ανοίξει ακόμα πιο πολύ. Την έπιασε και σχεδόν την δίπλωσε στα δυο μπαίνοντας βαθιά μέσα της.

Η βροχή δυνάμωνε τώρα, το ίδιο και το πάθος τους. Την έπαιρνε δυνατά και γρήγορα τραντάζοντας κάθε της κύτταρο. Η αναπνοές τους γίνονταν ένα… έβγαζε από βαθιά μέσα της ήχους ηδονής. Δεν υπήρχε κανείς να τους δει… να τους ακούσει. Δυνάμωναν την ένταση όλο και πιο πολύ.

-    «Πάρε με, σκίσε με!!! Σε θέλω πιο δυνατά… πιο γρήγορα! Τελειώνω….!!!»

-    «Παρ' το μέσα σου! Σε σκίζω! Σου σκίζω τα σωθικά να πονέσεις! Φώναξε δυνατά να με καυλώσεις κι άλλο. Καύλα είσαι! Μεγάλη καύλα!!!»

-    «Σε νιώθω μέσα μου σκληρό… νιώθω το πούτσο σου να με σκίζει…!!!»

Ο οργασμός τους σχεδόν ταυτόχρονος, Το κορμί της το ένιωθε να κόβεται κομμάτια να θέλει να σπάσει από την ηδονή του οργασμού. Κρατούσε, διαρκούσε…

-    «Συνέχισε… συνέχισε… χύνω συνέχεια!!!»

Η ένταση της άρχισε να ηρεμεί. Σχεδόν αμέσως ήταν έτοιμος να εκραγεί.

-    «Βγες και χύσε με! Χύσε με τώρα!!!!»

Τραβήχτηκε σχεδόν άμεσα. Του έπιασε τον πούτσο του σφιχτά και τον έκανε να χύσει πάνω της, στο στήθος της στη κοιλιά της… ήταν τόσο πολύ…!!! Ένδειξη της καύλας του για εκείνη. Έπεσε σχεδόν αποσβολωμένος στην άλλη πλευρά, όπως έμεινε και εκείνη στη δική της με τα καυτά του χύσια πάνω της για λίγο. Η εικόνα της ήταν σαγηνευτική…

Έβγαλε ένα μαντήλι και σκουπίστηκε. Κούμπωσε το πουκάμισο της. Φόρεσε εκείνος τη μπλούζα του. Κάθισαν λίγο ακόμα να ξεκουραστούν…

-    «Μήπως να πάμε να δούμε για το αμάξι;»

Βγήκαν στη βροχή με τα ρούχα που είχαν βραχεί πριν. Ένα γέλιο τους έπιασε, αγκαλιαστήκανε, φιληθήκανε με πάθος ακόμα μια φορά. Μπήκε στο αμάξι του, γύρισε τη μίζα. Ο άγριος θόρυβος της μηχανής ακούστηκε…

Click here for more!