Ήμασταν στο καράβι για Πάρο. Η γυναίκα μου Εύη κι εγώ μετά από ένα πολύ κουραστικό χειμώνα αποφασίσαμε να δώσουμε στον εαυτό μας λίγη ξεκούραση. Αφήσαμε πίσω μας κάθε έγνοια και ξεκινήσαμε για ένα 10ήμερο χαλάρωσης και διασκέδασης.
Το πλοίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ευτυχώς είχαμε κλείσει καμπίνα και έτσι μετά από κάμποση ώρα που περιπλανηθήκαμε στο κατάστρωμα, αποφασίσαμε να πάμε να χαλαρώσουμε λίγο.

Λίγο η καλή διάθεση, λίγο το όχι και τόσο γνώριμο περιβάλλον, δεν ήθελε και πολύ να βρεθούμε να κάνουμε έρωτα. Ήταν πολύ όμορφα… Δεν κάναμε τίποτα το διαφορετικό ή το ιδιαίτερο, αλλά νοιώσαμε και οι δύο πολύ πιο έντονα την επαφή μας. Όταν τελειώσαμε, μʼ αγκάλιασε και με ύφος σχεδόν σαν να με ικέτευε μου ζήτησε να περάσουμε 10 αξέχαστες μέρες. Της το υποσχέθηκα… Κι εγώ κι αυτή το είχαμε ανάγκη…
Μετά από λίγο έκανε ένα μπάνιο και μου είπε ότι θα πήγαινε για καφέ. Εγώ έμεινα στην καμπίνα να κοιμηθώ καμία ώρα και να χαλαρώσω.
Όταν ξύπνησα η Εύη δεν είχε γυρίσει ακόμα. Έκανα κι εγώ ένα ντους και ανέβηκα στην καφετέρια του πλοίου να την βρω.
Καθόταν σε ένα τραπεζάκι κι έπινε το φραπέ της αλλά όχι μόνη. Ήταν μαζί με άλλα τρία άτομα. Δύο άντρες και μία γυναίκα. Δεν ξέρω τι με έκανε να μην πάω εκεί που ήταν αλλά διάλεξα μια θέση στο μπαρ, από την οποία είχα οπτική επαφή με το τραπέζι της γυναίκας μου. Τους έβλεπα να συζητάνε, γελώντας πολλές φορές και μάλιστα διέκρινα μια …παράξενη οικειότητα με τον ένα από τους δύο άντρες. Ήταν ένας αρκετά συμπαθητικός εμφανισιακά, 45 με 50 χρονών.

Κάποια στιγμή η γυναίκα μου κοίταξε προς το μπαρ και με είδε, αλλά εγώ με το χέρι μου της έκανα νόημα να μείνει εκεί. Αυτή με κοίταξε παραξενεμένα αλλά έκανε αυτό που της είπα. Ώρα με την ώρα η οικειότητα γινόταν όλο και πιο έντονη. Ήταν φανερό πως η Εύη βρισκόταν κάτω από το ασφυκτικό πρεσινγκ, του, ας τον πούμε εργένη της παρέας. Μου έριχνε κλεφτές, αμήχανες, ματιές, αλλά εγώ πάντα με το δικό μου βλέμμα την καθησύχαζα. Καθόμουν εκεί και έβλεπα κάποιον άγνωστο να φλερτάρει τη γυναίκα μου και δεν αντιδρούσα. Αντίθετα ένοιωθα αρκετά περήφανος που κάποιος προσπαθούσε να κερδίσει την δικιά μου την γυναίκα. Χωρίς να περιμένω να δω τη συνέχεια σηκώθηκα και πήγα στην καμπίνα για να ετοιμάσω τα πράγματα μας.

Οι διακοπές μας μόλις άρχιζαν…
Λίγα λεπτά μετά που πήγα στην καμπίνα, ήρθε και η Εύη…
Γιατί δεν ήρθες στο τραπέζι που καθόμουν, με ρώτησε…
Και γω της απάντησα αόριστα, ότι δεν πήγα γιατί δήθεν δεν είχα όρεξη για κουβέντες και διάφορες άλλες μαλακίες.
Μου είπε τότε ότι τα τρία άτομα με τα οποία καθόταν ανήκαν σε μια ομάδα πλασιέ που πήγαιναν κι αυτοί στην Πάρο συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές. Ο Μάνος, ο άντρας για τον οποίο σας έγραψα παραπάνω, ήταν ο επικεφαλής, ενώ η Βάσω με τον Μιχάλη, ήταν ζευγάρι και δούλευαν σʼ αυτή τη δουλειά 12 χρόνια, πάντα με το Μάνο, υπεύθυνο και μάλιστα είχε γίνει και κουμπάρος στο γάμο τους.
Ο Μάνος ήταν 52 χρονών, ο Μιχάλης 37 και η Βάσω 32. Πλήρη βιογραφικό για όλους.
Από τα λόγια της ήταν φανερό πως τους είχε συμπαθήσει, κάτι που επιβεβαίωσε και το γεγονός ότι με τη Βάσω αντάλλαξαν τηλέφωνα για να βρεθούμε κάποια στιγμή στο νησί. Τους είχε πει πως είναι παντρεμένη και ταξιδεύει με τον άντρα της.
Εδώ ίσως να πρέπει να σας γράψω και μερικά πράγματα για μας. Εγώ είμαι ο Γιώργος, 42 χρονών, …αξιοπρεπή εμφάνιση, επιχειρηματίας. Η γυναίκα μου είναι 10 χρόνια μικρότερη, 32 δηλαδή, πολύ όμορφη με λίγα παραπάνω κιλά, αλλά στα …σωστά σημεία, κάτι που τονίζει την θηλυκότητα της.
Μέχρι τότε, ήμασταν ένα πολύ μετρημένο και ίσως λίγο συντηρητικό ζευγάρι, στο οποίο αν προσθέσεις και τα 13 χρόνια γάμου, τότε καταλήγεις στο συμπέρασμα, ότι έχεις να κάνεις με ένα κλασικό ζευγάρι παντρεμένων που ζει μέσα στη συνήθεια η οποία δημιουργεί την απόσταση ανάμεσα τους αλλά και την επιθυμία για κάτι καινούριο.
Επιστρέφω όμως στην ιστορία μας.
Στην Πάρο, μας περίμενε ένα αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο… Οι πρώτες δύο μέρες μας στο νησί πέρασαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Το τρίτο βράδυ, καθισμένοι σε ένα εστιατόριο, η συζήτηση ήρθε στα παιδιά που γνώρισε στο πλοίο. Της είπα να τους πάρει τηλέφωνο και να βγούμε όλοι μαζί κάποιο βράδυ. Αμέσως η Εύη άνοιξε το κινητό της και πήρε τον αριθμό της Βάσω.. αφού μίλησαν για λίγα λεπτά την αποχαιρέτησε λέγοντας, <θα τα ξαναπούμε σε λίγο…>. Μου είπε πως τα παιδιά μόλις τέλειωσαν τη δουλειά τους και είχαν δώσει ραντεβού με τον υπεύθυνο, το Μάνο δηλαδή, σε μισή ώρα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου τους, για να πάνε για φαγητό. Ακριβώς σε μισή ώρα χτύπησε το κινητό της γυναίκας μου και ήταν η Βάσω… θα πήγαιναν για φαγητό σε ένα μαγαζί που θα πλήρωνε η εταιρία αλλά μετά θα έβγαιναν και για ποτό. Έτσι κανόνισαν μόλις θα τελείωναν να ξαναμιλούσαν. Μπορεί να έχετε ήδη καταλάβει ότι εγώ ήμουν σίγουρος πως ο Μάνος φλέρταρε τη γυναίκα μου και αυτή είχε ανταποκριθεί. Έτσι ήθελα να σπρώξω τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις για να δω αντιδράσεις. Σε μια ώρα περίπου ξαναμίλησαν και κανόνισαν που θα συναντηθούμε για ποτό. Λίγη ώρα αργότερα βρεθήκαμε…. Δεν είχε περάσει μισή ώρα και είχα γίνει …κολλητός με το Μάνο… πολλά κοινά ενδιαφέροντα και ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο… Δύο ώρες μετά δεν υπήρχε κανείς άλλος στην παρέα για μένα πέρα από αυτόν. Μιλάγαμε για δουλειές, για ποδόσφαιρο, και γυναίκες πολιτική, αλλά και για τους γάμους μας. Είχε ακριβώς τα διπλάσια χρόνια παντρεμένος από μένα, και πολλές περισσότερες, λόγω της δουλειάς του, εμπειρίες. Το βράδυ μας κύλησε πολύ ευχάριστα και τα ξημερώματα που διέλυσε το παρεάκι δώσαμε ραντεβού για μπάνιο στις κολυμπήθρες την άλλη μέρα. Γυρνώντας στο ξενοδοχείο μας η γυναίκα μου με ρωτούσε συνεχώς το τι λέγαμε όλο το βράδυ με το Μάνο και πως κολλήσαμε έτσι. Η απάντηση μου περιείχε και μια πρόκληση στη μοίρα μου. Της είπα λοιπόν πως,<αν ποτέ με απατήσεις αγάπη μου με ένα άντρα σαν το Μάνο θα ήθελα να το κάνεις… είναι φανταστικό άτομο>.
Την άλλη μέρα φτάσαμε πρώτοι στην παραλία και μπήκαμε κατʼ ευθείαν στη θάλασσα. Απομακρυνθήκαμε αρκετά από την παραλία και αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε μέσα στη θάλασσα. Τα δάχτυλα μου ήταν μέσα στο μουνί της και αυτή είχε τραβήξει έξω την πούτσα μου και μου έπαιζε μαλακία… κάποια στιγμή κοίταξε στην ακτή και είδε τους καινούργιους γνωστούς να φτάνουν και να κοιτάνε δεξιά κι αριστερά, προφανώς ψάχνοντας μας. Βγήκαμε έξω, αλλά και οι δυο ήμασταν κατακαυλωμένοι.
Αφού τους χαιρετήσαμε εγώ κάθισα με το Μάνο και αρχίσαμε να συζητάμε διάφορα. Πρόσεξα τότε πως ενώ η γυναίκα μου μιλούσε με τους άλλους, η προσοχή της ήταν σε μας. Κι ο Μάνος όμως συνεχώς κοιτούσε προς τη μεριά της. Κατάλαβα ότι μεταξύ τους γινόταν κάποιο παιχνίδι… δεν ένοιωσα ζήλια, ούτε και με πείραξε. Αντίθετα άρχισα να σκέφτομαι την πιθανότητα να με απατήσει η Εύη με το Μάνο και στη σκέψη αυτή καύλωσα. Έβλεπα πως το φλερτ που της έκανε, της άρεσε. Ήξερα ακόμα πως ήταν κατακαυλωμένη λόγω του ότι πριν λίγο την γαμούσα με τα δάχτυλα μέσα στη θάλασσα. Τότε τη φώναξα κοντά μας… ήρθε χωρίς καθυστέρηση. Μαζί της όμως ήρθαν κι ο Μιχάλης με τη Βάσω. Αρχίσαμε να μιλάμε για τους γάμους μας, ώσπου κάποια στιγμή η Εύη σηκώθηκε και είπε ότι θα πήγαινε να βουτήξει. Καλή ιδέα της είπε ο Μάνος και σηκώθηκε κι αυτός και γω βρήκα την ευκαιρία να τους …αφήσω μόνους. Έκανα όμως λάθος γιατί και ο Μιχάλης με τη Βάσω βρήκαν ωραία την ιδέα και θέλησαν κι αυτοί να βουτήξουν. Αρχικά απογοητεύτηκα αλλά μετά είδα κάτι που με παραξένεψε… όπως σηκώθηκε ο Μιχάλης φάνηκε στο στενό μαγιό του μια καυλωμένη πούτσα. Μια πούτσα που μου φάνηκε τεραστία. Μπήκαν στη θάλασσα και γρήγορα ο Μιχάλης με τη Βάσω απομακρύνθηκαν αφήνοντας μόνους τους άλλους δύο. Ξάπλωσα κλείνοντας τα μάτια μου για δέκα περίπου λεπτά. Όταν ανασηκώθηκα να τους εντοπίσω δεν δυσκολεύτηκα. Δυο ήταν τα ζευγάρια που είχαν ανοιχτεί στα βαθιά. Καταλαβαίνεται ποια… δεν μπορούσα να διακρίνω κάποια ιδιαίτερη κίνηση, αλλά ήταν αρκετά κοντά μεταξύ τους και η Εύη κοιτούσε συνεχώς προς το μέρος μου. Τότε σκέφτηκα να τους αφήσω λίγο ακόμα μόνους και ξαναξάπλωσα… Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η γυναίκα μου έξω. Ήταν σίγουρα αναστατωμένη, φαινόταν στο πρόσωπο της, τη ρώτησα αν είναι καλά, ναι μου είπε, μια χαρά… Σε λίγο ήρθε και ο Μάνος, φανερά αλλαγμένος, ήμουν σίγουρος ότι στη θάλασσα κάτι είχε γίνει. Κάθισαν μακριά ο ένας από τον άλλο και δεν αντάλλασσαν ούτε βλέμμα. Πόσο φυσιολογικό είναι αυτό ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που πριν λίγο κολυμπούσαν για μισή ώρα μαζί;
Φύγαμε και δώσαμε ραντεβού το βράδυ για φαγητό και ποτό. Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο η Εύη μπήκε κατευθείαν για ντους… την ακολούθησα. Ήμουν καυλωμένος και ήθελα να κάνω σεξ. Το κάναμε στα όρθια μέσα στο μπάνιο… πριν χύσω της ζήτησα να μου τον γλύψει… έχυσα στο στόμα της και τα ήπιε όλα. Πρώτη φορά, τόσα χρόνια παντρεμένοι ποτέ, εκείνο όμως το απόγευμα το έκανε… κατάλαβα πως τα πράγματα ήταν αρκετά σοβαρά. Όταν βγήκαμε από το μπάνιο της είπα ότι μου άρεσε αυτό που έκανε και ότι θα ήθελα σε αυτές τις διακοπές να κάναμε πράγματα που δεν έχουμε ξανακάνει. Με κοίταξε και γέλασε… αν νομίζεις πως θα με γαμήσεις από τον κώλο σε γελάσανε, μου είπε.
Το βράδυ ενώ ετοιμαζόμασταν να βγούμε η γυναίκα μου καθόταν μπροστά στον καθρέπτη αρκετή ώρα. Ήταν φανερό πως έδινε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση της. Της είπα τότε να κάνει κάτι για πρώτη φορά, με ρώτησε τι εννοούσα, της είπα να μη φορέσει κυλοτάκι, με είπε τρελό και με ρώτησε γιατί… γιατί θέλω να είσαι συνέχεια καυλωμένη σʼ αυτές τις διακοπές της είπα, μα είμαι, μου απάντησε με ένα αινιγματικό χαμόγελο. Εγώ επέμενα και τελικά τα κατάφερα να την πείσω. Απλά άλλαξε την επιλογή που είχε κάνει στο φόρεμα. Ενώ αρχικά είχε σκοπό να φορέσει μια κοντή φούστα, τελικά φόρεσε κάτι πιο μακρύ, όχι ιδιαίτερα, αλλά την έκανε να νοιώθει ποιο άνετα όπως μου είπε.
Στο δρόμο που περπατούσαμε να πάμε στο εστιατόριο, είχα το χέρι μου συνέχεια στον κώλο της, την χάιδευα και τη ρωτούσα αν με αγαπάει, μου έκανε εντύπωση η απάντηση της… Εσύ; Μʼ αγαπάς; Πες μου σε παρακαλώ πως μʼ αγαπάς… είσαι ότι καλύτερο είχα ποτέ στη ζωή μου, της είπα και φυσικά το εννοούσα.
Φτάσαμε και οι υπόλοιποι μας περίμεναν. Εγώ κάθισα δίπλα στο Μάνο και στην άλλη πλευρά μου Εύη. Κάποια στιγμή πέρασα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να τη χαϊδεύω ώσπου τα δάχτυλα μου έφτασαν στο μουνί της. Στην αρχή προσπάθησε να αντιδράσει αλλά όταν κατάλαβε ότι δεν είχα σκοπό να σταματήσω άνοιξε απλά λίγο περισσότερο τα πόδια της.
Έβλεπα στα μάτια της ότι είχε καυλώσει… θέλεις να γαμηθείς, τη ρώτησα… ναι, μου είπε. Τότε σταμάτησα… όταν φύγαμε από το εστιατόριο με προορισμό το μπαρ με ρώτησε γιατί το κάνω αυτό. Γιατί θέλω να είσαι έτοιμη να γαμηθείς, της απάντησα με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της. Στο μπαράκι έπιασα επίτηδες κουβέντα με το Μιχάλη και τη Βάσω έτσι ώστε να αφήσω το Μάνο και την Εύη μόνους. Μία ώρα μετά και αφού κατεβάσαμε δυο τρία ποτά ο καθένας, οι συμπεριφορές και τα …ήθη είχαν χαλαρώσει. Ο Μάνος βλέποντας με να μην με ενοχλεί που είχε αποκτήσει μεγάλη οικειότητα με τη γυναίκα μου την είχε στριμώξει, και το χέρι του είχε περάσει κάτω από το φόρεμα της, όπου φυσικά θα διαπίστωσε πως δεν φορούσε εσώρουχο. Τότε όμως ένοιωσα ένα μεγαλύτερο σοκ. Η Βάσω με πλησίασε και αφού έφερε το στόμα της στο αυτί μου, μου είπε να φύγουμε και να πάμε για νυχτερινό μπάνιο. Δεν παρέλειψε να περάσει και τη γλώσσα της γύρω από το αυτί μου. Τα χασα γιατί εκεί που έβλεπα το παιχνίδι του Μάνου και της Εύης ξαφνικά μπήκα κι εγώ σε μια κατάσταση που δεν περίμενα. Μου άρεσε όμως… Πλησίασα την γυναίκα μου και της είπα για την πρόταση της Βάσως. Σήκωσε αμήχανα τους ώμους της. Τότε το είπα και στο Μάνο ο οποίος χαμογέλασε και βρήκε την ιδέα φανταστική.
Πληρώσαμε το λογαριασμό και βγήκαμε έξω από το μαγαζί όπου πήραμε ένα ταξί και ζητήσαμε από τον ταξιτζή να μας πάει σε μια έρημη παραλία για μπάνιο. Σε 5 λεπτά είχαμε φτάσει… χωρίς πολλά πολλά, πρώτα εγώ, μετά ο Μάνος και στη συνέχεια οι υπόλοιποι γδυθήκαμε τελείως και μπήκαμε στη θάλασσα. Η Εύη ήρθε μαζί μου και εγώ την πήρα αγκαλιά και άρχισα να την φιλάω και να την χαϊδεύω παντού. Δάχτυλα έμπαιναν στο μουνί της, δάχτυλα τσιμπούσαν τις ρόγες της και αυτή αδιαφορώντας για το γεγονός ότι σε απόσταση λίγων μέτρων υπήρχαν κι άλλα άτομα είχε πάρει την πούτσα μου στο χέρι της και με μαλάκιζε. Κοίταξα τους άλλους και είδα πως μας παρατηρούσαν χαμογελαστοί. Έκανα νόημα στο Μάνο να έρθει κοντά μας… ήρθαν και οι τρεις. Σαν να ήταν κάτι το απόλυτα φυσικό, αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί και φιλιόμασταν. Γίναμε ένα σύμπλεγμα από 5 κορμιά και ειλικρινά δεν μας ενδιέφερε αν φιλάγαμε άντρα ή γυναίκα, αν χαϊδεύαμε αντρικό ή γυναικείο κορμί. Μετά από λίγη ώρα βγήκαμε στην παραλία και συνεχίσαμε. Το ποιος το έκανε με ποιόν δεν έχει σημασία. Αυτό που μου έμεινε όμως ήταν, όταν ο Μάνος γαμούσε τη γυναίκα μου λίγους πόντους δίπλα μου και γω γαμούσα τη Βάσω πισωκολητά κάποια στιγμή που πήγα να χύσω τραβήχτηκα και τον έβαλα στο στόμα της Εύης. Τότε ο Μάνος πήρε την πούτσα μου και άρχισε να τη γλύφει ταυτόχρονα μʼ αυτήν. Έχυσα στο στόμα και των δύο. Δεν έχω ξανανιώσει, έτσι όπως ένοιωσα τότε.
Αφού τελειώσαμε και οι 5, ξαναμπήκαμε στη θάλασσα, εκεί η Βάσω ήρθε κοντά μου και με σχεδόν απολογητικό ύφος μου είπε ότι είναι η πρώτη φορά και γιʼ αυτούς που κάνουν κάτι παρόμοιο, αλλά είχαν προηγηθεί πολλές συζητήσεις μεταξύ τους πριν. Ο Μάνος γούσταρε υπερβολικά τη γυναίκα μου και τους είχε ζητήσει να τον βοηθήσουν. Έβαλαν λοιπόν και τους εαυτούς τους στο παιχνίδι… Λίγο μετά ήρθε κοντά μου η Εύη… θέλω να μου πεις πως ένοιωσες, με ρώτησε… όπως κι εσύ της απάντησα, το απόλαυσα και δεν νοιώθω καθόλου άσχημα. Εσύ; Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, μου είπε, ήταν κάτι έξω από την λογική μου, αλλά το έκανα και μου άρεσε… σε έβλεπα να το κάνεις με τη Βάσω και σκεφτόμουν ότι μπορεί να τσατιζόσουν μαζί μου που ήμουν με το Μάνο… πες μου κάτι να μου διώξεις την ανησυχία. Την πήρα αγκαλιά και της είπα: σʼ αγαπώ, όπως πριν, ίσως σʼ αγαπώ πιο πολύ… την φίλησα μʼ ένα παθιασμένο τρόπο. Είχα καυλώσει ξανά… η Εύη το πρόσεξε και χαμογέλασε, την πήρα από το χέρι και βγήκαμε στη παραλία. Οι άλλοι ήταν ήδη εκεί… της ζήτησα να μου κάνει πίπα, το έκανε, οι άλλοι μας κοιτούσαν και ήταν φανερό πως είχαν ερεθιστεί ξανά. Τους φώναξα κοντά μας, η Βάσω άρχισε να χαϊδεύει πότε εμένα και πότε αυτήν. Οι άντρες όρθιοι δίπλα μας έπαιζαν με τα καυλιά τους, ένοιωθα κολασμένος και συνάμα ευλογημένος. Ο Μιχάλης πήγε πίσω από τη γυναίκα μου και λίγο μετά το καυλί του γαμούσε το μουνί της. Αυτή συνέχιζε να μου γλύφει την πούτσα, είχε χάσει πάλι τον έλεγχο… ο Μάνος το έκανε με τη Βάσω… είχαμε γίνει όλοι ένα κουβάρι. Στο τελείωμα μας, πρώτα εγώ μετά ο Μιχάλης και τέλος ο Μάνος, αδειάσαμε τις πούτσες μας στο στόμα της Εύης. Κοιμηθήκαμε στην παραλία… Γυμνοί, αγκαλιασμένοι… Με το πρώτο φως της ημέρας ξυπνήσαμε, πήραμε πάλι ένα ταξί και γυρίσαμε στα ξενοδοχεία μας. Όταν φτάσαμε στο δωμάτιο μας η Εύη έβαλε τα κλάματα. Δεν θέλω να μʼ αφήσεις ποτέ, μου είπε, αν σε πείραξε αυτό που έγινε συγχώρεσε με… Την πήρα αγκαλιά, την ξάπλωσα στο κρεβάτι και της έκανα τρυφερά έρωτα. Όταν ξυπνήσαμε ένα μήνυμα στο κινητό της από τη Βάσω μας ευχαριστούσε για την υπέροχη εμπειρία και μας αποχαιρετούσε καθώς οι μέρες τους στο νησί τελείωσαν και έπρεπε να γυρίσουν Αθήνα. Όποτε θέλαμε μπορούσαμε να τους τηλεφωνήσουμε για να βρεθούμε. Νοιώθω πολύ καλύτερα που έφυγαν μου είπε η Εύη… κι εγώ της απάντησα, αυτές οι διακοπές είναι δικές μας. Μόνο για σένα κι εμένα…
Πέρασαν άλλες δύο μέρες… όμορφα, με υπέροχη διάθεση και σεξ 2 με 3 φορές κάθε μέρα. Κάποιο βράδυ, πριν βγούμε έξω, της είπα να κάνουμε κάτι διαφορετικό… να πάμε στο ίδιο μέρος και οι δύο αλλά όχι σαν ζευγάρι. Χωριστά… μετά από συζήτηση συμφώνησε αλλά με την προϋπόθεση, πως ότι κι αν γίνει να φύγουμε από κει μαζί. Ντύθηκε σέξι, αρκετά έως υπερβολικά σέξι θα έλεγα, άσπρη λινή φούστα διάφανη, μαύρο πουκάμισο διάφανο και αυτό και ένα σουτιέν που απλά στήριζε τα βυζιά της (δεν ξέρω πως τα λένε). Μια εμφάνιση που φώναζε από μακριά, γαμήστε με…
Πήραμε δύο διαφορετικά ταξί και πήγαμε στο ίδιο κλαμπ. Ασφυκτικά γεμάτο με κόσμο που διασκέδαζε τις διακοπές του… καθίσαμε στο ίδιο μπαρ, σε απόσταση, αλλά με οπτική επαφή ο ένας με τον άλλο…

Μισή ώρα μετά οι πρώτοι άντρες άρχισαν να πολιορκούν την γυναίκα μου. Από 18 μέχρι 60 χρονών άντρες την πλησίαζαν, την κερνούσαν ποτά, προσπαθούσαν να την κατακτήσουν. Μία ώρα μετά η Εύη έχοντας πιει αρκετά ποτά αλλά πιο πολλά σφηνάκια, είχε πιάσει συζήτηση με τρεις νεαρούς, 20 με 22 χρονών τους έκοβα, οι οποίοι την είχαν κυριολεκτικά εγκλωβίσει. Πλησίασα λίγο πιο κοντά… η γυναίκα μου με είδε και μου χαμογέλασε. Πήγα και σταμάτησα ακριβώς δίπλα τους… άπλωσα το χέρι μου και το έβαλα στον κώλο της… οι νεαροί μπροστά μου της έλεγαν διάφορα κι εγώ την χάιδευα. Είχε καταλάβει τι γινόταν και της άρεσε. Μου ζήτησε φωτιά να ανάψει το τσιγάρο της και της έδωσα. Με ευχαρίστησε ευγενικά… Ακούω κάποιον να της ζητάει να πάνε στην τουαλέτα. Του είπε να κεράσει σφηνάκια και μετά… τα ήπιαν …και έφυγαν. Χάθηκαν στο πλήθος και εμένα με έτρωγε η επιθυμία να τους ακολουθήσω.. δεν το έκανα. Μετά από λίγο γύρισαν και ήταν φανερό πως ο νεαρός ήταν ευχαριστημένος. Συζήταγε με τους φίλους του και όλοι χαμογελούσαν. Κοιτούσα την Εύη και προσπαθούσα να μαντέψω… το αινιγματικό της χαμόγελο με προβλημάτιζε ακόμα περισσότερο.

Το πρωί στο ξενοδοχείο μου είπε όλα όσα είχαν γίνει… οι νεαροί της κόλλησαν, αυτή στην τουαλέτα είπε στον ένα πως είναι πουτάνα και το κάνει μόνο για τα λεφτά και εκεί έκλεισαν συμφωνία να την γαμήσουν όλοι για 600 ευρώ. Την πήραν ένας ένας στην τουαλέτα και μετά μου έβγαλε τα λεφτά από την τσάντα της. Το έκανα κι αυτό μου είπε, ήταν η φαντασίωση μου να με πληρώσουν και να με γαμήσουν. Την έβαλα και μου περιέγραψε ακριβώς τι έγινε… καύλωσα, ζαλίστηκα κυριολεκτικά από την καύλα. Τη γάμησα άγρια και τη φώναζα πουτάνα….
Της ζήτησα να ξανά πάμε στο ίδιο κλαμπ αλλά δεν ήθελε. Τελείωσε αυτό μου είπε…

Τρεις μέρες μετά ξανά ανεβαίναμε στο καράβι να γυρίσουμε σπίτι. Δεν ξεκόλλαγε από την αγκαλιά μου. Καταλάβαινα πως την είχε κυριεύσει η ανασφάλεια. Δεν την ήθελα έτσι… βάλαμε τα πράγματα μας στην καμπίνα και αγκαλιασμένοι ανεβήκαμε στο κατάστρωμα. Αρχίσαμε να μιλάμε και να λέμε πράγματα που δεν είχαμε πει ποτέ. Σκέψεις, φαντασιώσεις, περιπέτειες… Είχαμε γίνει οι καλύτεροι …φίλοι. Της είπα πως φαντασίωση μου ήταν να τη δω να γαμιέται με κάποιον άλλο και να βλέπω στο πρόσωπο της την ηδονή, μου είπε πως καύλωνε όταν σκεφτόταν πως ήταν πουτάνα και την πληρώνουν για να τη γαμήσουν, μου είπε πως πολλές φορές έχει φανταστεί να τη γαμάνε 2 άντρες μαζί, μου είπε ακόμα πως στο σπίτι μας έχει μαλακιστεί πολλές φορές, χρησιμοποιώντας διάφορα υποκατάστατα με αγαπημένο το τηλέφωνο του ντους. Μου είπε τέλος πως μια φορά παραλίγο να το κάνει με τον υδραυλικό (σικ), όταν είχε έρθει να φτιάξει κάτι στο μπάνιο μας. Είχε καυλώσει πολύ βλέποντας τον να φοράει μια ολόσωμη φόρμα, μάλλον χωρίς εσώρουχο, αφού η πούτσα του ήταν όρθια και διαγραφόταν καθαρά. Τότε μόλις αυτός έφυγε, η γυναίκα μου, μου εξομολογήθηκε πως έχυσε δυο φορές έχοντας στο μουνί της το τηλέφωνο του ντους.

Φτάσαμε στο λιμάνι μας… πήραμε το αμάξι μας να γυρίσουμε στην πόλη μας. Στη διαδρομή και οι δυο ήμασταν αναμμένοι. Έβγαλα έξω την πούτσα μου και πέρασα το χέρι μου μέσα στα πόδια της. Στη μέση της διαδρομής μου ζήτησε να σταματήσω να το κάνουμε. Της είπα πως θέλω να τη δω να παίζει μόνη της με τον εαυτό της. Άπλωσε τα πόδια της στο ταμπλό και άρχισε να χαϊδεύει το μουνί της. Εγώ οδηγούσα και τη χάζευα. Έπαιζα την πούτσα μου με το ένα χέρι και με το άλλο οδηγούσα… δεν ξέρω αν μας έβλεπαν από τα άλλα αυτοκίνητα, πιθανότατα ναι, αλλά η Εύη έχυσε πολλές φορές μέχρι να φτάσουμε.

Πριν μπούμε στο σπίτι μας, η γυναίκα μου, μου είπε: σε λατρεύω, δεν θέλω να σε χάσω ποτέ και να ξέρεις πως οι επιθυμίες μας, μόνο αν είναι κοινές, μπορούν να πραγματοποιηθούν. Σε ευχαριστώ που με έκανες να σε νοιώσω τόσο δικό μου…

Click here for more!