Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν πρωτοέπιασα δουλειά σε μια εταιρεία σαν βοηθός λογιστού. Ήταν η πρώτη μου δουλειά και εργαζόμουν από το πρωί έως το βράδυ θέλοντας να αποδείξω τις ικανότητές μου. Αυτό που δεν φανταζόμουν, ήταν ότι στο γραφείο θα μου δινόταν η ευκαιρία να αποδείξω και τις ικανότητες μου στον σεξουαλικό τομέα!

Ήταν μια Τετάρτη απόγευμα και είχα μείνει μόνος στο κτίριο. Ξαφνικά μια κοπελίτσα γύρω στα δεκαοχτώ μπήκε μέσα. Μου συστήθηκε σαν Έλλη και μου εξήγησε πως ήταν η κόρη του λογιστή της εταιρίας. Έψαχνε τον πατέρα της και της είπα πως μόλις είχε φύγει \"Καλά ... αν δεν σε πειράζει θα κάτσω λίγο να ξεκουραστώ. Έσπασα τα πόδια μου στα μαγαζιά όλη μέρα ... », είπε και θρονιάστηκε στην πολυθρόνα του. Της είπα πως ευχαρίστως μπορούσε να ξεκουραστεί και της έφερα μια δροσερή πορτοκαλάδα από το ψυγείο. Η φιλική μου στάση την έκανε να χαλαρώσει και μου χαμογέλασε. Αυτό που ξεχώριζε έντονα πάνω της ήταν η αθωότητά της και ομολογώ πως ήταν και ο μόνος λόγος που μου κίνησε το ενδιαφέρον, αφού σαν γκόμενα δεν έλεγε και πολλά.

Βυθισμένη στη μεγάλη πολυθρόνα απέναντί μου, με κοίταξε με εκείνα τα μεγάλα μπλε μάτια που δήλωναν απειρία, κάνοντας έτσι τη ψωλή μου ιδιαίτερα ανήσυχη. Θολωμένος από καύλα έκλεισα την πόρτα και της έπιασα κουβέντα. Πάντα είχα τον τρόπο μου με τις γυναίκες. Ξεκίνησα μιλώντας για τον εαυτό µου κι εκείνη άρχισε να µου λέει τα δικά της.

Μου αποκάλυψε πως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε δεσμό και ντρεπόταν για αυτό. «Νιώθω πως κάτι µου λείπει» συνέχισε βαθυστόχαστα. Έτσι όπως καθόταν χαλαρά στην πολυθρόνα, µε τα πόδια ανοιχτά, φορώντας ένα κοντό φορεματάκι, φανέρωνε ότι κάτω από την δειλία της απειρίας, κρυβόταν ένα τολμηρό και προκλητικό πλάσμα. Της απάντησα πως είχα τρόπο να της δώσω αυτό και σκύβοντας από πάνω της ακούμπησα τα χείλη µου στα δικά της.

Ανταποκρίθηκε θερμά κι οι γλώσσες µας µπλέχτηκαν σε ένα τρελό χορό. Παράλληλα, έχωσα το χέρι µου κάτω από τη φούστα της. Την χάιδεψα για λίγο, ακούγοντας τη λαχανιαστή ανάσα της. «Όμορφα δεν είναι; Έλα ... κάντο μόνη σου», την παρότρυνα.

Με κοίταξε απορηµένη και τα μάγουλα της φλογίστηκαν. «Δεν το έχω ξανακάνει», ψιθύρισε αλλά ακούμπησε δειλά το μεσαίο της δάχτυλο στην κλειτορίδα της. Εγώ µε μια απαλή κίνηση παραμέρισα το εσώρουχο της στο πλάι και τη βοήθησα να αυνανιστεί πιο άνετα. Μου άρεσε που ήταν έτσι συνεσταλμένη και όταν χαλάρωσε έβγαλε τελείως το εσώρουχο και τη βοήθησα να στηρίξει τα πόδια της ανοιχτά στα μπράτσα της πολυθρόνας. Κάνοντας τη φωνή µου ιδιαίτερα ερωτική τη διαβεβαίωσα πως ήταν πολύ μουνάρα και πως ήμουν πολύ καυλωµένος για πάρτη της.

Κατέβασα το παντελόνι μέχρι τα γόνατα και έπιασα το έτοιμο να χύσει παλαμάρι µου. Εκείνη βόγκηξε από ευχαρίστηση και είδα το μουνάκι της που παλλόταν από ηδονή να χύνει ασταμάτητα μουσκεύοντας ακόμα και τις μουνότριχες της µε άφθονους χυμούς. Με τα µάτια καρφωμένα στα ορθάνοιχτα μπούτια της βάρεσα µια απίθανη μαλακία και εκσπερμάτωσα πάνω στην επίπεδη κοιλιά της. Έγειρε το κεφάλι της πίσω και συνέχισε µε τα ακροδάχτυλά της να χαϊδεύεται ερεθιστικά, αδιαφορώντας για το καυτό σπέρμα µου που έτρεχε προς τα κάτω. Κουνήθηκε αισθησιακά απολαμβάνοντας µε όλες της τις αισθήσεις τα όσα έκανε στο μουνάκι της και εγώ ακούμπησα και πάλι το χέρι µου πάνω στο ερεθισμένο πέος µου. Η φιλήδονη πιτσιρίκα έτριψε τα κωλοµάγουλά της και έπειτα χαϊδολόγησε τη σχισμή του κώλου της.

Με το ένα χέρι στο μουνί της και το άλλο στον κώλο της παρουσίαζε ένα εξαιρετικό θέαμα που έκανε την καύλα µου να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο. Ιδιαίτερα όταν από τα χείλη της βγήκαν άναρθρες κραυγούλες, μαρτυρώντας το διπλό οργασμό που χάρισε στον εαυτό της. Η ηδονή μου ήταν πολύ μεγάλη και θέλοντας να χύσω μέσα της την άρπαξα στην αγκαλιά μου και την ξάπλωσα στο πάτωμα. Εκείνη παραδόθηκε στις σεξουαλικές μου ορέξεις και ήταν φανερό πως ανυπομονούσε να τη γαμήσω από παντού.

«Καυλιάρα μου» της είπα ξέπνοα μόλις άνοιξε τα πόδια της και με κοίταξε προκλητικά.
«Θέλω να με πάρεις .. », μου είπε τρελή από πόθο. «Ήρθε η ώρα να ξεπαρθενιαστώ!» Και φυσικά της έκανα τη χάρη….

Ευτυχώς κανείς δεν έμαθε τα όσα συνέβησαν εκείνο το πρωί στο γραφείο. Η μικρή με ευχαρίστησε για τη μύηση της στον έρωτα και έφυγε λάμποντας από ευτυχία. Την επόμενη μέρα μου τηλεφώνησε και μου πρότεινε να βρεθούμε για καφέ. Πάνε τρεις μήνες τώρα που τα έχουμε, αλλά ακόμα δεν το έχει μάθει ο πατέρας της.

Click here for more!