Όλες οι ιστορίες που διάβασα είναι υπέροχες και μου άρεσαν πολύ. πριν 2 χρόνια εχω πάει διακοπές με φίλους στην Σαντορίνη. το βράδυ βγήκα για ποτό με τους φίλους μου είχαμε πάει περίοδο που δεν είχα πολύ τουρισμό.τ ο πρώτο βράδυ ποτό χαλαρά πείραγμα σε κορίτσια αλλά δεν βγήκε κάτι καλό.

το δεύτερο βράδυ βγήκα για ποτό μόνος γιατί οι φίλοι μου είχαν πάει σε κάτι συγγενείς που έχουν στο νησί. πηγα σε ένα κλαμπακι έκατσα στην μπάρα πιάσαμε την κουβέντα με την μπαργουμαν μετά από πολλά σφήνακια φύγαμε μαζί στο κλείσειμο πήγαμε στο σπίτι της μπήκα να κάνω ένα μπάνιο. καθώς έκανα μπάνιο και τον έπαιζα μπαίνει και αυτή μέσα μια μουναρα γύρω στο 1.75 μελαχρινή ατελείωτες καμπύλες με τελείες βυζαρες χωρίς να πάρω χαμπάρι τίποτα μου πιάνει τον πουτσο και τον παιζε δύνατα μετα της έκανα ένα γλύφομουνι με έχυσε δύο φορέςμετά γύρισε και μου έπαιρνε πίπα για κανένα μισάωρο δεν άντεξα ο άνθρωπος και της τα πέταξα στο στόμα όλα μετά με κάβαλησε και της τον έβαλα από τον κόλο η πουτανα χώροπηδάγε για μισή ώρα είχα χύσή δύο φορές μέσα στον κόλο της μετά την γύρισα στα 4 και της έβαλα την πουτσαρα δύνατα και γρήγορα μέσα στη στενή μουναρα της πέρασα μια βραδιά αξέχαστη όταν ήρθε και μια φιλη της κάναμε τα πάντα μέχρι το πρωί το καυλι μου είχε γίνει τσιμέντο δεν έπεφτε με τίποτα γάμουσα όσο μπορώ και σε οποίο στάση ήθελα με είχαν κάνει στρατιώτη τους.

ωραία πέρασα εκείνη την βραδιά αλλά μετά από δύο μήνες που ήταν να αγωνιστω σε αγώνες πυγμαχίας έκανα εξετάσεις για αναβολικά και ναρκωτικές ουσίες και μου βρήκαν αρρώστια που με είχαν κολλήσει αυτές οι πουτανες. την ξεπέρασα φέτος και με άφησε πίσω σε όλα. μάγκες όλα αυτα είναι καλά αλλά προσέξτε σας το λέω επειδή είμαι παθών.προσοχή σε όλες γιατί είναι πουτανές.


Click here for more!