Τον πρώτο μήνα των σπουδών μου γνώρισα την Έλενα και την Ρούλα κολλήσαμε σαν παρέα ως τρελοκόριτσα που ήμασταν.

Μέχρι τότε είχα κάποιες φαντασιώσεις για λεσβιακό και φυσικά σάντουιτς με 2 άντρες αλλά ποτέ δεν το κυνήγησα. . . Ένα καλό βράδυ. . . Ξημέρωμα μάλλον ήταν μετά από μερικά ποτά, σφηνακια και πολύ κέφι είπαμε να πάμε σπίτι μου να την πέσουμε εκεί, καταλάβατε τώρα κοριτσίστικα πράγματα και έτσι κάναμε.

Σπίτι μου πιάσαμε κουβέντα για γαμήσια και διάφορα αλλά γούστα που θα θέλαμε να κάνουμε μέχρι που άνοιξα το στοματάκι μου και είπα πως θα ήθελα να με γαμήσουν 2 γυναίκες και ακόμη καλύτερα να υπήρχαν μετά στο παιχνίδι και 2 άντρες. Αντάλλαξαν ματιές κάπως ύποπτες αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Σηκώθηκα να μπω για ένα ντους και τις άφησα να χαζογελάνε.

Όταν βγήκα από το μπάνιο η Έλενα έλειπε και η Ρούλα ήταν γυμνή στο κρεβάτι, δεν μου έκανε εντύπωση γιατί τις είχα και με είχαν δει πολλές φορές γυμνή όμως όταν την ρώτησα που είναι η Έλενα μου χαμογέλασε γεμάτη λαγνεία πως δεν θα αργούσε να γυρίσει και μου έκανε νόημα να πάω προς το μέρος της όπως και έκανα. Ανασηκώθηκε στα γόνατα της και όπως στεκόμουν όρθια μου έβγαλε την πετσέτα.

είχα μείνει, δεν ήξερα τι να κάνω ενώ οι ρώγες μου είχαν πεταχτεί και ένιωθα το αποτριχωμένο μουνάκι μου να μουσκεύει. Άρχισε να μου λέει πως από την πρώτη φορά που είδε το στήθος μου(6 νούμερο φοράω)ήθελε να μου δαγκώσει τις ρώγες και να τρίψει πάνω τους το μουνί της. είχα τρελαθεί από την καύλα, απλά υπάκουα σε ότι μου έλεγε. Μου πιπιλούσε τις ρώγες και χούφτωνε δυνατά όπως αποκαλούσε τις βυζαρες μου ενώ μου έλεγε πως η Έλενα θα έρθει να με ξεσκίσει από όλες τις τρύπες μου όχι μόνο με την γλώσσα και τα δάχτυλα αλλά και με κάτι άλλο που θα μου άρεσε πολύ.
Άνοιξε τα μικρά μουνοχειλακια μου και με την άκρη της γλώσσας της έπαιζε την πρησμένη κλειτορίδα μου κι ενώ την παρακαλούσα να γαμήσει το μουνί μου, αυτή μου χτυπούσε ελαφρά τις σκληρές ρώγες και λέγοντας μου πως αυτό το μουνί θέλει καλό γαμήσι και θα μου το έδιναν σήμερα. . ήθελα να χύσω αλλά δεν με άφηνε να βάλω ούτε το χέρι μου, αντίθετα κάθισε πάνω στο πρόσωπο μου απότομα λέγοντας μου <<γάμησε το μουνί μου με την γλώσσα σου, βαλτην όλη μέσα γαμιολα παρθένα και κατάπιε τα όλα όπως τα καταπίνεις όταν τσιμπουκωνεις>> τρελάθηκα όταν για πρώτη φορά στην ζωή μου έγλειφα μουνί και τα υγρά της ήταν γλυκά τόσο γλυκά που είχα βάλει όλη την γλώσσα μου και ήθελα κι άλλο να την γαμήσω. Κουνιόταν σαν σκύλα και τσιμπούσε τις ρώγες μου πολύ δυνατά λέγοντας μου τι καλά την γαμάω και πως θα με χύσει στις βυζαρες μου όπου ξαφνικά νιώθω κάτι να πιέζει την παρ8ενικη κωλοτρυπίδα. .

Πριν προλάβω να καταλάβω τι νιω8ω αλλά και τι μου γίνεται η Ρούλα γέμισε το στόμα και τα βυζιά μου με τα χυσια της και 2 φιγούρες ξεπρόβαλαν μπροστά μου ήταν τα φιλαράκια της Έλενας με τις πούτσες τους παρατεταμένες και η Έλενα χωμένη ανάμεσα στα πόδια μου να προσπαθεί να σαλιώσει την κωλοτρυπα μου με την γλώσσα της.

Δεν μου είπαν κουβέντα παρά με γύρισαν στα τέσσερα ο Μάκης ήρθε μπροστά μου και άρχισα να τον τσιμπουκωνω ενώ ο Νίκος με την Έλενα προετοίμαζαν τον κώλο μου και η Ρούλα χτυπούσε τα κωλομαγουλα μου δυνατά. Έλεγα να με γαμήσουν από όπου θέλουν αρκεί να με ξέσκιζαν γιατί δεν άντεχα άλλο από την καύλα ήθελα να λιποθυμήσω. Ο Νίκος κάρφωσε το μουνί μου πολύ δυνατά ενώ το στόμα μου γέμιζε από την ψωλή του Μάκη και δίπλα μου τα κορίτσια με στάση 69 να γαμιούνται.

Έχυσα σε κλάσματα δευτερόλεπτου αλλά ο Νίκος είχε ήδη χάσει ένα δάχτυλο στην στενή τρυπούλα του κώλου μου κάνοντας με να νιώθω πόνο και ηδονή μαζί. όμως δεν με άφησαν έτσι οι φίλες μου. . . Η Έλενα η8ελε να χύσει στην γλώσσα μου όσο ο Νίκος 8α γαμούσε την Ρούλα πλέον και ο Μάκης έβαζε λαδάκι να μου ανοίξει τον κώλο για τα καλά. Ένιωσα έναν δυνατό πόνο όταν μπήκε το πουτσοκεφαλο του μέσα αλλά ήταν τόσο γλυκός μετά από λίγο που φώναζα να μην σταματήσει και να μου τον καρφώσει όλο χώνοντας όσα δάχτυλα μπορούσα στο καυτό μουνί της Έλενας κάνοντας την να χύσει και να μου φωνάζει την μεγάλη γαμιολα είμαι και πως ο κώλος μου θέλει γαμήσι από όλους τους σήμερα όπως και έγινε. μετά το χύσιμο των αντρών στο στόμα μου οι φίλες μου φρόντισαν να τους ξανασηκώσουν και να γαμήσουν ταυτόχρονα κώλο και μουνί δικό μου ενώ εγώ είχα χα8ει μέσα σε δυο μουνιά.

Με ξέσκισαν όλοι τους από παντού και παρόλο τον πόνο έκανα τα πιο πολλά χυσίματα της ζωής μου, όπως και οι γαμιολες άλλωστε εκείνο το βράδυ και από τότε βρισκόμαστε πολύ συχνά μόνο που τώρα έμαθα να τις γαμάω και εγώ από παντού. . . μέχρι να τελειώσουμε τις σπουδές πολλά γαμήσια με περιμένουν μαζί τους. . .

Click here for more!