Με λένε Μαρίνα και είχα πάει φέτος στην Σαντορίνη για διακοπές. Εκείνο το απόγευμα θυμάμαι, κάθισα στο τραπέζι του μικρού Ελληνικού στυλ καφέ και παρακολουθούσα τον κόσμο να περνάει. Είχα εδώ πάνω από μια εβδομάδα και τώρα μπορούσα να πω ότι άρχισα να αισθάνομαι τον εαυτό μου να χαλαρώνει σιγά σιγά κάθε μέρα από το στρες της Αθήνας. Η αλλαγή του σκηνικού ήταν θαυμάσια και ένιωθα ότι είχα ανανεωθεί. Τα μάτια μου πήγαν στον σερβιτόρο πίσω από το μπαρ. Ήταν υπέροχος και παρόλο που ποτέ δεν τον άφησα να το καταλάβει, η ωραία κορμοστασιά του ήταν το κέντρο των φαντασιώσεων μου από τότε που έφτασα και αυτός ήταν ο λόγος που σύχνάζα στο συγκεκριμένο καφέ κάθε μέρα αφότου είχα έρθει στην Σαντορίνη

Ακόμη και η παραλία ήταν φανταστική, με πολλά απομονωμένα μέρη, όπου μπορούσα να κάνω ηλιοθεραπεία χωρίς το σουτιέν από το μπικίνι μου ή ακόμα και γυμνή. Είμαι αρκετά παχουλή και με όλες τις κοκαλιάρες που ήταν σαν μοντέλα εκεί στην παραλία, ήξερα ότι ορισμένοι με κοίταζαν λίγο περίεργα και ειδικά εκείνες, που βρισκόμουν ανάμεσά του. Έτσι καθόμουν πάντα μόνη μου χωρίς να ψάχνομαι για γνωριμίες. Ο σερβιτόρος με έβγαλε από αυτές τις σκέψεις μου, όταν ήρθε και με ρώτησε αν θα ήθελα ένα ακόμα καφέ. Μου χαμογέλασε και τα σκούρα καστανά μάτια του στένευαν και με κοίταζαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πίστεψα ότι εκείνος αναζητούσε κάτι παραπάνω από την εμφάνιση μου, αλλά αμέσως απέρριψα τη σκέψη μου και την θεώρησα σαν μια καθαρή φαντασία χαμογελώντας στον εαυτό μου.-Ναι παρακαλώ, θα ήθελα πολύ και ένα άλλο καφέ, του είπα κοιτάζοντας τα γεροδεμένα πόδια του, μαντεύοντας και το υπόλοιπο σχήμα του σώματός του κάτω από το στενό λευκό στενό μπλουζάκι και το λευκό τζιν του.

Τελειώνοντας τον καφέ μου, σηκώθηκα απρόθυμα να φύγω, ψάχνοντας για το πορτοφόλι μου για να πληρώσω το λογαριασμό. Καθώς γύρισε να φύγω ο σερβιτόρος με σταμάτησε.

-Τελειώνω και εγώ τώρα, μου είπε και μου χαμογέλασε, μπορώ να σας συνοδεύσω στο ξενοδοχείο σας? υπάρχουν ορισμένες περιοχές για να δείτε γύρω εδώ που δεν τις γνωρίζετε, θα ήθελα να τις σας δείξω, θα ήταν κρίμα για σας να μην τις δείτε.

Μου κόπηκε η αναπνοή μου, αλλά δεν δίστασα.

-Αυτό θα ήταν υπέροχο, σας ευχαριστώ που μπορώ να έχω ένα τοπικό ξεναγό, εδώ είναι επικίνδυνο να χαθεί κανείς, του είπα και αρχίσαμε και οι δυό τα γέλια.

Μου είπε ότι το όνομά του ήταν Άρης και γελούσαμε και μιλούσαμε καθώς περπατούσαμε στα δρομάκια. Ο Άρης είχε δίκιο, υπήρχαν πολλά ενδιαφέροντα μέρη που δεν είχα δει και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα έβλεπα αν ο ίδιος δεν μου τα έδειχνε. Καθώς το απόγευμα προχωρούσε, αισθάνθηκα ότι θα πρέπει τουλάχιστον να τον πάω να τσιμπήσουμε κάτι στην επιστροφή από την ξενάγηση, γιατί ήταν ήδη κουρασμένος από την δουλειά του και έτρεχε τώρα μαζί μου για να μου δείξει τις ομορφιές του νησιού του. Όταν του το πρότεινα, δέχτηκε με ενθουσιασμό.

Φάγαμε σε ένα μικρό εστιατόριο, αλλά η ρετσίνα πήγε κατευθείαν στο κεφάλι μου και συνήθως αυτό με κάνει να γίνομαι πολύ καυλιάρα και να ξεχνάω τα κιλά μου και τα πάντα. Το πρόσωπό του ήταν κοντά στο δικό μου καθώς μιλούσαμε και χάϊδεψε για λίγο με τα χέρια του τα μαλλιά μου. Αισθανόμουν την κιλότα μου να γίνεται πιο υγρή, καθώς τα χείλη από το μουνί μου είχαν συσπάσεις. Μετακινήθηκα λίγο στην καρέκλα μου για να μου ανακουφίσει λίγο αυτή την αίσθηση. Όταν όμως ένιωσα το χέρι του στο πόδι μου, πετάχτηκα επάνω. Ο Άρης όμως δεν πτοήθηκε, γλίστρησε το χέρι του κάτω από το τραπέζι και το έβαλε ανάμεσα στα πλούσια μπούτια μου, τραβώντας στην άκρη την κιλότα μου και άφησε να τρέχουν τα δάχτυλά του πάνω και κάτω στην υγρή σχισμή μου που χώριζε ελαφρά τα χείλη και να μου τρίβει την κλειτορίδα μου που είχε σκληρύνει.

Το σώμα μου έτρεμε στην ευχαρίστηση και τα μάτια του Αρη ήταν στα στήθη μου. Έβλεπε το σώμα μου να τρέμει και να συσπάται και την φωνή μου να έχει γίνει ένα βογγητό, μέχρι που έχασα κάθε έλεγχο στο σώμα μου, παραλύοντας από μια απίστευτη αίσθηση της σεξουαλικότητας του. Τα δάχτυλά του γλίστρησαν τώρα πιο μέσα και μπήκαν στις αρχές του ζουμερού μουνιού μου ενώ μου έγλυφε απαλά το αυτί μου και μου ψιθύριζε πόσο πολύ με λαχταρούσε για το όμορφο και αφράτο σώμα μου και πόσο θα ήθελε να ευχαριστήσει και εμένα αλλά και τον εαυτό του απόψε που ήμασταν εκεί.

Ξαφνικά, τράβηξε το χέρι του μακριά και έφερε τα δάχτυλά του στο στόμα του. Έγλειψε τα δάχτυλα του, ρουφώντας τις άκρες και απολαμβάνοντας τη γεύση μου με τα μάτια του καρφωμένα στα δικά μου. Η αναπνοή μου τώρα ήταν σαν βρυχηθμός και έγινα κυριολεκτικά κουρέλι ενώ οι ρόγες μου είχαν σκληρύνει σαν πέτρα και η κλειτορίδα μου πηδούσε ανεξέλεγκτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα καβλώσει τόσο πολύ. Ο Άρης σηκώθηκε και πήρε το χέρι μου.

-Έλα μαζί μου, μουρμούρισε ήσυχα και σαν ρομπότ εγώ τον ακολούθησα πρόθυμα.

Με έβγαλε από την πίσω πόρτα του εστιατορίου και μπήκαμε σε μια ήσυχη εσωτερική αυλή. Οι ήχοι από ομιλίες και γέλια ακουγόντουσαν τώρα μακρινοί για εμάς όπως με τράβαγε σε ένα σκοτεινό τμήμα του κήπου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο επείγουσα ήταν η ανάγκη μου για αυτόν.. Όρμησε επάνω μου και το στόμα του έγινε δικό μου, έτσι όπως ήταν ανοιχτό και ζεστό και ήθελε να εξερευνήσει με τη γλώσσα του το στόμα μου.

Με έσπρωξε σε ένα μαντρότοιχο και πλέον φαινόντουσαν μόνο οι σκιές μας. Τα χείλη του έτρωγαν τα δικά μου και τα χέρια του μάλαζαν τα πλούσια στήθη μου τραβώντας επάνω την βαμβακερή μπλούζα μου, έτσι ώστε τα τεράστια βυζιά μου ήταν πια στη διάθεση του. Πήρε τον κάθε μαστό χωριστά στα χέρια του και άρχισε το ζύμωμα και τη συμπίεση, το πιπίλισμα στην κάθε θηλή χωριστά στο στόμα του, το γλείψιμο και όλα αυτά με ένα τίναγμα στη γλώσσα του πίσω μπρος μέχρι που αισθανόμουν την κάθε θηλή μου να έχει μετατραπεί σε μία ξεχωριστή κλειτορίδα.

Ο Άρης βογγούσε απαλά και τον άκουγα με ευχαρίστηση καθώς πίεζε σκληρά το σώμα του επάνω στο δικό μου, ένιωθα το καβλί του να έχει διογκωθεί, πιέζοντας σκληρά τη μαλακή άσπρη σάρκα μου και την κοιλιά μου. Με το ένα χέρι στο τεράστιο στήθος μου, το άλλο γλίστρησε κάτω στο μουνί μου και έβαλε δύο δάχτυλα κατευθείαν στη ζεστή τρύπα μου. Εγώ φώναζα σιγανά αλλά το στόμα του ακινητοποιούσε το δικό μου και δεν ακουγόταν ο ήχος μου, τα δάχτυλά του δεν σταματούσαν την δουλειά τους και όπως εγώ έχυνα τους χυμούς από το μέλι μου, έσταζαν επάνω του και ολόκληρο το χέρι του έγινε μούσκεμα. Έβαλε την παλάμη του πάνω στην κλειτορίδα μου, ενώ το δάχτυλό του μου γαμούσε το μουνί μου κανονικά. Τα πόδια μου τρέμανε καθώς έχυνα ξανά και στηριζόμουν επάνω σε αυτό το πανέμορφο χέρι φωνάζοντας πια ξεδιάντροπα ότι πιο χυδαίο μου ερχόταν στο μυαλό.

Τώρα πια δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου καθώς ένιωθα τον οργασμό μου να αυξάνεται και έσπρωξα το κεφάλι του Άρη ανάμεσα στα στήθη μου. Το στόμα και η γλώσσα του να τρέχει σε όλο το ευαίσθητο δέρμα μου καθώς εκείνος με λεηλατούσε ασταμάτητα με τα δάχτυλά του. Το βογγητό μου έγινε πιο δυνατό, αλλά κανένας μας δεν νοιαζόταν πια.

-Καβλιάρη μου, γάμα με, ωχ, γάμα με παίδαρε μου, φώναζα ανάμεσα στους πολλαπλους οργασμούς μου. Τα μπούτια μου έτρεμαν και έκανα σπασμωδικές κινήσεις, απολαμβάνοντας το χέρι του με μια βιασύνη που δεν περιγράφεται. Το στόμα του κλειστό και πάλι πάνω από το δικό μου δάγκωνε την γλώσσα μου και με άφηνε να στροβιλίζομαι στις αισθήσεις εκείνης της στιγμής.

Όταν ήρθα στα συγκαλά μου, ο Άρης με βοήθησε να φιάξω τα ρούχα μου και πήγαμε προς την πίσω πόρτα.

-Που πάμε? τον ρώτησε διστακτικά.

-Ο τόπος μου έχει ακόμα πολλά τοπικά έθιμα για να σου δείξω απόψε, μου είπε.

Σταθήκαμε και ενώ εγώ ήμουν ακίνητη, έτριψε τον πούτσο του που ήταν σκληρός σαν σίδερο επάνω στα μπούτια μου.

-Ωχχχ, μουρμούρισα και χαμογέλασα περιμένοντας την συνέχεια, γιατί πολύ με ξανακάβλωσε η ιδέα να βάλω αυτόν τον σκληρό πούτσο στο στόμα μου και στο μουνί μου και τον ακολούθησα έξω από την αυλή με απερίγραπτη προθυμία…


Click here for more!