Με λένε Νικόλα και είμαι από την Κύπρο. Καταρχήν συγχαρητίρια για της Ερωτικές Ιστορίες. Στα 23 μου χρόνια είχα μια περιπέτεια με μια συνάδελφο μου που αξίζει τον κόπο να μοιραστώ μαζί σας.

Στο γραφείο λοιπόν που εργάζομαι ήρθε με μετάθεση, δημόσια υπηρεσία βλέπετε, μια κοπελίτσα στα 28 της χρόνια παντρεμένη με δυο παιδάκια. Δεν μπορώ να πω υπερβολικά όμορφη, στήθος λίγο μικρούτσικο αλλά τσιτωμένο με ρώγες δυσανάλογα μεγάλες όπως φάνταζαν μέσα από τις πάντα διαφανείς μπλουζίτσες που πάντα φόραγε. Περιφέρεια απίθανη με δυο φανταστικές γάμπες και το μεγάλο της ατού δυο υπέροχα καστανά μάτια και ένα ηδονικό στοματάκι υπέροχο.από την πρώτη μέρα που ήρθε η ατμόσφαιρα άλλαξε στο γραφείο έγινε πιο ερωτική. Ξέχασα να πω ότι η υπηρεσία μου είχε μόνο εμάς τους δυο για υπάλληλους με μενα προϊστάμενο.

Δυο άνθρωποι τώρα σε ένα γραφείο σε λίγες μέρες λέγαμε και τα ερωτικά μας. είχε πολλά παράπονα από τον σύζυγο της, δεν της έδειχνε αγάπη, κατανόηση και στον ερωτικό τομέα ένα μάτσο χάλια.

Χαριτολογώντας κάποια μέρα μου είπε ότι αν θα απατήσει κάποτε τον άντρα της θα το κάμει με κάποιο που θα τη μεταχειριστεί σαν γυναίκα και όχι σαν σκεύος ηδονής.

κάποια τυχαία και φιλικά αγγίγματα γέμιζαν και τους δυο μας με ερωτισμό και καύλα από ότι καταλάβαινα αφού οι ρώγες της πάντα έδιναν το μήνυμα. Εγώ φυσικά ήμουν πάντα καυλωμένος και φρόντιζα να φορώ τζιν παντελόνια για να περισώσω ότι μπορούσα. όχι ότι δεν το καταλάβαινε δηλαδή. Το χαμόγελο της όταν στεκόμουν δίπλα της τα έλεγε όλα.

Προφασιζομενος φόρτο εργασίας της πρότεινα να δουλέψουμε υπερωρίες μια Τετάρτη απόγευμα και είπε ότι θα φροντίσει να της κρατήσει η μητέρα της τα παιδιά της. Οι ώρες δεν περνούσαν μέχρι να φτάσει το πολυπόθητο απόγευμα. Oταν μπήκε στο γραφείο ένας αέρας φρεσκάδας και διακριτικού αρώματος γέμισε το χώρο. Ήταν φανερό ότι μόλις είχε κάνει το μπανακι της για να είναι φρέσκια και επιθυμητή. φυσικά τα προσχήματα δεν τα κρατήσαμε. Πέσαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου με πάθος και λαχτάρα.

Της πήρα το κεφάλι στα δυο μου χέρια και την φίλησα απαλά και μετά έντονα φροντίζοντας να περάσω την γλώσσα μου στο στόμα της ενώ τα χέρια μου έσφιξαν δυνατά τα κωλoμερια της φέρνοντας την να κολλήσει στον καυλωμένο πούτσο μου. Την ένιωσα να ανατριχιάζει σε αυτή την επαφή και έφερε το χέρι της προς τα κάτω χαϊδεύοντας μου τον αργά και σφίγγοντας τον δυνατά. Οι αναστεναγμοί της δυνάμωσαν όταν έβαλα το χέρι μου κάτω από την μπλουζίτσα της και χάιδεψα τα υπέροχα μικρά της βυζάκια , δεν φορούσε τίποτα κάτω από την μπλούζα της. ένιωσα τις ρώγες την να είναι σε στύση και αφού της έβγαλα την μπλούζα όσο πιο γρήγορα μπορούσα έσκυψα και τις πήρα διαδοχικά στο στόμα μου πότε ρουφώντας δυνατά και πότε δαγκώνοντας ελαφρά.
Με πεθαίνεις μου ψιθύρισε στο αυτί αλλά μου αρέσει... μην σταματάς... συνέχισε αυτό που κάνεις. Την σήκωσα στη αγκαλιά μου και την ξάπλωσα σε δυο πολυθρόνες που είχα φροντίσει να βάλω δίπλα δίπλα και μια και δεν είχαν χέρια σχημάτισαν ένα μικρό καναπέ. Πήγα να της βγάλω την φούστα αλλά με σταμάτησε . αυτό είναι δική μου δουλειά μου λέει. Ξέρω πόσο καυλωτικο είναι να γδύνεται η γυναίκα για τον άντρα. Δείχνει προστυχιά που αρέσει...

Λέγοντας αυτό ύψωσε τις λαγόνες της και πέρασε από κάτω την φουστιτσα της αποκαλύπτοντας το γυμνό της μουνάκι αφού ήρθε τελείως προετοιμασμένη για να γαμηθεί και δεν φόρεσε καθόλου εσώρουχα. Σε δυο δευτερόλεπτα έμεινα και εγώ με το μποξερακι μου φροντίζοντας να τονίσω την πούτσα μου που ασφυκτιούσε στην μεγάλη της καύλα.

πέρασε το χέρι της φουχτωνοντας το καυλί μου και το έβγαλε από τη φυλακή του.

Πετάχτηκε ντούρος και καυλωμένος όσο ποτέ άλλοτε. Έμεινε να τον κοιτάζει αποσβολωμένη και ευχαριστημένη από το θέαμα που έβλεπε. Δεν έκανε καμία κίνηση για πουτσοφιληματα και το σεβάστηκα σκεπάζοντας το γυμνό της κορμί με το δικό μου και μένοντας ακίνητος για μερικά δευτερόλεπτα αυξάνοντας την προσμονή και επιθυμία της. Με κοίταξε βαθιά στα μάτια με ένα χαμόγελο ικανοποίησης που δεν βιαζόμουν. Άρχισα το περιδιάβασμα αρχίζοντας από το αυτάκι της, στα χειλάκια της και στα δυο υπέροχα της βυζάκια που τα χωρούσε σχεδόν το στόμα μου. έμεινα λίγη ώρα στις ρώγες της νιώθοντας τις κινήσεις της λεκάνης της να δυναμώνουν και τα πρώτα υγρά της να αγγίζουν τον πούτσο μου που τον είχα βάλει λίγο έξω από τα μουνοχειλα της.

Με μια απότομη κίνηση μου πήρε το χέρι και το έφερε στην σχισμούλα της ψιθυρίζοντας μου στο αυτί.. Χάιδεψε με κάνε με να νιώσω όμορφα. Της άνοιξα τα πόδια και έφερα τα δάχτυλα μου ένα γύρω στο μουνί της αποφεύγοντας σκόπιμα την κλειτορίδα της που την έβλεπα να μεγαλώνει από την καύλα. έσκυψα και τη φίλησα απαλά ακριβώς εκεί κάνοντας την να εκτιναχθεί απότομα προς τα πάνω από την ηδονή που διαπέρασε το κορμί της. Μούγκρισε από ευχαρίστηση και άρπαξε τον πούτσο μου παίζοντας μου τον ελαφρά και δυνατά αμέσως μετά. Εν τω μεταξύ της έχωσα δυο δάκτυλα στο μουνί της που έτρεχε ασταμάτητα και της το γάμησα για ένα δυο λεπτά. Οι ξελιγωμένες φωνές της είχαν μια γλυκάδα αφάνταστη που πρώτη φορά συνάντησα σε γυναίκα. Μη αντέχοντας άλλο μου έβγαλε τα δάχτυλα από το μουνί της και οδήγησε τον πούτσο μου στην θέση τους.

Μπήκα μέσα της αργά , βασανιστικά και κατακτητικά συνάμα δυναμώνοντας και επιταχύνοντας τις κινήσεις μου ολοένα και περισσότερο. Με το που μπήκα ένας χείμαρρος από υγρά πλημμύρισε το μουνάκι της βρέχοντας μου τα αρχίδια μου. Οι κινήσεις της ήταν ασυγκράτητες όπως και οι φωνές της. Χύνω μου λέει καύλα μου με φωνή που λίγο έλειψε να μην βγει από τα χείλη της. Σπαρταρούσε και τινασσόταν από ηδονή σφίγγοντας με όλο και πιο σφιχτά πάνω της θέλοντας να νιώσει τον πούτσο μου βαθιά στο μουνάκι της. Οι οργασμοί της ήταν αλλεπάλληλοι και μη αντέχοντας και γω άλλο να βλέπω την απόλυτη ηδονή που είχε στην έκφραση του προσώπου της άφησα τα χυσια μου να εκτιναχθούν βαθιά στο μουνάκι της.

Μείναμε ενωμένοι και σε απόλυτη ηρεμία για πέντε λεπτά περίπου πριν να βγω από μέσα της.

Με ρώτησε αν μου άρεσε και μου χάιδεψε τα αρχίδια και την πούτσα μου για να την καυλώσει και πάλι. Δεν ήθελε και πολύ και έδωσε το παρών της. Μου ζήτησε να ξαπλώσω ανάσκελα και ήρθε από πάνω μου φιλώντας με παθιασμένα στο στόμα. Με το χέρι της άνοιξε τα μουνοχειλα της και κάθισε αργά παίρνοντας τον όλο μέσα. τώρα θα σε γαμήσω εγώ μου λέει. Ανεβοκατέβαινε αργά και ήταν ένα θαυμάσιο θέαμα να βλέπεις τον πούτσο σου να χάνεται και να εμφανίζεται ανάλογα με τις κινήσεις της και τα δυο βυζάκια της να κινούνται με το ρυθμό της. Την κράτησα για λίγο ακίνητη φιλώντας την στα βυζάκια και στο λαιμό της μέχρι που δεν άντεξε και ξεκίνησε με κυκλικές κινήσεις στην αρχή και γρήγορα ανεβοκατέβασμα μετά να μου κτυπά τον πούτσο και τα αρχίδια όσο δεν πήγαινε άλλο. ήταν μια πραγματική θεά καβάλα σε άλογο που το έκανε ότι εκείνη ήθελε.

Σε λίγο άφησε μια κραυγουλα.... χύνω ξανά στην πούτσα σου και συγκλονίστηκε ολόκληρη μαζί με μενα φυσικά που έχυσα δευτερόλεπτα μετά. Τα χυσια και των δυο μας ενώθηκαν και έτρεχαν από το μουνάκι της στα αρχίδια μου. μετά από εκείνο το απόγευμα ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις μας και γράψαμε πολλές υπερωρίες.

Click here for more!