Ήταν ένα απογευματινό μπάνιο κάτω απ'τις απογευματινές χρυσαφένιες αχτίνες του ήλιου, περίμενα να πέσει ο ήλιος για να φύγουμε εγώ κι ο φίλος μου απ'την πισίνα του ξενοδοχείου. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε να ντυνόμαστε αφού τελειώσαμε το στέγνωμα και έξαφνα αφού όλοι έλειπαν γιατί η ώρα ήταν περασμένη και είμασταν ολομόναχοι βλέπουμε να έρχεται μια ξανθιά κοπέλα με λιγοστά ρούχα, ένα σορτς κι ένα μπλουζάκι καλοκαιρινό που λίγα μπορούσε να κρύψει απ'την σέξι κοπέλα.Κρυφτήκαμε λοιπόν πίσω απ'ένα αναρριχώμενο κισσό και περιμέναμε τι θα κάνει. Δεν περιμέναμε πολύ κι εκείνη μόλις έφτασε έριξε μια ματιά γύρω αν είναι κάποιος κι αφού είδε ότι δεν είναι κανείς τα έριξε όλα κι έμεινε γυμνή. Εμείς έκπληκτοι βλέποντας το ωραίο θέαμα με το όμορφο καλλίγραμμο σώμα και τα υπέροχα βυζιά, μας σηκώθηκε αμέσως κι αρχίσαμε να μονολογούμε Αχ! Τι ωραίο μωρό κτλ... Εγώ ξεχάστηκα κι σκόνταψα, πέφτοντας μας ανακάλυψε, λίγο έκπληκτη αλλά μ'ένα χαμόγελο πονηρό μας έγνεψε...

- Ελάτε αγόρια σας θέλω και τους δυο!

- Πως σε λένε;

Tη ρώτησα

- Χριστίνα

Η Χριστίνα είχε υπέροχη κωλοτρυπίδα και έμοιαζε με χαραμάδα έτσι την έβγαλα χαραμάδα σαν ψευδώνυμο. Εμείς δεν αντισταθήκαμε και μόλις πλησιάσαμε κι είδε τα καυλιά σηκωμένα μας κατέβασε τα σορτσάκια κι άρχισε τις πίπες, μια τον έναν και μετά τον άλλον ώσπου μας έφτασε σε οργασμό τη χύσαμε στο στόμα και αφού τα κατάπιε είπε.

- Καλά μόνο τόσο λίγο...;  θέλω κι άλλο!!!

Ξερογλέιφοντας τα χείλη της. Εγώ τις είπα:

- Περίμενε λίγο κι αρχίζουμε πάλι.

Δεν πρόλαβα να το πω και άρχισε να με παίρνει πάλι πίπα σηκώνοντας τον πούτσο μου, μόλις τον είδε σηκωμένο είπε σ'εμένα.

- Κάρφωσε με από πίσω!

Ταυτόχρονα έπαιρνε πίπα τον φίλο μου καυλωμένη. Εγώ κόντευα να εκραγώ απ'τη καύλα μόλις είχαμε τελειώσει κι ήμουν πάλι έτοιμος να χύσω.

- Χύσε μέσα μου!

Μου είπε κι έχυσα καυλωμένος. Τον φίλο μου του τα ήπιε πάλι κάνοντας τον να νιώθει όμορφα.

- Εεεε!! Τώρα κάπως ξεδίψασα απ'τα χύσια. θέλω κι άλλο!

Είπε η Χριστίνα αφήνοντας μας άφωνους αλλά χαρούμενους αφού συνεχίσαμε σε διάφορες στάσεις την κάναμε να βογκάει και να χύνει σαν τρελή όπως κι εμείς άλλωστε.

Υπέροχη καλοκαιρινή εμπειρία!! Με μια "χαραμάδα" ξανθιά καυλωμένη όσο δεν πάει άλλο...


Click here for more!