Ήταν τρεις το πρωί όταν ξύπνησα από τον φίλο μου τον Αλέξη φιλώντας το λαιμό μου.
-Γιατί είναι αυτό? Ρώτησα με ελαφρώς κομμένη την ανάσα, ενώ το μουνί μου ήταν ήδη καυτό και μου άρεσε όταν μου φίλησε το λαιμό μου.

-Ξύπνησα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και …μου φίλησε ξανά τον λαιμό και ένιωσα ότι οι σηκωμάρες του ήταν ανεξέλεγκτες. Είχε ζυγώσει κοντά μου και με έσπρωχνε και με πίεζε με το φουσκωμένο του εργαλείο.
-Μου σηκώθηκε, μου είπε και μου έδειξε στο σλιπάκι του

Τράβηξε το νυχτικό μου πάνω από το κεφάλι μου και έμεινα ολόγυμνη, ακριβώς σαν κι αυτόν. Άρχισε να φιλάει το σώμα μου, να γλύφει τις ρόγες μου ρουφώντας τις βαθιά μέσα στο στόμα του, μετά να φιλάει το κάτω μέρος του στήθους μου και γλείφοντας την κοιλιά μου έφτασε μέχρι το υγρό μου σημείο..Έβαλε ένα δάχτυλο μέσα, το στριφογύρισε και μετά το έβαλε σαν γλυφιτζούρι στο στόμα του, το έγλυψε και μετά ρούφηξε την κλειτορίδα μου.
-Ωωω μωρό μου.. μην σταματάς, ψιθύρισα και εκείνος συνέχισε ευχαριστημένος που με κάβλωνε.

Επέστρεψε στο πρόσωπό μου και με φίλησε αναγκάζοντας τη γλώσσα μου να μείνει στο στόμα μου ώστε να μπορώ να νιώσω την γεύση του.

- Μπορώ να σε γαμήσω τώρα; με ρώτησε.

Χωρίς καν να του απαντήσω, τον φίλησα παθητικά και τον τράβηξα κοντά μου. Ένιωσα τον πούτσο του πολύ σκληρό να μπαίνει μέσα μου. Άφησε έναν αναστεναγμό που με κάβλωσε ακόμα περισσότερο και χωρίς να περάσει πολύ ώρα, αιστάνθηκα τα υγρά του να πετάγονται καυτά μέσα μου σαν συντριβάνι. Μόλις έχυσε κατέρευσε δίπλα μου και απλώς άκουγα την ανάσα του βαριά.

-Ήταν όμορφα, του είπα. Πάω να φρεσκαριστώ τώρα λίγο.

Πήγα στο μπάνιο και έριξα λίγο νερό στο πρόσωπό μου να δροσιστώ. Όταν βγήκα έξω, με περίμενε ακουμπισμένος στην πόρτα. Με τράβηξε έξω από το μπάνιο και με έσπρωξε στον τοίχο. Μπήκε στα γρήγορα μέσα μου ενώ είμασταν όρθιοι, κάτι που ποτέ δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα και ένιωσα τόσο όμορφα όπως ποτέ στην κρεβατοκάμαρα.

-Είσαι τόσο σέξυ γαμιόλα μου.., μου ψιθύρισε στο αυτί μου.

Αφού σφυροκόπησε άγρια το μουνί μου με πονούσε. Αλλά αυτός ο πόνος ήταν γλυκός και μου άρεσε. Μου σήκωσε τα πόδια μου και τα τύλιξε γύρω από την μέση του και με χτύπαγε στον τοίχο όπως μπαινόβγαινε σκληρά και γρήγορα.

-Ωχ, χύνω… φώναζε ο Αλέξης και αφού μου σφυροκόπησε και πάλι το μουνί μου, το γέμισε για δεύτερη φορά με χύσια.

Ξαπλώσαμε και οι δυό αποκαμωμένοι στο πάτωμα και βαριανασαίναμε. Ο Αλέξης έβαλε τα δύο του δάχτυλα στο υγρό από τα τόσα χύσια μουνί μου και αποκοιμηθήκαμε γυμνοί στο πάτωμα..


Click here for more!