Όταν μιλάμε για την Όλγα, μιλάμε για ΤΟ παιδί! Μακρύ κατσαρό μαλλί, ψηλό, λυγερό κορμί, με μεγάλο στητό στήθος και υπέροχα καστανά μάπα. Την γνώρισα στο σπίτι του φίλου μου του Μάνου, στο πάρτυ που έκανε για τα γενέθλια του. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, την έβλεπα όμως που έκανε παιχνίδι με τον κολλητό μου και έτσι πήγα πάσο. Αργότερα πάντως που την είδα να τριγυρνάει μόνη της και να κολλάει σε διάφορες παρέες, δεν έχασα την ευκαιρία και την πλεύρισα.
Λίγη ώρα μετά, χορεύαμε μαζί και ανταλλάζαμε συχνά φιλάκια στα κλεφτά. Της πρότεινα να φύγουμε μαζί αλλά αρνήθηκε. Μου έδωσε ωστόσο το τηλέφωνό της για να την πάρω την επομένη. Αργά το βράδυ, είπε, και δεν έκανε πίσω όσο και αν επέμενα. Δίπλωσα το χαρτάκι, το έβαλα στο πορτοφόλι μου και τη συνόδεψα στην έξοδο.

Το επόμενο βράδυ, ακριβώς την ώρα που μου είχε πει, της τηλεφώνησα. Aκoύστηκε πολύ ευδιάθετη και με κάλεσε να πάω σπίτι της. Ήμουν ήδη έτοιμος, για παν ενδεχόμενο που λένε, και έφυγα φουριόζος ξεχνώντας να κλειδώσω την πόρτα, αλλά λίγο με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή. Μέχρι να φτάσω στο διαμέρισμά της, η στύση μου είχε σκληρύνει, μου είχε γίνει κάγκελο και με πονούσε. Τακτοποίησα το καυλί μου στο καβάλο του παντελονιού μου, φρόντισα πάντως το φούσκωμα να φαίνεται όσο περισσότερο γινόταν.

Μου άνοιξε σχεδόν μισόγυμνη και με κοίταξε κατευθείαν στα σκέλια. Ένα πονηρό χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπο της και αρπάζοντας με από τον καρπό με τράβηξε στο εσωτερικό του σπιτιού της. Έκλεισε την πόρτα πίσω μας και κόλλησε πάνω μου. Πέρασε τα χέρια της στο λαιμό μου και ένωσε τα χείλη της στα δικά μου. Ρούφηξα τη γλώσσα της στο στόμα μου και την έσφιξα στην αγκαλιά μου. Πίεσε τα βυζόμπαλά της στο στήθος μου και xoύφτωσα δυνατά τα πεταχτά της κωλομάγουλα. Πισωπατώντας φτάσαμε στον καναπέ και εκεί σπρώχνοντας με απαλά με ανάγκασε να καθίσω. Γονάτισε μπροστά μου και ξεκούμπωσε το παvτελόvι μου. Τράβηξε έξω το καυλί μου και το έπαιξε αργά στα δάχτυλα της. Έσκυψε και τίναξε τη γλώσσα της στην κορυφή της βαλάνου. Σκάλισε την τρυπούλα μου για λίγο και κατόπιν γλίστρησε προς τα κάτω.

Έγλειψε το χώρισμα των αρχιδιών μου και στη συνέχεια τα πιπίλησε με βουλιμία. Ορθάνοιξε τα χείλη της και έχωσε με τη μία το πρησμένο μου πουτσοκέφαλo στο λαρύγγι της. Μου έκανε μια απίθανη πίπα και εγώ τίναζα απλώς τη λεκάνη μου προς τα πάνω, βογκώντας σιγανά. Μουγκρίζοντας από την καύλα, τραβήχτηκε και ανασηκώθηκε. Έβγαλε την κιλότα της και πέρασε τα πόδια της πάνω από το μισoκαθισμένο κορμί μου. Χαμήλωσε το σώμα της αργά και βούτηξε την ψωλή μου που σπαρταρούσε από τον πόθο. Έτριψε την άκρη του καυλιού μου στα παχιά της μουνόχειλα και το έσπρωξε αργά στα βάθη του υγρού της κόλπου. Με χέρια που έτρεμαν την απάλλαξα από το σουτιέν και άρπαξα τις σφιχτές της βυζάρες στις παλάμες μου. Τις πίεσα στο πλάι, οι φουσκωμένες της ρώγες πετάχτηκαν προς τα έξω. Τις βύζαξα λαίμαργα και βύθισα τα δόντια μου στην αφράτη της σάρκα. Άφησε ένα βαθύ αναστεναγμό και έσφιξε τα τοιχώματα του κόλπου της γύρω από τον χοντρό κορμό του πούτσου μου. Κόλλησε το στόμα της στο δικό μου και δάγκωσε άγρια τα χείλη μου. Πασπάτεψα τα κωλομέρια της και πίεσα το μεσαίο μου δάχτυλο στο σφικτήρα του πισινού της. Της έβαλα κωλoδάχτυλο και εκείνη άρχισε να κουνιέται σαν τρελή πάνω μου. Χύσαμε μαζί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και αν πω απλώς ότι αισθανόμουν υπέροχα θα ήταν τουλάχιστον λίγο. Ήμουν τόσο εvθoυσιασμένoς, όχι μόνο από το σεξ με την Όλγα αλλά γενικότερα με την γνωριμία μου μαζί της, που δεν κρατιόμουν να το φωνάξω σε όλο τον κόσμο. Φυσικά ο πρώτος που σκέφτηκα να το μοιραστώ ήταν ο Μάνος. Τον επισκέφτηκα την αμέσως επόμενη μέρα και του είπα τα πάντα για την καιvoύρια μου κατάκτηση. Το μόνο που ξέχασα να του πω ήταν το όνομα της και αυτό γιατί και ο ίδιος είχε μια ανάλογη περίπτωση να μου διηγηθεί. Ήταν μια γκομενίτσα από τη δουλειά του με την οποία έκανε παιχνίδι από καιρό και ήταν τελειωμένη δουλειά. Ήταν στο πάρτυ που ολοκληρώθηκε η φάση.

Όταν έφυγε όλος ο κόσμος εκείνη επέστρεψε και πέρασε ανεπανάληπτες στιγμές αχαλίνωτου σεξ. Μιλούσε για τα τσιμπούκια που του έκανε και εγώ θυμόμουν την Όλγα. Ήταν η πρώτη φορά που άκουγα τα γαμησιάτικα άλλων και δεν ζήλευα. Μόνο όταν μου διηγήθηκε πως της ξέσκισε το κωλαράκι από την πρώτη κιόλας φορά, ψιλoπειράχτηκα επειδή εγώ δεν είχα την ίδια τύχη με την Όλγα. Δεν το είχα επιδιώξει, για να είμαι ειλικρινής, εξάλλου μου έφτανε το τρυφερό ζεστό της μουνάκι και δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή.Ήμασταν επομένως χαρούμενοι και οι δυο και έπρεπε να το γλεντήσουμε δεόντως. Πήγαμε και πλακωθήκαμε στα ξύδια και γίναμε ντέφι στο μεθύσι. Εκεί ήταν που αποφασίσαμε να κανονίσουμε να βγούμε και οι τέσσερις μαζί να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε παρέα.

Τηλεφώνησα στην Όλγα νωρίς το επόμενο πρωί και δέχτηκε την πρόσκληση να βγούμε με τον φίλο μου και τη δικιά του. Όταν όμως συνομίλησα αργότερα με το Μάνο μου απάντησε ότι η γκόμενα του δεν μπορούσε εκείνο το βράδυ. Κανόνισα λοιπόν να συναντηθούμε για να επισκεφτούμε την Όλγα και μετά να πάμε κάπου οι τρεις μας. Πέρασε λοιπόν από το διαμέρισμα μου αργά το απόγευμα και ξεκινήσαμε μαζί για το σπίτι όπου είχα περάσει μοναδικές στιγμές της προάλλες.

Όταν όμως μπήκαμε μέσα μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Η γκόμενα που είχε γαμηθεί με τον φίλο
μου τη μέρα του πάρτυ και από τον κώλο ακόμα αν θυμάστε και η Όλγα ήταν το ίδιο και το αυτό πρόσωπο. Μόνο που εκείνη παρέμενε ψύχραιμη και χαμογελούσε γλυκά και προκλητικά και στους δυο μας. Αφού δόθηκαν οι σχετικές εξηγήσεις έπεσε μια βαριά σιωπή καθαρής αμηχανίας από τη μεριά μας, που την έσπασε η Όλγα «Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα σας;» είπε σε μαλακό τόνο με τη βαθιά αισθησιακή φωνή της. « Ήσασταν τόσο ενθουσιασμένοι που τα φτιάξατε μαζί μου χωριστά και κολλάτε τώρα που μάθατε ότι τα έχω και με τους δύο ταυτόχρονα. Δύο λύσεις μένουν επομένως, ή συνεχίζουμε μια χαρά όπως ήμασταν ή μπορούμε να τη βρίσκουμε και οι τρεις μαζί και να περνάμε ακόμα καλύτερα ... »

Τα λόγια της έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία. Πριν καλά - καλά τελειώσει, εκεί που καθόμασταν βουβοί με σκυμμένα κεφάλια ανασαλέψαμε στις θέσεις μας και την κοιτάξαμε κατάματα. Ήταν πιο όμορφη από ποτέ και φαινόταν φανερά ερεθισμένη, επόμενο ήταν να καυλώσουμε και εμείς με τη σειρά μας και να πεταχτούμε πάνω. Την αρπάξαμε τη βάλαμε στη μέση, την αγκαλιάσαμε σφιχτά και τριφτήκαμε πάνω της. Όχι μόνο δεν τα έχασε, αλλά τα έδωσε όλα φιλώντας και χαϊδεύοντας μας παντού. Εγώ κόλλησα πίσω της, είχα απωθημένο βλέπετε με τον κωλαράκι της και πίεσα τη σκληρή μου στύση στα σφιχτά της κωλομάγουλα.

Της παραμέρισα τα μαλλιά και πιπίλησα το λοβό του λαιμού της. Η Όλγα τούρλωσε τον πισινό της προς το μέρος μου και άρχισε να μου κωλοτρίβεται αισθησιακά, ενώ ταυτόχρονα έχωσε το ένα μπούτι ανάμεσα στα σκέλια του Μάνου και το πίεσε στα γεvvητικά του όργανα, όσο εκείνος της πασπάτευε τα βυζόμπαλα, τη φιλούσε άγρια και έγλειψε με μεγάλη μανία το λαιμουδάκι της. Η επόμενη κίνηση από τη μεριά μας ήταν να αρχίσουμε να τη γδύνουμε, φυσικά. Δεν καθόταν όμως έτσι σαν κούτσουρο να κάνουμε εμείς όλη τη δουλειά. Όχι μόνο βοηθούσε το έργο μας όσο μπορούσε περισσότερο αλλά μας έγδυνε και αυτή με τη σειρά της. Σύvτoμα βρεθήκαμε και οι τρεις ολοτσίτσιδoι. Γλίστρησε τότε απαλά στα γόνατα και βούτηξε τα καυλιά μας, ένα στο κάθε χέρι. Άρχισε να τα παίζει αργά και μόλις τα ένιωσε ντούρα στις παλάμες της τα έτριψε στα μάγουλα της δυνατά, μουγκρίζοντας καυλωμένη.
Άνοιξε διάπλατα τα παχιά της χείλη και κάρφωσε πρώτα το πουτσοκέφαλο του Μάνου στο λαρύγγι της. Μπορεί να μην είχε σταματήσει να με μαλακίζει, ομολογώ πάντως ότι ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα ζήλιας. Δεν πρόλαβα όμως να ζηλέψω για τα καλά, γιατί άφησε το φίλο μου και πήρε το δικό μου στο στόμα της. Πηγαινοερχόταν από τον ένα στον άλλον για λίγο και στο φινάλε στρίμωξε και τα δύο ματζαφλάρια στο λαρύγγι της. Μόλις κατάλαβε ότι κοντεύαμε να χύσουμε, τα έβγαλε έξω και τα έπαιξε δυνατά μέχρι που την περιλούσαμε ολόκληρη με το καυτό μας σπέρμα. Τα χύσια έτρεχαν από τα μαλλιά της και κυλούσαν στα μάγουλά της. Εκείνη άρπαζε χοντρές σταγόνες ψωλοχύματος με τη γλώσσα της και τις κατάπινε με βουλιμία, μoυγκρίζoντας σαν ανήμερο θεριό, ενώ έτριβε τις ψωλές μας στις πρησμένες της ρώγες.

Στη συνέχεια σηκώθηκε, στάθηκε στα πόδια της και τραβώντας μας από τους πούτσους, μας οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της. Πέσαμε και οι τρεις στο μεγάλο κρεβάτι και γίναμε ένα κουβάρι την πασπατέψαμε και τη φιλήσαμε παντού και μετά ξαπλώσαμε δεξιά και αριστερά της. Boυτήξαμε από ένα βυζόμπαλο το γλείψαμε και το πιπιλήσαμε μέχρι τελικής πτώσεως. Οι ρώγες της φούσκωσαν, σκλήραναν και έγιναν σαν πέτρες. Τις δαγκώσαμε τρυφερά και τις πιέσαμε με τους αντίχειρες μας προς τα μέσα. Η Όλγα έκανε σαν τρελή. Χτυπιόταν πάνω στο στρώμα και πίεζε τα κεφάλια μας στο στήθος της με όλη της τη δύναμη. Γλιστρήσαμε χαμηλότερα και δώσαμε μια μικρή μάχη ποιος θα της πρωτοκάνει γλειφομούνι.

Βρήκαμε πάντως τη χρυσή λύση: Της σηκώσαμε ψηλά τα πόδια και εγώ ρούφηξα τους γλυκούς χυμούς του μουνιού της ενώ ο Mάνος, σαν παλιός γνώριμος, κάρφωσε τη γλώσσα του στην κωλοτρυπίδα της. Μετά από λίγο αλλάξαμε θέση και εκείνος έγλειψε τα παχιά της μουνόχειλα και εγώ την σφιχτή τρυπούλα του πισινού της. Η γκόμενα έχυσε δυο φορές και πετάχτηκε πάνω. Έσπρωξε το Μάνο ανάσκελα στο στρώμα και σκαρφάλωσε πάνω του. Έτριψε το μoυνάκι της στο χοντρό κορμό της ψωλάρας του και με κάλεσε να σταθώ όρθιος μπροστά της. Μου έκανε τσιμπούκι ενώ ταυτόχρονα βύθιζε το κοντάρι του φίλου μου στον υγρό της κόλπο. Τίναζα τη λεκάνη μου μπρος πίσω σαν τρελός και έσπρωχνα το καυλί μου στα βάθη του λάρυγγα της. Μόλις το αισθάνθηκε αρκετά σκληρό για τη δουλειά που το προόριζε, τράβηξε τα χείλη της από το εργαλείο μου και έγειρε το σώμα της μπροστά. Πίεσε τις βυζάρες της στο στήθος του Μάνου και τούρλωσε τον πισινό της προς τα πάνω.

Κατάλαβα τι ζητούσε, ήταν το ίδιο που ήθελα και εγώ περισσότερο από όλα, όπως το κατάλαβε επίσης και ο φίλος μου. Xoύφτωσε τα αφράτα της κωλομάγουλα και τα ορθάνοιξε. Η κωλοτρυπίδα της έχασκε διάπλατη και δεν κρατιόμουν με τίποτα. Στάθηκα πίσω της και πίεσα το φουσκωμένο από την πολύ καύλα πουτσοκέφαλό μου στη χαράδρα του κώλου της. Το έτριψε δυνατά και κατόπιν έσπρωξα με όλη μου την ορμή και το κάρφωσα στα βάθη του ζεστού της πάτου. Μπαινοβγήκα για λίγο αργά πίσω της, όμως ξαφνικά μια πρωτόγνωρη μανία με κατέλαβε και άρχισα να τη γαμάω σαν τρελός. 'Evιωθα και τον πούτσο του φίλου μου να κονταροχτυπιέται με το δικό μου μέσα στα σπλάχνα της και αυτό με τρέλαινε περισσότερο.

Η Όλγα άρχισε να φωνάζει ότι την πονούσα και να κάνω πιο σιγά, αλλά πού εγώ! Η ίδια μανία με εμένα έπιασε και τον Μάνο που άρχισε να σπρώχνει το καυλί του όλο και πιο δυνατά προς τα πάνω και να της τρυπάει τη μήτρα. Το κορμάκι της άρχισε να τρέμει από την ηδονή και σταγόνες ιδρώτα εμφανίστηκαν στο μέτωπο και στο πάνω της χείλος. Όσο για μας, ήμασταν μούσκεμα στον ιδρώτα και μόλις χύσαμε ορμητικά στις δυο της τρυπούλες πέσαμε ανάσκελα, ο ένας δίπλα στον άλλον και ανασαίναμε βαριά.

Η Όλγα όμως δεν είχε σκοπό να μας αφήσει στιγμή να ξαποστάσουμε. Ρίχτηκε με τα μούτρα αμέσως πάνω στα ταλαίπωρα καυλιά μας και άρχισε να τα φιλάει και να τα γλείφει και να χώνει κάθε τόσο και από ένα στο στόμα της. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και η στύση μας ήταν αυτή που έπρεπε για τη συνέχεια. Την άρπαξα τότε και την έβαλα κάτω. Ο Μάνος πρόλαβε και έσπρωξε το μαρκούτσι του στο λαρύγγι της. Της σήκωσα ψηλά τα πόδια, τα στερέωσα στους ώμους μου και έμπηξα με βία την ψωλή μου στο μουσκεμένο της μουνάκι. Εκείνη μούγκρισε άγρια, έτσι μπουκωμένη που ήταν τίναζε τη λεκάνη της ψηλά και κάρφωσε τα δόντια της στην πούτσα του φίλου μου. Εκείνος βόγκηξε δυνατά και τραβήχτηκε. Με σκούντησε και αμέσως κατέβασα τα πόδια της και έγειρα στο πλάι. Άρχισα να τη γαμάω έτσι πλαγιαστά και αφήσαμε χώρο και στον Μάνο που ξάπλωσε πίσω της και έτριψε το καυλί του στη βαθιά χαράδρα του πισινού της. Όταν πια δεν κρατιόταν άλλο, εκείνη τούρλωσε ελαφρά το κωλαράκι της και παρά την άβολη στάση κατάφερε να στριμώξει το εργαλείο του στη σφιχτή της κωλοτρυπίδα.

Μετά από λίγο στριφογυρίσαμε και βρέθηκα εγώ από κάτω με τους άλλους δύο από πάνω μου. Ύστερα ξαναστροβιλιστήκαμε και ήρθε ο Μάνος από κάτω, και ούτε κατ' εξής. Σε κάποιο από τα στριφογυρίσματα μας αυτά, δεν είμαι σε θέση να σας πω ποιος ήταν πάνω και ποιος κάτω, χύσαμε όλοι μαζί και ήταν όντως μοναδική η εμπειρία. Από εκείνο το βράδυ κολλήσαμε για τα καλά και δεν ξεκολλούσαμε παρά μόνο όταν ένας από τους δυο μας, εγώ ή ο Μάνος, είχε κάποια δουλειά, αλλά και τότε πάλι, φροντίζαμε να μην αφήσουμε ποτέ την Όλγα παραπονεμένη.

Click here for more!