Είμαι η Ντίνα και αποφάσισα και εγώ να γράψω για μια αξέχαστη καλοκαιρινή ερωτική περιπέτεια, που έζησα πρόσφατα με ένα ζευγάρι. Το χειμώνα μένω με τους δικούς μου στην Αθήνα, αλλά οι δικοί μου φεύγουν κοντά στο Πάσχα για το νησί από όπου κατάγεται η μητέρα μου. Στο οικόπεδο που είχε πάρει προίκα από τον παππού κτίσανε πριν από χρόνια μαζί με τον πατέρα μου μια πανσιόν πολυτελείας, με πισίνα και όλα τα κομφόρ. Αυτό έγινε μόλις άρχισε να αναπτύσσεται τουριστικά το νησί και βλέποντας τις δυνατότητες για οικονομικά οφέλη που ανοίγονταν μπροστά τους, εγκατέλειψαν τις άλλες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα και αφοσιώθηκαν αποκλειστικά στην πανσιόν. Τους απασχολούσε έξι με εφτά μήνες το χρόνο, κάποιες περιόδους με αυξημένη κίνηση οχτώ με εννιά, και έβγαζαν λεφτά με το τσουβάλι. Καθάριζαν πάντως πολύ περισσότερα από ό,τι κέρδιζαν και οι δύο μαζί δουλεύοντας όλο το χρόνο. Έτσι μπόρεσαν να με στείλουν στην Ιταλία για σπουδές και να κάνω παράλληλα τα ταξιδάκια μου στην Ευρώπη.

Τα καλοκαίρια φυσικά, πηγαίνω πάντα στο νησί και τους βοηθάω όσο μπορώ, αν και ξεκλέβω μερικές μέρες για τις προσωπικές μου διακοπές με φιλικές παρέες σε άλλα νησιά. Όταν είμαι στην πανσιόν τον περισσότερο καιρό τον περνάω στη ρεσεψιόν, αφού μιλάω άπταιστα τρεις γλώσσες, ή στο γραφείο όπου ασχολούμαι κυρίως με τα λογιστικά και τις παραγγελίες. Βλέπετε οι δικοί μου χαίρονται για τις ικανότητες μου και μου αφήνουν το ελεύθερο να πάρω διάφορες πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την γενικότερη εικόνα της οικογενειακής αυτής επιχείρησης. Έτσι βάζω σε εφαρμογή και ό,τι γνώσεις έχω αποκτήσει ίσαμε τώρα από τις οικονομικές σπουδές που παρακολουθώ στην Ιταλία.

Μόνο φέτος το καλοκαίρι παρέκκλινα κάπως από τα συνήθη καθήκοντα μου και αυτό μόνο για δυο βδομάδες. Μία από τις γυναίκες που εκτελούσε χρέη καμαριέρας πήρε άδεια επειδή ο άντρας της έπρεπε οπωσδήποτε να κάνει μια εγχείρηση στη Θεσσαλονίκη. Ήμασταν στο μέσο της σεζόν και να βρεθεί αντικαταστάτρια ήταν κάτι περισσότερο από αδύνατο. Έτσι μοιράστηκαν οι δουλειές αναγκαστικά. Η δεύτερη καμαριέρα ανέλαβε την καθαριότητα, σφουγγάρισμα και μάζεμα σκουπιδιών δηλαδή, σε όλα τα δωμάτια. Εγώ με τη μητέρα μου αναλάβαμε το άλλαγμα των σεντονιών στα κρεβάτια, των πετσετών στα μπάνια και το χαρτί υγείας στις τουαλέτες. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίαζε η ιδέα, εγώ που είχα καλομάθει τόσα χρόνια να τα έχω όλα έτοιμα και να ασκώ μόνο διοικητικά καθήκοντα, όμως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Μετά από δυο τρεις μέρες δεν με πείραζε καθόλου και αν δεν ακουγόταν παρατραβηγμένο θα έλεγα πως το απολάμβανα κιόλας.

Εκείνη την περίοδο ήρθε στο νησί ένα ζευγάρι Ιταλών που θα έμενε σε εμάς. Ο άντρας ήταν ψηλός τριαντάρης, με λεπτό σώμα, όμορφα ευγενικά χαρακτηριστικά, κοντά κουρεμένα τα μελαχρινά του μαλλιά και φωτεινά μαύρα μάτια. Το πρότυπο του Λατίνου εραστή, με δυο λόγια. Η γυναίκα από την άλλη ήταν μια εκρηκτική ξανθιά, είκοσι πέντε χρονών περίπου, με απίθανο κορμί, μακριά λεπτά πόδια, μικρό στητό στήθος, μέση δαχτυλίδι και πεταχτό στρογγυλό κωλαράκι. Το πρόσωπο της είναι πέρα από κάθε περιγραφή: Μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια, αισθησιακά κόκκινα χείλη και ένα υπέροχο λαμπερό χαμόγελο. Ήταν ομολογουμένως ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου και δεν χόρταινα να τους κοιτάω. Επιπλέον ήταν πολύ ευγενικοί και οι δυο τους, εγκάρδιοι και πρόσχαροι με όλους. Και από την στιγμή που έμαθαν ότι σπούδαζα στη χώρα τους όποτε με έβλεπαν μου χαμογελούσαν φιλικά και συχνά με προσκαλούσαν 'να βγω μαζί τους. Το ήθελα και μάλιστα πολύ, ωστόσο δεν έτυχε να κάτσει η φάση τουλάχιστον την πρώτη βδομάδα της παραμονής τους στην πανσιόν μας. Ήταν να μείνουν άλλες πέντε μέρες, αλλά τελικά παρέτειναν τις διακοπές τους προς μεγάλη μου χαρά και να πως έγινε: Ένα μεσημέρι ξεκίνησα να αλλάξω τα σεντόνια στα δωμάτια την ίδια ώρα, όπως κάθε άλλη μέρα μέχρι τότε. Είχα τελειώσει σχεδόν και απέμενε μόνο το δικό τους δωμάτιο. Άνοιξα με το πασπαρτού και μπήκα στο μικρό χολάκι. Πήγα πρώτα στην τουαλέτα, άλλαξα τις πετσέτες του μπάνιου και άφησα το τελευταίο χαρτί υγείας που είχε περισσέψει. Προχώρησα μετά στην κρεβατοκάμαρα και άνοιξα απότομα την πόρτα για να μείνω στήλη άλατος από την έκπληξη, την αμηχανία και φυσικά την ντροπή που ένιωσα από την αιφνίδια είσοδό μου στο δωμάτιο πάνω που το ζευγάρι ήταν απασχολημένο με τα δικά του. Έκαναν έρωτα όπως καταλάβατε και δεν ήξερα τι να πω ή που να πάω να κρυφτώ. Παρέμενα όμως πάντα στην ίδια θέση, μαρμαρωμένη κυριολεκτικά στο άνοιγμα της πόρτας, σφίγγοντας δυνατά τα καθαρά σεντόνια στα χέρια μου.

Η Ραφαέλα, ο ξανθός κορίτσαρος, ήταν σκαρφαλωμένη πάνω στον άντρα της, τον Τζοβάνι, με το πρόσωπο της να κοιτάει την πόρτα, προς τη μεριά μου δηλαδή. Ανεβοκατέβαζε την ατέλειωτη κορμάρα της πάνω στην ψωλή του, με τα μεγάλα μάτια της μισόκλειστα και εκείνος πασπάτευε τα σφιχτά σφαιρικά της κωλομάγουλα. Τα ανοιγόκλεινε για να παρακολουθεί καλύτερα το μουνάκι της να καταπίνει πόντο-πόντο το καυλί του καθώς και τη ροδαλή τρυπούλα του πισινού της να του εξάπτει τον πόθο. Σιγανά βογκητά έβγαιναν από τα αισθησιακά της χείλη καθώς ο άλλος μούγκριζε από την πολλή καύλα. Φαίνονταν αρκετά απασχολημένοι και απορροφημένοι σε αυτό που έκαναν για να με αντιληφθούν και μόλις ξαναβρήκα την αναπνοή μου, αποφάσισα να την κάνω από εκεί μέσα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αθόρυβα γίνεται, προτού με δουν και αναγκαστώ να δώσω εξηγήσεις για το τι και πως μπήκα έτσι ακάλεστη στο δωμάτιο τους χωρίς να μπω καν στον κόπο να κτυπήσω την πόρτα. Πού είχε πάει η διακριτικότητα μου!

Έκανα λοιπόν να στραφώ προς την έξοδο αλλά δεν πρόλαβα. Η Ραφαέλα άνοιξε τις γαλανές ματάρες της, με είδε να στέκομαι ακόμα στην πόρτα και το όμορφο πρόσωπο της φωτίστηκε από χαρά. Ίσιωσε αμέσως την κορμάρα της και τα λαχταριστά βυζάκια της φούσκωσαν και με σημάδεψαν με τις μυτερές σκληρές ρώγες τους. Μου κόπηκε η ανάσα ξανά βλέποντας το φανταστικό δίδυμο του στήθους της να πάλλεται έτσι ηδονικά. Ένιωσα το μουνάκι μου να υγραίνεται και οι ρώγες μου σφίχτηκαν παρακολουθώντας την να λικνίζεται με τον μοναδικό της τρόπο πάνω στον χοντρό πούτσο του Τζοβάνι που τώρα πια φαινόταν καθαρά να μπαινοβγαίνει στο σφιχτό της μουνάκι. Μου έγνεψε να τους πλησιάσω και άνοιξα το στόμα μου δυο πιθαμές. Δεν ξέρω αν κρεμάστηκε και η γλώσσα μου έξω, τα μάτια μου πάντως πετάχτηκαν από τις κόγχες τους στα σίγουρα. Ξανάκανε νόημα να πάω κοντά τους και αυτή τη φορά μου μίλησε με την βραχνιασμένη από το σεξ φωνή της. Τότε κατάλαβε και ο Τζοβάνι ότι είχα παραβιάσει τις ιδιαίτερες τους στιγμές, αλλά δεν έδειξε να θυμώνει, ούτε καν να εκπλήσσεται. Αντίθετα έδειξε μάλλον χαρούμενος με την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα. Με φώναξε και αυτός με τη μελιστάλαχτη φωνή του, οπότε δεν είχα πλέον κανένα λόγο να αρνηθώ την πρόσκληση τους.

Άφησα τα σεντόνια να πέσουν στο πάτωμα και προχώρησα αργά προς το μέρος τους. Η Ραφαέλα άπλωσε τα χέρια της και με τράβηξε κοντά της. Έσκυψα και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά της. Ταυτόχρονα ξεκούμπωσε το πουκάμισο μου και μου το έβγαλε. Χούφτωσε τα βυζάκια μου και τα έσφιξε γερά στις ζεστές παλάμες της. Οι θηλές μου πετάχτηκαν πρησμένες προς τα έξω και τις πήρε στο στόμα της. Πέρασε τη γλώσσα της κυκλικά γύρω από τις καφετιές ρώγες μου, τις ρούφηξε λαίμαργα και στο τέλος τις δάγκωσε απαλά. Έγλειψε τη διχάλα του στήθους μου και μου κατέβασε τη φούστα μαζί με το κιλοτάκι μου. Τέντωσα το σώμα μου και σκάλισε με τη γλώσσα της το βαθούλωμα του αφαλού μου, ενώ παράλληλα μπαλαμούτιαζε τα κωλομάγουλά μου. Ο Τζοβάνι από κάτω της έσπρωχνε τη λεκάνη του ψηλά και κάρφωνε την ψωλάρα του στα βάθη του κόλπου της. Αλλά και εκείνη δεν σταμάτησε στιγμή να κουνιέται πάνω του καθώς έχωνε το πρόσωπο της ανάμεσα στα ορθάνοιχτα σκέλια μου. Πάτησε μια γερή γλειψιά σε όλο το μήκος της σχισμούλας μου και παραμέρισε τα μουνόχειλά μου με την απαλή της γλώσσα. Άρπαξε την μακριά μου κλειτορίδα στα χείλη της και την πιπίλησε με θέρμη. Την έκανε σκληρή σαν ατσάλι και βύθισε την άκρη της γλώσσας της στα βάθη του κόλπου μου και σκάλισε με επιμέλεια τα υγρά τοιχώματα του μουνιού μου. Βούτηξε τα σφιχτά μου κωλομάγουλά, πέρασε τα δάκτυλα της στη χαράδρα του πισινού μου και ερέθισε τον σφιγκτήρα μου. Έμπηξε το μεσαίο δάκτυλο στην κωλοτρυπίδα μου και ρούφηξε το μουνόχυμα που πλημμύρισε τον κόλπο μου. Την ίδια στιγμή ο Τζοβάνι έχυσε και αυτός στην υγρή μουνότρυπα της γυναίκας του.

Η Ραφαέλα σηκώθηκε από το ξαπλωμένο κορμί του άντρα της και με έσφιξε στην αγκαλιά της. Φιληθήκαμε και γεύτηκα τα χύσια μου από τα χείλη της. Έτριψε τα σκέλια της στο μπούτι μου και ένιωσα την υγρασία του μουνιού της στο δέρμα μου, το μουνόχυμά της ανακατεμένο με το σπέρμα του Τζοβάνι. Έπεσε πίσω στο στρώμα και με παρέσυρε μαζί της. Άρχισα να την φιλάω στο στόμα, τα μάγουλα και τα μαλλιά. Γλίστρησα χαμηλότερα και έγλειψα το λαιμό και το λοβό του αυτιού της. Πήρα τα βυζάκια της στα χέρια μου και τα ζούληξα με πάθος. Οι μυτερές ρώγες της ορθώθηκαν και έτριψα τις δικές μου πάνω τους με μανία, ενώ πίεζα το λυγισμένο μου γόνατο στο γλυκό της μουνάκι. Άρπαξα στα χείλη μου τις πρησμένες της θηλές και τις βύζαξα με απληστία. Έχωσα την παλάμη μου ανάμεσα στα σκέλια της και χούφτωσα τα παχιά της μουνόχειλά. Τίναξε τη λεκάνη της ψηλά και τράβηξα τις ροδαλές της ρωγίτσες προς τα έξω με τα δόντια μου. Στέναξε σιγανά και με έσπρωξε η ίδια προς τα κάτω. Έσυρα τη γλώσσα μου στο επίπεδο στομάχι και την απαλή της κοιλίτσα για να καταλήξω στις μουσκεμένες της μουνότριχες. Τις σάλιωσα με όλο μου με όλο μου το πάθος και ορθάνοιξα με τα δάκτυλά μου τα τρυφερά της μουνοπέταλα. Δάγκωσα στοργικά την πεταχτή της κλειτορίδα και την κτύπησα απανωτά με την άκρη της γλώσσας μου. Στη συνέχεια κάρφωσα τη γλώσσα μου στην καυτή της μουνότρυπα και άρχισα να σκαλίζω τα βρεγμένα τοιχώματα του κόλπου της.

Βλέποντας τα παιχνίδια μας ο Τζοβάνι ξανακαύλωσε και ήρθε κοντά μας. Έσπρωξε το καυλί του στα χείλη της Ραφαέλας και εκείνη το πήρε στο στόμα της αδιαμαρτύρητα. Του έκανε ένα φοβερό τσιμπούκι και μετά εκείνος ήρθε πίσω μου. Έσκυψε και άρχισε να με γλείφει επιδέξια. Το μουνάκι μου αρχικά, αλλά σύντομα έδωσε μεγαλύτερη προσοχή στον κωλαράκο μου. Σάλιωσε τον σφιγκτήρα μου και η κωλοτρυπίδα άνοιξε σαν τριαντάφυλλο. Βύθισε την πλατιά του γλώσσα στην τρυπούλα του πισινού μου και έστειλε ρίγη ηδονής στην σπονδυλική μου στήλη. Δάγκωσα σαν λυσσασμένη τα παχιά μουνόχειλα της γυναίκας από κάτω μου και ο άντρας της στήθηκε γονατισμένος πίσω μου. Κράτησε σφιχτά το καυλί του στο χέρι και έτριψε το χοντρό πουτσοκέφαλο στην μπροστινή μου τρύπα. Το έμπηξε απότομα στον κόλπο μου, έριξε το βάρος του πάνω μου και τα χέρια του χούφτωσαν άγρια τα βυζόμπαλα μου. Τσιμπολόγησε τις ρωγίτσες μου και σφυροκόπησε το ξαναμμένο μουνάκι μου με τον βαρβάτο πούτσο του. Έσπρωχνε τη λεκάνη του βογκώντας δυνατά και με πήραν τα ζουμιά καθώς η Ραφαέλα άρχισε να χύνει στο στόμα μου. Κατάπινα το μουνόχυμά της λαίμαργα με μεγάλες γουλιές και ο Τζοβάνι τράβηξε απότομα το καυλί μου από τον κόλπο μου. Το ξάπλωσε πλαγιαστό στη χαράδρα του κώλου μου και το οδήγησε στον σφιγκτήρα μου. Έδωσε μία γερή σπρωξιά και το κάρφωσε στο στενόμακρο κανάλι του κώλου μου. Μούγκρισα πονεμένα και δάγκωσα την κλειτορίδα της γυναίκας του. Εκείνη κόλλησε το μουνάκι της στα χείλη μου και μου χάιδεψε τρυφερά τα μαλλιά. Ύστερα τραβήχτηκε από κάτω μου και πήγε να σταθεί πίσω από τον άντρα της. Κόλλησε τα βυζάκια της στην πλάτη του και τα βρεγμένα σκέλια της στα σφιχτά του κωλομέρια. Τίναζε τη λεκάνη της στον ίδιο ρυθμό με εκείνον και τον έσπρωχνε να χωθεί πιο βαθιά στον ξεσκισμένο πάτο μου. Ο κόλπος μου είχε ανοίξει διάπλατα και έτρεχε σαν χαλασμένη βρύση όταν ο Τζοβάνι άδειασε το πλούσιο ψωλόχυμά του στη σούφρα μου. Έσκυψε και βύθισε τα δόντια του στην ωμοπλάτη μου ενώ η Ραφαέλα έτριβε τα βυζιά μου με μανία.

Πέσαμε εξουθενωμένοι στο στρώμα και χαϊδευόμασταν για αρκετή ώρα ακόμα. Μόλις συνήλθα άλλαξα τα σεντόνια, που τώρα πια το χρειάζονταν περισσότερο από ποτέ. Αλλά η σχέση μου με το πανέμορφο αυτό ζευγάρι δεν σταμάτησε εκεί. Πότε μόνο με τη γυναίκα κάναμε φανταστικά πλακομούνια, πότε με τον άντρα ξεσκιζόμουν στο γαμήσι και άλλοτε πάλι πέφταμε και οι τρεις στο κρεβάτι και τότε γινόταν το έλα να δεις. Αφού παρέτειναν τις διακοπές τους όσο δεν πήγαινε άλλο, έφτασε ο καιρός να φύγουν. Μου άφησαν όμως προηγουμένως τηλέφωνο και διεύθυνση στην Ιταλία και μου ζήτησαν να μην παραλείψω να τους επισκεφτώ όταν επιστρέψω στις σπουδές μου. Λες και υπήρχε περίπτωση δηλαδή να τους ξεχάσω, ή να μην θελήσω να τους ξαναδώ!

Click here for more!