Στην ιστορία αυτή, θα σας αναφέρω τις εμπειρίες της Άννας, μία φίλης μου που είναι ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος εσωρούχων στην Ιταλία με την οποία πέρασα μια βραδιά καταπληκτική μαζί με την πρώην μου την Πάολα. Δεν σας το κρύβω ότι όταν μου διηγήθηκε τις εμπειρίες της ο ερεθισμός μου είχε φτάσει στο αποκορύφωμα.
 
 Η Άννα άρχισε να ασχολείται με το κατάστημα των γονέων της μόλις αυτοί αποφάσισαν να σταματήσουν να εργάζονται. Στην αρχή κατάφερνε να τα βγάζει πέρα σχετικά εύκολα, όταν όμως αποφάσισε να μεγαλώσει το κατάστημα της και να βάλει περισσότερα γυναικεία εσώρουχα αλλά κυρίως κάλτσες και καλτσόν, αισθάνθηκε ότι πρέπει να πάρει κάποιο άτομο για βοήθεια. Έβαλε με αγγελία στην τοπική εφημερίδα όπου ζητούσε έμπειρη υπάλληλο για το είδος που την ενδιέφερε. Από τις πάρα πολλές κοπέλες που παρουσιαστήκανε αυτή που την έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η Σίλβια. Μια όμορφη κοπέλα με μεγάλη πείρα . Η Άννα κατάλαβε αμέσως ότι ήταν το κατάλληλο άτομο για να την βοηθήσει. Αποφάσισε έτσι να την προσλάβει στην αρχή δοκιμαστικά για ένα μήνα. Πράγματι η Σίλβια αποδείχτηκε ότι ήταν ότι χρειαζότανε η Άννα. Γνώριζε πολύ καλά το είδος αλλά ταυτόχρονα ήταν και ευγενική και εξυπηρετική με τους πελάτες, και σύντομα οι εισπράξεις του καταστήματος αρχίσανε να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση στην Άννα ήταν οι γνώσεις που είχε για τα καλτσόν.

Η Σίλβια γνώριζε όλα τα καλτσόν από όλες τις μάρκες γνωστές στο καταναλωτικό κοινό και άγνωστες, ιταλικές ή ξένες, Στην Άννα όμως έκανε εντύπωση και ένα ακόμη γεγονός. Περισσότερες από μια φορά την είδε να δοκιμάζει τα καλτσόν στο πίσω μέρος του καταστήματος. Στην αρχή δεν έδωσε και μεγάλη σημασία γιατί το κόστος έβγαινε από τις πωλήσεις. Αφού πέρασε ο πρώτος δοκιμαστικός μήνας η Άννα αποφάσισε να κρατήσει την Σίλβια. Η σχέση τους άρχισε να γίνεται περισσότερο φιλική. Η Άννα ήταν ενθουσιασμένη με τις ικανότητες της Σίλβιας, Σε λίγο χρονικό διάστημα μιλούσανε στον ενικό, ενώ ταυτόχρονα βγαίνανε μαζί για φαγητό ή για ποτό σε κάποιο μπαράκι. Αλλά τον ενδιαφέρον της Άννας δεν ήταν μόνο επαγγελματικό. Αισθανότανε ερωτική έλξη για την Σύλβια. Η έλξη δεν την φόβιζε γιατί ήδη είχε εμπειρίες με άλλες γυναίκες, αλλά αυτές ήταν περιπέτειες μόνο για την σωματική ικανοποίηση της. Βέβαια δεν απωθούσε και τους άνδρες όπως θα διαβάσατε στην προηγούμενη εμπειρία μου που είχα με την Άννα και την Πάολα. Στην Άννα δεν τις δόθηκε η ευκαιρία να πλησιάσει την Σίλβια και ερωτικά, μια μέρα όμως .. Η Άννα είδε την Σίλβια να δοκιμάζει ένα νέο καλτσόν στο δοκιμαστήριο, με μεγάλη έκπληξη είδε ότι δεν φορούσε κυλοττάκι και ότι το μουνάκι της ήταν τελείως ξυρισμένο. Η περιέργεια αλλά και ο ερεθισμός που της προκάλεσε το όλο θέαμα, την έκανε να πλησιάσει και να μπει στο δοκιμαστήριο ρωτώντας την Σίλβια.

- Σίλβια για ποιο λόγο όποτε έρχεται ένα νέο είδος, το δοκιμάζεις αμέσως;
- Σου ζητώ συγγνώμη Άννα. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω εάν αυτό σου δημιουργεί πρόβλημα.
- Όχι, κάθε άλλο. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.
- Εάν πρόσεξες όλες οι πελάτισσες αγοράζουν αυτό που τις προτείνω. Και το κάνουν γιατί οποιοδήποτε είδος τις έχω προτείνει έχουν μείνει ευχαριστημένες. Φορώντας έτσι πριν το κάθε είδος ξέρω τι να προτείνω.
- Καλά, συνέχισε να κάνεις το ίδιο, αλλά πρέπει να μου εξηγήσεις γιατί φοράς το καλτσόν χωρίς κυλοτάκι.

- Απλούστατο για μένα το καλτσόν δεν είναι ένα απλό είδος ρουχισμού. Είναι κάτι παραπάνω. Οι κάλτσες κυρίως αλλά και τα καλτσόν είναι τα μόνα είδη της εποχής του τζιν μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας. Οι κάλτσες είναι λίγο άβολες για κάθε μέρα. Τα καλτσόν είναι περισσότερο εύχρηστα, αλλά, διαλέγοντας σωστά, μπορούν και αυτά να κάνουν μια γυναίκα περισσότερο σέξι στο ντύσιμο της. Τα φοράω χωρίς κυλοτάκι γιατί η επαφή του νάιλον με το γυμνό δέρμα μου με τρελαίνει. Πολλές φορές φτάνω μέχρι και τον οργασμό. Για αυτό τον λόγο όπως θα είδες έχω ξυρίσει τελείως το μουνάκι μου.
- Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι το παρόμοιο.
- Μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ. Άλλωστε σε λίγο το μαγαζί κλείνει. Μπορείς να έρθεις στο σπίτι μου, να τσιμπήσουμε κάτι και μετά να δοκιμάσουμε τα νέα μοντέλα που μόλις παραλάβαμε. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και αυτά χωρίς ραφή που είναι καταπληκτικά. Θα δεις θα μείνεις έκπληκτη.

Η Άννα, που από την πρώτη μέρα κάτι την τραβούσε στην Σίλβια, κατάλαβε αμέσως πως θα κατέληγε η δοκιμή στο σπίτι. Βέβαια αυτό δεν την ενοχλούσε και δέχθηκε. Κλείσανε το κατάστημα και η κάθε μία με το αυτοκίνητο της κατευθυνθήκανε για το σπίτι της Σίλβιας, όπου, αμέσως μόλις μπήκανε η Σίλβια άνοιξε το στερεοφωνικό και πήγε αμέσως στην Κουζίνα για να ετοιμάσει κάτι γρήγορο για να φάνε. Κατά την διάρκεια του δείπνου μιλούσανε για διάφορα θέματα. Μόλις τελειώσανε το φαγητό πήγανε στο σαλόνι για να δοκιμάσουνε τα διάφορα μοντέλα από τα καλτσόν.
- Ας βγάλουμε τις φούστες μας, έτσι θα είμαστε και πιο άνετα Η Άννα έβγαλε την φούστα της μένοντας μόνο με ένα καλτσόν μαύρο, αρκετά ψιλό και διαφανές, που έκανε τις γάμπες της να δείχνουν ακόμη πιο ωραίες. Η Σίλβια φορούσε ένα καλτσόν στο χρώμα του δέρματος.
- Βγάλε το καλτσόν σου και μαζί και το κυλοτάκι σου, θα σου δώσω να δοκιμάσεις αυτό που είναι χωρίς ραφή.

Η Άννα γδύθηκε τελείως από την μέση και κάτω, κάνοντας αυτό που τις είπε η Σίλβια.
- Μπράβο βλέπω ότι και εσύ το ξυρίζεις, αλλά μόνο δίπλα από την χείλη .

Πράγματι και στις δύο βλέποντας να φοράνε το καλτσόν και κοιτώντας τα κορμιά τους να είναι καλυμμένα από το νάιλον άρχισε να προκαλεί τα πρώτα υγρά στο μουνί τους.
- Βλέπεις τι ωραία που σου πηγαίνει, αισθάνεσαι την επαφή του δέρματος με το νάιλον. Δοκίμασε να περπατήσεις λίγο και θα δεις πως θα αισθανθείς.

Η Άννα άρχισε να περπατάει μέσα στο σπίτι, και ο ερεθισμός που είχε άρχισε να ανεβαίνει στα ύψη. Η επαφή του νάυλον με τα χείλη του μουνιού της είχε κάνει το θαύμα του.
- Πες μου τι αίσθηση σου προκαλεί;
- Φανταστικό. Είχες δίκαιο είναι πολύ ερεθιστικό και ευχάριστο, και για να είμαι ειλικρινής μαζί σου έχω αρχίσει να καυλώνω.
- Μα σου το είχα πει. Αλλά πρέπει να δοκιμάσεις την αίσθηση της επαφής του νάυλον με το μουνάκι σου να είναι τελείως ξυρισμένο. Γιατί δεν δοκιμάζεις;
- Τώρα; Εδώ ;
- Ναι γιατί ντρέπεσαι; Φτάνει να πάς στο μπάνιο.
- Εντάξει.
Η σίλβια συνοδεύει την Άννα στο μπάνιο. Η Άννα κατεβάζει το καλτσόν της κάθεται στο μπιντέ και αρχίζει να ξυρίζει το μουνάκι της με ένα ξυραφάκι που της έδωσε η φίλη της.
- Ξύρισε τις τρίχες που έχεις χαμηλά και δίπλα από τα χείλη , θα αισθανθείς την διαφορά όταν θα νοιώσεις την επαφή του νάυλον με φρεσκοξυρισμένο δέρμα σου.

Η Άννα κατά την διάρκεια της διαδικασίας συνέχισε να ερεθίζεται, τα χείλη από το μουνάκι της αρχίσανε να γίνονται σκληρά και τα πρώτα υγρά έκαναν το μουνάκι της να γυαλίζει. Αφού τελείωσε το ξύρισμα, πλύθηκε, τακτοποίησε το καλτσόν και κατευθύνθηκε στο καθιστικό ακολουθώντας την Σίλβια που κουνούσε το κωλαράκι της προκλητικά.
- Άρχισε να προχωράς όπως έκανες και προηγουμένως
Η Άννα άρχισε να περπατάει, όσο περισσότερο περπατούσε τόσο περισσότερο η επαφή και το τρίψιμο του νάυλον πάνω στο ξυρισμένο μουνάκι της την ερέθιζαν, Τα χείλη της είχα διογκωθεί.
- Λοιπόν πες μου τι αισθάνεσαι;
- Είναι φανταστικό, είχες απόλυτο δίκιο, Είναι μια νέα ωραία αίσθηση.
- Έλα κοντά μου να σε κάνω να δοκιμάσεις ακόμη κάτι.

Η Άννα πλησίασε και η Σίλβια την φέρνει ακόμα πιο κοντά της. Την αγκαλιάζει, βάζει το ένα πόδι ανάμεσα από τα δικά της έτσι ώστε τα δύο σώματα πλέον έχουν γίνει ένα. Αρχίζει να κουνιέται αισθησιακά. Οι κινήσεις της Σίλβια με το πόδι της πάνω στο μουνί της Άννας που καλύπτει μόνο το νάιλον τις προκαλεί τρέμουλο, νοιώθει ότι οι γάμπες της παραλύουν.
- Ναι συνέχισε μου αρέσει αυτό που μου κάνεις. Η Σίλβια συνεχίζει τις κινήσεις που θυμίζουν χορεύτρια του χορού της κοιλιάς. Χωρίς να την αφήσεις βγάζει το μπλουζάκι της και το σουτιέν της ενώ το ίδιο κάνει και στην Άννα. Έχουν μείνει πλέον τελείως γυμνές εκτός από τα καλτσόν τους, αγκαλιάζονται, ενώ συνεχίζουν να τρίβουν τα μπούτια τους αγγίζοντας ταυτόχρονα και το μουνάκι τους. Τελείως φυσιολογικά αρχίζουν να φιλιούνται. Τα χέρια πλέον παίρνουν και αυτά μέρος σε όλο το παιχνίδι και εξερευνούν όλα τα σημεία του σώματος μέχρι να καταλήξουν στο ήδη υγρό και διογκωμένο μουνάκι τους. Τα χάδια δεν βρίσκουν εμπόδιο στο καλτσόν, μια και πρόκειται για ένα μοντέλο χωρίς ραφές, και το ύφασμα είναι αρκετά ελαστικό έτσι δεν εμποδίζει τα δάχτυλα να εισχωρήσουν στο καυτό από την καύλα μουνάκι τους. Οι δύο φίλες παραμένουν αγκαλιασμένες, συνεχίζουν το παθιασμένο φιλί τους ενώ η τα δάχτυλα τους παίζουν με την διογκωμένη κλειτορίδα τους. Ο πρώτος οργασμός δεν αργεί να φθάσει προκαλώντας ταυτόχρονα τρεμούλα στις γάμπες στους. Καταφέρνουν να πέσουν στο πάτωμα μόνο και μόνο επειδή κρατιούνται γερά αγκαλιασμένες.

- Σίλβια, ήταν καταπληκτικό.
- Το ήξερα ότι θα σου άρεζε. Από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε είχα την επιθυμία να κάνω έρωτα μαζί σου.
- Και εγώ όμως το ίδιο ήθελα.
- Άκουσε με, έφερα και ολόσωμα καλτσόν, θέλεις να τα δοκιμάσουμε;
- Ναι. Γδύνονται και φοράνε τα ολόσωμα καλτσόν που αφήνουν ελεύθερα μόνο τα δάχτυλα των χεριών τους και το μουνί τους.
- Περίμενε εδώ, μόλις σε φωνάξω έλα στην κρεβατοκάμαρα. Η Σίλβια κατευθύνεται προς την κρεβατοκάμαρα της και μετά από λίγο φωνάζει την φίλη της.
- Άννα μπορείς να έρθεις. Η Άννα μπαίνει στο δωμάτιο που είναι φωτισμένο με ένα απαλό φωτισμό ενώ το κρεβάτι είναι γεμάτο από καλτσόν.
- Και αυτά τι είναι ρωτάει γεμάτη απορία η Άννα.
- Είναι η προσωπική μου συλλογή.
- Μα είναι όλα δικά σου;
- Μερικά ναι άλλα όχι. Ορισμένα μου τα έχουν χαρίσει φίλες μου που γνωρίζουν το βίτσιο μου, και μου τα χαρίζουν αφού πρώτα τα έχουν φορέσει. Μερικά είναι και δικά σου.
- Δικά μου; και που τα βρήκες;
- Δοκίμασες να θυμηθείς λίγο. Κάθε φορά που έρχομαι στο σπίτι σου ζητώ να πάω στο μπάνιο. Την πρώτη φορά που πήγα έψαξα και είδα ότι τα καλτσόν τα βάζεις χωριστά από τα υπόλοιπα ρούχα που πρέπει να πλύνεις. Είδα ότι ήταν πολλά και αποφάσισα να σου πάρω ένα, για αυτό και δεν το κατάλαβες. Μήπως σε πειράζει;
- όχι το αντίθετο μάλιστα. Αλλά τι τα κάνεις;
- Τις περισσότερες φορές, αφού τα μυρίζω τα φοράω και μετά αυνανίζομαι. Έλα ένα ξαπλώσουμε στο κρεβάτι.
- Ξαπλώνουνε στο κρεβάτι και αρχίζουν τα ερωτικά παιχνίδια τους, ξεκινώντας με απαλά χάδια σο όλο το σώμα μετά σε ένα φλογερό πλακομούνι και καταλήγουν σε ένα φανταστικό 69. Κάποια στιγμή όμως η Σίλβια σταματάει να γλύφει τον υγρή και διογκωμένη κλειτορίδα της φίλης της, ανοίγει ένα συρτάρι και βγάζει ένα πλαστικό πούτσο με δύο κεφάλια. Βάζει την Άννα να ξαπλώσει με ανοικτά τα πόδια ενώ η ίδια ξαπλώνει από την απέναντι πλευρά της φίλης της. Βάζει με δύναμη πρώτα τον πλαστικό πούτσο βαθιά στο μουνί της φίλης της και μετά βάζει το υπόλοιπο στο δικό της μουνάκι. Αρχίζουν ένα τρελό γαμήσι και η μια νομίζεις ότι θέλει να ξεσκίσει το μουνί της άλλης με την δύναμη που κουνάνε το κορμί τους, ενώ με τα χέρια τους χαϊδεύουν τις γάμπες προσπαθώντας να φέρουν τα σώματα τους ακόμη πιο κοντά. Η Άννα πιάνει τον πλαστικό πούτσο με τα χέρια της και αρχίζει να του κουνάει στην αρχή με δύναμη και μετά σιγά σιγά, μέχρι που το αποτέλεσμα δεν αρκεί να φτάσει. Και οι δύο τους φτάνουν στον οργασμό ταυτόχρονα με δυνατούς σπασμούς. Εξουθενωμένες, ξαπλώνουν αγκαλιασμένες στο κρεβάτι ενώ βγάζουν από τα μουνάκια της που βγάζουν φωτιά τον πλαστικό πούτσο που γυαλίζει από τα υγρά τους και τον καθαρίζουν με τις γλώσσες τους.
- Σίλβια, θέλω να ζήσω και άλλες παρόμοιες αισθήσεις.
- Έλα. πάμε να κάνουμε ένα ντουζάκι. Ο χώρος του ντους είναι αρκετά μεγάλος και δύο άτομα χωράνε άνετα.

Ενώ το νερό τρέχει άφθονο στα σώματα τους η Άννα αρχίζει να βγάζει το ολόσωμο καλτσόν.
- Μη το βγάζεις, θα δοκιμάσεις κάτι καινούργιο.

Αφήνουν το νερό να τρέχει για αρκετή ώρα στα σώματα τους και μετά αρχίζουν να σαπουνίζουν η μια το κορμί της άλλης. Η σαπουνάδα έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει το ύφασμα του καλτσόν περισσότερο μαλακό και τα κορμιά γίνονται λεία και ολισθηρά. Η αίσθηση αυτή δεν αργεί να προκαλέσει και στις δύο έναν νέο ερεθισμό. Με τις σαπουνάδες στο κορμί τους βγαίνουν από τον ντους και πηγαίνουν στην μπανιέρα όπου αρχίζουν ένα άγριο 69. Η Άννα δίνει μικρές δαγκωματιές στην κλειτορίδα της Σίλβιας ενώ η φίλης της έχει αρχίσει να γαμάει του μουνάκι της Άννας με την γλώσσα της, ενώ ταυτόχρονα η σαπουνάδα που υπάρχει στο κορμί τους βοηθάει σαν λιπαντικό για να εισχωρήσει τα πρώτα δύο δάχτυλα στην σφικτή κωλοτρυπίδα της. Η Άννα έχει αρχίσει να βγάζε τα πρώτα βογκητά αλλά δεν αργεί και η ίδια να βάλει τα δάχτυλα της στο κωλαράκι της φίλης της. Οι κωλοτρυπίδες τους έχουν πλέον ανοίξει σαν λουλούδι ανθισμένο. Τα δάχτυλα γίνονται τρία και μετά τέσσερα ενώ μπαινοβγαίνουν με γρήγορο ρυθμό, οι γλώσσες τους συνεχίζουν το παιχνίδι τους με τις κλειτορίδες τους και τα πράτα υγρά πλημμυρίζουν το στόμα τους. Ο οργασμός στους είναι και πάλι ταυτόχρονος, ενώ τα υγρά τα καταπίνουν παρόλο που έχουν αναμιχθεί με το νερό και την σαπουνάδα. Για μια στιγμή παίρνουν μια ανάσα και η Σίλβια παίρνει και πάλι την πρωτοβουλία λέγοντας στην φίλη της.

- Μην βγάλεις ακόμη το καλτσόν. Θέλω να σε κατουρήσω και να νοιώσεις το ζεστό μου υγρό.
- Μα δεν το έχω ξανακάνει. Μήπως Βάζει την Άννα να ξαπλώσει στην μπανιέρα ενώ η ίδια τοποθετεί τα πόδια της στις δύο άκρες την μπανιέρας. Ένα καυτό υγρό βγαίνει από το μουνάκι της και βρέχει όλο το σώμα της Άννας. Η πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία στην Άννα προκαλεί μια περίεργη αίσθηση, και σε συνδυασμό με τους οργασμούς που τις έχει χαρίσει ή Σίλβια την αναστατώνει ακόμη περισσότερο. Θέλοντας να ευχαριστήσει την φίλη της, μόλις τελείωσε η Σίλβια, η Άννα πλησίασε και με την γλώσσα της έγλειψε τις χρυσοκίτρινες σταγόνες που είχαν απομείνει στο μουνάκι της φίλης της και τις λέει με καβλιάρικη φωνή.
- Σίλβια θέλω να χύσω και πάλι.
- Περίμενε κατουρήσει και εσύ σε εμένα και μετά θα σε κάνω να χύσεις και πάλι.
Πράγματι οι ρόλοι αντιστρέφονται και η Σίλβια τώρα περιμένει υπομονετικά την χρυσή βροχή της φίλης της. Ένας πίδακας δεν αργεί να κάνει μούσκεμα όλο το κορμί της Σίλβιας ενώ τις σταγόνες που μείνανε στο μουνάκι της Άννας της γλύφει με περισσή φροντίδα η Σίλβια.
- Έλα να ξεπλυθούμε μωράκι μου.
Οι δύο φίλες σαπουνίζονται αφού προηγουμένως έχουν αφαιρέσει από τα κορμιά τους τα ολόσωμα καλτσόν, και βοηθάει η μια την άλλη να στεγνώσουν με τις πετσέτες.

- Έλα ας φορέσουμε και πάλι ένα καλτσόν.
Από την σακούλα που έχει φέρει από το μαγαζί η Σίλβια βγάζει δύο καλτσόν χρώματος γκρι γυαλιστερά. Τα φοράνε και ξαπλώνουν στο χαλί. Φέρνουν σε επαφή τα δύο μουνάκια τους και αρχίζουν ένα ξέφρενο πλακομούνι. Οι κινήσεις τους γίνονται όλο και πιο γρήγορες και τα πρώτα σημάδια από τους χυμούς τους δεν αργούν να φανούν στο πανάκι του καλτσόν. Μόλις τα καλτσόν γίνονται μούσκεμα από τα υγρά τους η Σίλβια παίρνει ένα ψαλίδι και αφαιρεί το πανάκι από το καλτσόν της Άννας, το τοποθετεί στο στόμα της και ρουφάει τους χυμούς της συντρόφου της, ενώ και η Άννα δεν αργεί να την μιμηθεί και να κάνει και αυτή το ίδιο

- Θέλω να με γαμήσεις. Η Σίλβια δεν περιμένει δεύτερη λέξη. Πηγαίνει στο δωμάτιο της και φοράει στην μέση ένα πλαστικό μαύρο πούτσο strapon. Κάθεται σε μία καρέκλα και λέει στην Άννα.
- Έλα, πάρτον στον στόμα σου και γλείψτον καλά. Η Άννα αρχίζει να γλύφει τον πλαστικό πούτσο και δεν αργεί να τον βάλει όλο στο στόμα της, βοηθούμενη και από την Σίλβια που καθοδηγεί με το χέρι της το κεφάλι της φίλης της. Μόλις ο πλαστικός έχει σαλιωθεί αρκετά ή Άννα κάθεται πάνω στο πλαστικό πούτσο που φοράει η φίλη της με την πλάτη γυρισμένη. Η Σίλβια με το ένα χέρι δίνει μικρά τσιμπήματα στις ρώγες της Άννας ενώ με το άλλο χέρι της αρχίζει να τρίβει την κλειτορίδα της προκαλώντας ένα διπλό ερεθισμό στην Άννα.
- Ναι, ναι, συνέχισε σε παρακαλώ μην σταματάς, πάω να τρελαθώ από την καύλα. Τον ερεθισμό τους τον επαυξάνει ο καθρέφτης που βρίσκεται ακριβώς μπροστά τους. Τα φώτα από το πολύφωτο προκαλούν αντανάκλαση πάνω στο γυαλιστερό ύφασμα του καλτσόν που μαγνητίζει το βλέμμα τους.
- Σου αρέσει; καυλώνεις; Ρωτάει η Άννα στην Σίλβια καρφώνοντας το βλέμμα της στα μάτια της. Αναστενάζοντας η Σίλβια απαντάει
- Ναι, ναι. Μην ανησυχείς, ο πλαστικός πούτσος είναι διπλός, τον έχω και εγώ μέσα μου, με τις κινήσεις σου ερεθίζομαι και εγώ.
- Χύνωωω
- Και εγώ ετοιμάζομαι να χύσω, γύρισε και μην σταματάς.
Η Άννα γυρίζει πρόσωπο με πρόσωπο με την φίλη της, και αφού βγάζει για λίγο τον πλαστικό πούτσο από το υγρό μουνί της, το τοποθετεί και πάλι και αγκαλιάζει με πάθος την Σίλβια. Οι γλώσσες αρχίζουν ένα τρελό χορό, ενώ η Σίλβια πιάνει από τα κωλομέρια της Άννα και ρυθμίζει τις κινήσεις της
- Νια συνέχισε να κινείσαι πάνω κάτω είμαι έτοιμη να χύσωωωωωω.
Η Άννα ξαναβάζει την γλώσσα της στο στόμα της Σίλβιας ακριβώς την στιγμή που και οι δύο φτάνουν στον οργασμό. Η στάση που είχαν πάρει και ο πλαστικός πούτσος είχαν ερεθίσει και τις δύο στο σημείο G που προκαλεί ένα διπλό οργασμό με εκσπερμάτωση που μουσκεύει και τις δύο . Παρμένες από τον οργασμό οι δύο φίλες ξαπλώνουν στο πάτωμα και επιδίδονται σε ένα φανταστικό 69 για να καθαρίσουν τα μουνάκια τους από τα τελευταία χύσια τους.

- Σίλβια έχουν εξουθενωθεί μπορώ να κοιμηθώ σε σένα;
- Μα φυσικά, αύριο θα πάμε στο μαγαζί μαζί. Έλα πάμε τώρα στο κρεβάτι. Βοήθησε με να τακτοποιήσω λίγο τα πράγματα. Τακτοποιούν τα καλτσόν που είχαν μείνει πάνω στο κρεβάτι και μπαίνουν κάτω από τα σκεπάσματα.
- Τι θα έλεγες αν κοιμόμασταν με τα καλτσόν; έτσι θα είμαστε έτοιμες για αύριο το πρωί>
- Έτοιμες για πιο πράγμα πονηρούλα;

Με αυτές τις λέξεις, αγκαλιάζονται και αφήνονται ευτυχισμένες σε ένα γλυκό ύπνο. Από τον τρόπο διήγησης της Άννας είμαι σίγουρος ότι η ιστορία της είναι αληθινή, άλλωστε την Σίλβια την γνώρισα και δεν σας το κρύβω ότι είχα κάνει περίεργες σκέψεις, αλλά δεν στάθηκα τυχερός γιατί αναγκάσθηκε να αφήσει την πόλη μας για προσωπικούς λόγους.

Click here for more!