Όλα άρχισαν όταν έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου «καιρό έχουμε να τα πούμε..» από ένα άγνωστο νούμερο! Προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο, αλλά ή μου το έκλειναν ή δεν απαντούσαν.
Στο μήνυμα μου «ποιος είναι?» η απάντηση ήρθε «δε με ξέρεις. αλλά θέλω να σε γνωρίσω.»

Φαντάστηκα ότι κάποιον γνωστός μου έκανε πλάκα! Τελικά, μετά από 2-3 μέρες και αρκετά μηνύματα, πήρα τηλέφωνο και μου απάντησε μια γυναικεία φωνή, αισθησιακά βραχνή, και εντελώς άγνωστη σε μένα!

Μου εξήγησε ότι μία φίλη της που είχαμε μιλήσει παλιά στο net της είχε δώσει το κινητό μου, και της είχε πει να μου στείλει μηνύματα για πλάκα. Δεν έμενε Αθήνα, και ούτε με είχε δει.

Αρχίσαμε λοιπόν να μιλάμε για αρκετό καιρό. Μου έστειλε φωτογραφίες με το ταχυδρομείο και ήταν μια κοπέλα ψηλή, με αδύνατο κορμί, πολύ μελαχρινή με μεγάλα μαύρα μάτια μακριά κατάμαυρα μαλλιά και μικρά βυζάκια. όπως τουλάχιστον μπορούσα να διακρίνω από τις φωτογραφίες. (ντυμένη ήταν)

Μετά από αρκετό διάστημα και αφού ήδη είχε αναβληθεί μία συνάντησή μας γιατί μου προέκυψε μια άλλη περιπέτεια και πήγα στην Κρήτη, μου είπε ένα βράδυ στο τηλέφωνο «.ναι αλλά εγώ μπορεί να θέλω να σου μιλάω και αλλιώς».

- Δηλαδή?
- Να μπορεί να θέλω να σου μιλάω πρόστυχα!
- Και γιατί δεν το κάνεις?
- Μμμμμ εσύ, θα κάνεις το ίδιο?

Και καταλήξαμε να μιλάμε σχεδόν κάθε βράδυ και να χύνουμε από το τηλέφωνο.
Μου έλεγε ότι θέλει να την χύνω και να τα καταπίνει, ότι φαντάζεται να της γαμάω τον κώλο της και να λιώνει! Ότι θέλει να παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της και να με κάνει τεράστιο για να την γαμάω. και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Τελικά μετά από 1 μήνα πήγα Θεσσαλονίκη και είχα κανονίσει να έρθει και εκείνη για ένα βράδυ!
Έκλεισα τηλεφωνικά δωμάτιο σε ξενοδοχείο. (εγώ θα έμενα αλλού τις υπόλοιπες μέρες). Εκείνη είχε ήδη φτάσει όταν εγώ πήγα στο ξενοδοχείο. Στη reception μου είπαν, η κυρία σας έχει ήδη ανέβει στο δωμάτιο. Εκείνη τη στιγμή περάσανε από μπροστά μου όλα όσα είχαμε πει. και ανέβηκα με το ασανσέρ!

Χτύπησα την πόρτα από το δωμάτιο και μου άνοιξε η Σοφία (αλλαγμένο όνομα). Ήταν ψηλή, ακριβώς όπως στη φωτογραφία και είχε μία ελαφρώς κόκκινη ανταύγεια στα κατάμαυρα μαλλιά της! Φορούσε μπότες και ένα δερμάτινο παντελόνι, και από πάνω ένα στενό μαύρο αμάνικο μπλουζάκι!
- Άργησες!
- Είσαι πολύ όμορφη (της είπα και κινήθηκα στο μέρος της. Την έπιασα απαλά από τη μέση και τη φίλησα τρυφερά)
- Βλέπω αμέσως πήραμε θάρρος!
- Δε θα πρεπε?

Κοιταχτήκαμε στα μάτια για λίγο, αγκαλιαστήκαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα, σα να μην υπήρχε αύριο!
Κοιταζόμασταν, μιλούσαμε, φιλιόμασταν, της ψιθύριζα στ' αυτί όλα όσα λέγαμε από το τηλέφωνο.. Και έπαιζα τον λοβό του αυτιού της στα χείλη μου!

Φιλούσα αργά και βασανιστικά το λαιμό της, τους ώμους της. τη δάγκωνα και συνέχιζα προς το λαιμό της...

Την έγδυσα αργά και άρχισα να τη φιλάω αργά καθώς με τις άκρες τον δακτύλων μου έκανα το κορμί της να ριγεί! Πήρα στο στόμα μου τα βυζάκια της, ήταν μικρά και απαλά. με μεγάλες σκουρόχρωμες ρόγες, που είχαν σκληρύνει και τις ένιωσα να παρακαλάνε να τις τρελάνω με το στόμα μου.

Συνέχισα βασανιστικά να κατεβαίνω. περνώντας από την κοιλιά της αργά προς το μουνάκι της. ένιωσε την αναπνοή μου πάνω στα καυτά χειλάκια του μουνιού της, χωρίς να την αγγίζω!

Έγλυφα τα πόδια της, φτάνοντας μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών της! Όταν φιλούσα τους αστραγάλους της, άρχισε να τρέμει.. Ανέβηκα αργά, γλύφοντας τα σφιχτά μπουτάκια της και έφτασα δίπλα από το μουνάκι της! Την έγλυφα γύρω - γύρω χωρίς να έχω ακουμπήσει ακόμα το μουνί της και εκείνη αναστέναζε βαριά! Προσπαθούσε να αγγίξει με τα χέρια της το μουνάκι της και εγώ της τα έπιανα και τα έπαιρνα στο στόμα μου! Είχε τρελαθεί που δεν την άγγιζα εκεί..

Άγγιζα απαλά τα μουνόχειλά της και έγλυψα πολύ τρυφερά την κλειτορίδα της! Συνέχισα αργά και απαλά, πότε γλύφοντάς την πότε ρουφώντας την ολόκληρη μέσα στο στόμα μου! Έμεινα εκεί για πάνω από μισή ώρα και συνέχισα να τη τρελαίνω με το στόμα μου, παρόλο που κάθε φορά που έχυνε μου φώναζε να σταματήσω και προσπαθούσε να μου τραβήξει το κεφάλι μου μακριά πιάνοντάς με από τα μαλλιά μου!

Αφού έχυσε τουλάχιστον 3 φορές σηκώθηκα, με κοίταξε και είπε με χαμόγελο.. «σειρά μου τώρα.», σηκώθηκε με έσπρωξε για να ξαπλώσω στο κρεβάτι. μου έβγαλε αργά τα ρούχα, καθώς φιλούσε το στήθος μου.αφού με έγδυσε έπιασε τον πούτσο μου, που ήδη είχε γίνει σκληρός. το χάιδεψε απαλά και άρχισε να τον παίζει πάνω στα χείλη της!

Σιγά- σιγά τον έπαιρνε στο στόμα της με μαεστρία και τον κατέβαζε όλο και πιο βαθιά! Της έπιανα το κεφάλι και με δύναμη τον έσπρωχνα βαθιά στο λαιμό της, και τρελαινόμουν στον ήχο που έκανε όταν πνιγόταν! Συνέχισε να με καταπίνει και μου άρεσε, γιατί με κοίταζε στα μάτια καθώς έπαιρνε τον πούτσο μου στο στόμα της! Συνέχισε για περίπου 15 λεπτά και κρατιόμουν να μην την χύσω ακόμα! Της είπα «θέλω να σε χύσω και μετά να σε πάρω.» Άρχισε να τον παίρνει με γρήγορο ρυθμό και να παίζει τα αρχίδια μου στα δάχτυλά της! Έφτασα στα άκρα και της φώναξα «Χύυυυυνωωωω» και της έδωσα όλο το καυτό σπέρμα μου στο στόμα της!!!!! Κατάπιε κάθε σταγόνα και δε σταμάτησε να τον παίρνει βαθιά στο λαρύγγι της, είχα τρελαθεί! Συνέχισε να τον παίρνει, εγώ πονούσα λίγο, αλλά κατάφερε και τον ξανάκανε μεγάλο και σκληρό, χωρίς να σταματήσει!!!!

Τότε την τράβηξα και κάθισε στο πρόσωπό μου! Έπαιρνα το μουνάκι της στο στόμα μου και με τα δάχτυλά μου, γαμούσα το κωλαράκι της, το οποίο ήταν απίστευτα σφιχτό! Μου χάιδευε τα μαλλιά και φώναζε!!!
Σηκώθηκα, την ξάπλωσα στο κρεβάτι, έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου πάνω στα χειλάκια από το μουνάκι της που στάζανε! Έβαλα αργά το κεφάλι του μέσα της και έμεινα εκεί! Έκανα απαλές κινήσεις γύρω- γύρω χωρίς να μπαίνω πιο βαθιά! Την κοίταζα στα μάτια και ήταν σα να με παρακαλούσε να την γαμήσω δυνατά!

Τότε σταμάτησα! Και αργά τον έσπρωξα μέχρι το βάθος του μουνιού της!

Έμεινα εκεί! Ακίνητος και εκείνη έτρεμε! Ξάπλωσα επάνω της και την αγκάλισα, φιλιόμασταν τρελά, δαγκώναμε ο ένας τον άλλον από την καύλα , και συνέχιζα να την γαμάω πότε γρήγορα και δυνατά και πότε αργά και αισθησιακά!

Την γύρισα στο πλάι και άρχισα να τη γαμάω δυνατά! Ένιωθα ότι έσκιζα το μουνί της κάθε φορά που καρφωνόμουν όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα της!

Έγλυφα το μουνί της και ξανάμπαινα μέσα της! Είχα ήδη χύσει μια φορά και η δεύτερη θα αργούσε αρκετά ακόμα!
Την έβαλα να καθίσει πάνω μου και σήκωνα τη λεκάνη μου και τη γαμούσα γρήγορα και βαθιά, ούρλιαζε από την καύλα και φώναζα κι εγώ!
Την έστησα στα τέσσερα! Και γαμούσα το μουνάκι της τόσο δυνατά που ένιωθα τα αρχίδια μου να χτυπάνε πάνω της ..
Και τότε της είπα. «τώρα ήρθε η ώρα να σκίσω και τον κώλο σου».
Εκείνη γύρισε και με κοίταξε και μου είπε «σ' αυτό το θέμα σου είπα ένα μικρό ψεματάκι. Το έχω κάνει μόνο μια φορά και πριν από πολλά χρόνια. Είμαι πολύ στενή και θα πονέσω.»
Της είπα «Μην ανησυχείς μάτια μου, ξέρω πώς να σε πάρω και να το απολαύσεις.»

Έσκυψα και άρχισα να της γλύφω την τρύπα από το κωλαράκι της, έβαζα τη γλώσσα μου μέσα της και έπαιζα και με τα δάχτυλά μου!!! Ήταν πολύ στενή! ΜΕ αρκετή υπομονή άρχισε να χαλαρώνει και κάθε τόσο έσκυβα στο αυτί της και της ψιθύριζα «χαλάρωσε μωρό μου, άνοιξε τον κώλο σου για μένα, θέλω να τον γαμήσω και να χύσουμε μαζί.»
Της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα της και τον σάλιωσε καλά!
Στήθηκε στα 4 και ήταν έτοιμη! Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί από την καύλα και ενώ δεν είναι τεράστιος σε μήκος ήταν πολύ χοντρός και ήξερα ότι θα την σκίσει! Τον έσπρωξα αργά. και την άκουγα να βαριανασαίνει! Μόλις μπήκε όλο το κεφάλι του μέσα της, άφησε μια κραυγή «Ααααχχχχ» έσκυψα και της είπα «Χαλάρωσε, πάρε με ολόκληρο μέσα σου.» και ταυτόχρονα έσπρωξα αργά μέχρι να νιώσω τα αρχίδια μου να χτυπάνε το μουνάκι της! Γαμούσα τον κώλο της και το θέμα ήταν απίστευτο!

Σφιχτό καλοσχηματισμένο κωλαράκι και μια τρυπούλα σκέτη γλύκα! Την ξέσκιζα και της το έλεγα , κι εκείνη φώναζε από την καύλα ότι χύνει.» Τη γαμούσα όλο και πιο άγρια και πιο δυνατά! Ο κώλος της έσκιζε τον πούτσο μου, γιατί ήταν απίστευτα στενός!

Δεν άντεχα άλλο και της φώναξα, «σε σκίζω και σε χύνω» συνέχισα να τον καρφώνω όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα της και εκεί στο βάθος της άφησα να εκτοξευτεί ολόκληρη η πύρινη λάβα μου! Ένιωθα ότι έχυνα και ξανάχυνα και ξανάχυνα!
«Μη βγεις! Μείνε εκεί μέσα μου.» μου είπε!
Ξαπλώσαμε και την αγκάλιασα!!!!

Εκείνο το απόγευμα μέχρι την άλλη μέρα στις 11 που φύγαμε δε σταμάτησα να την παίρνω σχεδόν καθόλου! Κοιμηθήκαμε μόνο για 2 ώρες και όταν ξύπνησα, ήμουν πάλι καυλωμένος και μπήκα μέσα της ενώ εκείνη κοιμόταν!

Έχυσα 9 φορές και εκτός από την πρώτη και άλλη μία που έχυσα στον κώλο της όλα τα άλλα τα ήπιε! Την πήρα στη μπανιέρα, στο πάτωμα, στον καναπέ, στην καρέκλα. μπροστά στον καθρέφτη. παντού!
Την τελευταία φορά , μισή ώρα πριν φύγουμε από το δωμάτιο, ξεκόλλησα το τραπεζάκι που είχε στον τοίχο κάτω από τον καθρέφτη, και το γύρισα , έβαλα ένα μαξιλάρι πάνω του, την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα, σήκωσα τα πόδια της ψηλά και έσπρωξα τα γόνατά της προς το στήθος της έτσι ώστε να ανασηκωθεί η λεκάνη της και είχα εκεί μπροστά μου, ένα κωλαράκι ξεσκισμένο και κατακόκκινο ,χωρίς να το γλύψω και χωρίς να χρησιμοποιήσω τίποτε άλλο, κάρφωσα τον πούτσο μου μέσα της με τη μία, και έμεινα εκεί! Έτρεμε και φώναζε «γάμησέ με, σκίσε με, μόνο εσύ να μου γαμάς τον κώλο μου και να χύνω».. Συνέχισα να της γαμάω τον κώλο, απίστευτα δυνατά για πάνω από 20 λεπτά! Είχαμε γίνει και οι δύο μούσκεμα, και ο ιδρώτας από το κορμί μου έσταζε πάνω της. δε σταματούσα ούτε στιγμή να τη γαμάω!

Με τρέλαινε που την έβλεπα να χτυπιέται και χανόμουν κάθε φορά που κοίταζα τον πούτσο μου να μπαίνει μέσα στον κώλο της!
Έβγαινα τελείως και έβλεπα την τρύπα της να μεγαλώνει κάθε φορά και τον ξανάβαζα με δύναμη μέσα!
Όταν ήμουν έτοιμος να χύσω τη σήκωσα και την έβαλα να γονατίσει μπροστά μου!
'Θέλω να χύσω στο πρόσωπο σου» της είπα!
Άνοιξε το στόμα της και περίμενε! Με κοίταζε στα μάτια και μου χάιδευε τα αρχίδια μου!

Τον έπαιζα και τον ακουμπούσα στα χείλη της! Το βλέμμα της με τρέλαινε!
Ένιωσα το σπέρμα μου να φεύγει καθώς έσφιγγα τον πούτσο μου στο χέρι μου και είπα το πρόσωπο της ολόκληρο να γεμίζει από τα χύσια μου! Στάζανε στους ώμους της, στο στήθος της! Και εκείνη τα έγλυφε και τα έπαιρνα με το δάχτυλό της και τα έβαζε στο στόμα της! Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον ρουφούσε!
-θέλω να με γαμάς συνέχεια (είπε) κρίμα που είμαστε μακριά! Πρέπει να βρω δουλειά και να κατέβω στην Αθήνα!
Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και λέγαμε για τα απίστευτα γαμήσια που κάναμε!
Επέμενε να βρει κάποια δουλειά στην Αθήνα και αν κατέβει για μένα!
Εγώ δεν ήθελα να έρθει γιατί δεν είχα σκοπό να προχωρήσω παραπέρα μαζί της!
Έτσι δεν ξανανταμώσαμε ποτέ!
Αλλά πάντα θα θυμάμαι εκείνο το απίστευτο 18ωρο που περάσαμε παρέα!
Σοφία, σ' ευχαριστώ!

Click here for more!