Απόκριες, και έχει κανονίσει η Κουμπάρα μας η Χ πάρτι στο σπίτι της. Είχαμε αγοράσει με την γυναίκα μου στολές, εκείνη είχε ντυθεί Πρωτόγονη και εγώ πρωτόγονος. Φτάσαμε στην κουμπάρα μας όπου ήδη είχαν φτάσει αρκετοί καλεσμένοι και φίλοι μας όπως η Σ και ο άντρας της ο Ζ, η Β με τον άντρα της τον Μ, φυσικά ο άντρας της κουμπάρας μου ο Κ, η άλλη μας η κουμπάρα η Μ με τον άντρα της τον Π και φυσικά η Α η οποία όμως είχε έρθει  μόνη της χωρίς τον Χ τον άντρα της ο οποίος λόγο δουλειάς δεν θα μπορούσε να έρθει. Φυσικά ήταν και πολλοί άλλοι, με τον χώρο να είναι σκοτεινός με πολύ χαμηλούς φωτισμούς, υπό τον ήχο αποκριάτικων μελωδιών. Βραζιλιάνικα, σάμπα και τέτοια.

 

Με το που μπήκαμε μέσα το βλέμμα μου έπεσε στην Α και κατάλαβα ότι και εκείνη με κοίταξε κάπως περίεργα….αλλά δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι πονηρό αλλά λόγο του ρόλου που είχε ντυθεί, το κοριτσάκι από την οικογένεια Άνταμς, μάλλον ήθελε να παίξει μαζί μου. Αφού χαιρετηθήκαμε με όλους, είδα ότι δεν ξεκολλούσε το βλέμμα της από πάνω μου και όταν την κοίταζα στα μάτια τότε έπαιρνε το βλέμμα της μακριά αλλά, αυτό μου φάνηκε περίεργο μιας και η φίλη της γυναίκας μου η Α, γενικά, δεν ντρέπεται και είναι πολύ αυθόρμητη και στις κινήσεις της αλλά και όταν μιλάει μπορεί να σε αφήσει παγωτό. Ένιωσα ότι για να παίρνει το βλέμμα της από πάνω μου που άλλες φορές δεν θα το έκανε, απλά και μόνο για να με κάνει να νιώσω αμήχανα, τώρα είχε νιώσει εκείνη για κάποιο λόγο αμήχανα. Τη  πλησίασα  και κατάλαβα ότι την είχε πιάσει μια ταραχή.

-          Τι έγινε Α…ούλα μου, την ρώτησα, πως πάει; Διασκεδάζεις;

-          Σε βλέπω ντυμένο άγριο και έχεις πολύ γέλιο, μου λέει.

-          Κι εσύ παρόλο που δεν είσαι ντυμένη άγρια, δείχνεις άγρια, της λέω.

-          Ναι, είμαι η μικρή κόρη από την οικογένεια Adams.

-          Μάλιστα… ωραίες κοτσίδες, της λέω.

-          Η Αλήθεια είναι ότι μόλις της είδε ο Χ, ο άντρας της, πριν φύγω από το σπίτι μου είπε, ότι το βράδυ θέλει να μου τις τραβήξει, κατάλαβες!!!!

Μου είπε και μου έκλεισε το μάτι. Αισθάνθηκα το πουλί μου σιγά, σιγά, να ανυψώνεται και ερεθίστηκα αλλά προσπάθησα να το κρύψω.

-          Κι εσύ με την Ξ, την γυναίκα μου, εεε, το βράδυ…. Άγριος ο ένας άγρια και η άλλη, κάντε κάτι άγριο, μου είπε.

-          Μπα…. Της λέω, η φίλη σου έχει γίνει ξενέρωτη, μια φορά το μήνα και αν. Όλο πόρτα τρώω.

-          Α τη χαζή, μου λέει, δεν ξέρει να διασκεδάσει, θα στην κάνω εγώ σήμερα να σου κάτσει.

Η Α είναι έτσι ακριβώς, στα λέει όλα χύμα.

-          Ρε τον Χ, τυχερούλης, θα τραβήξει και κοτσίδες σήμερα το βράδυ… και όπως τα λες μάλλον καλοπερνάει, όχι σαν κι εμάς.

-          Να, πιάσε τις κοτσίδες μου και τράβηξέ τες, μου λέει.

-          ΑΑΑ, τι να πιάσω, της λέω, το θέμα είναι να τις πιάσω και να της τραβήξω όπως θα το έκανε και ο Χ.

-          Πονηρούλης είσαι εεε;;;μου έκανε.

Θα δω τι μπορώ να κάνω για εσένα, και απομακρύνθηκε παίρνοντας το σοβαρό ύφος του κοριτσιού που είχε ντυθεί.

Είπα μέσα μου ότι προσπάθησα λίγο με την Α, αλλά χωρίς να περιμένω κάτι ουσιώδες. Άλλωστε η Α είναι παιδική φίλη με τη γυναίκα μου και μπορεί να είναι μουνάρα, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ στην πραγματικότητα, πέραν της φαντασίας μου, ότι μπορεί ποτέ εγώ να έκανα οτιδήποτε σεξουαλικό με την Α. Περνούσαν οι ώρες, χορεύαμε σε ρυθμούς καρναβαλιού στο σπίτι της Χ και αρκετές φορές η Α ερχόταν κοντά μου και με έβαζε να της πιάνω τις κοτσίδες της και να τις σηκώνω ενώ χορεύαμε. Κάποια στιγμή της τράβηξα λίγο πιο δυνατά και γυρίζοντας μου λέει…

-          Με πόνεσες, σου αρέσει να με πονάς;;; Και μου έκλεισε το μάτι συνεχίζοντας να χορεύει.

Είχα τρελαθεί, έπαιζε μαζί μου και με έκανε να ανατριχιάζω και να ερεθίζομαι. Με έπιασε από τα χέρια και όπως χορεύαμε με οδήγησε προς τον διάδρομο που πήγαινε στα μέσα δωμάτια και τις τουαλέτες του σπιτιού της κουμπάρας μας, χορεύοντας. Ο Κόσμος ήταν τόσος πολύς, στην αρχή δεν κατάλαβα που με οδηγούσε, φανταζόμουν ότι με πήγαινε σε φίλους που ήταν πιο μέσα και χόρευαν εκεί. Η γυναίκα μου δεν είχε πάρει γραμμή γιατί χόρευε και εκείνη. Η Α άνοιξε την πόρτα του μεγάλου Μπάνιου και με τράβηξε μέσα γρήγορα, κλείνοντας την πόρτα πίσω της και κλειδώνοντας με το κλειδί από μέσα.

-          Τι έγινε; Την ρώτησα, έπαθες κάτι;

-          Δεν θες να μου τραβήξεις τις κοτσίδες;

-          Μα στις τραβάω, της είπα, παίζοντας το ανήξερος.

-          Ααα, καλάαα, μου λέει, μάλλον η αγαμία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι

Και κατέβασε το καπάκι της λεκάνης και με έβαλε να κάτσω εκεί. Τράβηξε το χαλάκι και γονάτισε μπροστά μου και ένα τρέμουλο και ρίγος άρχισε να με πιάνει, η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή, μην πιστεύοντας τι θα μπορούσε να επακολουθήσει. Έπιασε τις κοτσίδες της και μου είπε…

-          Τράβατες τώρα, είμαστε μόνοι μας. Αυτό δεν ήθελες να μου τραβήξεις τις κοτσίδες;

Και μου μιλούσε με σοβαρό ύφος λες και εννοούσε ακριβώς αυτό.

-          Καλά, της λέω, συνεχίζοντας να το παίζω χαζός, έπρεπε να μπούμε στο μπάνιο για να στις τραβήξω;

-          Αγοράκι μου….μου λέει ενώ ταυτόχρονα, μου γραπώνει κάτω από την στολή τον πούτσο μου, Αυτό θέλω…!!!

Και μου ξεκουμπώνει πολύ γρήγορα το παντελόνι, μου το βγάζει με 3 κινήσεις και τον αρπάζει και τον χώνει με λύσσα μέσα στον στόμα της και αρχίζει να με γλύφει.

-          Σου αρέσει το τσιμπούκι που σου παίρνω;

-          Είσαι καύλα κορίτσι μου, της λέω.

Κι ενώ συνέχιζε να με τσιμπουκώνει, βάζει τα χέρια της πίσω στην πλάτη της και μου λέει.

-          Τα βλέπεις τα χέρια μου; Τα έβαλα στην πλάτη μου. Πιάσε μου τις κοτσίδες και τράβατες ενώ σου παίρνω πίπα.

Και άρχισα να τις τραβάω πότε πάνω και πότε κάτω και ανεβοκατέβαινε το στόμα της στον πούτσο μου ρυθμικά και της το έφτανα μέχρι το λαρύγγι. Εκείνη έβγαζε διάφορα βογκητά… και έλεγε πρόστυχα λόγια…

-          Μμμμμμμμμ!!!Μμμμμμμ!!!Έτσι, πουτσαρά μου, σε Τσιμπουκώνω!!! Σου αρέσει;!!!! Αυτό δεν ήθελες!!!

Και τότε αυθόρμητα της λέω

-          Όχι μόνο αυτό, θέλω να σου γαμήσω όλες σου τις τρύπες για να σε ευχαριστηθώ

-          Μμμμμμμμ!!! Όλες;;;;;Μμμμμμμμ!!!! Και το μουνάκι μου;;;Και το κωλαράκι μου;;;Μμμμμμμμμ!!!!

Και συνέχιζε να μου τον γλύφει με πολύ πουτανιά.

-          Ναι, ειδικά το κωλαράκι σου, γιατί μου βγάζεις κάτι άγριο και θέλω να σε πονέσω…γλυκά.

Και καθώς είχε τα χέρια της στην πλάτη με μιας, αρχίζει να κατεβάζει το μαύρο σόρτς που φορούσε και το μαύρο σκούρο καλτσόν της. Και έμεινε με το μαύρο δυχτιοτό στρινγκάκι της που ήταν κόφτης και χώριζε τα κωλομάγουλα στη μέση. Μετά έβγαλε και όλα της τα από πάνω και έμεινε μόνο με το στρινγκ. Σηκώθηκα γρήγορα, πέταξα την στολή μου και έμεινα γυμνός. Την έπιασα από την μέση και την έβαλα να κάτσει γονατιστή και να ακουμπάει του αγκώνες της πάνω στο καπάκι της λεκάνης. Της έσκισα το στρινγκ…

-          Στο έσκισα, θα γυρίσεις χωρίς εσώρουχο στον άντρα σου το βράδυ. Και μάλιστα θα γυρίσεις και με γαμημένο τον πρωκτό σου.

-          Αντε ντε;; Για να σε δω τι θα μου κάνεις, άντε πουτσαρά μου άγριε, μόνο λόγια είσαι;;;

Και άρχισα να της γλύφω την κωλοτρυπίδα και να της χώνω όλη μου την γλώσσα μέσα. Ήταν τόσο ωραία η τρύπα της και η αίσθηση να γλύφω τον κώλο της Α που δεν ήθελα να σταματήσω. Εκείνη το απολάμβανε μουγκρίζοντας και μιλώντας μου πρόστυχα.

-          Ναι,Μμμμμμμμμ!!!Αχ,Ααααααχ, Ναι, γλύψε μου την κωλοτρυπίδα μου αγόρι μου!!!!Ναιαιαιαι, μην σταματάς, θέλω να με ξεκωλιάσεις πουτσαρά μου, θέλω να με σκίσεις, πήδα με σε παρακαλώ, πήδα με!!!

Και σηκώνομαι όρθιος, το καυλί μου είχε πετρώσει και με μιας το έχωσα σιγά, σιγά στην κωλοτρυπίδα της και τον έσπρωχνα προς τα μέσα. Μια κραυγή ηδονής βγήκε και από τους δυο μας, αφού η λαχτάρα μου να πηδήξω την συγκεκριμένη φίλη της γυναίκας μου αλλά και η δική της η λαχτάρα να την πηδήξω εγώ συγκεκριμένα, ήταν τόσο μεγάλη, που σε κάποια στιγμή φοβηθήκαμε μήπως μας άκουσε κανείς από έξω και σταματήσαμε την κραυγή απότομα κοιτάζοντας προς την πόρτα.

-          ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧ!!!

-          ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧ!!!

-          Λες να μας άκουσαν, με ρώτησε

-          Δεν νομίζω καύλα μου, η μουσική είναι πολύ δυνατά…. Δεν νομίζω!!!

-          Μην σταματάς, γάμησε την πίσω τρύπα μου, πηδηχταρά μου, σκίσε μου τον πάτο,

Μου είπε και άρχισε με τα χέρια της να μου ανοίγει τα κωλομάγουλά της. Την είχα αρπάξει από τις κοτσίδες και της πηδούσα τον κώλο με απίστευτη ένταση, χώνοντας όλον μου τον πούτσο τόσο βαθιά που τα αρχίδια μου ακουμπούσαν στο μουνί της. Τα βυζιά της πήγαιναν μπρος πίσω και με μιας έπιασα τις κοτσίδες της με το ένα χέρι και με το άλλο της χούφτωνα το βυζί και της έστριβα ερεθιστικά τη ρώγα της. Είχε τρελαθεί από την καύλα και δεν ήθελε να σταματήσω….

-          Έτσι πουτσαρά μου, ξεκώλιασέ με την καργίολα, σκίσε μου τον κώλο, τι πούτσα είναι αυτή που έχεις γαμιά μου…. Ναι ρε μαλάκα, Ναι, Ναι ΛΕΜΕ, Ναι, κωλογάμησέ με, πιο δυνατά πουτσαρά μου, Αχ,Αχ,Αχ, ΑΑχ,ΑΑΑΧ,ΑΑΑΑΑχ, ΑΑΑΑΑΧ, Ναι ρε πούστη μου, Ναι, Ναι, πήδα τον , πήδα τον, θέλει πούτσα ο κώλος μου, ο γαμημένος, Ναι ρε καργιόλη, πήδα την φίλη της γυναίκας σου, ξεφτίλησε μου τον πρωκτό, Ναι, θα γυρίσω ξεκωλιασμένη από την πούτσα σου στον άντρα μου. Θα του πω ότι με ξεκώλιασες εσύ, πήδα τον, πήδα τον, Ναι, Αχ,Αχ,Αααααααχ, θα χύσω ρε μαλάκα, Χύνωωωω!!!!

Και άρχισε να χύνει σαν τρελή, να χώνει όλα της τα δάχτυλα στο μουνί της και να γλύφει τα υγρά της, ενώ ο ρυθμός που της πηδούσα την κωλοτρυπίδα της είχε ανέβει αφού η ίδια άρχισε να πηγαίνει μπρος πίσω ώστε να καρφώνεται ο πούτσος μου με δύναμη στον κώλο της.

-          Τι καυλιάρα γυναίκα είσαι εσύ πουτανάκι μου; Σου αρέσει ξεκωλιάρα μου, εεε;;; Σου αρέσει να τον παίρνεις μέσα στην κωλοτρυπίδα σου;;; Σου αρέσει να τον τρως από τον κώλο σου; Πόση πούτσα θέλεις αχόρταγη ξεκωλιάρα μου;;;εεεε;;;; Θέλω να σου παίρνω τον κώλο όλο το βράδυ, θέλω να σε έχω δική μου όλο το βράδυ και να σε γαμάω.

-          Είμαι δική σου, γάμαμε όσο θες γαμιά μου!!!! Θα είμαι δική σου όποτε με θες!!! Δεν θα τελειώσει αυτό εδώ μόνο απόψε. Θα κάθομαι να με γαμάς όποτε θες, πήδα με, Ναι, Ναι, Ναιαιαιαιαι!!!

Και συνέχισα να της πηδάω τον πάτο της. Μέχρι που άρχισα να αισθάνομαι ότι τα αρχίδια μου είχαν γεμίσει και ήταν έτοιμα να εκραγούν και άρχισα να εκσπερματώνω μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Έχυνα λες και είχα ανοίξει βρύση και της τον έχωνα μέχρι μέσα.

-          Ναι, χύσε μέσα μου, μέσα στην σούφρα μου, στην κωλοτρυπίδα μου την ανοιγμένη. Χύσε με γαμιά μου, πουτσαρά μου, φέρτον μου στο στόμα να στον καθαρίσω!!!!

-          Ναι πουτανάκι μου, πάρτον στο στόμα σου και μην αφήσεις ούτε σταγόνα καργιόλα μου…. Είναι καύλα να γαμάω την πιο σέξι φίλη της γυναίκας μου. Είσαι το καλύτερο μουνί.

-          Τον κώλο μου γάμησες, το μουνί μου δεν το έχεις γαμήσει ακόμα, θα δούμε. Αυτό το κρατάω για τον Άντρα μου, αν και θα ήθελα να γευτώ τον πούτσο σου και μέσα εκεί….αλλά δεν ξέρω, δεν ξέρω αν πρέπει να στο δώσω, όχι σήμερα.

Και συνέχισε να με γλύφει και να καταπίνει όσα είχαν απομείνει. Στη συνέχεια άφησε να τρέξουν όλα από την κωλοτρυπίδα της στα χέρια της και άλλα τα έγλυφε και άλλα τα πασάλειβε στο σώμα της…

-          Τα πασαλείβω πάνω μου για να τα μυρίζω μέχρι να γυρίσω σπίτι.

-          Και αν σε καταλάβει ο Χ;

-          Μπααα, θα κοιμάται και θα μπω να κάνω μπάνιο μόλις φτάσω. Είναι μαμούχαλος, ούτε που θα το καταλάβει.

-          Δεν σε χορταίνω, της λέω.

-          Καλύτερα, μου λέει, για να με ξαναπάρεις.

Με έγλυψε λίγο ακόμα, έπαιξε με το στόμα της τα αρχίδια μου, ρουφώντας τα και γλύφωντάς τα και ξανά ντυθήκαμε. Το πρόβλημα ήταν πως θα βγαίναμε από το μπάνιο χωρίς να παρατηρήσει κανείς ότι ήμασταν μέσα τόση ώρα. Βρήκε μια μάσκαρα και άρχισε και μου κάνει τα γένια και να τα τονίζει πιο μαύρα ξεκλειδώνοντας πίσω της την πόρτα και όσοι βρισκόντουσαν από πίσω, οι οποίοι ο καθένας ήταν χαμένος στον δικό του κόσμο, μας κοίταξαν αλλά νομίζοντας πως είχαμε μπει πριν από λίγο για να μου βάψει τα γένια. Τότε η γυναίκα μου εμφανίστηκε…

-          Που είσαι, σε ψάχνω

Ταράχτηκα λίγο… αλλά η Α με έσωσε…

-          Σιγά βρε φιλενάδα πώς κάνεις έτσι…. Δεν βλέπεις εδώ….. του βάφω τα γένια δεν φαίνεται πιο πολύ τώρα σαν τον Φρεντ από τους Φλιντστόουν;

-          Χαχαχαχα!!!πως τον έκανες έτσι!!!χαχαχαχα

-          Εσύ, που φωνάζεις!!! της είπε η Α, δεν στον γαμήσαμε κι όλας!!! Είδες που γελάς, γι΄αυτό τον έβαψα για να γελάσουμε.

-          Ώχου ρε μωρό μου, αντί να πεις και ένα ευχαριστώ στη φίλη σου!!! Εσύ γιατί δεν με έβαψες έτσι πριν έρθουμε;;;

-          Καλά ντε μην φωνάζετε και οι 2. Πάμε μέσα να χορέψουμε.

Και όπως γύρισε η Ξ να πάει προς το σαλόνι, η Α ήταν μπροστά μου και ταυτόχρονα εγώ άπλωσα το χέρι μου και της χούφτωνα τον κώλο ενώ εκείνη άπλωσε το χέρι της προς τα πίσω και μου έπιανε το καυλί και γύρισε με ένα λάγνο και πρόστυχο βλέμμα και μου έκλεισε το μάτι. Συνεχίσαμε να χορεύουμε όλοι μαζί μέχρι που άρχισαν σιγά σιγά να αποχωρούν όλοι. Η Γυναίκα μου θα βοηθούσε την Χ να μαζέψει όπως και οι υπόλοιπες αλλά η Α έπρεπε να γυρίσει. Έλα όμως που δεν υπήρχε κάποιος να την γυρίσει, γιατί δεν είχε έρθει με τον άντρα της αλλά με μια άλλη κοπέλα ή οποία είχε φύγει νωρίτερα. Τότε η γυναίκα μου έδωσε τη λύση.

-          Α..κακι μου, θα σε πάει ο Γ και γυρίζει μετά να με πάρει.

-          Μωρέ μην σαν αναστατώσω, δεν θέλω και γύρισε και μου έκλεισε το μάτι.

-          Καλά μωρή, λέει στη γυναίκα μου, εγώ έχω πιει και μερικά ποτάκια, δεν φοβάσαι μην στον ξεμοναχιάσω μέσα στην άγρια νύχτα;

-          Άσε μας ρε Α, άντε να σε πάει και αν είναι να αυτοθείτε…. Εεε αυτοθείτε.

-          Καλά, εσύ το είπες, της λέει,

Και άρχισαν όλοι να γελάνε. Εμείς όμως θα ξανά αυτονόμασταν σίγουρα.

Όντως, μπήκαμε στο αμάξι……και…… “Η ιστορία συνεχίζεται”……!!!!!!!


Click here for more!