Χτες το απόγευμα είχα κλείσει ραντεβού με την Μαρία για μασαζ. Η Μαρία είναι φίλη της γυναίκας μου της Τούλας, ετών 42 με ζουμερά πιασίματα και βυζάρες που γεμίζουν το μάτι και ανασηκώνουν το παντελόνι στο πέρασμα τους. Παντρεμένη με 2 παιδιά, έχει πολύ ελεύθερο χρόνο αφού δεν εργάζεται και θέλοντας να διασκεδάσει την πλήξη της πήρε μαθήματα μασάζ σε ένα στούντιο.

Θυμάμαι ότι κάναμε πλάκα μαζί της με την γυναίκα μου όταν η Μαρία μας είπε ότι τώρα πλέον έχει πτυχίο επαγγελματικής μασέζ και ξέρει να κάνει καλό μασάζ, οπότε έτσι στην πλάκα της είπα να μου κάνει εμένα. Να αναφέρω εδώ ότι ποτέ μέχρι τώρα καμιά γυναίκα δεν μου έχει κάνει επαγγελματικό μασάζ και γούσταρα να δοκιμάσω. Άλλωστε η βυζάρες της Μαρίας πάντοτε μου τραβούσαν την προσοχή και στο μυαλό μου δεν ήταν λίγες οι φορές που έβλεπε το καυλί μου ανάμεσα τους να κάνουν Ισπανικό.

Έτσι και εκείνη την ημέρα η Μαρία ήρθε σπίτι και αφού κουτσομπολέψανε με την δικιά μου για γυναικείες μαλακίες της πέταξα την ατάκα

- Μαράκι θέλεις να μου κάνεις ένα μασάζ, κούκλα;
- Γιατί όχι Βαγγέλη; Να δεις πόσο θα σου αρέσει. Θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.

Έκανα ένα μπάνιο όπου και μόνο στην σκέψη της μουνάρας καύλωσα και έπρεπε να ρίχνω κρύο νερό στην ψωλή μου για να πέσει. Τυλίχτηκα με το μπουρνούζι και ξάπλωσα στο κρεβάτι όπου περίμενα την Μαρία. Ήρθε σε λίγο και αφού έκλεισε την πόρτα πήρε κάτι λάδια και άρχισε να με αλείφει στην πλάτη. Άρχισα να νιώθω ωραία και σιγά σιγά αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της. Ένοιωθα το σώμα μου να απελευθερώνεται από ένα βάρος και με τα μάτια κλειστά άρχισα να μουγκρίζω από ευχαρίστηση.

Σε μια φάση η Μαρία με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να κάνει μασάζ στα πόδια μου. Μπορεί το μπουρνούζι να την εμπόδιζε, μπορεί και να το έκανε επίτηδες όμως αισθάνθηκα μια δυο φορές τα δάχτυλα της κοντά στο καυλί μου, που αμέσως ζωντάνεψε. Ένοιωθα τόσο όμορφα, το σώμα μου ήταν απαλλαγμένο από ένα βάρος και η ψωλή μου πετάχτηκε από τον μπουρνούζι τσιτωμένη, γουστάροντας και εκείνη περιποίηση.

Κοίταξα προς την πόρτα, αφού στο διπλανό δωμάτιο ήταν η γυναίκα μου και έβλεπε τηλεόραση, όμως η Μαρία έπιασε με το ένα λαδωμένο χέρι της το καυλί μου και με το άλλο μου έκανε νεύμα να μην μιλάω. Άρχισε να παίζει την ψωλή μου με τέτοια τέχνη που εκείνη έγινε πέτρα.

- Να σου πάρω μια πίπα Βαγγέλη;

Αυτό ήταν αρκετό για να χύσω μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος κατευθείαν στο πρόσωπο της που την έκανε να βγάλει μια μικρή κραυγή τραβώντας το κεφάλι της από το καυλί μου. Δεν το είχα αγγίξει καν όμως εγώ την περιέχυσα με το σπέρμα μου. Τι καύλα Θεέ μου!

Σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο για να σκουπιστεί, αλλά και να δει τι κάνει η γυναίκα μου. Η Τούλα συνέχιζε να βλέπει τηλεόραση και δεν έδειχνε κανένα σημάδι ότι είχε μυριστεί το τι συνέβη στο διπλανό δωμάτιο. Σε 2 λεπτά η Μαρία ήρθε ξανά στο δωμάτιο όπου εγώ είχα ήδη σκουπιστεί και φορούσα το σώβρακο μου. Μου έδωσε ένα απαλό φιλάκι στο μάγουλο και μου έκλεισε πονηρά το μάτι. Σε μερικά λεπτά και οι δυο μας πήραμε της θέσεις μας στο σαλόνι όπου η Τούλα η γυναίκα μου έβλεπε Τατιάνα και κάτι αναξιοπαθούσες μυξοπαρθένες διηγούνται πως τόσα χρόνια έχουν μείνει αγάμητες.

- Καλό το μασάζ αγορίνα; με ρώτησε υπηρεσιακά χωρίς να βάζει αισθήματα, σαν να έπλενε αγγούρια για να φτιάξει σαλάτα.
- Καλό, μωρό, καλό, της απάντησα. Μου άρεσε τόσο που λέω σε καμιά δεκαριά μέρες να ξανακάνω. Αρκεί φυσικά η Μαρία να το θέλει

Η Μαρία έπιασε την σπόντα στον αέρα και το συνέχισε λέγοντας ότι εκείνη δεν έχει κανένα πρόβλημα.

- Όταν θέλεις κάλεσε με Βαγγέλη, μου είπε και τα μάτια της πετούσαν φλόγες.

Υποσχέθηκα στον εαυτό μου την επόμενη φορά να την πιπώσω και να την γαμήσω την μουνάρα, όχι όπως τώρα που καύλωσα και την έχυσα μόνο στο άγγιγμα της. Τέτοιο ωραίο μουνί θέλει καλό γαμήσι και διαφορετικό καβαλάρη κάθε φορά για να βγάζει γούστα. Θα περιμένω μια εβδομάδα και θα την πάρω τηλέφωνο για καφέ….


Click here for more!