Πριν λίγα χρόνια, όταν ήμουν ακόμη μαθητής στην τρίτη λυκείου, στην πρώτη δέσμη, συνέβη κάτι καταπληκτικό. Μια μέρα σαν όλες τις άλλες πήγα σχολείο και έτυχε να έχουμε μια δύσκολη άσκηση στην ανάλυση (μαθηματικά) και εγώ ως συνήθως δεν είχα ιδέα τι έχουμε. Το πρωί είδα την πιο "ξεβγαλμένη" της τάξης μας η οποία μίλαγε με την κολλητή της.

Όταν πήγα και μου είπε για μια δύσκολη άσκηση, της είπα ότι είναι γελοία, αν και δεν είχα ιδέα για πια άσκηση μου μίλαγε και της είπα ότι την λύνω άνετα, μετά από αυτό μου λέει ότι αν την καταφέρω στον πίνακα θα κάνει ό,τι θέλω. Δηλαδή στοίχημα; την ρωτάω, μέσα! Απαντάει.

Η κοπέλα ήταν κολυμβήτρια και 1.80 ύψος περίπου, 5 πόντους πιο κοντή από μένα και κορμί φίδι, το μειονέκτημα της για το άθλημά της ήταν τα στήθη της, ήταν μεγαλύτερα απ όσο θα έπρεπε. Εκείνη την εποχή και εγώ έπαιζα μπάσκετ σε μια γνωστή ομάδα (άσχετο).

Της λέω εγώ το ok για το στοίχημα και με ρώταγε τι στοίχημα να βάλουμε.... ήξερα ότι ήταν πολύ ξεπεταγμένη και δεν ήθελα να το παίξω κότα (αν και ήμουν λίγο) μετά από μερικά πειράγματα της, μου τόνιζε το ό,τι θέλω και συμφωνήσαμε μια πίπα αν έχανε και αν έχανα εγώ, το αντίστοιχο, είπε. Εκείνη την στιγμή μπαίνει στην αίθουσα ο καθηγητής και όταν φτάσαμε στην συζητημένη άσκηση πετάγεται η Μαρία και λέει με ένα πολύ πουτανίστικο ύφος να την λύσω εγώ, και συμφώνησε ο καθηγητής (πολύ καθίκι ο καθηγητής) και σηκώθηκα.

Την άσκηση την είχαμε λύσει την προηγούμενη νύχτα στο φροντιστήριο και την θυμόμουνα στο περίπου και συνεπώς την έλυσα. Γυρνάω, της κλείνω το μάτι και της λέω κέρδισα!! και εκείνη χαμογέλασε. Ο καθηγητής κάτι έπιασε και ρώταγε την Χ και την φίλη της, αλλά εκείνες την πάπια. Στο διάλειμμα της έλεγα να πάμε για την εξαργύρωση του στοιχήματος και εκείνη μου έλεγε στο τέλος της ημέρας.

Εγώ κάθε διάλειμμα την πίεζα γιατί δεν είχα πάρει σοβαρά την όλη φάση. Τότε είχα πολύ λίγες εμπειρίες, σχεδόν μηδαμινές. Όταν φτάσαμε στο τέλος της τελευταίας ώρας μου λέει νόημα να την ακολουθήσω και εκείνη την στιγμή εγώ κώλωσα, της είπα μια χαζή δικαιολογία και χωρίς δεύτερη σκέψη έφυγα, την άλλη μέρα δεν της είπα τίποτα, παρά μόνο μου είπε εκείνη τι έγινε Γιωργάκη? Κωλώνουμε? ... τι να πω εγώ.. την κότα. Όλη την μέρα με πείραζε, έκανα πως νευρίαζα, αλλά την κότα. Προς το τέλος της μέρας κάτι με έπιασε και την πλησιάζω και της λέω να πάμε εκείνη την στιγμή. Μου κάνει με το πουτανίστικο ύφος της, τι έγινε;

Έχουμε καύλες; και της είπα να πάμε εκείνη την στιγμή.... και εκείνη συμφώνησε. Πήγαμε στις τουαλέτες πρώτα εκείνη και μετά εγώ, κλείσαμε την πόρτα και με το που πέρασε τον σύρτη, γυρνάει, με κοιτάει στα μάτια και λέει, λοιπόν; Κώλωσα λίγο πάλι αλλά μου έφυγε η πιο σωστή λέξη, δουλεία! της απαντάω και βάζει το χέρι της στον πούτσο μου και σκύβει. Εγώ κόκαλο!

Εκείνη την δουλειά της την ήξερε πολύ καλά, με χάιδεψε λίγο πάνω από την φόρμα και μου είπε για το πόσο φαινόταν η στύση μου στον διάδρομο καθώς ερχόμασταν και σιγά σιγά λύνει το κορδόνι και κατεβάζει την φόρμα. Βλέπει την μεγαλοπρεπή μου στύση και απομακρύνθηκε λίγο αναφωνώντας κάτι που δεν κατάλαβα, και ούτε με ένοιαζε. Χαϊδεύει λίγο ακόμα τον γυμνό μου πούτσο και τα αρχίδια μου λέγοντας μου, νομίζω ότι είμαι το πρώτο στόμα που ακουμπάει το εργαλείο σου, που όντως ήταν και κάτι για την περιτομή μου, ότι δεν είχε ξαναβάλει στο στόμα της γυμνό κεφαλάκι.

Έπειτα βγάζει την γλώσσα της και γλύφει το αρχίδι μου, ήταν τέλειο, είχα καυλώσει και ήμουν τόσο σκληρός που δεν καταλάβαινα πολλά πράματα, ώσπου ανέβηκε λίγο στο κεφάλι μου και την αισθανόμουν πολύ ζεστή, υγρή και απαλή. Μετά από μερικές κινήσεις πάνω κάτω και γύρο στον πούτσο μου ανασηκώνεται και βάζει το κεφαλάκι μου μέσα στα χειλάκια της, μου φεύγανε κάτι φωνές ηδονής και καύλας και εκείνη μάλλον την έβρισκε που με καύλωνε τόσο άγρια. Δεν άργησε καθόλου να βάλει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πούτσου μου στον λαιμό της και να με τρομπάρει με το στόμα της όλο και πιο γρήγορα. Δεν ήθελα και πολύ, πρωτάρης ήμουν και αισθανόμουν ότι θα έχυνα.

Ήμουν έτοιμος να τελειώσω όταν βγάζει το γλειφιτζούρι και λέει, τελείωσε στο στόμα μου, εκείνη την στιγμή όλα γίνανε πολύ γρήγορα, της πιάνω το κεφάλι και της το πιέζω προς τον πούτσο μου, εκείνη τον βάζει στο στόμα της και με μερικές κινήσεις του κεφαλιού της ακόμα αρχίζω να χύνω στο στόμα της, εκείνη συνέχιζε ενώ έριχνα τα ψωλόχυμα μου στο στοματάκι της, και εκείνη τραβιέται όταν τελείωσα τον οργασμό μου και μου καθάρισε τον πούτσο μου, μόνο τα σάλια της είχαν μείνει και μου σήκωσε το παντελόνι μου και μου είπε "είδες; Εγώ ξέρω να χάνω .

Όταν επανασυνδέθηκα με το περιβάλλον την άκουσα να μου λέει κάτι άλλα. Σκύβω κι εγώ και με το δάχτυλό μου σκουπίζω μια σταγόνα χύσι από το πρόσωπο της, και το βάζω στο στόμα της, τελικά δεν είναι και άσχημα, λέει. Τα σκούπιζε από το πρόσωπό της και έγλυφε τα δάχτυλά της ενώ με κοιτούσε στα μάτια.

Μετά βγήκαμε έξω και τότε δεν κατάλαβα ότι τους επόμενους δύο μήνες στο σχολείο θα περάσω τέλεια, αυτό ήταν μόνο η αρχή.... Έμαθε και η φίλη της τις λεπτομέρειες της εκτέλεσης του στοιχήματος και η συνέχεια στο μέλλον.

Πάντως την ευχαριστώ για το υπέροχο πρώτο μου τσιμπούκι....

Click here for more!