Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Το ερχόμενο Σεπτέμβριο θα στεφανώσω την κολλητή μου. Με κάλεσε λοιπόν στην Θεσ/νικη για να περάσουμε λίγες μέρες όλοι μαζί μιας και μένει με τον Γιάννη τον μελλοντικό κουμπάρο.
Ως τότε δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ μας και ούτε το είχα καν σκεφτεί.
Όλα άρχισαν μια μέρα καθώς πήγα να μπω στο νετ από τον υπολογιστή του.
Τότε διαπίστωσα πολλές επισκέψεις του στην σελίδα σας.

Άρχισα να διαβάζω ιστορίες και πραγματικά έπαθα πλάκα. Αναρωτιόμουν αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά στον κόσμο. Τα παιδιά πήγαιναν ταυτόχρονα και στις δουλειές τους και μια και η Ιωάννα είναι γιατρός είχε πολύ περίεργα ωράρια και κάποιες φορές μέναμε μόνοι μας με τον Γιάννη μιας και αυτός δούλευε πάντα πρωί.

Καθόμασταν όλοι μαζί ένα απόγευμα όταν η Ιωάννα έφυγε για να πάει στην κουζίνα τότε γυρίζει και μου λέει
- Διαβάζεις πορνο ιστορίες?
Και χωρίς να του απαντήσω.

- Εγώ είμαι φαν μου λέει και δεν χρειάζεται να το μάθει η Ιωάννα μου λέει νόημα καθώς πλησίαζε αυτή.
Από τότε το βλέμμα του άλλαξε και με κοίταζε κάπως περίεργα.

Την επόμενη η Ιωάννα ήταν βράδυ στην δουλειά της. Ήταν Παρασκευή βράδυ και η Ιωάννα μας παρότρυνε να βγούμε έξω για κανένα ποτάκι και τέτοια. Τελικά βγήκαμε. Περνούσε η ώρα όταν η συζήτηση την έφτασε στην σελίδα σας δήθεν τυχαία. Εγώ το έφαγα και αρχίσαμε να μιλάμε.

Εγώ δεν μπορούσα με τίποτα να δεχθώ πως τα όσα διάβασα εκεί ήταν αλήθεια. Μιας και μέχρι τότε στην ζωή μου δεν μου είχε συμβεί τίποτα το συγκλονιστικό κάτι το οποίο του το είπα, ενώ αυτός επιμένει ότι όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να είμαστε έτοιμοι για να πιάσουμε την ευκαιρία.

Γυρίσαμε σπίτι και μου είπε αν ήθελα να κάτσουμε να διαβάσουμε καμιά ιστορία στο νετ. Αλλάξαμε και κάτσαμε στο νετ και κατευθείαν μπήκε στην σελίδα σας. Σε λίγο μπροστά μας μια σελίδα με περιπέτεια μια κουμπάρας με τον κουμπάρο. Την άνοιξε. Αρχίσαμε να διαβάζουμε.

Ξαφνικά νιώθω το χέρι του στο πόδι μου. Πάγωσα και πετάχτηκα πάνω. δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο. και πήγα στον καναπέ και έκατσα. Κλείνει το PC και πάει προς το δωμάτιο του και μου λέει - να ξέρεις ότι έτσι δεν πρόκειται τίποτα συγκλονιστικό να συμβεί την ζωή σου και φεύγει. Πήγα μέσα και εγώ να ξαπλώσω και ήμουν πολύ ταραγμένη. Δεν κατάλαβα πως με πήρε ο ύπνος. Εκεί που κοιμόμουν νιώθω κάποιον να κάθεται στο κρεβάτι μου και χωρίς καθυστέρηση άρχισε να χαϊδεύει τα πόδια μου κάτω από το νυχτικάκι μου και με γρήγορη κίνηση έφτασε στο μουνάκι μου. Από τον φόβο μου μου κόπηκαν τα πόδια μου δεν μπορούσα να κουνηθώ ενώ αυτός συνέχισε να χαϊδεύει το μουνάκι μου. Το ξέρω ότι θέλεις μου λέει .

Τελικά κατάφερα και τον έδιωξα και τον έβρισα άσχημα. Σκέφτηκα να το πω στην Ιωάννα αλλά κώλωσα να της χαλάσω το σπίτι αν και ήξερα ότι η Ιωάννα τον είχε κερατώσει. Δεν ξέρω πως αλλά λίγο οι ιστορίες του site λίγο η εξύψωση της γυναικείας ματαιοδοξίας από τον κουμπάρο άρχισα να μην αποκλείω τον ενδεχόμενο να γίνει κάτι μεταξύ μας. Αλλά το τρελό ήταν ότι μετά το συμβάν ο Γιάννης σταμάτησε κάθε προσπάθεια να με πλησιάσει και πάλι. Πέρασαν δυο μέρες και τίποτα ενώ εμένα άρχισε με τρελαίνει.

Περίμενα να λείπει η Ιωάννα στην δουλειά για δω αν θα κάνει κάτι. Τίποτα . Οπότε έπρεπε να κινηθώ εγώ. Το προκαλώ να διαβάσουμε ιστορίες στο νετ και εκεί που καθόμαστε στο p/c πριν καν το ανοίξει με κοιτάει και αρχίζει να μου χαϊδεύει το μπούτι. Τι πρέπει να κάνω τώρα του λέω για να γίνει συγκλονιστική η ζωή μου του λέω. Μου πιάνει το χέρι μου και μου το βάζει πάνω στα όργανά του όπου ο πούτσος του άρχισε να σκληραίνει.
Σε λίγο αρχίσαμε να φιλιόμαστε και το χέρι του έτριβε το μουνί μου. Μου κατέβασε το τιραντάκι και μου άνοιξε το σουτιέν και σε λίγο άρχισε να φιλάει τα στήθος μου. Με πήρε από το χέρι και με πήγε προς τον καναπέ.
Με έβαλε να ξαπλώσω και άρχισε να με φιλάει. Το νυχτικάκι μου τώρα ήταν στην μέση μου μόνο αφού μου είχε βγάλει και το εσώρουχο μου.

Άνοιξε τα πόδια μου και όπως ήταν μονό με το φανελάκι του . Μιας και τα είχε βγάλει όλα. Έπιασε τον πούτσο του και τον έβαλε στο μουνάκι μου. Άρχισε να με πηδάει και να με φιλάει με ένα καταπληκτικό ρυθμό που με τρέλαινε. Σε λίγο τον άκουσα να ανασαίνει γρήγορα και αφού με κάρφωσε μια τελευταία φορά με δύναμη έβγαλε τον πούτσο του και τον έπιασε με το χέρι του.
Είχε τελειώσει.
Έφυγε και πήγε προς την τουαλέτα.

Μετά πήγα στο δωμάτιο και μέχρι που ήρθε η Ιωάννα δεν ξαναμιλήσαμε.
Σε δύο μέρες θα έφευγα. Παραμονή της μέρας που θα έφευγα αποφασίζουμε όλοι μαζί να πάμε για ποτό. Φοράω μια μακριά φούστα και είμαι έτοιμη. Σε κάποια στιγμή που ήρθαμε διπλά μου ψιθυρίζει - είσαι αστέρι .

Εμείς ήμασταν έτοιμοι ενώ η Ιωάννα φτιαχνόταν ακόμα μιας και πάντα αργούσε. Τότε πετάγεται ο Γιάννης και της λέει
-Ιωάννα εμείς θα κατεβούμε στο αυτοκίνητο γιατί αλλιώς εσύ δεν τελειώνεις ποτέ και με τραβάει να κατέβουμε.
Το σπίτι έχει ασανσέρ που οδηγεί στο γκαράζ του αυ/του. Με το που μπαίνουμε στο ασανσέρ αρχίζει να με φιλάει και βάζει το χέρι του κάτω από την φούστα μου στο μουνί μου. Με το φτάνουμε στο γκαράζ στο υπόγειο με βάζει να σκύψω και αν ακουμπήσω το καπό.

Αυτός είχε βγάλει τον πούτσο του και προσπαθούσε να τον βάλει στο μουνάκι μου από πίσω. Ήταν πολύ δύσκολο και με πονούσε πολύ μιας και δεν πρόλαβε καν να υγρανθεί απεναντίας με τον πούτσο του που ήταν μέσα στα υγρά. Με λίγη προσπάθεια τελικά κατάφερε να τον βάλει μέσα και εγώ ούρλιαξα από τον πόνο. Άρχισε να με γαμάει όταν η Ιωάννα κάλεσε πάνω το ασανσέρ για να κατέβει.

Σε κάποια φάση βγήκε αλλά μπήκε ξανά και γρήγορα. Τελικά όλα μπορούν να σου συμβούν.. Εγώ να με έχει ο κουμπάρος στημένη στο καπό του αυτοκινήτου με σηκωμένη την φούστα μου χωρίς να έχω βγάλει το κυλοτάκι μου και να γαμάει το μουνάκι μου από πίσω και η κουμπάρα να κατεβαίνει με το ασανσέρ. Πόσο συγκλονιστική μπορεί να γίνει η ζωή?

Τραβήχτηκε πριν τελειώσει μια και η Ιωάννα είχε σχεδόν κατέβει. Ίσια που προλάβαμε να μαζευτούμε. Με το που μπήκαμε στο αυτοκίνητο για να φύγουμε και χαλάρωσα ένοιωθα το μουνάκι μου να πλημμυρίζει πραγματικά ενώ ένοιωθα σαν να ήταν ακόμα μέσα μου.

Έτσι λοιπόν ευχαριστώ την σελίδα σας για το ότι ήταν αφορμή για μιάμιση φορά με τον κουμπάρο.

Γιάννη διάβασε την. σου την αφιερώνω!!!

Click here for more!