Αυτό τον καιρό δεν έχω δουλειά και κρατάω το παιδάκι του αδερφού μου. Αυτό είναι καλό γιατί εκτός των άλλων μου προσφέρει χρόνο και υπολογιστή. Έτσι θα σας διηγηθώ κάποιες ιστορίες μου ακόμη με τον κουμπάρο.

Μετά από την επιστροφή μας από το εξοχικό του κάναμε περίπου 3 βδομάδες να μιλήσουμε. Είχαμε και οι δυο ενοχές γι’ αυτό που είχε συμβεί και θέλαμε να το ξεχάσουμε. Ένα πρωινό με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε πως ήθελε να βρεθούμε, για να τα πούμε, και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ήμουν διστακτική στο να πω το ναι, γιατί τον ήθελα ακόμη πολύ αλλά ήταν τόσο αποφασιστικός που δεν είχα άλλη επιλογή.

Δώσαμε ραντεβού στο Mojo, ένα μπαράκι στα Ιλίσια, που πάω συχνά με τις φίλες μου, στις 11. Πήγα λίγο νωρίτερα, μήπως ήταν κανένας γνωστός εκεί και τον περίμενα. Όταν μπήκε μου φάνηκε πολύ όμορφος και η καρδούλα μου πήγε να σπάσει. Αυτός ο άνθρωπος κάτι μου είχε κάνει τελικά. Ήλπιζα να μου πει πως δεν θέλει να ξανασυμβεί κάτι μεταξύ μας.

Μετά από λίγο, ενώ τα λέγαμε, μου έπιασε το χέρι και μου έδωσε ένα πολύ καυλωτικό φιλί. Αυτό ήταν, δεν μπορούσα να αντισταθώ στην έλξη που μου έφερνε αυτός ο άντρας. Τα είχα ξεχάσει όλα, και τις ενοχές και την κουμπάρα.

Αγκαλιαστήκαμε και φιλιόμαστε με πάθος για ώρα. Δεν ξέρω πόση, αλλά θυμάμαι τα υγρά μου να κυλάνε στα μπουτάκια μου. Του χάιδευα διαρκώς το καυλί, που κόντευε να τρυπήσει το παντελόνι. Του ζήτησα να πάμε σπίτι μου. Ήταν κοντά και δεν άντεχα άλλο. Ήδη στο ασανσέρ του είχα ξεκουμπώσει το παντελόνι και του τον έπιανα με πάθος. Μόλις μπήκαμε μέσα στο σπίτι με πέταξε στο πάτωμα και μου έβγαλε το παντελόνι. Παραμέρισε το κυλοτάκι μου και μόλις είδε το μουνάκι μου γεμάτο υγρά τρελάθηκε.

«Θέλω να σε ρουφήξω, μωρό μου», μου είπε και αμέσως έχωσε το κεφάλι του στο μουνάκι μου. Κάθε ρουφηξιά στην κλειτορίδα μου, κάθε του γλείψιμο με πέθαινε. Τυχερή η Μαργαρίτα, σκέφθηκα, με τέτοιο γλειφομούνι που κάνει ο Κώστας. Είχα αφεθεί να με κάνει ότι θέλει. Δεν άργησα να χύσω στη γλώσσα του και αυτό τον έκανε να λυσσάξει. Ρούφηξε όλα τα χύσια μου, έτσι όπως δεν μου τα έχει ρουφήξει ποτέ κανείς.

Ήταν η σειρά μου. Πήρα το καυλί που ήταν έτοιμο να εκραγεί κι άρχισα να το χαϊδεύω άλλοτε απαλά και άλλοτε με βία. Τον άκουγα να βογκάει και συνέχιζα στον ίδιο ρυθμό. Του τον έπαιξα πολύ ώρα, μέχρι που τον έβαλε στο στόμα μου. Ήθελα να τον φάω ολόκληρο. Μου έπιανε το κεφάλι και δεν με άφηνε να πάρω ανάσα. Μου φώναζε διαρκώς: «είσαι η πουτάνα μου, και δεν θα σταματήσω ποτέ να σε γαμάω!». Ένιωθα υποταγμένη και μου άρεσε. Του έγλειφα μια τα μπαλάκια και μια το κεφαλάκι. Βογγούσε σαν να τον έσφαζαν. Οι φλεβίτσες στο καυλί του είχαν διογκωθεί. Φοβήθηκα ότι θα έχυνε στη γλώσσα μου, αλλά ο κουμπάρος ήξερε καλά τη συμφωνία μας: όχι χύσια στο στόμα μου! Με έσπρωξε πίσω και μπήκε μέσα μου. Το καυλί του με σφυροκοπούσε αδιάκοπα. Πρέπει να φώναζα από την καύλα γιατί θυμάμαι το χέρι του να μου κλείνει το στόμα. Ταυτόχρονα άρχισε να μου βάζει δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου. Αυτό με πεθαίνει. Όταν έβαλε δύο δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα μου έχυσα ξανά.

Τότε έβγαλε το καυλί του από το μουνάκι και με διέταξε να πέσω στα τέσσερα. ’λλο που δεν ήθελα. Ήθελα όλο το καυλί στο κωλαράκι μου. Ήθελα να με ξεσκίσει όπως τις τελευταίες φορές. Ήθελα να μου χύσει την κωλοτρυπίδα μου. Μπήκε χωρίς καμιά κρέμα, γεγονός που με πόνεσε φριχτά. Πρέπει να έσκουζα από τον πόνο και την καύλα, γιατί μου έκλεινε το στόμα με το κυλοτάκι μου. Με γαμούσε ασταμάτητα, ενώ εγώ τον προκαλούσα λέγοντάς του: «ξέσκισέ με κουμπάρε, γάμισέ μου τον κώλο».

Αυτός μου φώναξε πως θα έρχεται όποτε θέλει να μου ξεσκίζει τον κώλο. Το δεξί μου χέρι έτριβε με μανία την κλειτορίδα. Μπαινόβγαινε στον κώλο μου και μου φώναζε: «Είσαι έτοιμη, ψώλλα μου, να σε χύσω;». Με μιας άρχισε να τρέμει και μου γέμισε τον κώλο με χύσια και σχεδόν αμέσως έχυσα για τρίτη φορά. Ένιωθα θεϊκά. Είχα γαμηθεί από τον κώλο, τα χύσια του έτρεχαν από παντού, πονούσα και συνάμα είχα χύσει τρεις φορές.

Έπεσε πάνω μου, και ενώ μου έγλειφε το αυτί, με απείλησε πως δεν είχαμε τελειώσει για σήμερα. Ήθελε να μου γαμήσει πάλι τον κώλο μου. Πονούσα, αλλά το ήθελα πολύ!

Τον έστειλα στο μπάνιο να πλυθεί και μετά τον έγλειψα καλά. Σε λίγο ο πούτσος του ήταν έτοιμος για δράση. Μόνο στη σκέψη ότι το καυλί που έγλειφα θα μου ξαναγαμούσε την κωλάρα μου, με είχε κάνει έξαλλη από καύλα. Πονούσα ακόμη από το προηγούμενο ξέσκισμα, αλλά τον ήθελα σαν δαιμονισμένη. Αυτή τη φορά θα τον γαμούσα εγώ όμως. Τον πέταξα ανάσκελα στο πάτωμα, ανέβηκα από πάνω του και έκατσα πάνω στο καυλί του. Μόλις μπήκε το κεφαλάκι στην τρυπούλα μου, ένιωσα απίστευτο πόνο. Αλλά δεν ήμουν διατεθειμένη να σταματήσω. Χαλάρωσα για λίγο και έκατσα όσο πιο βαθιά γινόταν. Είχα το καυλί του στον κώλο μου και ένιωθα ευτυχισμένη. ’ρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω αργά στην αρχή, και όταν οπισθοχώρησε ο πόνος όλο και πιο γρήγορα. Όλη αυτή την ώρα μου έλεγε διάφορα προστυχόλογα για τον κώλο μου, που δεν χορταίνει καυλί και άλλα τέτοια που ήμουν έτοιμη να χύσω. Μου ξέσκιζε για τα καλά τον κώλο μου κι αυτό ήταν όλα τα λεφτά. Δεν άργησε να μουγκρίζει και άνοιξε βρύσες τα χύσια του. Το κράτησα όση ώρα περισσότερο μπορούσα μέσα μου και μετά σηκωθήκαμε. Τον είχα πάρει από παντού και τώρα ήξερα πως μ’ αυτόν τον άνθρωπο είχαμε πολλά ακόμη να ζήσουμε μαζί. Ήμουν γεμάτη απ’ αυτόν, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Δεν χρειάστηκε να αποφασίσω για το μέλλον. Ήξερα πως ο χρόνος θα έδειχνε αν μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Και για λίγο συνεχίστηκε σε πολύ υψηλούς ρυθμούς.

Αυτά προς το παρόν από μένα και να περνάτε καλά!

Click here for more!