Μετά την ανασκόπηση της πρώτης επιτυχίας μας , αποφασίστηκε το επόμενο λάφυρο. Ο κλήρος ρίχτηκε στο Γιάννο. Μέλος της παρέας μας, δικηγόρος στο επάγγελμα, 43 χρονών, εργένης και πολυλογάς. Μένει σε ιδιόκτητο διαμέρισμα αλλά του μαγειρεύει και τον πλένει η καημένη η μάνα του.
 
Η πρώτη επαφή έγινε τέλος Οκτωβρίου 2003 όταν δήθεν χρειαστήκαμε νομική συμβουλή για κάποια θέματα. Πρόθυμος όπως πάντα πέρασε από το σπίτι για να συζητήσουμε τα θέματα , να ενημερωθεί και να πάρει τα ανάλογα έγγραφα για μελέτη. Ετοίμασα φαγητό και με το πέρας της συζήτησης φάγαμε συνοδεύοντας το με κρασί.

Η κουβέντα τελικά περιήλθε γύρω από την εργένικη του ζωή. Οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή και από τους δυο μας : Γιατί δεν αποφασίζεις να παντρευτείς? Έχεις τόσο ωραίο κορμί και προσωπικότητα οι κοπέλες πρέπει να είναι ξετρελαμένες μαζί σου. Μια καλή κοπέλα θα σε βοηθούσε φέρνοντας σου ηρεμία, στη προσωπική και επαγγελματική ζωή? Πότε θα κάνεις οικογένεια, τα χρόνια περνούν? Ακόμη λίγα χρόνια και δεν θα μπορείς να τεκνοποιήσεις? Είναι κρίμα να γυροφέρνεις με διάφορες κοπέλες για ικανοποίηση των σεξουαλικών σου αναγκών και όλα τα σχετικά πάνω στο θέμα Ο άντρας μου εν τω μεταξύ πήρε κάποια τηλέφωνα στη δουλειά του και για 40 λεπτά σχεδόν μιλούσε για υπηρεσιακά θέματα.

Η συζήτηση μεταξύ μας συνεχιζόταν προκαλώντας και κάνοντας τον να κοκκινίζει αφού χρειαζόταν να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις κλπ.

Σε δύο μέρες ο Γιάννος επανήλθε με κάποιες απαντήσεις. Του άνοιξα φορώντας μόνο ένα λεπτό μπουρνούζι. Οι ρώγες των βυζιών μου ήταν αρκετά ευδιάκριτες όπως επίσης και οι γάμπες μου. Κάθισα προκλητικά και άφησα να φανεί ότι δεν φορώ εσώρουχα, πράγμα που πρόσεξε ο φίλος μας. Ο άντρας μου μας έβαλε από ένα διπλό ουίσκι και κάθισε δίπλα στο Γιάννο. Και ο ίδιος ο άντρας μου άρχισε να νοιώθει άβολα. Όπως άνοιξα σε κάποια στιγμή τα πόδια μου είμαι σίγουρη ότι φάνηκε το ξυρισμένο μουνί μου. Χαλαρώνοντας το μπουρνούζι μου έσκυψα ξεπίτηδες για να δώσω ξηρούς καρπούς στο Γιάννο. Το ένα μου βυζί σχεδόν κρεμάστηκε απέξω. Η καύλα του ήταν εμφανής. Η πούτσα του δεν συνεργαζόταν με τίποτα.

Συζητήσαμε, ήπιαμε το ποτό μας , είπαμε για τα επόμενα στάδια και δώσαμε άλλο ραντεβού τη ερχόμενη Πέμπτη για το θέμα μας.

Σηκώνοντας να φύγει έβαλε τον χαρτοφύλακα μπροστά του για να κρύψει το εξόγκωμα. Εμείς το προσέξαμε και μεταξύ μας χαμογελάσαμε. Δεν πρόφτασε να κλείσει η πόρτα και ο άντρας μου με έστησε στα τέσσερα. Κατευθείαν με κάρφωσε στο κώλο. Η κραυγή που έβγαλα πρέπει να ακούστηκε μέχρι έξω το αυτοκίνητο του Γιάννου που ήταν παρκαρισμένο στη είσοδο μας. Τα βυζιά μου κτυπούσαν μεταξύ τους σαν ισπανικές κλακέτες Έφαγα το πήδημα της ζωής μου, μόνο από τον κώλο, μέχρι που έχυσε μέσα μου.

Μου έριχνε συχνά τέτοια γαμήσια, οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε. Τις προάλλες με γάμησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μας έξω από μια μπυραρία. Βλέποντας τις εξελίξεις, κυριεύτηκε από ζήλια διότι την επομένη μέρα (Παρασκευή) αναχωρούσε για υπηρεσιακό ταξίδι. Θα απουσίαζε 5 μέρες στη Ρώμη. Δεν ήταν ευχαριστημένος με τη εξέλιξη που πήραν τα πράγματα διότι ήταν σίγουρος ότι ο φίλος μας θα τσιμπούσε πολύ εύκολα και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συμμετέχει.

Την Παρασκευή το απόγευμα πήρα τηλεφώνημα από τον Γιάννο όπου μου πρότεινε να πάμε για φαγητό το βράδυ. Ετοίμασε όπως μου είπε και κάποια στοιχεία για την υπόθεση τα οποία θα συζητούσαμε.

Στις οκτώ το βράδυ συναντηθήκαμε σε ένα μικρό ταβερνάκι. Φάγαμε ήπιαμε το κρασί μας και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα παιδιά μου, τις δουλειές τους κλπ. Στο τέλος η συζήτηση κατάληξε στο πόσο καλοδιατηρημένη είμαι , πως τα καταφέρνω και όλα τα σχετικά. Να μην τα πολυλογώ ο Γιάννος άρχισε το φλερτ και ανταπέδιδε πίσω. Ξέροντας δε ότι ο σύζυγος μου απουσίαζε γινόταν όλο και πιο προκλητικός πράγμα που δεν με ξάφνιασε.

Φεύγοντας από το ταβερνάκι ανταμωθήκαμε με ένα ζευγάρι φίλους του. Σε πέντε λεπτά έβγαλαν το πρόγραμμα του Σαββάτου και της Κυριακής. Η συμμετοχή μου θεωρείτο δεδομένη και η απάντηση που πήρα ήταν ότι «δεν θα μείνεις μονάχη στο σπίτι τώρα που ο Γιώργος απουσιάζει». Στη παρέα προστέθηκε και ο Στέλιος, δικηγόρος και αυτός,35 χρονών γεροδεμένος, λάτρης της μοτοσικλέτας. Μας πήρε όλους με την σειρά βόλτα, με τη Harley Davinson, το «δίκυκλο λιοντάρι» όπως το έλεγε συνεχώς. Ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στη μοτοσικλέτα και μη έχοντας άλλη εμπειρία, έδεσα τα χέρια μου γύρω από τη κοιλιά του για να συγκρατούμαι. Οι μυς της κοιλιάς του ήταν σφικτοί. Με το πρώτο κούνημα έσφιξα περισσότερο τα χέρια μου.

Μόλις απομακρυνθήκαμε είχα ήδη τρυπώσει τα χέρια μου και του έπιασα τη πούτσα και τα αρχίδια. Μα τον θεό μου τα αρχίδια και η πούτσα του ήταν τεράστια. Ένοιωσα ένα φίδι να ξετυλίγετε μέσα στα χέρια και ένα ρίγος να διαπερνά το σώμα μου. Τα έδωσα όλα. Δεν σκεφτόμουν τίποτα εκείνη την στιγμή. Πρώτού επιστρέψουμε πίσω στη παρέα, έχωσα μια προσωπική μου κάρτα στο σλιπάκι του Στέλιου. Το Σαββάτο μέχρι τις 4:00 το απόγευμα περάσαμε όλη η παρέα ευχάριστα στο βουνό. Επιστρέφοντας πίσω , προσκάλεσα τον Γιάννο και το φιλικό του ζευγάρι για καφέ. Στα γρήγορα ήπιαν τον καφέ τους και αναχώρησαν. Έκανα ένα ζεστό μπάνιο και άραξα μπροστά στη τηλεόραση. Πήρα τηλέφωνο τον Γιώργο για να δω πως περνά στη Ρώμη, χαϊδεύοντας το μουνί μου. Το ξύρισα όταν έκανα μπάνιο και του έβαλα λίγη κρέμα δέρματος για να μαλακώσει. Η ώρα πήγε 11:00 και ξαφνικά κτυπά το πόρτα. Ήταν ο Στέλιος. Βρήκε την κάρτα μου και όταν πήγε σπίτι του και δεν έχασε καιρό. Δεν πρόφθασα να του ανοίξω και ήδη με είχε στα χέρια του . Με το πόδι του έκλεισε την πόρτα και σαν πούπουλο με έριξε στο πλατύ καναπέ.

Η βίαιη στάση του με ερέθισε. Σκύβοντας να με φιλήσει κρεμάστηκα από τον λαιμό του, έδεσα τα πόδια μου γύρω από την μέση του και με τον φίλησα μέχρι που του κόπηκε η αναπνοή. Ακολούθως μου έβγαλε τα ρούχα και άρχισε να με φιλά από τα πόδια μέχρι την κεφαλή. Ανοιξε τα πόδια μου και με τη γλώσσα του μου έγλυφε το μουνί. Αφέθηκα στα χέρια του και ότι ήθελε έκανε. Σε κάποια στιγμή του έβγαλα τη φανέλα του και συνέχισα για το παντελόνι.

Τράβηξε πίσω και δεν με άφησε. Ξαναπροσπάθησα και πάλι το ίδιο. Συνεχώς άλλαζε θέση και δεν με άφηνε. Έτρεχε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Εγώ τον ακολουθούσα από πίσω αλλά μάταια προσπαθούσα να του βγάλω το παντελόνι. Τρέχαμε και παίζαμε σαν δυο παιδιά. Δεν ήμούν βλέπετε σε θέση να τα βάλω μαζί του. Τα μπράτσα του ήταν πολύ γερά. Λαχάνιασα τόσο πολύ από το τρέξιμο οπότε άραξα στον καναπέ για να πάρω αναπνοή. Σε δευτερόλεπτα έβγαλε το παντελόνι του και μπήκε απευθείας στο μουνί μου. Αποκεί και εμπρός ήμουν δέσμια στη δύναμη του. Από τον καναπέ με μετάφερε πάνω στη τραπεζαρία στο μπάνιο, στο γραφείο, στη κουζίνα και οπουδήποτε ήταν δυνατό να με στήσει για γαμήσι. Με πήδηξε όσο σκληρά που το μουνί μου πονούσε. Ο κώλος μου άνοιξε διάπλατα. Η πούτσα του ήταν τεράστια.

Το υπνοδωμάτιο ήταν η τελευταία στάση. Έβαλε την πούτσα του ανάμεσα στα βυζιά μου, τα γάμησε και αυτά κτυπώντας το πηγούνι μου κάθε φορά που κουνιόταν, τελικά έχυσε πάνω στα βυζιά μου. Έγειρε λαχανιασμένος ανάσκελα στο κρεβάτι. Δεν με ήξερε καλά όμως ο Στέλιος. Νόμιζε ότι ήμουν μια σκέτη απλή νοικοκυρούλα του σπιτιού και ότι βρήκα την ευκαιρία τώρα που έλειπε ο άντρας μου να γαμηθώ. Έκανα ένα γρήγορο ντους και επιστρέφοντας πίσω χούφτωσα την πούτσα του και τα αρχίδια και άρχισα ένα βίαιο τσιμπούκι. Ήταν η σειρά μου τώρα να πάρω πίσω εκδίκηση. Γερό παλικάρι όπως ήταν, σε λίγα λεπτά ήταν έτοιμος. Η πούτσα του σκληρή και έτοιμη για δράση.

Ανέβηκα πάνω του και την έχωσα στο μουνί μου. Χοροπηδούσα σα αναβάτης. Κουνιόμουν με δύναμη και η πούτσα του εισχωρούσε μέσα μου μέχρι το τελευταίο εκατοστό. Στήθηκα στα τέσσερα και τον προκαλούσα να με γαμήσι από τον κώλο. Πράγμα φυσικά που έπραξε με όρεξη. Τα αρχίδια του κτυπούσα σαν μπάλες πάνω στο μουνί μου. Έχυσε μέσα στο κώλο σε λίγα λεπτά και εξουθενωμένος έγειρε πάνω στο κρεβάτι. Ξαναμπήκα στο ντους και φορώντας το μπουρνούζι μου πήγα στη κουζίνα να ετοιμάσω καφέ. Ακουσα το κινητό να κτυπά και τον Στέλιο να λέει. «Αδελφέ μου δεν μπορώ να κάνω βήμα. Τα πόδια μου δεν με σηκώνουν. Εδώ και μια ώρα πηδώ μια σαράντα-πεντάρα γκόμενα. Της έσκισα όλες τις τρύπες. Ειδικά ο κώλος της είναι τέλειος. Της έβαλα και τα αρχίδια μέσα.

Με ξεζούμισε κυριολεκτικά. Απουσιάζει ο άντρας της στο εξωτερικό. Υπολογίζω να περάσω καλά »

Ακούγοντας τα, είπα από μέσα μου «Στέλιο, ακόμη δεν τέλειωσα μαζί σου.» Τον φώναξα στο καθιστικό όπου καθίσαμε γυμνοί, ήπιαμε το καφέ μας , τσιμπήσαμε μπισκότα και σχολιάσαμε διάφορες καταστάσεις και πρόσωπα βλέποντας παράλληλα και τηλεόραση.

Παίζοντας με το τηλεχειριστήριο , ο Στέλιος έδωσε πάνω σε τσόντα. Η ώρα ήταν γύρω στις 1:30 τα χαράματα. Αρχισα να τρίβω του μουνί μου με το ένα χέρι και με το άλλο να βυζί μου. Γύρισα το κορμί μου ούτως ώστε να βλέπει το μουνί μου. Ανοιξα τα πόδια μου και συνέχισα να το παίζω. Ο ίδιος ψαχούλευε την πούτσα του. Σε 15 λεπτά ήμουν στα πόδια του και του έγλειφα τα αρχίδια. Έβαλα στόχο να τον πηδώ μέχρις ότου φθάσει στο σημείο να με παρακαλεί και να μου λέει ότι δεν αντέχει άλλο. Πήρα προσωπικά τα λόγια που κρυφάκουσα.

Τον τράβηξα στο υπνοδωμάτιο και συνέχισα το τσιμπούκι. Για αστείο τον ρώτησα αν δέχεται να τον δέσω στο κρεβάτι. Η απάντηση του ήταν θετική και μάλιστα με χαμόγελο. «ότι θέλεις κούκλα μου, είμαι στη διάθεση σου». Χωρίς δεύτερη κουβέντα του έδεσα τα χέρια στους δύο στύλους του κρεβατιού. Τα έδεσα τόσα καλά που δεν υπήρχε περίπτωση να ξεδεθεί. Ήταν η σειρά μου τώρα να τον γαμήσω. Η πούτσα του έγινε ξανά κοντάρι . Την έγλυφα από τη ρίζα μέχρι την κεφαλή. Εναλλακτικά άρχισα μια να του τραβώ μαλακία και μια να χοροπηδώ πάνω στη πούτσα του γυρνώντας σε διάφορες θέσεις. Την κάρφωνα μια στο κώλο και μια στο μουνί. Τον έκανα να παραμιλά μέχρι ότου έχυσε πάνω στη κοιλιά του.

Έκανα για τρίτη φορά ντους. Μέχρι να επιστρέψω κοιμόταν. Κάθισα στο καθιστικό, έβαλα ένα ουίσκι και σκεπάστηκα με μια κουβέρτα. Με πήρε ο ύπνος με το ποτήρι στο χέρι. Στις 9:00 το πρωί ,ξύπνησα και είδα ότι ο Στέλιος ακόμα κοιμόταν. Το παιχνίδι έπρεπε να συνεχιστεί. Αλειψα την πούτσα και τα αρχίδια του με μέλι και άρχισα ξανά το γλείψιμο. Κατάλαβε ότι το μαρτύριο του θα συνεχιζόταν. Μάταια προσπαθούσα να τον καυλώσω. Για κάποια στιγμές κατάφερνε να έχει στύση, μόλις όμως ανέβαινα απάνω του χαλάρωνε. Τον παίδεψα για μια ώρα μέχρις ότου του έβγαλα και την τελευταία σταγόνα των υγρών του. «Παίδαρε μου του λέω. Η ημέρα είναι ηλιόλουστη. Εμείς όμως θα γαμιόμαστε εδώ μέσα μέχρι την δύση του ηλίου. Μετά έχω άλλες δεσμεύσεις.»

Ξάπλωσα δίπλα του και πήρα τηλέφωνο τον Γιάννο λέγοντας του. «Μάντεψε Γιάννο μου ποιον έχω δίπλα μου. Είναι ένα αγόρι καλοδιατηρημένο, δυνατό με μεγάλη πούτσα και αρχίδια.» Του είπα ότι ήταν ο Στέλιος και ότι πίναμε τον πρωινό καφέ μας. Τον προσκάλεσα δε να έρθει από το σπίτι για το μεσημέρι.

Γυρνώντας στο Στέλιο του λέω «θα έχεις και παρέα τον φίλο σου τον Γιάννο. Έρχεται για επίσκεψη. Γέμισα μια θερμοφόρα και ήμουν έτοιμη για την επόμενη πράξη. Όπως ξέρετε ζεσταίνοντας τα γεννητικά όργανα, αναγκάζεται το αίμα να κυκλοφορά πιο γρήγορα και σε περισσότερη ποσότητα και παράλληλα με μαλάξεις και πίπα πετυχαίνεις στύση. Λοιπόν έβαλα μπροστά τις μεθόδους μου με τον Στέλιο να δυσανασχετεί και να βρίζει.

Μωρό μου του λέω «γιατί άλλαξες διάθεση. Στο τηλέφωνο έλεγες του φίλου σου ότι πηδάς μια σαράντα – πεντάρα γκόμενα με υπέροχο κώλο». Έλα καυλιάρη μου ο κώλος μου είναι διαθέσιμος. Από το μουνί μου τρέχουν υγρά και σε περιμένει να το γαμήσεις. Μάταια προσπάθησα να τον καυλώσω. Συνεχώς έλεγε ότι τον πονούν τα αρχίδια του. Καθόμουν στο πρόσωπου του, άνοιγα τα πόδια μου για να γλύφει το μουνί, του έσφιγγα τη πούτσα μέσα στα βυζιά μου, αλλά τίποτα. Η πούτσα του χαλάρωσε τόσο πολύ που δεν κουνιόταν καθόλου.

Τον έλυσα, ντύθηκε και έφυγε χωρίς καν να μου πει γεια. Ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου.

Έγειρα στο μαξιλάρι και κοιμήθηκα πολύ βαριά. Ακουγα το κουδούνι της εξωτερικής πόρτας στον ύπνο μου και δεν μπορούσα σηκωθώ να ανοίξω. Ήταν ο Γιάννος όμως και δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία.

Σίγουρα μετά τα όσα του είπα, θα ήρθε καυλωμένος και παράλληλα θυμωμένος γιατί δεν με προσέγγισε αυτός το Σαββάτο και άφησε τον Στέλιο. Έτσι μου άφησε να καταλάβω στο τηλέφωνο.

Click here for more!