Το μπαρ του ξενοδοχείου ήταν σχεδόν έρημο, μόλις λίγα ζευγάρια ήταν διάσπαρτα γύρω από το μπαρ και μια μικρή ομάδα από μουσικούς έπαιζε κουρασμένη κάποιες παλιές επιτυχίες. Ο Πέτρος καθόταν μόνος του, με ένα άδειο ποτήρι μπροστά του, σκοτώνοντας ακόμα άλλη μια νύχτα μόνος του σε μια πόλη πολύ μακριά από το σπίτι του. Αυτό που έκανε τα πράγματα χειρότερα, ήταν ότι αύριο ήταν τα γενέθλιά του και αντί να είναι στο σπίτι του με φίλους, θα έπρεπε να μείνει εδώ σε αυτή την πόλη, μέχρι αργά αύριο το βράδυ.

Η σερβιτόρα, που από ότι ήξερε από το όνομα της ετικέτας που φορούσε την έλεγαν Αναστασία, ήρθε για να δει αν ήθελε άλλο ένα ποτό. Ήταν μια ελκυστική γυναίκα γύρω στα σαράντα, με έντονη αίσθηση του χιούμορ. Κάθε φορά που είχαν πιάσει συζήτηση, πείραζε ο ένας τον άλλον και όλα που έλεγαν ήταν γεμάτα υπονοούμενα.Όταν η Αναστασία επέστρεψε με το ποτό του, του εξήγησε ότι είχε λίγο ελεύθερο χρόνο και τον ρώτησε αν θα μπορούσε να τον καθήσει μαζί του για λίγα λεπτά. Ενθουσιασμένος από την ευκαιρία για κάποια παρέα, έστω και μιας τυχαίας σερβιτόρας, της είπε ότι πολύ ευχαρίστως θέλει την παρέα της και έτσι εκείνη κάθησε στο τραπέζι του. Τον ρώτησε τι έκανε εκεί και της εξήγησε ότι ήταν για επαγγελματικούς λόγους και της είπε για τη δύσκολη θέση που βρισκόταν επειδή αύριο ήταν τα γενέθλιά του. Του είπε πόσο τον καταλαβαίνει και κάθησε μαζί του για άλλα πέντε λεπτά. Είχε μπει στον πειρασμό να την προσκαλέσει να βγούνε έξω αφού τελειώσει την δουλειά της, αλλά σκέφτηκε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχει μια οικογένεια που θα την περιμένει για να γυρίσει στο σπίτι. Την ώρα που το σκεπτόταν, την είχαν καλέσει σε ένα άλλο τραπέζι και ήταν με έναν από τους λίγους πελάτες που είχαν μείνει.

Ο Πέτρος τελείωσε το ποτό του, υπέγραψε για τα ποτά που είχαν πιει και ετοιμάστηκε για να πάει στο δωμάτιό του. Όπως έφευγε, ήθελε να δει την Αναστασία και να της πει μια καληνύχτα. Εκείνη του χαμογέλασε και κούνησε τους γοφούς της προικλητικά καθώς περπατούσε ανάμεσα στα τραπέζια και μάζευε χαμόγελα θαυμασμού από τους πελάτες.
Το ρολόι χτύπησε δώδεκα και μισή, όταν ο Πέτρος ξύπνησε από το χτύπημα στην πόρτα του δωματίου του. Συνήθιζε να κοιμάται γυμνός. Έβαλε ένα πρόχειρο σορτσάκι και προχώρησε νυσταγμένα προς την πόρτα. Με μεγάλη του έκπληξη, είδε την Αναστασία να στέκεται εκεί, ακόμα με τη στολή της, κρατώντας ένα δίσκο με δύο ποτά.

-Κάτι για το αγόρι που έχει τα γενέθλια του σήμερα, είπε.

Άνοιξε την πόρτα περισσότερο και άφησε την Αναστασία να περάσει. Εκείνη πέρασε γρήγορα μέσα και έσκυψε να βάλει στο χαμηλό τραπεζάκι του σαλονιού τον δίσκο με τα ποτά. Όπως έσκυβε, το πίσω μέρος της φούστας της σηκώθηκε μέχρι επάνω και αποκάλυψε ένα ωραίο λευκό βρακάκι. Σηκώθηκε αμέσως και έδωσε στον Πέτρο ένα ποτό, πήρε και το δικό της και έκανε μια πρόποση για τα γενέθλια του.

-Τώρα τι θα έλεγες για ένα φιλί γενεθλίων?, του είπε.

Προχώρησε κοντά του και έβαλε τα χέρια της γύρω από τους ώμους του. Έσκυψε να τη φιλήσει. Όπως το έκανε, ένιωσε το στήθος της να πιέζει το στήθος του. Το φιλί που ξεκίνησε αθώα, πολύ σύντομα έγινε με πάθος και κράτησε πολύ ώρα. Όταν το χέρι του πήγε γύρω από τη μέση της, έφτασε πίσω και το έσυρε μέχρι κάτω στον καλοσχηματισμένο και στρογγυλό κώλο της. Διέκοψαν το φιλί τους και η Αναστασία του πρόσφερε ένα ακόμα ποτό.

Καθώς στεκόταν στο μίνι μπαρ με την πλάτη της προς αυτόν, ο Πέτρος σκέφτηκε ότι τα ποτά μπορούσαν να περιμένουν και πήγε πίσω της. Φίλησε το σβέρκο της, καθώς το χέρι του γλίστρησε γύρω της από πίσω για να χουφτώσει το ένα στήθος της. Ήταν μεγάλο και σκληρό και φούσκωσε περισσότερο όταν την άγγιξε με το χέρι του. Ένιωθε τις θηλές της να σκληραίνουν μέσα από το κοντό της μπλουζάκι και αυτό ήταν σημάδι ότι την είχε διαγείρει και ότι λίγο πιο κάτω, το μουνί της ήταν υγρό ανάμεσα στα πόδια. Είχε γύρει πίσω και ακούμπησε επάνω του, με τα μάτια κλειστά και το στόμα της ανοιχτό. Τότε το χέρι του γλίστρησε κάτω από τη φούστα της και πάνω από το βρακάκι…

Αγαπούσε τις γυναίκες που δεν φορούσαν στρινγκάκι αλλά βρακάκια. Αγάπησε την αίσθηση του μεγάλου μαλακού υλικού που έπιανε με τα δάχτυλά του και την μικρή περιοχή του υφάσματος ανάμεσα στα μεγάλα χείλια της που όταν τα άγγιξε είχαν μια ζεστή υγρασία που την αιστάνθηκε καλλίτερα όταν πίεσε το δάχτυλο του αρκετά βαθειά μέσα. Εκείνη βόγγηξε απαλά όταν το χέρι του γλίστρησε επάνω και στη συνέχεια ξανά πίσω μέσα της, αγγίζοντας τη γυμνή σάρκα της και το ξυρισμένο της μουνί. Χάιδεψε τα χείλη του μουνιού της και τα ένοιωθε να πρήζονται με λαχτάρα για τον πούτσο του. Γλύστρησε πιο βαθειά το δάχτυλο του και όπως εκείνη άνοιξε περισσότερο τα πόδια της, της έχωσε και άλλα δύο ακόμα πιο βαθειά.

Το χέρι του άφησε το στήθος της, σήκωσε τη φούστα και άρπαξε την κυλότα της, τραβώντας την κάτω, όπως την κρατούσε από πίσω. Η κυλότα στάθηκε στα γόνατα της και τελικά έφτασε στους αστραγάλους της και εκείνη με μία κίνηση την κλώτσησε στο πάτωμα. Η Αναστασία κλονίστηκε και έγερνε από την μία πλευρά στην άλλη πλευρά, βοηθώντας τον να το κάνει. Τα μπούτια της χώρισαν και άνοιξαν και ο Πέτρος πίεσε το χέρι του δυνατά στο γυμνό τώρα από βρακί μουνί της βάζοντας και βγάζοντας το ένα του δάχτυλο μέσα της και την έκανε να τρέμει από κάβλα. Εκείνη έβαλε το χέρι της πίσω και έπιασε το σκληρό καβλί του που φαινόταν πλέον σαν ένα τεράστιο εξόγκωμα μέσα στο παντελόνι του. Η κάβλα τον πίεζε τώρα και δεν υπήρχε χρόνος για να την πάει στο κρεβάτι ή ακόμη και να την γδύσει, που ήταν κάτι που τόσο το ήθελε τώρα. Την έσυρε λοιπόν επάνω στο μπράτσο του καναπέ. Έσκυψε πάνω της, της τράβηξε τη φούστα της και τα πόδια της άνοιξαν έτοιμα να τον δεχθούν ανάμεσα τους.

Έσπρωξε κάτω το σορτς του, ελευθερώνοντας τον πούτσο του από το έντονο σφίξιμο που είχε τόση ώρα. Πιάνοντας τον με το ένα του χέρι, κόλλησε από πίσω της, καθοδηγώντας τον να μπει στην ανυπόμονη τρύπα της. Το πρησμένο κεφάλι του πούτσου του, χώρισε τα χείλη του μουνιού της και μετά της τα τέντωσε με τα χέρια του και της τον κάρφωσε μέσα της. Το σφιχτό μουνί της, αντιστάθηκε για ένα δευτερόλεπτο και στη συνέχεια άνοιξε, αφήνοντας χώρο για να μπει ο πούτσος του πολύ βαθειά. Κρατούσε τους γοφούς της και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της. Γλυστρώντας μέσα της και έξω, σκληρότερα και πιο βαθειά σε κάθε ώθηση. Έβαλε το χέρι της ενώ αυτός την γαμούσε. Του έπιανε και του έσφιγγε τα αρχίδια. Τώρα ήταν έξαλλος, τόσο από τα βογγητά της όπως την γαμούσε σκληρά, όσο και με το σφιχτό μουνί της που έπνιγε τον πούτσο του. Η Αναστασία άρχισε να χύνει, παρασύροντας τον μαζί της. Αυτός έσπρωξε τον σκληρό του πούτσο με μανία μέσα της και η έκρηξη από τα σπέρματα του έγινε βαθειά μέσα στο μουνί της.
Όταν ο Πέτρος ξύπνησε το επόμενο πρωί, η Αναστασία είχε φύγει. Στο τραπέζι του καφέ ήταν ένα σημείωμα που έγραφε:

-Ελπίζω να σου άρεσε το δώρο των γενεθλίων σου! Με αγάπη Αναστασία!

Στο κάτω μέρος, ήταν ένας αριθμός τηλεφώνου που ήξερε ότι θα τον χρησιμοποιούσε σύντομα..


Click here for more!