Ερωτικές Ιστορίες - Η ιστορία που θα σας διηγηθώ εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από ένα χρόνο. Η Χριστίνα είναι μια φοιτήτρια γαλλικής φιλολογίας 19 χρονών, με πολύ καυλιάρικα χαρακτηριστικά: 1.65 ύψος, 54 κιλά, καστανόξανθη, καστανά μάτια, πεταχτούλικο κωλαράκι και στητά και ωραία στήθη.
Πριν από δυο χρόνια είχα σχέση μαζί της αλλά μετά τον χωρισμό μας είχαμε καιρό να επικοινωνήσουμε αν και παραμείναμε φίλοι. Στη γιορτή μου πέρσι με πήρε τηλέφωνο για να μου ευχηθεί και όπως ήταν φυσικό χάρηκα η αλήθεια και δώσαμε και ραντεβού για καφέ για την επόμενη μέρα το απόγευμα. Ετοιμάστηκα και την περίμενα όπως είχαμε συνεννοηθεί μπροστά στην είσοδο του Λευκού Πύργου.

Ήρθε με δέκα λεπτά καθυστέρηση αλλά πολύ σέξι ντυμένη..μίνι φούστα και μια μπλούζα που τόνιζε το μπούστο της. Μου ζήτησε συγνώμη για τη καθυστέρηση με ένα πολύ καυλιάρικο ύφος και ξεκινήσαμε να πάμε για καφέ. Στον καφέ μιλούσαμε για διάφορα πράγματα και έφτασε η κουβέντα μας στα προσωπικά. Μου είπε ότι είχε σχέση με έναν τριαντάρη και εγώ της είπα την αλήθεια, το ότι δηλαδή είχα σχέση με μια κοπέλα από το λύκειο κοντά στο σπίτι μου.

Μιλούσαμε για αρκετή ώρα και κατά τις 9 σηκωθήκαμε για μια βόλτα στη πανέμορφη παραλία της πόλης. Λέγαμε διάφορα αστεία, γελούσαμε και εγώ περιττό να σας πω ότι όσο την έβλεπα τόσο "άναβα" και ήθελα να την γαμήσω άγρια όπως παλιά.

Κάποια στιγμή που καθόμασταν στο παγκάκι με θέα τη θάλασσα, της είπα πόσο μου είχε λείψει.. εκείνη όμως μου το έπαιζε δύσκολη και ότι έχει σχέση και δεν μπορεί κτλ. Ενώ όμως μιλούσαμε εγώ δεν άντεξα και την φίλησα. Στην αρχή αντιστάθηκε αλλά μετά με γράπωσε και αρχίσαμε ένα πολύ μεγάλης διάρκειας γλωσσόφιλο. Την πήρα αγκαλιά στα γόνατα μου και της έκανα μασάζ πάνω από τη μπλούζα στη πλάτη επίτηδες για να ερεθιστεί, όπερ και εγένετο όταν μου είπε αναμμένη κάπως…

-    "Γιώργο σταμάτα"

-    "Γιατί;"

-    "Γιατί έτσι. Δεν έχει γιατί"

-    "Γιατί;" (εγώ επίμονα)..

-    "Γιατί καυλώνω!"

-    "Δεν είναι κακό αυτό"

Την κοίταξα στα μάτια και ταυτόχρονα έχωσα το χέρι μέσα από τη φούστα και το εσώρουχο της βάζοντας το δάχτυλο μέσα στο κώλο της λέγοντας της ταυτόχρονα:

-    "Σ’ αρέσει;"

Με κοίταξε στα μάτια ερεθισμένη και απάντησε..

-    "Ναι.. πολύ"

Και ανακάθισε στο δάχτυλο μου. Ο κώλος της είχε μισοφανεί εκτός φούστας. Με φιλούσε στο λαιμό και είχαμε ψιλοχάσει τον έλεγχο.. πέρασαν κάτι παιδιά στην ηλικία μας, γέλασαν και άλλαξαν κατεύθυνση. Είχα γίνει μπαρούτι και ήθελα να γαμηθούμε πολύ άγρια.. το ίδιο και αυτή. Της πρότεινα να πάμε κάπου πιο ήσυχα και δέχτηκε. Δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε σπίτι μου ούτε σπίτι της λόγω των γονιών μας. Αποφασίσαμε να πάμε σ ένα κοντινό πάρκο κοντά στη παραλία που σε ένα σημείο είναι αρκετά ερημικό.

Πήγαμε και δεν υπήρχε κανένας.. όλα γύρω στο φως και εμείς στο σκοτάδι σε ένα παγκάκι. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα. Κάθισα και ανέβηκε πάνω μου.. έβγαλε το ψιλό ωραίο μπουφάν της και της σήκωσα τη μπλούζα, άνοιξα το σουτιέν της και άρχισα να γλύφω και να δαγκώνω απαλά τις σκληρές ερεθισμένες ρώγες της χουφτώνοντας παράλληλα τον κώλο της και βάζοντας δάχτυλο... είχε ερεθιστεί και άκουγα κατά διαστήματα μικρά επιφωνήματα..

-    "Ναι... μμμ… αχ! Εκεί… αχ!"

Συνέχισα με αργές κινήσεις.. ήθελα να λιώσει πριν το κυρίως γαμήσι.. αλλά με σταμάτησε και μου είπε:

-    "Τώρα η σειρά μου.. μείνε όπως είσαι"

Κοίταξε δεξιά και αριστερά.. άνοιξε το πουκάμισο μου και άρχισε να με γλύφει στο λαιμό κατεβαίνοντας στο στήθος ώσπου μετά έφτασε στο παντελόνι μου..
Γονάτισε, ξέσφιξε τη ζώνη μου, κατέβασε το μαύρο μου boxer και πετάχτηκε από μέσα ο πούτσος μου που επιτέλους θα ανάσαινε.. τον χάιδεψε απαλά και εγώ είχα φτάσει στο τέρμα της στύσης..

Με κοίταξε στιγμιαία και μετά τον έβαλε μέσα στο στόμα της. Η Χριστίνα ξέχασα να σας πω είναι μάστερ στις πίπες αν και 19 χρονών μόνο. Άρχισε ένα απαλό γλύψιμο αργό, βασανιστικό και ερεθιστικό.. έγλυφε πότε από πάνω πότε από κάτω, τον έβγαζε φιλούσε με τα χείλη το πουτσοκέφαλο και ξανά μέσα στο στόμα της ενώ κάποια στιγμή τον έτριψε και ανάμεσα στα βυζιά της.. κόντευα να χύσω..

-    "Χριστίνα θα τελειώσω! Μη! Σταμάτα!!!"

-    "Αυτό δεν θέλεις μωρό μου; και εγώ αυτό θέλω.. όπως παλιά έτσι;"

Και τον ξαναέγλυψε, τον έτριψε ξανά στα βυζιά της ώσπου έχυσα πάνω σ' αυτά.. είχε πασαλειφτεί ολόκληρη στο στήθος και στο σουτιέν. Την σκούπισα με χαρτομάντιλα ενώ την πήρα αγκαλιά. Βγάλαμε το λερωμένο σουτιέν της και τη μπλούζα που είχε ψιλολερωθεί. Γελούσαμε και της είπα:

-    "Τώρα είναι η σειρά μου να με λερώσεις μωράκι μου…"

Φορούσε από πάνω τώρα μόνο το μπουφάν.. κάθισε στο παγκάκι, σηκώθηκα, κούμπωσα το παντελόνι, της άνοιξα τα πόδια, σήκωσα φούστα, κατέβασα το μαύρο στρινγκάκι της και είδα το παλιό καλό περιποιημένο μουνάκι της.. απόλαυση να το γλύφεις.

Άρχισα με αργές κινήσεις στα έξω μουνόχειλα και προχώρησα αργά προς τα μέσα. Άρχισε να ανασαίνει βαριά και να ψιλοβογκάει. Επέμεινα με παλινδρομικές επαναλαμβανόμενες κινήσεις γύρω από τη κλειτορίδα της. Άρχισε να χτυπιέται τότε σαν χταπόδι στο παγκάκι..

-    "Μωρό μου, καυλιάρη μου! έτσι μωρό μουυυ…  ναι, συνέχισε… αργά, ααχ!!!"

Φώναζε και φοβόμουν μην μας ακούσει κάποιος περαστικός αλλά είχε πάει 2 και μισή το βράδυ. Κάποια στιγμή είπε:

-    "Χύνωωω! αααχ!" και έχυσε..

Ευτυχώς δεν με λέρωσε.. μόνο λίγο στο πρόσωπο. Σκουπίστηκα και αυτή ακόμα ανάσαινε έντονα..

-    "Μωρόοοο μου σε θέλω!"

-    "Και εγώ Χριστίνα.. σε θέλω σαν τρελός! Έλα…"

Σηκώθηκε και γονάτισε στα τέσσερα μπροστά στο παγκάκι ενώ κρατιόταν από αυτό παράλληλα. Μπήκα απαλά μέσα της.. και…

-    "Ααααχ… έλα, σκίσε με! Σε θέλω γαμιά μου…"

-    "Με θες σκύλα ε;"

(πάντα μας άρεσαν τα βρωμόλογα στο σεξ και στους δυο)..
Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω γρήγορα. Φώναζε αλλά της κρατούσα το στόμα για να μην ακουγόμαστε μέσα στο πάρκο.

-    "Ετσι! Ααα! Αχ! Χώστον! Χώστον κι άλλο!!!"

Τον έσπρωξα όλον μέσα της. Έσκυψα στο αυτί της και της είπα:

-    "Πηδιέσαι μ’ έναν μαλάκα και εγώ με μια άβγαλτη μικρή. Εδώ είναι το πραγματικό γαμήσι. Εδώ μέχρι το πρωί μωρό μου. Σε θέλω σαν τρελός"

-    "Αααχ, έτσι! Τι καριόλης που είσαι! Σε θέλω… σκίσε με! Ααχ! Μμμ… κι αλλο… χέστον τον μαλάκα και την άλλη"

Αλλάξαμε στάση. Κάθισα στο παγκάκι κι αυτή από πάνω μου. Ανεβοκατέβαινε σαν μανιασμένη σκύλα. Κοιτιόμασταν στα μάτια και φιλιόμασταν κατά διαστήματα με πάθος. Αλλάξαμε ξανά στάση. Καθιστή, μισοξαπλωμένη και εγώ να μπαίνω μέσα της άγρια..

-    "Αααα… κι άλλο… έλα, χύσε με. Τέλειωσε μέσα μου μωρό μου… έλααα… ααχ! Όπως παλιά… όπως παλιά…"

Και ενώ τα έλεγε, έχυσα. Τράβηξα έξω τον μισοπεσμένο πούτσο μου, έβγαλα το προφυλακτικό και το πέταξα στο θάμνο πάνω..

-    "Για να δουν τα ίχνη μας" είπα και γελάσαμε..

Την πήρα αγκαλιά.. εγώ με μισανοιγμένο πουκάμισο και αυτή μόνο με το μπουφάν από πάνω να κρυώνει λίγο. Φόρεσε και το δικό μου μπουφάν σαν ζακέτα, παρόλο που ήταν τέλη Απριλίου. Είδαμε για λίγο τα άστρα αγκαλιασμένοι.. και σηκωθήκαμε μετά..

Είχε πάει 4 και μισή το πρωί. Φόρεσε τη στεγνή μπλούζα της και το σουτιέν το έβαλε στη τσέπη του μπουφάν της.. ήταν καταλερωμένο.. μαύρο με άσπρους λεκέδες πάνω. Τη πήγα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της και αφού είπαμε να ξεκολλήσουμε επιτέλους, 5 το πρωί πια, της είπα πριν φύγω:

-    "Καλημέρα άγγελε μου"

-    "Καλημέρα"

Και με ξαναφίλησε παθιασμένα... ένα τρελό γαμήσι και μια μεγάλη αγάπη.. μακάρι να ήταν όλα τα γαμήσια έτσι όπως αυτό που ένιωσα εγώ εκείνο το βράδυ..

Ελπίζω να καυλώσατε με την όμορφη Θεσσαλονίκη μας!!!


Click here for more!