Καλημέρα με λένε Τάκη και θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία με ένα πουρό που γνώρισα στο γυμναστήριο.
 
Την λένε Τζένη είναι γύρω στα 45 αλλά έχει ένα απίστευτο σώμα με κάτι τεράστιες βυζάρες που κάνουν όποιον την βλέπει να θέλει να χύσει.
 
Η Τζένη που λέτε συνηθίζει να έρχεται στο γυμναστήριο φορώντας ένα κορμάκι που αφήνει τις βυζάρες της να χύνονται έξω , ενώ παράλληλα της ανοίγει τα ξυρισμένα της μουνόχειλα στα δύο, ένα απίστευτα γκαβλωτικό θέαμα . Μόνο γυμναστική που δεν κάνουμε όταν έρχεται στο γυμναστήριο, καθόμαστε όλος ο ανδρικός πληθυσμός και χαζεύουμε τα βυζομπαλά της , άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε με τα ματάκια σας.
 
Όπως καταλαβαίνετε την έβαλα στο μάτι και επειδή είμαι αρκετά αρκετά εμφανίσιμος και γυμνασμένος όπως λένε οι περισσότερες η γνωριμία δεν άργησε να γίνει, όμως μια που γνωριστήκαμε και μια που χαθήκαμε για κακή μου τύχει.
  Μετά από κάνα χρόνο και εκεί που ήμουν αραχτός στην παραλία χτύπησε το κινητό μου και να σου η λεγάμενη. Όπως καταλαβαίνετε δεν ήθελα και πολύ για να της προτείνω να βρεθούμε πριν προλάβουμε να ξαναχαθούμε. Κανονίσαμε να βρεθούμε μετά από λίγες μέρες , όπου και πήγα και την πήρα από το σπίτι της.

Φόραγε ένα απίστευτο ντεκολτέ , είναι πολύ καριόλες τελικά όταν θέλουν να σε γκαβλώσουν, την πήρα και πήγαμε κινηματογράφο. ¨Ηθελα ναμαστε κάπου ήσυχα και όπου θα μπορούσα να κάνω την κίνηση χωρίς να γίνομαι αντιληπτός από τον πολύ τον κόσμο.

Μόλις ξεκίνησε η ταινία άρχισα να την χουφτώνω και αυτή να τρίβεται σαν γάτα πάνω μου και να με παρακαλάει να σταματήσω γιατί ντρεπόταν. Με το τέλος της ταινίας την πήγα σε μια αλάνα που συνηθίζω να πηγαίνω για γαμήσι όταν το σπίτι μου δεν είναι ελεύθερο. Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα έριξα το κάθισμα της και της πέταξα τα βυζόμπαλα έξω , δεν άντεχα άλλο να μην τάχω στο στόμα μου. Αυτή τρελάθηκε ήταν το αδυνατό της σημείο τελικά, η γυναίκα την έβρισκε με το να παίζει κάποιος με τα βυζιά της, άλλο που δεν ήθελα και εγώ.

Κατεβάζω το παντελόνι μου και της δείχνω την πούτσα μου που είχε γίνει κάγκελο στην θέα των βυζιών της. Είναι λίγο μεγάλη αναφώνησε και από πότε είναι πρόβλημα αυτό της απάντησα , όχι μου λεει δεν είναι πρόβλημα απλός το σχολιάζω και της τον δίνω στον στόμα.

Η καριόλα όμως με ξενέρωσαι δεν μου έπερναι πίπα γιατί λεει δεν με ήξεραι καλά. Δεν τάχασα όμως , την γυρνάω και της κατεβάζω το παντελόνι και ετοιμάζομαι να της τον καρφόσω στην μουναρά , που με χαρά μου βλέπω ότι είναι ξυρισμένη, σιγά σιγά όμως μου λεει μωρό μου γιατι είναι μεγάλη και θα πονέσω. Η καριόλα πριν από λίγο δεν μου έπερνε πίπα και τώρα περίμενε σαν πουτάνα να της τον καρφόσω. Φοράω το προφυλακτικό και της τον χώνω χωρίς δεύτερη σκέψη, η καριόλα τώρα γαμιόταν σαν μικρό κοριτσάκι , έσκουζε λες και δεν είχε ξαναδεί πούτσο στο μουνί της. Μετά από λίγο την γύρισα της άνοιξα τα πόδια και πήρα θέση αναμεσά της. Θέλω να σε βλέπω να γλύφεις τα βυζομπαλά σου καθως σε γαμάω και αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε σαν καλή πουτάνα αυτό που της είπα. Μωρό μου πότε θα με χύσεις άρχισε να με ρωτάει μετά από λίγο, όταν θέλω εγώ της απάντησα και συνέχισα να την γαμάω. Ήρθε η ώρα να σε πάρω και στα τέσσερα της είπα και σαν μικρό κοριτσάκι γύρισε και με περίμενε να την σκίσω. Πήγα να της τον βάλω στον κόλο αλλά η καριόλα δεν με άφηνε , δεν θα άφηνα κατι τέτοιο όμως να με ξενερώσει της τον κάρφωσα με όλη μου την δύναμη μέσα στην μουνάρα της, κόντεψε να μου μείνει εκεί , πραγματικά πρέπει να την έσκισα σε εκείνη την φάση. Ήρθε η ώρα να σε χύσω της είπα μετά από λίγο, που γουστάρεις της είπα ? Στα βυζιά μου μου λεει γαμιά μου. ¶λλο που δεν ήθελα και εγώ , την βάζω να φέρει τα τεράστια βυζόμπαλα γύρω από την πούτσα μου και αρχίζω να της τα γαμάω ρυθμικά, ήταν το μόνο απαλό που της έκανα, σε λίγο τα χύσια μου γεμίσανε της βυζάρες της. Επιτέλους είχα ξαλαφρώσει .

Τελικά έχουν δίκιο για το ότι η γρια η κότα έχει το ζουμί, έκτοτε βρισκόμαστε πότε πότε και ρίχνουμε κάτι τρελά γαμήσια αλλά ακόμα δεν την έχω πάρει από τον κώλο και μου έχει κάτσει.

Click here for more!