Γεια σας παίδες. Το website σας εδώ είναι καταπληκτικό διαβάζω τις ιστορίες σας και είμαι μόνιμα καυλωμένος. Σκέφτηκα λοιπόν να σας διηγηθώ και εγώ μια ιστορία.

Είναι λοιπόν ένα Σάββατο βράδυ και ετοιμάζομαι να βγω με κάτι φίλους, που έχουμε κανονίσει να πάμε σε ένα μπαράκι κάπου στην παράλια. Κατά τις 11 το βράδυ χτυπάει το κουδούνι και είναι τα παιδία που περάσανε να με πάρουνε από το σπίτι μου με ένα αυτοκίνητο που είχε ένας από αυτούς. Κατεβαίνω μπαίνω στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε για το μπαρ. Μετά από λίγο φτάσαμε στο μπαράκι και αρχίσαμε να πίνουμε τα ποτά μας και να ρίχνουμε τις ματιές μας για κανένα γκομενάκι. Κάποια στιγμή σηκώνομαι να πάω στο μπαρ γιατί εκεί γινότανε το παιχνίδι. Πήρα ένα ποτό και την άραξα όρθιος στην μπάρα.

Δεν περνάει πολύ ώρα και εμφανίζεται μια γκόμενα (κάπως μεγάλη για μένα καμία 30αρια χρονών αλλά αρκετά ωραίο μουνί) παραγγέλνει ένα ποτό και γυρνάει προς την πιστά του μπαρ όπου γινότανε ο χαμός από κόσμο. Μόλις ετοιμάστηκε το ποτό της ο μπάρμαν την φώναζε αλλά αυτή δεν άκουγε οπότε βρήκα την ευκαιρία να της μιλήσω την χτύπησα λοιπόν λίγο στον ώμο και της είπα ότι το ποτό της είναι έτοιμο. Τότε αυτή γύρισε πήρε το ποτό με ευχαρίστησε και έτσι αρχίσαμε την κουβέντα, γιατί από ότι μου είπε ήταν και αυτή χωρίς παρέα (ερωτική εννοώ). Έτσι πιάσαμε την πλάκα με την κουβέντα αστειάκια και τέτοια, οπότε ζέστανε πολύ η ατμόσφαιρα με διάφορα υπονοούμενα χαδάκια και τέτοια. Ώσπου ήρθε η ώρα να φύγουμε (περασμένες 4 το πρωί) οι δικοί μου φίλοι την είχανε κάνει ήδη και δεν είχα πως να φύγω, της το είπα και προσφέρθηκε να με πάει σπίτι μου μιας και αυτή είχε έρθει με το δικό της αυτοκίνητο. Της είπα που μένω με πήγε και κάτω από το σπίτι μου πλακωθήκαμε στα φίλια και στο χέρι, αλλά μέχρι εκεί είπαμε καλή νύχτα αλλάξαμε τηλέφωνα και έφυγα. Την επόμενη ημέρα είχα αγωνιά αν θα με πάρει τηλέφωνο και πριν προλάβω να τελειώσω την σκέψη μου χτυπάει το κινητό.

-Που είσαι ρε μωρό μου; λέει

-Στο σπίτι κούκλα

-Τι κάνουμε σήμερα;

-Τι λες να πάμε για φαγητό είσαι;

-Οκ κούκλε το βράδυ στις 10 ραντεβού ..

Βέβαια είπαμε και άλλα πολλά αλλά χωρίς ενδιαφέρον

Το βράδυ λοιπόν πέρασε από το σπίτι με πήρε και πήγαμε για φαΐ. Στο εστιατόριο δεν είχαμε το μυαλό μας στο φαΐ αλλά αλλού από ότι φάνηκε, δεν φάγαμε τίποτα από αυτά που παραγγείλαμε και φύγαμε μετά από καμία ώρα. Μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο αρχίσαμε τα φίλια και τα πιασίματα. Εγώ της χούφτωσα το μουνάκι της που είχε γεμίσει υγρά και τα δάχτυλα μου γλίστρησαν μέσα στην τρύπα της χωρίς καμία δυσκολία τότε αυτή άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο επάνω από το παντελόνι και σιγά σιγά μου τον πέταξε έξω και σκύβοντας προς τον καυλί μου άρχισε να μου τον παίρνει στο στόμα της με τόσο πάθος και τέτοιο ρούφηγμα, παιδία τέτοια πίπα ούτε στα όνειρα μου, μου το εξαφάνισε το καυλί μου μέσα στο λαρύγγι της (και δεν είναι και μικρό 18cm) και όταν ήρθε η ώρα να χύσω δεν το άφηνε από το στόμα της με τίποτα παρόλο που της το είπα ότι χύνω αυτή εκεί. Όταν έχυσα και το έβγα από το στόμα της ήταν όπως τον έβαλα δεν υπήρχε ίχνος από τα χύσια μου τα είχε καταπιεί όλα η πουτάνα.

-Σου άρεσε αγόρι μου;

-Ποποοοο τι είσαι εσύ ρε μωρό μεγάλη καύλα

-Ναι αγόρι μου σου άρεσε. Αλλά σου έχω και αλλά θέλεις να πάμε σπίτι μου

-Και το ρωτάς; της λέω

Μετά από λίγο φτάσαμε στο σπίτι της σε έξαλλη κατάσταση από ότι καταλαβαίνετε ύστερα από όλα αυτά που είχαν συμβεί, εγώ ήμουνα μόνιμα καυλωμένος. Μόλις μπήκαμε μέσα πλακωθήκαμε και πάλι. Αυτή τη φορά άρχισα πρώτος της ανοίγω τα πόδια και την πλακώνω στο γλύφομούνι τόσο δυνατά που βογκούσε και έχυνε συνέχεια όσο το έβλεπα εγώ αυτό τόσο συνέχιζα. Μετά το γυρίσαμε και άρχισε πάλι να μου γλύφει το καυλί είχε μεγάλη μαεστρία στην πίπα. Το καυλί μου εξαφανίστηκε και πάλι μέσα στο στόμα της (που στην φάση αυτή εγώ ήμουνα όρθιος και αυτή στα γόνατα ) όταν κάποια στιγμή έβγαλα έξω το καυλί μου είχε γεμίσει από τα υγρά του λάρυγγα της που χυνόντουσαν επάνω στα βυζιά της και άντε πάλι μέσα και πάλι μετά τα υγρά έτρεχα επάνω της. Επάνω σε αυτή την φάση άρχισε να προχωράει το γλείψιμο προς τα αρχίδια μου και να τα ρουφάει και αυτά μέσα στο στόμα της (με είχε διαλύσει) προχωρώντας την εξερεύνηση της με την γλώσσα της άρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα να την χώνει μέσα και ταυτόχρονα να μου την παίζει.

Αφήστε ήταν απίστευτη η καύλα δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα τέτοια καύλα πρώτη φορά στην ζωή μου (βέβαια δεν έχω και μεγάλη πείρα στις γυναίκες) εκεί κάπου κατάλαβε ότι θα έχυνα όποτε κατευθείαν τον έχωσε στο στόμα της και τα κατάπιε όλα μέχρι σταγόνας αφού αναρωτιόμουνα αν έχυσα ή όχι. Το πάρτι με την γκόμενα συνεχίστηκε και όταν ξανά καύλωσα άρχισε πάλι την πίπα αλλά τώρα είχα σκοπό να την γαμήσω, οπότε μόλις με καύλωσε με την πίπα της την ξάπλωσα στο κρεβάτι πήρα τα πόδια της στα χέρια μου τα σήκωσα όσο πιο ψηλά μπορούσα έτσι που το μουνί της άνοιξε και ήταν έτοιμο για το καυλί μου. Με μια κίνηση της το έχωσα μέχρι τα αρχίδια χωρίς να βρω καμία αντίσταση, (αυτό δεν μου άρεσε και πολύ) οπότε της το είπα με μισόλογα μην την κομπλάρω κιόλας

-Πρέπει να είχες πολλούς εραστές

-Ναι αγόρι είχα κάμποσους εξάλλου από ότι κατάλαβες μου αρέσει το γαμήσι

-Ναι το κατάλαβα.

Δεν προλαβαίνει να πει τίποτα άλλο τον βγάζω έξω και την γυρνάω μπρούμυτα με το πρόσωπο γυρισμένο στο κρεβάτι και τον κώλο της εκτεθειμένο στις ορέξεις μου. Οπότε χωρίς να χάσω χρόνο αρχίζω να της γλύφω με πάθος την κωλοτρυπίδα (είχε ένα κωλαράκι τρέλα!!!!!!) αφού της είχα ανοίξει τα κωλομέρια με τα χέρια μου, βογκούσε από την καύλα.

Τότε τραβιέται και μένω κάγκελο.

-Που πας μωρό μου; της λέω

-Εδώ αγόρι μου δεν φεύγω μισό λεπτό

Ανοίγει ένα συρτάρι και βγάζει από μέσα ένα δονητή

-Έλα καυλιάρη συνέχισε αυτό που έκανες και ταυτόχρονα χώσε μου αυτό στο μουνί μου

-Είσαι μεγάλη πουτάνα ρε συ (ε δεν άντεξα χιχι)

-Ναι μωρό μου αλλά άσε τα λόγια και προχώρα

Συνέχισα λοιπόν το γλυφοκώλι και ταυτόχρονα της χώνω στο μουνί της και τον δονητή μετά από λίγο άρχισε να χύνει. Τότε άφησα τον δονητή σφηνωμένο στο μουνί της και της είπα παίξε μόνη σου τώρα με το μουνί σου, σηκώθηκα έπιασα το καυλί μου που κόντευε να εκραγεί από την καύλα και τον έβαλα επάνω στη κωλοτρυπίδα της που ήταν σαλιωμένη και έτοιμη για να το δεχτεί. Άρχισα λοιπόν να πιέζω (και αυτή να γαμάει το μουνί της με τον δονητή) μέχρι που χώθηκε όλος μέσα στον κώλο της, με αρκετή αντίσταση αυτή την φορά. Στην συνεχεία την γαμούσα με όλη μου την δύναμη μιας και από τα πολλά χυσίματα που είχα κάνει δεν μπορούσα να χύσω εύκολα αυτή την φορά, έτσι της τον άνοιξα καλά τον κώλο.

Μετά από λίγο κατάλαβα ότι τα αρχίδια μου χτυπούσαν για ώρα επάνω στον δονητή και αρχίσανε να με πονάνε. Όταν το συνειδητοποίησα ότι χτυπάω επάνω στον δονητή μου την έδωσε.

-Ρε συ μωρό μου διέλυσε τα αρχίδια με αυτόν το δονητή τα αρχίδια μου χτυπάνε επάνω του.

-εεεεε, τι να κάνω;

-θα σε τιμωρήσω

-κάναμε ότι θέλεις

Και άρχισα να της βαράω σκαμπίλια στα κωλομέρια με δύναμη (έπαθε πλάκα δεν το περίμενε αλλά γούσταρε η πουτάνα) παίδες, της τα έκανα κατακόκκινα. Βλέποντας αυτό το θέαμα δεν άντεξα τον κάρφωσα μέχρι μέσα και έχυσα στο βάθος του κώλου της.

Αυτό κράτησε κανένα τρίμηνο (περιττών να σας πω ότι με είχανε χάσει όλοι οι φίλοι μου) και μετά τέλος την παράτησα.

Ε εντάξει δεν αντέχεται και πολύ μια τέτοια κατάσταση (το κάναμε 1-2 φορές την εβδομάδα)

Αυτή ήταν η περιπέτεια μου δεν ξέρω αν σας άρεσε?????

Click here for more!