Καιρό είχε να διοργανωθεί παρόμοια συναυλία. Τουλάχιστον εγώ είχα καιρό να πάω σε τέτοια φάση. Ίσως επειδή τα καλοκαίρια, το περισσότερο διάστημα δηλαδή, λείπω από την Αθήνα. Βλέπετε ο πατέρας μου κατάγεται από νησί του Αιγαίου όπου έχει και το πατρικό του, οπότε έναν τουλάχιστο μήνα τον περνάω εκεί. ‘Άλλον ένα μήνα τριγυρνάω με διάφορες παρέες στα υπόλοιπα νησιά. Το τελευταίο όμως καλοκαίρι τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για μένα. Κάτι τα μαθήματα που χρωστούσα στη σχολή, περισσότερα από κάθε άλλη φορά, κάτι τα έκτακτα οικογενειακά προβλήματα περιόρισαν τις διακοπές μου σε δύο μόνο εβδομάδες και αυτές στα μέσα του Ιουλίου.

Έφαγα λοιπόν ολόκληρο τον Αύγουστο στη μάπα μέσα στην κάψα της πρωτεύουσας. Η oλovύχτια συναυλία επομένως, με συγκροτήματα από όλο τον κόσμο, στην ειδικά διαμορφωμένη παραλία ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί τη συγκεκριμένη εκείνη στιγμή. Φυσικά έβγαλα εισιτήριο από τους πρώτους, μαζί με δύο κολλητούς μου και περίμενα πώς και πώς να έρθει αυτή η μέρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο ήρθε και συναντηθήκαμε από νωρίς το απόγευμα για καφέ στην πλατεία. Η συζήτηση περιστράφηκε στα ονόματα που είχαν ανακοινωθεί ότι θα συμμετείχαν στη συναυλία, οι προσωπικές προτιμήσεις έδιναν και έπαιρναν, όπως και φυσικά στις γυναίκες. Όλοι περιμέναμε να πέσουμε σε μια μουνοθύελλα που δε θα είχε προηγούμενο. Το μόνο που έμενε να κάνουμε εμείς ήταν απλώς να διαλέξουμε τα καλύτερα μουνιά για πάρτη μας. Κούνια που μας κούναγε! Όταν φτάσαμε στο χώρο της συναυλίας ανακαλύψαμε ότι υπήρχαν μεν αρκετές γκομενίτσες, πιασμένες όμως οι περισσότερες. Οι καλύτερες τουλάχιστον συνοδεύονταν από άντρες και όχι μόνο αυτό. Ήταν κολλημένες πάνω τους, κρεμασμένες για την ακρίβεια στα μπράτσα τους και χαμουρεύονταν όλη την ώρα.

Κάτι λίγες ξέμπαρκες που σταμπάραμε δεν έλεγαν τίποτα απολύτως. Γι' αυτό εξάλλου και περιφέρονταν σαν την άδικη κατάρα. Το γεγονός πάντως αυτό δε μας χάλασε και αφού βρήκαμε ένα καλό σημείο αράξαμε και πλακωθήκαμε στις μπίρες. Η συναυλία ξεκίνησε και κάθε καινούριο συγκρότημα που εμφανιζόταν ανέβαζε την αδρεναλίνη στα ύψη. Το ρίξαμε λοιπόν στο χορό και το κατευχαριστηθήκαμε. Στο μεταξύ σουρούπωσε για τα καλά, η ζέστη όμως δεν έλεγε να πέσει στο ελάχιστο. Και αφού δε δρόσιζε ο καιρός μία λύση έμενε για να δροσιστούμε εμείς: Να αvεφoδιαστoύμε με μπίρες. Για να μη χάσουμε τη θέση που με τόσο κόπο είχαμε βρει έμεινα εγώ πίσω και πήγαν οι άλλοι δύο για πολεμοφόδια. Η ώρα όμως περνούσε και εκείνοι δε φαίνονταν πουθενά. Διακινδυνεύοντας να χάσουμε το πόστο μας, με την εξαιρετική θέα στην εξέδρα, ξεκίνησα να τους βρω. Το επόμενο συγκρότημα ετοιμαζόταν να βγει στη σκηνή και τα φώτα είχαν σβήσει. Ποδοπάτησα μερικούς, έφαγα του κόσμου το βρισίδι, έριξα και εγώ τα μπινελίκια μου και όπως ήταν επόμενο, αντί για το μπαρ βρέθηκα στην άκρη της θάλασσας. Τότε μόλις κατάλαβα ότι είχα πάρει λάθος κατεύθυνση, κάλιο αργά παρά ποτέ και έκανα μεταβολή. Έπεσα όμως φάτσα με φάτσα με κάποιο άτομο που δεν μπορούσα φυσικά να το δω, τρακάραμε δηλαδή κανονικά και με το νόμο, και πέσαμε και οι δύο στην άμμο. Στην προσπάθεια μου να σηκωθώ έπιασα με το ένα μου χέρι απαλά λεία μπουτάκια και με το άλλο δυο αφράτα σφιχτά βουναλάκια στο ύψος του στήθους. Δε χρειαζόταν και μεγάλη φαντασία για να καταλάβω ότι είχα πέσει πάνω σε γυναίκα. Νομίζω πως κοκκίνισα γιατί οι χειρονομίες μου μέχρι τότε ήταν όντως αθέλητες και ετοιμαζόμουν να απολογηθώ, αν και περίμενα ότι δε θα αργούσε να πέσει χαστούκι από τη μεριά της. Εγώ τουλάχιστον στη θέση της αυτό θα έκανα. Εκείνη όμως με τράβηξε πάνω της κα κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου.

Δεν ήξερα πως ήταν, μόνο μια αμυδρή ιδέα είχα για το καλοσχηματισμένο της σώμα, δεν ήξερα καν αν βλεπόταν με καλό φωτισμό, ερεθίστηκα όμως όσο ποτέ στη ζωή μου. Έσπρωξα τη γλώσσα μου στόμα της και ρούφηξα άπληστα τη δική της. Τύλιξε τα μπράτσα της στο λαιμό μου και έσπρωξε τη λεκάνη της ψηλά. Έτριψε τους λαγόνες της στα γεννητικά μου όργανα και η στύση μου φούσκωσε και σκλήρανε στο λεπτό. Την ένιωσε να σαλεύει στα σκέλια της και μούγκρισε καυλωμένη. Κόλλησε τα χείλη της στο αυτί μου και μου ψιθύρισε να πάμε πίσω από τα βράχια στην άλλη άκρη της παραλίας για να έχουμε την ησυχία μας. Εκεί που ήμασταν, όσο να 'ναι, όλο και κάποιος μπορούσε να περάσει. Και όσο ήμασταν ντυμένοι και απλώς χαλβαδιαζόμασταν μικρό το κακό. Η τροπή όμως που είχαν πάρει τα χάδια μας επέβαλε μια σχετική απομόνωση, μακριά από αδιάκριτα μάτια. Πήρα λοιπόν τα χέρια μου από τα μπούτια και τα βυζάκια της, στάθηκα στα γόνατα και τη βοήθησα να σηκωθεί και εκείνη. Όρθια μου έφτανε στο πιγούνι σχεδόν, αρκετά ψηλή δηλαδή για γυναίκα και το κορμάκι της έσκιζε. Αλλά και το πρόσωπό της που μπόρεσα να το διακρίνω καθαρά όταν περνούσαμε κάτω από ένα φανοστάτη ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Για την ακρίβεια ήταν κουκλάρα και επιπλέον την αναγνώρισα αμέσως.

Σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, όση έστω είχα παρακολουθήσει ως τότε, στεκόταν δυο βήματα πιο πέρα από μας με την παρέα της, που την αποτελούσαν άλλα δύο κορίτσια και δυο αγόρια. Όπως ήταν φυσικό είχα πιστέψει ότι ο ένας θα ήταν γκόμενος της, αφού οι άλλες δεν την έφταναν ούτε στο μικρό της δακτυλάκι. Τoυλάχιστoν αυτό μου έχει διδάξει η πείρα μου ως τώρα. Είχα πέσει έξω ωστόσο και όση έκπληξη και αν μου προκαλούσε το γεγονός αυτό, η χαρά μου που είχα κάνει λάθος εκτίμηση ήταν σαφώς μεγαλύτερη. Και η ίδια πάντως με είχε σταμπάρει από πριν, είχε προσέξει μάλιστα και πως την ζαχάρωνα, ακόμα και τη δυσφορία μου για τους συνοδούς της είχε πάρει γραμμή. Κατάλαβε επομένως ότι αν ήταν να γίνει κάτι μεταξύ μας έπρεπε να πάρει η ίδια την πρωτοβουλία.

Μόλις είδε τους φίλους μου να πηγαίνουν για μπύρες, το είχε ακούσει και αυτό η κουφάλα, σκέφτηκε πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να με προσεγγίσει. Δίσταζε ωστόσο και δεν ήξερε πως να κάνει την πρώτη κίνηση. Έτσι όταν είδε την ανησυχία μου για την αργοπορία των κολλητών μου και πως ξεκίνησα να τους βρω, με πήρε από πίσω. Βλέποντας με να παίρνω λάθος δρόμο συνειδητοποίησε ότι η ευκαιρία που έψαχνε ήταν πλέον πολύ κοντά. Έμενε μόνο να βρει τα κατάλληλα πρώτα λόγια και μετά ήταν σίγουρη χίλια τοις εκατό πως όλα θα πήγαιναν ρολόι. Έτσι όμως όπως ήρθαν τα πράγματα δε χρειάστηκε καν να μου πει λέξη και όντως όλα κυλούσαν θαυμάσια.

Φυσικά όλα αυτά δεν τα ήξερα την ώρα που κατευθυνόμασταν αγκαλιασμένοι στα βράχια. Μου διηγήθηκε πολύ αργότερα, ίσως ήταν και την επόμενη μέρα ,τι σημασία έχει άλλωστε! Εκείνη τη στιγμή δε μιλούσαμε καθόλου και το μόνο που κάναμε ήταν να βαδίζουμε βιαστικά και να μην σταματάμε τα χάδια και τα φιλιά. Φτάσαμε πίσω από τα βράχια και βρήκαμε το κατάλληλο σημείο να αράξουμε. Ήταν μια μικρή γούβα καλυμμένη με άμμο, αρκετή πάντως να χωρέσει και τους δύο ξαπλωμένους. Στην αρχή καθίσαμε δίπλα-δίπλα και χαμουρευτήκαμε περιπαθώς. Της πασπάτεψα τα μπούτια και γλίστρησα το χέρι μου κάτω από τη φούστα της. Χάιδεψα το μουvάκι της πάνω την υγρή της κοιλίτσα και έχωσα το πρόσωπο μου στο βαθύ ντεκολτέ της μπλούζας της. Έγλειψα τη διχάλα του στήθους της και κατόρθωσα να στριμώξω δυο δάχτυλα μέσα στο στενό της εσώρουχο. Άγγιξα τη σχισμούλα της και τα μουνόχειλα της τρεμοέπαιξαν ερεθισμένα.

Σήκωσα τότε την κοντή της φουστίτσα βιαστικά και της κατέβασα το κιλοτάκι στο πιτς φιτίλι. Η ίδια τράβηξε μόνη της το αμανίκωτο μπλουζάκι που φορούσε και πρόταξε λαχταριστά της βυζάκια προς το μέρος μου. Τα άρπαξα στις παλάμες μου και τα ζούληξα με μανία. Τα πίεσα στο πλάι και οι μυτερές της ρώγες φούσκωσαν καυλωμένες. Τις πιπίλησα λαίμαργα και τις έσυρα προς τα έξω με τα δόντια μου. Εκείνη αναστέναξε βαθιά και πίεσε το κεφάλι μου πάνω της με το ένα χέρι της, ενώ µε το άλλο άρχισε να λύνει τη ζώνη στη μέση µου. Ανασήκωσα τον κώλο µου για να την βοηθήσω να µου βγάλει το παντελόνι µαζί µε το σλιπάκι µου και χωρίς να χάσει χρόνο έπιασε αμέσως τον πούτσο µου και τον µαλάκισε υπέροχα. Τη γύρισα τότε ανάσκελα και έσυρα τη γλώσσα µου στην κοιλιά της. Ρούφηξα τον αφαλό της και γλίστρησα χαμηλότερα, ανάμεσα στα σκέλια της. Έγλειψα και δάγκωσα τρυφερά τα παχιά ξυρισμένα της µoυvόxειλα και έμπηξα τη γλώσσα µου στην αχνιστή της µoυvότρυπα. Σκάλισα τα µουσκεµένα τοιχώματα του κόλπου της και κατάπια άπληστα τα προερωτικά της υγρά.

Η γκόμενα σπαρταρούσε ολόκληρη και µούγκριζε σιγανά σαν τρελή. Χούφτωσα τα αφράτα της κωλοµάγουλα και τα άνοιξα διάπλατα. Πίεσα το μεσαίο µου δάχτυλο στον σφιγκτήρα του πισινού της και στο φινάλε το κάρφωσα απότομα στα βάθη της στενής της κωλοτρυπίδας. Ξεφώνισε ηδονικά και πίεσε το κεφάλι µου στα φλογισμένα της σκέλια. Έσπρωξε τη λεκάνη της ψηλά και κόλλησε το µουνάκι της στα χείλη µου. Με ένα δυνατό σπασμό ο κόλπος της πληµµύρισε µε το καυτό της µουνόχυµα και δεν άφησα ούτε σταγόνα να µου ξεφύγει.

Είχα ακόμα το στόμα µου γεμάτο µε τα χύσια της όταν µε φίλησε µε απαράμιλλο πάθος και µε γύρισε ανάσκελα. Πλάγιασε πάνω µου και έτριψε το βρεγμένο της µουνάκι στα γεννητικά µου όργανα. Κατόπιν όρθωσε το κορμί της και κάθισε πάνω µου. Άρχισε να µαλακίζει αργά τον χοντρό κορμό της ψωλής µου µε τα παχιά της µουνόχειλα και να βυθίζει τα νύχια της στο στήθος µου. Μόλις ένιωσε το καυλί µου σε πλήρη στύση, το βούτηξε γερά, µε ξεκαβαλίκεψε, το έχωσε µε τη µια στο στόμα της και µου πάτησε µια ξεγυρισμένη πίπα που ήταν όλη δική µου. Δεν άφησε ούτε σπιθαμή του πούτσου µου που να µη γλείψει, φιλήσει και δαγκώσει απαλά. Πιπίλησε ακόμα και τα αρχίδια µου µε την ίδια λαχτάρα και όταν αισθάνθηκε την κεντρική φλέβα να πάλλεται δυνατά, σκαρφάλωσε πάνω µου και έμπηξε το φουσκωμένο µου πουτσοκέφαλο στον καυτό της κόλπο. Άρχισε αμέσως τα τρελά της κουνήματα και ανασηκώνοντας το κεφάλι µου άρπαξα στα δόντια µου τις πρησμένες της ρώγες. Πασπάτεψα µε µανία το πεταχτό της κωλαράκι και της κάρφωσα ένα περιποιημένο κωλοδάχτυλο που το υποδέχτηκε µε ένα καυλιάρικο σιγανό βογκητό. Δυο δευτερόλεπτα αργότερα χύσαμε µαζί και σφραγίσαμε το γαµήσι µας µε ένα ατελείωτο παθιασμένο φιλί. Μείναμε για λίγο ξαπλωμένοι μέχρι να ξαναβρούμε την κανονική µας αναπνοή και να κάνουμε ένα τσιγάρο.

Μετά ξαναvτυθήκαµε και επιστρέψαμε στον συναυλιακό χώρο, αφού προηγουμένως ανταλλάξαμε τηλέφωνα και διευθύνσεις. Βρήκα τους φίλους µου στο ίδιο σημείο και µου είπαν ότι είχαν ανησυχήσει έτσι που είχα εξαφανιστεί. Όχι όμως και τόσο πολύ αφού είχαν διπλαρώσει κάτι τύπισσες και έκαναν καμάκι. Η συναυλία τέλειωσε σύντομα και πήρα µε τον δρόμο της επιστροφής. Στο αμάξι οι φίλοι µου άρχισαν να µου εξηγούν γιατί άργησαν τόσο όταν πήγαν για μπίρες. Είχε πολύ κόσμο στην ουρά, είπαν, και εκεί γνώρισαν εκείνες τις γκόμενες. Έπεσε άγριο µπαλαµούτι και αν δεν ήταν τόσο αργά η ώρα και τόσο κουρασμένοι ο ίδιοι μπορεί και να τις γαµούσαν το ίδιο κιόλας βράδυ.

Ήταν αρκετά ενθουσιασμένοι µε τις νέες τους γνωριμίες που δεν πρόσεξαν καν το χαμόγελο ευτυχίας που ήταν απλωμένο στο δικό µου πρόσωπο. Μόνο μετά από αρκετή ώρα θυμήθηκαν να µε ρωτήσουν που είχα χαθεί τόσες ώρες. Τους τα διηγήθηκα όλα αργά µε κάθε λεπτομέρεια και λίγο έλλειψε να τρακάρουμε. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους, κυρίως όταν έμαθαν µε ποια ήμουν. Την είχαν σταμπάρει βλέπετε και εκείνοι από την αρχή και μάλιστα είχαν κάνει την ίδια λάθος εκτίμηση µε εμένα. Αν δεν είχαν ρίξει τις άλλες θα µε σκότωναν σίγουρα, αφού όλοι μας όμως είχαμε περάσει καλά όλα ήταν μια χαρά!

Click here for more!