Μια μέρα σαν τις άλλες κατεβαίνω στο ιντερνετ καφέ να περάσω λίγο την ώρα μου. Εκεί δούλευε και μια φίλη μου η νάντια μπαίνω μέσα και ήταν με μια φίλη της την καιτη. Η ώρα είχε πάει 11 όλοι οι υπολογιστές ήταν άδειοι.
 
 Παραγγέλνω μια βότκα και αράζω. Κάποια στιγμή περνάει από δίπλα μου η νάντια και παρατηρώ ότι φοράει ένα άσπρο φουστανάκι μέχρι τις γάμπες και ένα άσπρο μπουστακι χωρίς σουτιέν. Αν και 18 χρόνων το στήθος της ήταν το 4 νούμερο και στητό και στιβαρό και το κωλαράκι της επίσης ολοστρόγγυλο και πεταχτό είχε ισιώσει τα μαλάκια της και τα είχε κάνει indian style. Α π ο σ υ ν τ ο ν ι σ τ ι κ α . Σε μια στιγμή ακούω την καιτη να λέει καληνύχτα και κοιτάω το ρόλοι. Η ώρα είχε πάει 2. Νάντια θες να κλείσεις της λέω. Όχι μου λέει κάτσε ακόμα λίγο μέχρι να καθαρίσω. Μόνο που θα κλειδώσω αν δεν έχεις πρόβλημα. Κανένα πρόβλημα της λέω.
 
 Είχα τρελαθεί φόραγα μια φόρμα λεπτή από κάτω και σκεφτόμουνα πως να ρίξω το καυλί μου να μην το δει γιατί θα γινόμουνα ρόμπα. Κλειδώνει την πόρτα και μου λέει αν θέλω να με κεράσει μια βότκα. Βαλε της λέω. Μου φέρνει τη βότκα και με την άκρη τον ματιών μου παρατηρώ ότι το μάτι της πέφτει πάνω στη φόρμα μου. Κοκκίνισα ντράπηκε πριν προλάβω να πω κάτι με πιάνει από το χέρι και βάζει το κεφάλι της ανάμεσα σε μένα και το pc με κοιτάει στα μάτια και μου λέει. Τι ψάχνεις στο ιντερνετ και οι χειλαρες τις μύριζαν αλκοόλ από χιλιόμετρα . Τίποτα λέω. Ωραία λέει κάθετε στα πόδια μου με την πλάτη τις στο πc και με μια κίνηση τραβάει το μπουστακι της μέσα στο πρόσωπο μου. , Έπαθα σοκ . Τι κάνεις ρε τρελή τις λέω; Ότι θέλω μου λέει μη μου πεις ότι δεν γουστάρεις; Δεν είπα λέξη ανοίγω το στόμα μου και βάζω όσο μπορούσα μέσα το στήθος της και με τα χέρια μου χουφτώνω τα κωλομέρια της. Με τρέλαινε όπως βογκούσε με αυτή τη βραχνή χαλαρή φωνή της. Σε θέλω μου λέει δεν το έχεις καταλάβει τόσο καιρό;

Κανε με να νοιώσω πουτάνα τώρα που έχω πιει και δεν καταλαβαίνω και πολλά. Σκίσε με. Μίλα μου άσχημα βρίσε με. Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Τη σηκώνω όρθια της κατεβάζω με μια κίνηση τη φούστα και το στριγκακι σηκώνομαι και γω όρθιος τη βάζω να κάτσει στην καρέκλα κατεβάζω τη φόρμα βγάζω το μπλουζάκι μου και της λέω φάε το καυλί μου ρε τσουλί. . . .

Τέτοια πίπα ούτε στο ονειρο μου δεν είχα δει. Είσαι τρέλα ρε μωρό είσαι τρέλα μου έλεγε με βογκητά. Γίνε βίαιος απελευθερώσου. Χτύπα με κανε με ότι θες. Τρελάθηκα δεν το περίμενα αυτό από τη συγκεκριμένη κοπέλα. Ρούφα τα όλα μωρή ψόλα . Έτσι μωρό μου βγάλε το κτήνος από μέσα σου μου έλεγε. Δεν προλαβαίνει να το πει και με γυρνάει με την πλάτη μου στο πρόσωπο της και αρχίζει να μου γλύφει τον κώλο. Τέτοιο κολι δεν έχω ξαναδεί μου λέει και η γλώσσα της προχώρησε μέχρι την κωλοτρυπίδα μου.

Θα σε σκίσω μωρή βρώμα της λέω. Γυρνάω και την βάζω να κάτσει πάνω στο καυλί μου . Ανοίγει τα μπούτια της πιάνει το καυλί μου ενώ με κοίταζε με ένα πρόστυχο βλέμμα σαν να μου έλεγε τι περιμένεις να με ξεκολιασεις. Καθώς μου γαμούσε το καυλί μου έλεγε διάφορα τρελά για να με ανάψει όπως. Δεν μπορείς να γαμήσεις άγρια ρε φλώρε ανίκανε κλπ - κλπ. Μέχρι που τα πήρα και της τραβάω ένα σκαμπίλι και την πετάω μπρούμυτα στο πάτωμα. Κάθισε λίγο ακίνητη. Πάω από πάνω της και της λέω να στήσει τα κωλομέρια της να δει ποιος είναι φλώρος. Στήνετε στα τέσσερα της πιάνω τα μαλλιά με δύναμη και με το άλλο χέρι της χτύπαγα τα κωλομέρια ενώ την γαμούσα με όλη μου την δύναμη.

Πουτάνα άλλη μια λέξη άμα πεις της λέω θα σε βγάλω στο δρόμο και θα σε γαμάω. Επί 10 λεπτά δεν σταμάταγα να την σκίζω. Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό της. Τρελάθηκα. Το σηκώνει και την ακούω να μιλάει με τον δικό της. Τότε κατάλαβα πόσο πουτάνες είναι τελικά.

Όπως ήταν στα τέσσερα και μίλαγε, την πιάνω από τα μαλλιά την γυρνάω ανάσκελα και έπαιζα τη ψωλή μου μπροστά της ενώ (τι ειρωνεία )αυτή προσπαθούσε να πείσει το αγόρι της ότι είναι σπίτι μόνη της και ταυτόχρονα με κοίταγε δάγκωνε τα χείλια της χαμογελούσε και που και που έβγαζε τη γλώσσα και χάιδευε το πουτσοκεφαλο μου.

Δεν κρατήθηκα άλλο . Όπως μίλαγε στο τηλ της λέω χαμηλόφωνα σε χύνω μωρή πουτάνα. Δεν έχω μπαταρία θα κλείσει λέει του άλλου κλείνει με τη μια το κινητό ανοίγει το στόμα και βάζει όλο το καυλί μου μέσα.

Όπως ήταν ανάσκελα με τραβάει από τα κωλομέρια ώστε να μπει μέσα στο στόμα της μέχρι το τελευταίο χιλιοστό. Παρτα μωρή βρώμα της λέω και τα πετάω όλα μέσα στο στόμα της. Γουστάρεις μωρή ψολα της λέω. ;

Αφού είχε ρουφήξει όλο το σπέρμα τότε τον βγάζει από το στόμα και μου λέει. Μη με παρεξηγήσεις απλά ήθελα και γω μια φορά να με γαμήσει κάποιος.

Click here for more!