Λοιπόν με λένε Βίκυ και η ιστορία που θα σας πω έγινε το χειμώνα. Είμαι 23 ετών με κόκκινα μαλλιά ως τους ώμους καστανά μάτια γύρω στο1.70 και 65κιλα με τα πιασηματακια μου. Τον περασμένο Γενάρη λοιπόν κι ενώ είχα χωρίσει πρόσφατα είπα να το ρίξω λίγο παραπάνω έξω. Ένα βράδυ ήμουν με την παρέα μου σένα μπαράκι είχαμε γίνει λίγο λιώμα και όλο το βράδυ δεν ξεκολλούσε από πάνω μου τα μάτια μου ένας τύπος ονειρο.

Γύρω στο 1.85-1.90 με καστανά μαλλιά μπλε μάτια γυμνασμένος. Με κοιτούσε κι όταν τον κοιτούσα κι εγώ κάρφωνε το βλέμμα του και με κοιτούσε από πάνω ως κάτω. Φορούσα ένα μαύρο κοντό φουστάνι με τους ώμους έξω μαύρες ψηλές κάλτσες και ψηλές μπότες.

Σηκώθηκα απ το τραπέζι και πήγα στο μπάνιο...με κοίταζε καθώς περπατούσα και μετά απο 2 λεπτά άνοιξε η πόρτα του μπάνιου και μπήκε. Εγώ ήμουν στον καθρέπτη. Ήρθε πίσω μου και χωρίς να μου μιλήσει χάιδεψε το λαιμό μου κι έφτασε στους ώμους μου. Γύρισα και τον κοίταξα στα μάτια. Τότε με έπιασε απ τη μέση δυνατά με κόλλησε πάνω του έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα μου και το εξερευνούσε . Ένιωθα τον πούτσο του καυλωμένο μέσα απ το τζιν να πιέζετε πάνω μου. Η γλώσσα του πήγε στο λαιμό μου και μετά στ αυτάκι μου. Δάγκωσε το λοβό μου και μου ψιθύρισε Σε κοιτάω όλο το βράδυ έχεις κάνει τον πούτσο μου πέτρα και θέλω να σκίσω τη μουναρα σου. Έσκυψε και δάγκωσε τις ρώγες μου ενώ το χέρι του έτριβε το μουνάκι μου πάνω απ το κιλοτακι μου που ήταν μούσκεμα.

Εδώ δεν είναι κατάλληλο το μέρος μου είπε καθώς ακούσαμε κάποιον να ρχετε. Μου πρότεινε να πάμε σπίτι του και μετά από 10 λεπτά βρεθήκαμε στ αυτοκίνητο του. Τον έλεγαν Πάνο και ήταν 29 ετών όσο οδηγούσε είχα ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του και χάιδευα τον πούτσο του.

Φτάσαμε στο διαμέρισμα του, εργένικο όπως παρατήρησα. Δεν άφησε στιγμή να περάσει και με κόλλησε σ έναν τοίχο κατέβασε το φόρεμα μου και έπιασε το στήθος μου δάγκωνε τις ρώγες μου, εγώ άνοιξα τελείως το παντελόνι του το κατέβασα και έπεσα στο πάτωμα.

Πήρα το καυλί του στο στόμα μου έπαιζα με τη γλώσσα μου στ αρχίδια του και χάιδευα το κωλαρακι του, έβγαζε κάτι αναστεναγμούς που με καύλωναν και έκαναν το μουνάκι μου να στάζει. Μέσα σε 1 λεπτό έχυσε στο στόμα μου. Με σήκωσε όρθια ενώ ανάσαινε βαριά και με ξάπλωσε στον πάγκο της κουζίνας. Έβγαλε το φόρεμα μου και κατέβασε γρήγορα το κιλοτακι μου. Είχα μείνει με τις μπότες. Έσκυψε και χώθηκε μέσα στο ξυρισμένο μουνάκι μου άνοιγε με τα δάχτυλα του τα μουνοχειλα μου τα δάγκωνε έβαζε τη γλώσσα του στην τρυπούλα μου και διαδοχικά το δάχτυλο του, Στάζεις μουναρα μου να δεις πως θα σε σκίσω,,, θα πεθάνεις από καύλα μου έλεγε και με έφτιαχνε πιο πολύ. Δεν άντεχα άλλο έλα καυλιάρη μου βάλτο μου γάμησε με.... με το που το πα μπήκε με μια κίνηση μέσα μου ολόκληρος και έμεινε ακίνητος, βγήκε πάλι και ξαναμπήκε δυνατά. Ήταν καύλα...άρχισε να με γαμάει δυνατά και να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου μ ένοιωσε να κολλάω και μου με καθησύχασε μόνο το δαχτυλάκι μωρό μου μη φοβάσαι είπε και έβαλε το δάχτυλο του στο κωλαρακι μου. Με σήκωσε και με έβαλε να σκύψω ανάποδα στο τραπέζι άνοιξε τα κολομαγουλα μου και χώθηκε μες το μουνάκι μου με γάμαγε πάνω από 1 ώρα έτσι και με το δαχτυλάκι του άνοιγε τον κώλο μου. Έχυσα 2 φορές και πλημμύρισα τον πούτσο του. Με γύρισε τον έτριψε λίγο στα βυζάκια μου και έχυσε στις ρώγες μου.

Ήταν ανεπανάληπτος, κάναμε ντουζακι μαζί και μετά ξαπλώσαμε μιας και είχαμε εξαντληθεί. Ενώ ήταν βίαιος στο σεξ μετά έγινε γλύκας, με πήρε αγκαλιά και ενώ χαϊδευόμασταν ένοιωσα τον καυλί του να μεγαλώνει, άρχισα να τον φιλάω να τον γλύφω παντού πέρασα τη γλώσσα μου πάνω απ το πουτσοκεφαλο του ανεπαίσθητα και τον τρέλανε ανέβηκα πάνω του και έβαλα τον πούτσο του στην μουναρα μου του κράτησα τα χέρια του κάτω και άρχισα να κουνιέμαι πάνω του τρελά. Τεντωνόταν να μπει πιο βαθιά και εγώ του έγλυφα το λαιμό το στήθος και οι γλώσσες μας έπαιζαν . Δεν άντεξε άλλο με έφερε από κάτω μπήκε μέσα άγρια και μετά από 5 λεπτά έχυσε στην κοιλίτσα μου.

Μετά κοιμηθήκαμε ως το μεσημέρι...περάσαμε μαζί τις επόμενες 2 μέρες και έπρεπε να φύγει επαγγελματικό ταξίδι.. Αλλάξαμε τηλέφωνα και μετά ξεκίνησε το πιο όμορφο ερωτικό παιχνίδι που έχω ζήσει...θα σας το διηγηθώ στη συνέχεια.

Click here for more!