Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Στο διαμέρισμα απέναντι μου μένουν δύο νεαροί φοιτητές. Είναι κι οι δύο ωραία παιδιά αλλά δεν ήξερα με ποιον τρόπο να τους πλησιάσω, να πιάσω φιλία μαζί τους κι ότι ήθελε προκύψει. Τους βλέπω όμως συχνά να στέκονται πίσω από τις μισάνοιχτες κουρτίνες και να με παρακολουθούν. Μερικές φορές κάθονται στο μπαλκονάκι που βλέπει στον ακάλυπτο χώρο ανάμεσα στις δύο πολυκατοικίες, να κοιτάνε προς το δικό μου διαμέρισμα και να συζητούν χαμηλόφωνα γελώντας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που γδύθηκα και πήγα να κάνω μπάνιο παρόλο που δεν το είχα ανάγκη μόνο και μόνο για να τους ανάψω. Και από τις αντιδράσεις τους καταλάβαινα ότι τα κατάφερνα. Το ίδιο έκανα και χτες το απόγευμα. Ήταν αραχτοί στο μπαλκόνι και έπιναν τα καφεδάκια τους, όταν σηκώθηκα, στάθηκα μπροστά στο ανοιχτό παράθυρο και άρχισα να βγάζω αργά ένα ένα τα ρούχα μου. Πρώτα έβγαλα τη μικροσκοπική φουστίτσα μου και την άφησα να πέσει στα πόδια μου στο πάτωμα. Ύστερα τράβηξα το μπλουζάκι μου πάνω από το κεφάλι μου και τίναξα τα μαλλιά μου αδιάφορα, πετώντας το ρούχο δίπλα στο κρεβάτι. Ξεκούμπωσα το σουτιέν και το έριξα με μια αεράτη, ανάλαφρη κίνηση του χεριού επίσης στο κρεβάτι. Κατέβασα αργά την κιλοτίτσα μου και την άφησα να κυλίσει μέχρι τους αστραγάλους κουνώντας προκλητικά το κωλαράκι μου. Σήκωσα πρώτα το ένα πόδι και μετά το άλλο για να μείνει στο τέλος μόνη της στο πάτωμα. Έσκυψα βαθιά, κρατώντας τεντωμένα ανοιχτά τα πόδια μου σαν να έκανα γυμναστική και μάζεψα το εσώρουχο και τη φούστα από κάτω. Τα άφησα κι αυτά στο κρεβάτι και προχώρησα μέχρι το μπάνιο.

Όταν επέστρεψα έριξα μια κλεφτή ματιά προς το μέρος των παιδιών και φαντάζεστε την απογοήτευσή μου που δεν τους είδα εκεί. Η επίδειξη που έκανα προηγουμένως δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ετοιμαζόμουν να ντυθώ όταν πρόσεξα ότι δεν είχαν μαζέψει τους καφέδες τους.

Η έκπληξη μου ήταν μεγαλύτερη επειδή δεν τους είχαν πιει. Τότε τους είδα κρυμμένους πίσω από την κουρτίνα να κοιτάνε προς το μέρος μου. Έστρεψα το πρόσωπό μου προς την άλλη μεριά για να κρύψω το χαμόγελο που σχηματίστηκε στα χείλη μου. Γιατί όχι μόνο πέτυχα το σκοπό μου, να τους κάνω δηλαδή να με προσέξουν αλλά και ακόμα περισσότερο. Έτρεξαν στο δωμάτιο τους, γδύθηκαν και περίμεναν την επιστροφή μου με τις ψωλές τους στο χέρι, έτοιμοι να βαρέσουν μαλακία για πάρτη μου. Έπρεπε λοιπόν να βάλω τα δυνατά μου για να μην τους απογοητεύσω.

Χωρίς να κοιτάξω προς το μέρος τους, στάθηκα μπροστά στην ορθάνοιχτη μπαλκονόπορτα, άνοιξα τα πόδια μου σε διάσταση, σήκωσα τα χέρια ψηλά και τέντωσα την ατελείωτη κορμάρα μου, γέρνοντας το κεφάλι μου ελαφρά προς τα πίσω. Τα βυζάκια μου πετάχτηκαν στητά προς τα έξω κι οι καφετιές ρωγίτσες μου άρχισαν να σκληραίνουν στην ιδέα και μόνο ότι δύο παίδαροι με κοιτάνε και ίσως μάλιστα έχουν αρχίσει να τον παίζουν για χάρη μου. Έγειρα το σώμα μου κι άλλο προς τα πίσω, προβάλλοντας τη λεκάνη μου, για να τους δείξω τις μαύρες μουνότριχες που στεφανώνουν το τρυφερό μουνάκι μου. Για μια στιγμή μπήκα στον πειρασμό να βάλω τα δαχτυλάκια μου και να ξεχωρίσω τα παχιά μουνόχειλα προσφέροντας τους έτσι, τη ροδαλή μουνότρυπά μου. Δεν το έκανα όμως, αν και είχα σκοπό να το κάνω σύντομα. Την επόμενη φορά ίσως, ανάλογα πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα εκείνο το απόγευμα. Ίσιωσα το κορμί μου κι άρχισα να κάνω ένα είδος τζόκιν, να πηδάω δηλαδή επί τόπου. Τα βυζάκια μου χοροπηδούσαν και έριξα μια κλεφτή ματιά προς το παράθυρό τους. Τους είδα να λαχανιάζουν ιδρωμένοι και τα χέρια τους να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα καβλιά τους. Κρίμα που οι κουρτίνες με εμπόδιζαν να δω καθαρά τη μαλακία που τραβούσαν. Εξάλλου για μένα το έκαναν, ψέματα; Και τι δεν θα δινα να δω τους πούτσους τους καβλωμένους και τα χέρια τους να τραβάνε το πετσάκι και να αποκαλύπτουν τα πουτσοκέφαλα, φουσκωμένα από την κάβλα. Iκανοπoιημένη με όσα είχα πετύχει ως εκείνη τη στιγμή, άρχισα σιγά σιγά να στρέφω το σώμα μου. Έτσι σε λίγα δευτερόλεπτα τους γύρισα την πλάτη, αφήνοντας τους να χαρούν τα στρογγυλά μου κωλομάγουλα που είχαν στήσει τρελό χορό για πάρτη τους. Ήμουν σίγουρη ότι τώρα θα αφήνιαζαν και θα μαλάκιζαν τις ψωλές τους σαν τρελοί.

Αλλά κι εγώ δεν πήγαινα πίσω. Κάτι η γυμναστική, κάτι η ιδέα ότι κάποιοι μ έβλεπαν και μαλακίζονταν άναψα για τα καλά. Με τα πηδήματα τρίβονταν τα μπούτια μου μεταξύ τους, το ίδιο και τα μουνόχειλά μου. Η κλειτορίδα μου ερεθίστηκε τόσο, ώστε το μουνάκι μου μούσκεψε από τα υγρά που άρχισαν να γεμίζουν τον κόλπο μου. Σταμάτησα τα χοροπηδητά και τέντωσα ορθάνοιχτα τα πόδια μου. Έφερα τα χέρια μου στη μέση και άρχισα να στρέφω το πάνω μέρος του κορμιού μου δεξιά κι αριστερά, φροντίζοντας να στρίβω τόσο, ώστε να βλέπουν τα βυζάκια μου σε προφίλ Μπορούσαν άραγε να δουν και πόσο ερεθισμένες ήταν οι ρώγες μου; Αχ! μακάρι να ήμουν σε θέση να τους βλέπω και εγώ! Φοβόμουν όμως μήπως τα χάσουν και κλείσουν το παράθυρο.

Ύστερα άρχισα να κάνω βαθιές επικύψεις, τουρλώνοντας το κωλαράκι μου προς τη μεριά τους. Στην αρχή ακουμπούσα το ένα χέρι μου στα δάχτυλα των ποδιών μου και μετά το άλλο. Στη σuvέχεια και τα δύο χέρια σε κάθε πόδι. Έτσι ο κώλος μου πήγαινε μια από δω και μια από κει, τα κωλομέρια μου ταλαντευόταν ανάλογα και με το βαθύ σκύψιμο που ακολουθούσε αποκαλύπτονταν σε όλο της το μεγαλείο η σφιχτή λαχταριστή κωλοτρυπίδα μου. Άλλαξα ταχτική και μένοντας πάντα σκυμμένη, πήγαινα από το ένα πόδι στο άλλο. Όπως είχα το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια μου τους κοίταξα. Οι τύποι είχαν ξεψαρώσει και είχαν τραβήξει την κουρτίνα, χωρίς να τους νοιάζει πια αν φαίνονται ή όχι. Πέρασα τη γλώσσα μου πάνω από τα στεγνά μου χείλη.

Ήταν η κατάλληλη στιγμή ν αλλάξω στάση. Έκανα μερικά πους απς τουρλώνοντας για μια ακόμη φορά το κωλαράκι μου προς τη μεριά τους και μετά ξάπλωσα ανάσκελα.. Σήκωσα ψηλά τα πόδια μου και τ άνοιξα σε πλήρη διάσταση. Μετά τα έκλεισα σταυρώνοντας τα μπούτια μου μεταξύ τους. Με αυτό τον τρόπο το μoυνάκι μου ανοιγόκλεινε, αποκαλύπτοντας τη ροδαλή μου μouνότρυπα για να καλυφθεί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Οι μάγκες τότε σηκώθηκαν κρατώντας σφιχτά τα καβλιά τους στα χέρια τους. Το ένα ήταν ροδαλό και το άλλο πιο σκούρο, αλλά και τα δύο ήταν στητά και σκληρά, καβλωμένα σαν μανιτάρια, τινάζονταν προς το μέρος μου.

Είχαν καρφώσει το βλέμμα τους στο βρεγμένο μου μουνάκι και κουνούσαν τη λεκάνη τους μπρος πίσω σαν να με γαμούσαν. Ήταν τέτοια η ένταση της στιγμής, ώστε για πρώτη φορά και από τόση απόσταση, ένιωσα πραγματικά το ένα καβλί να τρυπάει τα μουνόχειλα μου και να χώνεται στον κόλπο μου και το άλλο, το πιο λεπτό, να καρφώνεται βαθιά στο κωλαράκι μου και να ξεσκίζει τη στενή κωλοτρυπίδα μου.

Δεν άντεχα άλλο! Ύγρανα ξανά τα χείλη μου με τη μυτερή μου γλωσσίτσα, γιατί είχαν στεγνώσει και πάλι από την πολύ κάβλα. Τα γόνατά μου λύγισαν και ακούμπησα τις πατούσες μου στο πάτωμα. Τα δάχτυλά μου κινήθηκαν μόνα τους και έφτασαν στο μουνάκι μου. Χάιδεψαν απαλά τις μαύρες μουνότριχες και άνοιξαν τα μουνόχειλά μου διάπλατα. Έτριψα την κλειτορίδα μου που είχε γίνει σκληρή σαν ξύλο, και μετά έχωσα το μεσαίο δάχτυλο στη υγρή καυτή μουνότρυπα. Ανασήκωσα τη λεκάνη μου για να με βλέπουν καλύτερα καθώς γαμούσα το μουνάκι μου με το ίδιο το δάχτυλό μου. Έγλειψα το μεσαίο δάχτυλο του άλλου μου χεριού και το έφερα κάτω από τη μέση μου.

Γλίστρησα την παλάμη μου πάνω στα τρυφερά κωλoμέρια και μετά έτριψα με το σαλιωμένο δάχτυλο τον σφιγκτήρα στη χαράδρα ανάμεσά τους. Μ έναν υγρό θόρυβο το έχωσα στην κωλoτρυπίδα μου. Αφού οι παίδαροι ήταν τόσο μακριά γέμιζα τις δύο τρυπούλες του κορμιού μου με ότι είχα στη διάθεσή μου. Άρχισα να κουνάω τα δάχτυλα όλο και πιο γρήγορα, μέσα έξω, με τα μάτια μου καρφωμένα πάνω του. Ήθελα να τους βλέπω όση ώρα θα συνεχίζαμε να μαλακιζόμαστε και οι τρεις μαζί. Η γλώσσα μου έγλειψε επίμονα τα χείλη μου σαν να έκανα τσιμπούκι. Κανά δυο φορές έκανα και τις αντίστοιχες με όλο μου το κεφάλι. Τους έπιασε κάτι σαν αμόκ, μανία, κάτι τέτοιο. Κρατούσαν στο ένα χέρι τ αρχίδια τους και με το άλλο πήγαιναν το ταλαίπωρο πετσάκι που τώρα είχε ξεχειλώσει, πάνω κάτω με ξέφρενο ρυθμό.

Τα μάτια τους ήταν γουρλωμένα κι από τα ορθάνοιχτα στόματά τους έβγαιναν αφροί. Ήταν και οι δύο μούσκεμα στον ιδρώτα που έτρεχε ποτάμι από τα κορμιά τους. Λίγο ακόμα και θα έχυναν. Και εγώ όμως δεν πήγαινα πίσω. Οι μυς του κόλπου μου άρχισαν να συσπώvται και σύντομα οι σπασμοί αυτοί θα μεταδίδονταν σε όλο μου το κορμί. Τίναζα τη λεκάνη μου με μανία προς τα πάνω κι έχωνα και τα δύο μου δάχτυλα όλο και πιο βαθιά στις δύο ερωτικές τρυπούλες μου. Ήθελα να έχω και άλλα χέρια για να πασπατέψω, να τρίψω και να ζουλήξω με δύναμη τα βυζάκια μου που παραπονεμένα κάβλωναν μοναχούλια τους χωρίς να βρεθεί μια γλώσσα να τα γλείψει ή έστω ένα δάχτυλο να τα χαϊδέψει και να τα παρηγορήσει.

Ευτυχώς διαθέτω μεγάλη φαντασία! Έγειρα πίσω το κεφάλι μου και έκλεισα τα μάτια μου. Αμέσως δύο δυνατές αντρικές παλάμες χούφτωσαν τα βυζόμπαλά μου και μια ζεστή υγρή γλώσσα έγλειψε με επιδεξιότητα τις σκούρες ρωγίτσες μου. Το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού μου χεριού, εκείνο που ήταν χωμένο στο μουνάκι μου, μετατράπηκε σε μια μαυριδερή πούτσα που προσπαθούσε να τρυπήσει τη μήτρα μου. Ήταν χοντρή και σφριγηλή και κόντευε να διαρρήξει τα τοιχώματα του κόλπου μου. Το άλλο δάχτυλο μεταμορφώθηκε σε μια λεπτή, μακριά, ροδόχρωμη ψωλή που παραβίαζε τη σφιχτή κωλοτρυπίδα μου.

Σχεδόν τις ένιωσα να ακουμπάνε μεταξύ τους μέσα στη σάρκα μου. Ήταν τόσο έντονη και αληθινή η αίσθηση των δύο καβλιών που με γαμούσαν ... τι λέω με ξέσκιζαν πρέπει να πω ... που σύντομα το μουνόχυμα ξεχύθηκε άφθονο στα σπλάχνα μου. Άφησα ένα δυνατό ουρλιαχτό να βγει από το στόμα μου, όταν ο κόλπος μου πλημμύρισε και τα υγρά κύλισαν από τα μουνόχειλα και μούσκεψαν τα μπουτάκια μου και έβρεξαν το χαλί στο πάτωμα. Άρπαξα όση ποσότητα μουνοχύματος μπορούσα και πασάλειψα τις μουνότριπες και την κλειτορίδα μου. Άφησα τον κώλο μου να ακουμπήσει στο δάπεδο και ανασήκωσα το κεφάλι μου.

Τους κοίταξα κατάματα, ανασαίνοντας βαριά, με τα χείλη μου μισάνοιχτα και τα μάτια μου θολά και είμαι σίγουρη ότι το βλέμμα μου ήταν σαν τρελής, έτσι όπως είχε συγκλονιστεί το κορμάκι μου. Οι τύποι δεν είχαν τελειώσει ακόμα. Μόλις όμως είδαν την άγρια έκφραση στο πρόσωπο μου, κούνησαν τα χέρια τους δυο τρεις φορές δυνατά και μετά κράτησαν σφιχτά τα καβλιά τους.

Δύο σιντριβάνια καυτού παχύρρευστου σπέρματος ξεχύθηκαν ταυτόχρονα και από τις δύο ψωλές. Άνοιξα τα χείλη μου σαν να προσπαθούσα να αρπάξω στο στόμα μου τα ψωλοχύματα. Αυτό τους τρέλανε και άρχισαν να ξανατραβάνε τα πουλιά τους. Συνέχισαν να μαλάζουν τους πούτσους τους για κάμποση ώρα, ακόμα και όταν δεν είχε μείνει σταγόνα σπέρματος να βγει από μέσα τους. Όταν επιτέλους σταμάτησαν, έπεσαν χαλαρωμένα, αλλά ήταν ακόμα χοντρά. Με λίγη προσπάθεια, ένα μικρό γλείψιμο για παράδειγμα, θα ήταν έτοιμα ξανά για δράση.

Το επόμενο πρωί με πήραν τηλέφωνο, δεν μου είπαν πώς το βρήκαν, είπαν όμως ότι ήθελαν να με γνωρίσουν από κοντά. Κανονίσαμε για σήμερα το βράδυ. ’Οταν με ρώτησαν με ποιον από τους δύο ήθελα να βρεθούμε, απάντησα αμέσως, χωρίς καν να το σκεφτώ: Και με τους δύο φυσικά!

Click here for more!