Με την Μαίρη είμαστε παντρεμένοι σχεδόν δυο χρόνια και απολαμβάνουμε που και που ασυνήθιστες για τους πολλούς ερωτικές εμπειρίες. Αλλωστε γνωριστήκαμε σε μια παρτούζα τριγώνου, όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Θέμη πριν πολλά χρόνια. Ήμουνα ο πρώτος άντρας τότε που ο Θέμης μοιράστηκε την γυναίκα του μαζί μου. Η κρυφή σχέση μας κράτησε πάνω από 8 χρόνια. Ήταν τότε 40άρης, ένας όμορφος άντρας αλλά με πολλά προβλήματα υγείας ενώ η Μαίρη ήταν μόλις 28. Καπετάνιος στα καράβια, ταξίδευε συνέχεια. Εγώ ήμουνα λίγο μικρότερός του και ανύπαντρος.
 
Όταν ο Θέμης ερχότανε στην Ελλάδα δεν καθότανε πολύ. Μόλις 2 μήνες και στο διάστημα αυτό κάναμε τρίο 2-3 φορές τον μήνα. Όταν έφευγε ξανά στα καράβια, έλειπε τουλάχιστον για ένα τουλάχιστον χρόνο. Στο διάστημα αυτό, συναντιόμασταν κρυφά με την Μαίρη μια φορά κάθε εβδομάδα. Και όχι μόνο. Επειδή μας άρεσε και τους δυο να κάνουμε ομαδικό, έβαζα συχνά αγγελίες σε διάφορα περιοδικά και πολλές φορές συναντιόμασταν με άλλα ζευγάρια. Ο Θέμης φυσικά δεν ήξερε τίποτα εκεί που ήταν. Το παίζαμε σαν να ήμασταν κι εμείς παντρεμένοι μεταξύ μας. Προσέχαμε όμως τα άτομα που γνωρίζαμε να είναι κυρίως από επαρχία, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Πολλά από τα ζευγάρια που συναντούσαμε ήταν από Κρήτη και Θεσσαλονίκη.
 
Τέλος πάντων, ο Θέμης πέθανε ξαφνικά από καρδιά σε κάποιο ταξίδι του στην Σιγκαπούρη. Έγινε θρήνος στην κηδεία του, όπως συνήθως. Στην αρχή κάναμε υπομονή, αλλά μόλις έκλεισε χρόνος από τον θάνατό του, τα ξαναφτιάξαμε με την Μαίρη και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο πριν δυο χρόνια. Θέλαμε πολύ ο ένας τον άλλον και με την ιδιάζουσα σχέση που είχαμε, ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Μας ένωσε το κοινό μας βίτσιο.
 
Για μένα, από ανέκαθεν ήθελα να μοιράζομαι την γυναίκα μου με κάποιον άλλον άντρα. Ήτανε μια κρυφή μου φαντασίωση αλλά και για την Μαίρη, ήταν κάτι ανάλογο, γιατί κάποιο κρυφό βίτσιο της ήτανε να γαμιέται μπροστά στον άντρα της. Βέβαια για τον Θέμη τότε αυτό ήταν τελείως εξωπραγματικό. Νησιώτης με αρχές και παράδοση, αλλά ο έρωτάς του για την Μαίρη ήτανε το κάτι άλλο. Κι όταν είσαι 12 χρόνια μεγαλύτερος απ’ την γυναίκα σου και έχεις προβλήματα στύσης λόγω υψηλού ζαχάρου, τότε υπομένεις τα πάντα. Τελικά του άρεσε που την γαμούσα μπροστά του. Ίσως να ήταν το κρυφό βίτσιο του.
  Περιττό να πω πως η Μαίρη ήτανε αυτό που λένε μουνάρα, και πολύ καυλιάρα στο κρεβάτι. Είναι από τις γυναίκες που δεν χορταίνεται. Αδύνατη με μεγάλο στήθος και άσπρο δέρμα βελούδινο. Οι ρώγες της είναι καλοσχηματισμένες και φουσκωτές. Το μουνί της πάντα υγρό με λίγες τριχούλες και φουσκωτό με σαρκώδη μουνόχειλα που εξέχουν. Το κολαράκι της σαν μικρού κοριτσιού, στρογγυλό και όρθιο, αλλά το μεγάλο της προσόν είναι τα πρόστυχα χείλια της που όταν γελά λάμπει η κατάλευκη οδοντοστοιχία της. Τα μαλλιά της είναι ξανθά και λίγο σπαστά και ο λαιμός της λεπτός και μακρύς. Αλλο να σας την περιγράφω κι άλλο να την βλέπετε… Τώρα είναι 40άρα, αλλά άμα δεν το ξέρεις την κάνεις 10 χρόνια μικρότερη.

Η ιστορία που θα διηγηθώ ήταν πέρσι το καλοκαίρι στην Νάξο που πήγαμε για διακοπές. Είναι γιατί παρουσίασε πολλές ιδιαιτερότητες που θα καταλάβετε αργότερα. Τις πρώτες λοιπόν 2 εβδομάδες δεν έγινε τίποτα, αν και οι δυο μας θέλαμε κάτι να συμβεί… τέλος πάντων. Αυτά είναι τυχερά. Κάθε μέρα μπάνιο το μεσημεράκι που σηκωνόμασταν από τον βραδινό (πρωινό) ύπνο, μετά φαγητό και απογευματινό έντονο σεξ και τα βράδια τα περνάγαμε σε διάφορα μπαράκια της παραλίας, μέχρι το πρωί.

Σε 3 μέρες θα φεύγαμε και στην πρωινή βόλτα μας στο λιμάνι, είδαμε μια επιγραφή σ’ έναν πίνακα με κιμωλία που έγραφε «Ημερήσιες κρουαζιέρες». Ήταν μπροστά από ένα καΐκι. Μέσα στο σκάφος ήταν 2 νεαρά αγόρια γύρω στα 20 χρονών, αδύνατα, ηλιοκαμένα, φορώντας καυτά τζιν σορτσάκια και άσπρα φανελάκια. Τους ρώτησα και μου είπαν πως σε 30 λεπτά ήταν η αναχώρηση προς τον Απόλλωνα, μια παραλία πανέμορφη που δεν είχαμε επισκεφθεί ακόμα με τη Μαίρη. Έτσι αποφασίσαμε να περάσουμε τη μέρα μας εκεί και να γυρίσουμε το απόγευμα. Στο πίσω μέρος του καϊκιού καθόντουσαν καμιά δεκαριά τουρίστες. Μπήκαμε και καθίσαμε σ’ ένα πάγκο δίπλα τους. Σε λίγο βάλανε μπρος την μηχανή και ξεκινήσαμε.

Ο Απόλλωνας ήταν πραγματικά μια όμορφη παραλία με άμμο αλλά είχε πολύ κόσμο την ώρα που φθάσαμε. Περπατήσαμε στο τέλος της παραλίας και στρώσαμε τις πετσέτες πας πάνω σ’ ένα πλατύ βράχο 20 μ. πιο ‘κεί. Η Μαίρη ως συνήθως έβγαλε το σουτιέν απ το μπικίνι της και έβαλε λάδι για το μαύρισμα. Όλο της το κορμί είχε πάρει ένα όμορφο μπρούτζινο χρώμα που της πήγαινε. Δροσιστήκαμε με την θάλασσα μπαίνοντας και βγαίνοντας αρκετές φορές. Μου ζήτησε να της βάλω λίγο ακόμα λάδι. Ξέρω πόσο της αρέσει να την αλείφω με λάδι μετά το μπάνιο, αλλά ξαφνικά με την άκρη του ματιού μου όταν είδα έναν μοναχικό άντρα λίγα μέτρα δίπλα μας να μας παρατηρεί. Στην θέα του ανατρίχιασα γλυκά και χάδια μου γίνανε ακόμα τολμηρότερα. Λες να είναι ματάκιας; Σκέφτηκα.

Αυτός ήτανε γύρω στα 40 καραφλός με κοιλίτσα, φορούσε βερμούδα και τα μάτια του ήταν καρφωμένα στο όμορφο στήθος της Μαίρης καθώς ανασηκωνόταν την ώρα που της το χάιδευα. Τον κοίταξα ξανά αλλά φαίνεται πως ήταν ντροπαλός κι έκανε πως δεν κοιτούσε. Της τσίμπησα τις ρώγες κοιτώντας τον ακόμα και χάρηκα όταν μας κοίταξε ξανά χαϊδεύοντας τον πούτσο του πάνω απ το ύφασμα της βερμούδας. Ήταν φανερό πως ήτανε ματάκιας. Έσκυψα στη Μαίρη που είχε κλειστά τα μάτια κι απολάμβανε τα χάδια μου.

-Μας παρακολουθεί ένας ματάκιας, της ψιθύρισα.
-Πώς είναι;
-Σαραντάρης με κοιλίτσα, νομίζω Έλληνας … τώρα που σε τρίβω, αυτός χαϊδεύει τον πούτσο του. Σ’ αρέσει καύλα μου;

Αναστέναξε και ξανάκλεισε τα μάτια της. Τον ξανακοίταξα ξανά κάνοντας του νόημα να συνεχίσει. Αυτός κατάλαβε αμέσως πως μας άρεσε κι άρχισε να γίνεται πιο τολμηρός. Έτσι πως ήταν καθισμένος, σήκωσε απαλά το μπατζάκι της βερμούδας του και ίσα που φάνηκε το κόκκινο κεφάλι της ψωλής του. Το θέμα αυτό με καύλωνε και του χαμογέλασα. Μου έκανε κάποιο νόημα δείχνοντάς μου ένα βραχάκι πιο κοντά μας, αλλά για να κερδίσω χρόνο, του έδειξα το άδειο σημείο του βράχου ακριβώς δίπλα μου. Γύρισα ξανά προς την Μαίρη που δεν είχε καταλάβει τις συνεννοήσεις μας ως τώρα και συνέχισα το τρίψιμο. Πέρασα τώρα την παλάμη μου στα μπούτια της αφήνοντας το στήθος με τις όρθιες καυλωμένες ρώγες της, κι άρχισα να την τρίβω αργά κι ηδονικά προσθέτοντας λίγο ακόμα λάδι. Γύρισα ξανά προς τον φίλο να δω τι κάνει. Αυτός είχε σηκωθεί όρθιος με την πετσέτα στο χέρι και ερχόταν αργά και προσεκτικά προς το μέρος μας πατώντας στα μυτερά βράχια.

Κοίταξα περιμετρικά. Η παραλία είχε λιγότερο κόσμο τώρα. Ήταν ήδη μεσημέρι και οι περισσότεροι είχαν μαζευτεί στις 3-4 παραλιακές ψαροταβέρνες για φαγητό. Παρ’ όλο που το σημείο που καθόμασταν ήταν έξω από την παραλία, δεν ήτανε και τόσο μοναχικό. Στα 20-30 μέτρα ήταν ο δρόμος και τα πρώτα σπίτια, αλλά φαινόντουσαν έρημα με κλειστά παραθυρόφυλλα. Εμείς είχαμε γυρισμένη την πλάτη προς τον δρόμο γυρισμένοι προς την θάλασσα, κι αν κάποιος μας έβλεπε, θα έπρεπε να έρθει μόνο από την μεριά της θάλασσας. Μα στο σημείο που ήμασταν, θα τον βλέπαμε εμείς όμως πρώτοι. Ο ξένος τώρα ήταν δίπλα μας κι έστρωσε την πετσέτα του ακριβώς πλάι στην δική μου. Η Μαίρη ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα από την άλλη μεριά. Η βερμούδα του μπροστά φούσκωνε και κατάλαβα πως από μέσα γινόταν ο χαμός!! Συνέχισα να της τρίβω τα μπούτια και ένοιωθα σίγουρος πως η πουτανίτσα μου είχε καταλάβει τι γινόταν πλάι μου. Πέρασαν 10 λεπτά κι ήμασταν και οι τρεις σιωπηλοί. Δεν υπήρχε λόγος για συστάσεις και τα ρέστα.

Ο ξένος ήταν πολύ προσεκτικός και κοίταζε τελείως διακριτικά και ίσως λίγο φοβισμένα. Τα επόμενα λίγα λεπτά ήταν κρίσιμα. Δεν έπρεπε να τον αποθαρρύνω, ούτε και να τον ενθαρρύνω για τίποτα προς το παρόν. Κάτι όμως μου έλεγε πως έπρεπε να του έχω εμπιστοσύνη. Αυτός άναψε τσιγάρο και μου πρόσφερε. Του χαμογέλασα ξανά αλλά δεν το πήρα. Συνέχισα το τρίψιμο γυρισμένος προς την Μαίρη.

-Ανοιξε λίγο τα πόδια σου μωρό μου,… θέλω να σε τρίψω κι από μέσα.


Η Μαίρη υπάκουσε πρόθυμα. Τα δάχτυλα μου φτάνανε μέχρι το σλιπάκι του μαγιού της και ξέροντας πως αυτός με παρακολουθούσε προσεκτικά, άρχισα σιγά-σιγά να τα χώνω όλο και πιο μέσα, όσο πιο τολμηρά γινότανε. Οι τριχούλες απ το μουνί της Μαίρης γυάλιζαν στον ήλιο που έκαιγε, μα κανένας μας δεν νοιαζόταν. Εγώ είχα καυλώσει στην κυριολεξία κι ο πούτσος μου ήταν πέτρα και όρθιος. Ανατρίχιασα όταν τα δάχτυλά μου μούσκεψαν αγγίζοντας τα χοντρά μουνόχειλα της γυναίκας μου. Η πουτάνα μου είχε καυλώσει και το μουνί της έσταζε στους χυμούς της. Είχε τα μάτια της μισάνοιχτα τώρα και κοίταζε τον ξένο που είχε σκύψει το κεφάλι του πάνω απ τον ώμο μου παρακολουθώντας κάθε κίνηση των χεριών μου.

Γύρισα λίγο προς την μεριά του και η ανατριχίλα μου μεγάλωσε βλέποντας πως είχε βγάλει όλο τον πούτσο του έξω απ το μπατζάκι της βερμούδας και τον χάιδευε αργά τραβώντας μαλακία σχεδόν κολλημένος πάνω μου. Μου φάνηκε πως τον ένοιωθα καυτό να ακουμπάει στο μπούτι μου. Τα χείλια του ήταν μισάνοιχτα και σαλιωμένα. Τα μάτια του καρφωμένα στο μισόγυμνο κορμί της γυναίκας μου. Η Μαίρη άρχισε να αναπνέει πιο γρήγορα και σχεδόν λαχανιασμένα μου ψιθύρισε.

- Πες του νάρθει απ την άλλη μεριά μωρό μου, … εδώ δίπλα μου.. Θέλω να το βλέπω.


Γύρισα και του έκανα νόημα ξανά. Αυτός σηκώθηκε αγνοώντας την πετσέτα του και ήρθε γύρω να καθίσει ακριβώς πλάι γυρισμένος προς την Μαίρη. Η Μαίρη γύρισε προς το μέρος του και τον κοίταξε χαμογελώντας. Αυτός σαν να κατάλαβε ακριβώς τι ήθελε και με μια γρήγορη κίνηση πέταξε ξανά τον όρθιο πούτσο του έξω απ την βερμούδα, λίγα εκατοστά απ το πρόσωπό της.

Ο όρθιος πούτσος του ήταν ένα θέαμα που δεν ήθελα να χάσω και πριν η Μαίρη να τον πιάσει στο χεράκι της, πρόλαβα να τον δω προσεκτικά. Δεν ήταν τόσο μεγάλος και χοντρός σαν τον δικό μου, αλλά ήταν καλοσχηματισμένος, γυρισμένος προς τα πάνω, κι στην κορυφή του ένα κατακόκκινο χοντρό κεφάλι σαν μανιτάρι. Η Μαίρη τον χάιδεψε για λίγο, τρίβοντας τον πάνω-κάτω και μετά παίρνοντας κατάλληλη θέση τον έχωσε στο στόμα της. Τον κατάπιε όλο μέχρι τη βάση του, όσο μπορούσε βέβαια αφού ο ξένος φορούσε ακόμα τη βερμούδα του. Εγώ ξανακοίταξα γύρω-γύρω να σιγουρευτώ πως δεν υπήρχε κανένας άλλος περίεργος σε ακτίνα 30 μέτρων και συνέχισα να τους παίρνω μάτι…

-Βγάλε τη βερμούδα σου, του είπα παίρνοντας την πετσέτα από πλάι περνώντας δίπλα του.


Αυτός αναστέναξε σιωπηλά, κατέβασε τη βερμούδα του στα πόδια και τύλιξε την πετσέτα του στη μέση, πάνω απ το κεφάλι της Μαίρης. Έβαλα το χέρι μου και την σήκωσα λιγάκι πάνω απ το πρόσωπό της. Ήθελα να βλέπω τα πάντα, να μη χάσω καμία σκηνή από το χυδαίο της γλείψιμο.

Η Μαίρη συνέχισε να τρώει τον πούτσο του άγνωστου άντρα και να παίζει πότε-πότε την γλωσσίτσα της ακριβώς κάτω απ το πουτσοκέφαλο. Η πουτάνα μου, όχι πως το λέω επειδή είναι γυναίκα μου, αλλά κάνει το ωραιότερο τσιμπούκι στον κόσμο ολόκληρο. Έχει γλύψει πάνω από εκατό ψωλές ως τώρα, μεγάλες, μικρές και όλοι οι άντρες από τα ζευγάρια που πήραμε ως τώρα παρέα, μου έχουν δώσει συγχαρητήρια για το τσιμπούκι της που κυριολεκτικά λειώνει όποιον το γευθεί.

Το τσιμπούκι συνεχιζόταν πάνω από δέκα λεπτά τώρα και το απολάμβαναν κι οι δυο στο κατακόρυφο. Εγώ κοίταξα ξανά γύρω και λύνοντας το κορδονάκι, χαμήλωσα το μπροστινό μέρος απ το μαγιό μου και πέταξα την ψωλάρα μου έξω, αγγίζοντας την πλάτη της Μαίρης που σίγουρα ανατρίχιασε στο άγγιγμά της. Η πουτάνα μου, έκανε ακριβώς αυτό που της άρεσε από πάντα να κάνει. Να γαμιέται μπροστά στον άντρα της. Αλλά παρ’ όλο που ήταν η πρώτη μας φορά που παίρναμε έναν άντρα μόνο του, αυτό δεν με ταπείνωνε καθόλου, παρ’ όλο που είχα αντίθετη άποψη στο παρελθόν. Αντίθετα, το απολάμβανα όσο ποτέ πριν…

Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα μπούτια της ξανά και η έξαψή μου μεγάλωσε όταν διαπίστωσα πως τα ζουμιά της καύλας είχαν μουσκέψει τα ηλιοκαμένα μπούτια της κι έτρεχαν στην πετσέτα από κάτω της. Παρ’ όλο που αυτός ο πούστης δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο για τη Μαίρη (αν σκεφτώ πως ως τώρα είχε πάρει πολύ ωραίους άντρες στο παρελθόν), είχε καυλώσει αφάνταστα. Κι εγώ το ίδιο χωρίς να νοιώθω καθόλου ταπεινωμένος Ίσως νάτανε πως το κάναμε μέρα μεσημέρι σε μια πολυσύχναστη παραλία για πρώτη μας φορά. Κι ο δικός μου ο πούτσος ήταν πέτρα, όπως σπάνια να τον έχω δει έτσι. Ήθελα να την γαμήσω τώρα επιτόπου, να την κάνω να λιγοθυμήσει από καύλα αλλά συγκρατήθηκα. Καλύτερα να τους βλέπω, παρά να τους την χαλάσω. Σηκώθηκα σιγά κρύβοντας το όρθιο εργαλείο μου μέσα στο μαγιό και αφού διαπίστωσα κοιτάζοντας γύρω πως όλα ήταν εντάξει, προχώρησα λίγο πιο κάτω προς την θάλασσα. Πώς δεν το είχα δει πιο πριν;

Ακριβώς από κάτω μας προς την θάλασσα ήταν ένα κοίλωμα του βράχου, τελείως αόρατο από παντού, ακόμα κι απ το σημείο που βρισκόμασταν και οι τρεις. Κατέβηκα προσεκτικά στο κοίλωμα και όρθιος όπως ήμουν, ίσα-ίσα μπορούσα να διακρίνω τις πατούσες του άγνωστου από πάνω στα 3 μέτρα. Αρα, άμα κατέβαιναν εκεί, θα μπορούσανε να γαμηθούνε, όρθια βέβαια, αλλά πολύ πιο άνετα. Ανέβηκα ξανά κοιτάζοντας γύρω μου. Όλα ήταν εντάξει και το ζευγάρι συνέχιζε το τσιμπούκι σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Η Μαίρη τώρα, μισοκρυμένη πίσω απ’ την πετσέτα, τον είχε βγάλει έξω και τον έτριβε στα μάγουλά της και τον λαιμό της. Την άφησα για λίγο να το απολαύσει όρθιος μπροστά τους και μετά κάθισα στη μεριά μου.

- Βρήκα ένα καταπληκτικό μέρος να πάτε να συνεχίσετε.
. - Πού; Είπε ο άγνωστος ενώ η Μαίρη έγλυφε τώρα το πουτσοκέφαλο με τη γλώσσα της.
- Εδώ, ακριβώς από κάτω σας, προς την θάλασσα. Είπα δείχνοντας ακριβώς το σημείο. Αλλά μην πάτε μαζί και τραβήξετε υποψίες. Πρώτα η Μαίρη και μετά από 2-3 λεπτά να πάς κι εσύ. Εντάξει;
- Εντάξει, είπε η Μαίρη… και σηκώθηκε φορώντας το σουτιέν από το μπικίνι της και περπατώντας προσεκτικά στους μυτερούς βράχους.

Όταν βρήκε το σημείο και χάθηκε από τα μάτια μας, ο ξένος ανέβασε την βερμούδα του και κοίταξε γύρω του.

- Πες μου για σένα, τον ρώτησα.
- Λέγομαι….
- Δεν με νοιάζει τα’ όνομά σου, τον διέκοψα…. Είσαι παντρεμένος;
- Με 2 παιδιά μεγάλα… είμαι από Χαλκίδα..
- Έχω πάει, είπα. Λοιπόν πρόσεχε. Είμαστε παντρεμένοι κι εμείς με παιδιά (… έλεγα ψέματα), και πρέπει να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό,… καταλαβαίνεις! Έτσι;
- Μην ανησυχείς, ξέρω…
- Λοιπόν, πήγαινε τώρα και κοίταξε να την ευχαριστήσεις,.. μη χύσεις μέσα της, εντάξει;.. είπα χαμογελώντας ξανά..
- Ξέρω….Εσύ;
- Εγώ θα μείνω εδώ να … σας κρατάω φανάρι…

Χαμογέλασε και σηκώθηκε προχωρώντας βιαστικά στο σημείο που το περίμενε η Μαίρη. Εγώ, άναψα ένα τσιγάρο παρατηρώντας τον μέχρι που χάθηκε κάτω απ’ το κοίλωμα. Ήξερα ακριβώς τι θα γινόταν και δεν ανησυχούσα καθόλου. Η Μαίρη θα τον περίμενε γυμνή και θα την γαμούσε στα όρθια. Μακάρι νάναι καλός και να μην χύσει γρήγορα, σκέφτηκα, αλλά η πείρα της Μαίρης ήταν τέτοια που θα το χειριζόταν όσο καλύτερα γινόταν.
Πολλά πράγματα γινόντουσαν για πρώτη μας φορά σήμερα. Πρώτον, ήταν η πρώτη μας φορά που η Μαίρη γαμιόταν χωρίς την παρουσία μου όπως και η πρώτη φορά που κάναμε τρίο μ’ έναν άντρα. Πρώτη φορά που το κάναμε μεσημέρι και σε παραλία με δεκάδες κόσμο να περνάει ή να κάνει μπάνιο στα 20 μ. γύρω μας. Πρώτη φορά που κρατάω φανάρι στη γυναίκα μου… τέλος πάντων, το γεγονός πως το απολάμβανα και δεν ένοιωθα ταπεινωμένος, ήταν κάτι που δεν πίστευα πως θα γινόταν!
Ο πούτσος μου είχε μισοπέσει και σηκώθηκα ξανά να ελέγξω τη μεριά της θάλασσας. Ένα σκάφος με επιβάτες στο κατάστρωμα πέρναγε ανοιχτά. Σίγουρα δεν θα τους έβλεπαν, αλλά και αν τους έβλεπαν, στ’ αρχίδια μου. Κοίταξα τους επιβάτες μακριά όπως πέρναγαν. Κανένας δεν κοίταζε στην παραλία. Στο δρόμο από πάνω περνούσε μια κοπέλα μ’ ένα ποδήλατο. Είχαν περάσει 10-15 λεπτά απ’ την ώρα που ο ξένος είχε κατέβει στο κοίλωμα. Θα περίμενα τουλάχιστον 5-10 λεπτά ακόμα. Έσβησα το τσιγάρο μου και άκουσα τη Μαίρη να μουγκρίζει. Σίγουρα έχυνε το μανάρι μου και σε λίγο θα ερχόντουσαν. Πράγματι σε 3 λεπτά είδα τον ξένο ν’ ανεβαίνει αργά μόνος του. Η Μαίρη θα περίμενε 4-5 λεπτά και μετά θα ερχόταν, σκέφτηκα. Ο ξένος ανέβηκε αργά προς εμένα λέγοντας.
- Η κυρία έπεσε να δροσιστεί… εγώ φεύγω… σας ευχαριστώ…
- Δεν κάνει τίποτα, του απάντησα τυπικά, βλέποντας το γελαστό και βρεμένο κεφαλάκι της Μαίρης στη θάλασσα που μας κοιτούσε…
- Έρχομαι κορίτσι μου, της φώναξα

Ο ξένος, ανηφόρισε προς τον δρόμο αργά χωρίς να κοιτάξει πίσω του. Είχε γαμήσει την γυναίκα μου με την πλήρη συγκατάθεσή μου. Εγώ έδεσα το κορδονάκι στο μαγιό μου και κατηφόρισα προς το κοίλωμα που είχε άνετη πρόσβαση στο νερό. Ήταν η ώρα να δροσιστώ κι εγώ. Ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι στο στήθος μου. Με την πρώτη μας ευκαιρία στο ξενοδοχείο θα την γαμούσα και θα την έβαζα να μου πει τα πάντα με λεπτομέρειες…

Click here for more!