Αγαπητοί σας αποστέλω την ιστορία μου η οποία είναι αλήθινη με τη νυν σχέση μου.

"Την Α. τη γνώρισα μέσα από κοινές παρέες. Σεξυ, ευάλωτη λόγω χωρισμού, σε ηλικία 48 οπότε και διψασμένη για έρωτα.Εγώ ένα άντρας μεγαλύτερός της αλλά με δυνατή σεξουαλική ζωή. Βγαίναμε συχνά και παρατηρούσα ότι η ίδια άρχισε να με ερωτεύεται δυνατά. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να την απολαύσω σεξουαλικά. Η ίδια όμως ήταν τον μεγάλων λόγων και του έρωτα. Οπότε πήγαινα με τα νερά της.


Της μιλούσα για έρωτα και έβλεπα να με ερωτεύεται παράφορα. Εγώ ήμουν ήδη σε μια σχέση αλλά σεξουαλικά δεν καλυπτόμουν απόλυτα. Άλλωστε έχω τη καύλα μέσα μου.
Κάποια στιγμή ήρθαμε αρκετά κοντά. Αυτό ήταν. Το καλοδιατηρημένο της κορμί ήταν στα χέρια μου. Γρήγορα με ξενέρωσε γιατί στο σεξ ήταν σαν άβγαλτη. Όμως λόγω του πόθου της τη διαχειρίστικα όπως ήθελα.
Μέσα στο αμάξι μου, έκανε σαν να ήταν πρώτη της φορά, πίπα. Στο μικρό της στοματάκι πήρε τον πελώριο πούτσο μου και αμέσως άρχισε να τον ρουφάει. Τα μικρά βυζιά της ήταν μέσα στις χούφτες μου. Ρουφούσε δυνατά το καυλί μου ενώ της έχωνα δαχτυλό. Ήταν τόσο καυλωμένη που με μιας σήκωσε το φόρεμα και έκατσε στον πούτσο μου δίχως προφύλαξη. Άρχισα να τη γαμάω και να ουρλιάζει μέχρι που έχυσε. Έτρεμε από καύλα. Όπως ήταν μέσα μου με τα υγρά της να τρέχουν από το ξεσκισμένο της μουνί, την έχυσα μέσα της. Ήταν τόσο υπάκουη. Αυτό με έκανε να θέλω να την παίξω μιας και δε με απασχολούσαι το συναισθηματικό, όσο το σεξ μαζί της.
Σύντομα ξαναβρεθήκαμε. Πήγαμε σπίτι της. Εκεί αμέσως την ξάπλωσα στη κρεβατοκάμαρα της και ζήτησα να πάρει πάλι τη ψωλή στο στόμα της. Δεν αρνήθηκε και άρχισε να με πιπώνει. Ήθελα να τη χύσω και να πιει τα καυτά χύσια μου. Αρνήθηκε αλλά της μπούκωσα το στόμα και αμέσως δέχτηκε μια καλή ποσότητα. Ήταν τόσο καυλωμένη που αμέσως μετά παρακαλούσε να τη γαμήσω. Σε λίγο το καυλί μου ήταν μέσα της.
Της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να τη γαμάω δυνατά, ούρλιαζε από καύλα. Το ξυρισμένο μουνάκι της έχυνε ασταμάτητα. Βγήκα από το μουνί της και την έχυσα παντού! Το απόλαυσε.
Συζητώντας με ένα φίλο της σεξουαλικές ορέξεις της κατά τα άλλα σεμνής κυρίας, του ζήτησα να τη γαμήσουμε μαζί στις προσεχές ημέρες που θα πηγαίναμε στο παραθαλάσσιο εξοχικό της.
Με τον φίλο συννενοήθηκα να έρθει βόλτα σε ανύποτπο χρόνο ώστε να την ξεσκίσουμε παρέα. Δυστυχώς ο φίλος δε μπόρεσε να έρθει, ενώ κρατούσα το κορμί της συνέχεια καυλωμένο για να έχει διάθεση. Όταν της το πρότεινα ήταν αρνητική. Ήθελε να ανήκει σε εμένα. Εγώ πάλι ήθελα να ικανοποθώ τις καύλες μου. Αφού δε βόλεψε το τριο, τη ξέντυσα στη κουζίνα και την πήρα δυνατά στα τέσσερα. Η καλοσχηματισμένη κωλάρα της έγινε κατακόκκίνη από τις φάπες. Φώναζε σαν πουτάνα. Το μουνί της έχυνε ασταμάτητα. Όπως ήταν στα 4 της έβαλα και κωλοδάχτυλο. Της άρεσε. Έχυσε δυνατά. Αμέσως κι εγώ μέσα της, γεμίζοντας το μουνί της με καυτό χύσι.
Από εκεί και πέρα πολλές φορές παρθήκαμε και το έπαιζα ερωτευμένος μαζί της. Πλέον δε βλεπόμαστε αλλά πιστεύω πως έχω τον τρόπο μου να της ξεσηκώσω τη καύλα της.
Αυτά από την ώριμη milf Δραμινή κυρία Α."


Click here for more!