Αυτή η ιστορία που θα σου αφηγηθώ έγινε πέρσι στην παραλία των γυμνιστών. Όταν πήγαμε στην παραλία εγώ και ο Δημήτρης αρχίσαμε να γδυνόμαστε και όταν μείναμε τελίως γυμνοί απλώσαμε κάτω στην αμμουδιά τις πετσέτες και ξαπλώσαμε. Ο Δημήτρης μετά από λίγο μπήκε στη θάλασσα γιατί ήθελε να τραβήξει μαλακία και μου έκανε νόημα να μπούμε και οι δύο.

Όταν μπήκαμε και ξεμακρύναμε πολύ από την παραλία πήγαμε και καθήσαμε σε ένα βράχο για να γαμηθούμε.Πριν καλά καλά αρχίσουμε ήρθε στον ίδιο βράχο και κάθησε ένα ζευγάρι της ίδιας ηλικίας με εμάς,ο Κώστας και η Άλκηστις. Όταν ο Κώστας είδε τον Δημήτρη να με γαμάει μπροστά τους είχε τόση πολλή κάβλα που ήρθε και μου έχωσε τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου. Η Άλκηστις έμεινε εκεί να μας βλέπει αλλά όταν καβλώθηκε τόσο πολύ ήρθε και άρχισε να μου γλείφει τις καβλωμένες μου ρόγες.

Ξαφνικά την πέρνει ο Δημήτρης από τα μαλλιά και τη βάζει να ξαπλώσει πάνω στο βράχο. Πηγαίνει και τις βάζει τον πούτσο του μέσα στην κολοτρυπίδα της ένω ο άντρας της άρχισε να τις γαμάει τα μουνόχειλα. Έμενα με έβαλε ο Δημήτρης να καθήσω πάνω στην κοιλιά της και να μου γλείφει το μουνί. Αμέσως άρχισε να χύνει. Μετά ο Δημήτρης πήγε στο μίνι μάρκετ αγόρασε βαζελίνη και πέντε αγγούρια.Όταν επέστρεψε έβαλε βαζελίνη στην τρύπα του Κώστα και του έχωσε μέσα ένα αγγόυρι μετά ο Κώστας έχωσε τον πούτσο του στον κώλο της Αλκηστίς. ΟΔημητρής έχωσε ακομή ενα αγούρι στα μουνοχειλά της.Μέτα με πρόσταξε να του βάλω και αυτού βαζελίνη και να του χώσω το αγγούρι. Μετά μου έβαλε τον πούτσο του μέσα μου και ένα αγγούρι στα μουνοχείλα μου. Μείναμε για 45 λεπτά περιπού και οι τέσσερις έτσι. Όταν πιά κουραστήκαμε πήγαμε στην παραλία μαζέψαμε τα πράγματα μας και πήγαμε στο πιο κοντινό ξενοδοχείο που βρήκαμε.

Όταν μπήκαμε μεσά στο δωμάτιο δεν μπορείτε να φανταστείται τι ακολούθησε. Θα σας στο διηγηθώ άλλη φορά.


Click here for more!