Είμαστε δύο φίλες 20 χρονών και οι δύο.

Η μία μελαχρινή (Μαργαρίτα) με μακρύ μαλλί καστανά μάτια. με αρκετά μεγάλο στήθος και στητό(Νο 5) και σφηκτό κωλαράκι. Η άλλη ξανθιά (Ελένη) με μακρύ μαλλί, στήθος Νο 4 και σφηχτό στρογγυλό κωλαράκι, επίσης.

Θα σας διηγηθούμε την ιστορία που ζήσαμε πριν από μια βδομάδα που είχαμε πάει στην πάρο, απ΄ όπου κατάγεται η Μαργαρίτα..

Και οι δύο καιρό χωρίς γκόμενο, μες την καύλα αποφασίσαμε να πάμε σε μία ολυσύχναστη παραλία του Φάραγγα για μπάνιο μήπως και μας τύχει τίποτα καλό... Έστι όπως ήμασταν καυλωμένες αποφασίσαμε να κάνουμε μπάνιο topless και με string από κάτω, έστι ώστε να προκαλέσουμε όσους έκαναν μπάνιο εκεί γύρω!

Εκει που κάναμε ηλιοθεραπία βλέπουμε να κάθονται σε σχετικά μικρλη απόσταση δυο άντρες γύρω στα 25, αρκετά όμορφοι και να μας κοιτάνε.. Για να τους προκαλέσουμα αποφασίσαμε να μπούμε στη θάλασσα χεράκι-χεράκι, και όλη την ώρα που ήμασταν μέσα να πλησιάζει η μία την άλλη προκλητικά για να δούμε αντιδράσεις..

Αφού φάνηκε να τους αρέσει αυτό που γόνοταν αποφασίσαμε να βγούμε έξω για να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας, πάντα κοιτώντας τους για να βλέπουμε αντιδράσεις.. Μετά από λίγο μας πλησίασαν και αρχίσαμε να μιλάμε γαι διάφορα και μετά καταλήξαμε να μιλάμε για θέματα γύρω από το σεξ..
Αφού μιλήσαμε αρκετή ώρα για σεξ, εμφανώς ερεθισμένοι όλοι μας φύγαμε από αυτή την παραλία και καταλήξαμε σε μια ερημική παραλία που βρίσκοταν εκεί κοντά... Χωρίς να χάσουμε χρόνο, με το που φτάσαμε, οι δυό μας αρχίσαμε τα παιχνίδια και είδαμε ότι τους άρεσε αυτό που βλέπανε. Μετά αρχίσαμε να γδύνει η μία την άλλη χαϊδεύοντας η μία την άλλη παράλληλα, ενώ αυτοί δίπλα άρχισαν να βγάζουν τα μαγιο τους... Μόλις είδαμε ότι ήταν αρκετά καυλωμένοι πήγαμε και αρχίσαμε να τους χαϊδεύουμε και να τους φιλάμε παντού και μετά καταλήξαμε στο αγαπημένο μας σημείο, τον πούτσο τους...

Η μία τους τσιμπούκωνε με λύσσα και η άλλη τους έγλυφε την κωλοτυπίδα και ενναλάξ. Μετά μας έβαλαν κάτω και άρχισαν να μας κάνουν γλειφομούνι ενώ με τά χέρια τους μας έπαζαν τις ρόγες και εμείς φιλιόμασταν.. Αφού μας έγλυφαν για πολύ ώρα, ο ένας γύρισε την μία και την γάμαγε πισοκολλήτά. Βλέποντας το μουνί της φίλης της η άλλη άρχισε να την γλύφει ενώ ο άλλος συνέχιζε να την γαμάει πισοκολλητά.

Ο άλλος βλέποντας αυτό το θέαμα πήγε και τον τσιμπούκωσε η άλλη......

Συνεχίζεται......!!!


Click here for more!