Γεια και χαρά σας! Με λένε Νιόβη, είμαι 27 χρονών και θα ήθελα να σας διηγηθώ όχι την πρώτη μου αλλά μια από τις πιο πρωτότυπες μίνι παρτούζες που έζησα πριν από τέσσερα περίπου χρόνια. Φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης έβγαινα για καιρό με τον Γιάννη. Γνωριστήκαμε στις εξετάσεις ενός μαθήματος στο οποίο ήταν επιτηρητής. Λίγο καιρό μετά αρχίσαμε να γαμιόμαστε συστηματικά. Ήξερα ότι γαμούσε κάθε μουνάκι που βρισκόταν στο διάβα του αλλά δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα παρ’ ότι είχα γίνει η επίσημη ανεπίσημη. Όλα τα πράγματα όμως έχουν ένα τέλος. Μετά από δυο σχεδόν χρόνια περιστασιακών ξεσκισμάτων άρχισα να μην γουστάρω πλέον το ξέσκισμα μαζί του. Όμως καμιά φορά τα πράγματα γεννιόνται πάλι από τις στάχτες τους. Έτσι έγινε και εκείνο το αλήστου μνήμης βράδυ.
 
 Ήμουνα σε ένα μπαρ με μια φίλη, την Νεφέλη και ένα φιλικό ζευγάρι. Οι μουσικές και τα ποτά μας είχαν πάει μακριά. Χορεύαμε όλοι μαζί αλλά σιγά-σιγά ο χορός μου με την Νεφέλη άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο αισθησιακός. Την αίσθηση αυτή τη μοιραζόμασταν και οι δύο γιατί κάποια στιγμή φιληθήκαμε στο στόμα. Ήταν ένα ζεστό, υγρό και πολύ καβλωτικό φιλί. Συνεχίσαμε να χορεύουμε και τα σώματα μας άρχισαν να έρχονται πιο κοντά το ένα στο άλλο. Καμιά φορά τα λόγια περιττεύουν. Έτσι και εμείς γνήσια θηλυκά δεν αργήσαμε να καταλάβουμε ότι ψάχναμε να γαμήσουμε έναν υποψήφιο πούτσο μαζί εκείνο το βράδυ αν και δεν είχαμε ακόμα ιδέα για το ποιος θα ήταν ο τυχερός.
 
 Η απάντηση δεν άργησε να έλθει. Η πόρτα του μπαρ άνοιξε και ο μπήκε ο Γιάννης με μια παρέα. Κοιταχτήκαμε στα μάτια και ξέραμε ποιο θα ήταν το θύμα μας εκείνη τη βραδιά. Όπως καταλαβαίνετε δεν χρειάστηκε να κάνουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για να πείσουμε τον φίλο μας. Αλλωστε ήμασταν τόσο πολύ καυλωμένες η μια με την άλλη και φαινόταν έντονα πια θα ήταν η συνέχεια της βραδιάς. Από την άλλη βέβαια γνωρίζοντας ότι το θέμα που παρουσιάζαμε σκανδάλιζε και ερέθιζε κάθε αρσενικό που βρισκόταν κοντά μας αρχίσαμε να βγάζουμε όλο και περισσότερα ρούχα και να γινόμαστε όλο και πιο τολμηρές η μια με την άλλη αγνοώντας τα αρσενικά που είχαν μαζευτεί γύρω και προσπαθούσαν να πλησιάσουν, μεταξύ των οποίων βεβαίως και ο καλός μας. Πάντα κοντά η μία στην άλλη κατευθυνθήκαμε προς τη μπάρα για να πιούμε το ποτό μας. Ο Γιάννης πλησίασε. -Πολύ κεφάτες σας βλέπω σήμερα...

Έσκυψα στο αυτί της Νεφέλης, γλύφοντας και δαγκώνοντας την και της είπα:

-Θα το ανακοινώσεις εσύ ή εγώ;

Η Νεφέλη λοιπόν γυρνάει και του λεει:

-Γιάννη φαίνεται ότι είσαι ο τυχερός της βραδιάς.

Βεβαίως δεν χρειάστηκαν περισσότερες εξηγήσεις για να καταλάβει για τι μιλούσαμε. Λίγη ώρα αργότερα φύγαμε και οι τρεις μαζί από το μπαρ. Κατεύθυνση :το σπίτι της Νεφέλης. Χωρίς πολλές- πολλές συστολές, ποτά ή προκαταρκτικά ανεβήκαμε στο δωμάτιο. Πετάξαμε τα ρούχα μας και ξαπλωθήκαμε στο κρεβάτι. Έσκυψα και ρούφηξα τις γυμνές ρώγες της φίλης μου που ήταν ήδη σκληρές. Ξαφνικά διψάσαμε και οι δυο τους κατέβηκαν να πάρουν ένα μπουκάλι νερό. Καθώς αργούσαν κατέβηκα να δω τί γίνεται. Ο Γιάννης γαμούσε την Νεφέλη στον πάγκο της κουζίνας:

-Πολύ όμορφο όλο αυτό αλλά δεν θέλετε να ανέβουμε πάλι πάνω;;

Ναι, αυτό ακριβώς έγινε. Ο Γιάννης έχωσε πάλι την πούτσα του στο μουνάκι της Νεφέλης ενώ εγώ της δάγκωνα της ρόγες και την φιλούσα στο στόμα. Όταν η Νεφέλη ανέβηκε πάνω του βρέθηκα πίσω της και άρχισα να της γλύφω την κωλοτρυπίδα που σιγά-σιγά με τη βοήθεια του δαχτύλου μου άνοιγε. Όταν ο επιβήτορας μας την πήρε από πίσω κόλλησα το στόμα μου πρώτα στην κλειτορίδα της χώνοντας της τα δάχτυλα μου στο μουνί της και μετά την ρούφηξα για να γευτώ τους χυμούς της. Η καλή μου βογκούσε καθώς ένιωθε τον κώλο της να ξεσκίζεται, την κλειτορίδα της να πιπιλιέται και το μουνί της να γαμιέται από τα δάχτυλα μου. Με καύλωνε το σώμα της, οι κραυγές της και το ορθάνοιχτο και μουσκεμένο της μουνάκι.

Λίγο αργότερα και πριν ο επιβήτορας μας χύσει ήρθε και η σειρά μου. Βόγκηξα καθώς το γνώριμο αυτό καυλί μπήχτηκε στην ορθάνοιχτη τρύπα μου. Αισθάνθηκα το όργανο του να χτυπάει στη μήτρα μου. Παράλληλα η Νεφέλη με χάιδευε και με δάγκωνε. Καθώς ο Γιάννης εξακολουθούσε να με γαμάει της είπα να μου χώσει ένα δάχτυλο στον κώλο. Χριστέ μου, αυτό κι αν ήταν καύλα!!! Λίγο αργότερα όμως η Νεφέλη μας άφησε και πήγε στο μπάνιο. Την είχαν μάλλον πειράξει τα ποτά γιατί την ακούσαμε να αδειάζει το στομάχι της.

-Νεφελάκι, είσαι καλά;;; ρώτησα από την κρεβατοκάμαρα.
-Μια χαρά απάντησε. Σε λίγο θα είμαι καλύτερα...

Έτσι χωρίς να ζητήσουμε περισσότερες διευκρινίσεις συνεχίσαμε το θεάρεστο έργο μας. Φώναζα τώρα πιο δυνατά καθώς ο φιλοξενούμενος πούτσος της βραδιάς μου ξέσκιζε τον κώλο και παράλληλα έτριβα την κλειτορίδα μου. Δεν άργησα να τελειώσω. Λίγο αργότερα ένιωσα και το σπέρμα του επιβήτορα να ξεχύνεται μέσα στον κώλο μου. Τις λίγες ώρες που απέμεναν μέχρι το πρωί κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και οι τρεις. Ο Γιάννης έφυγε πρώτος το πρωί ενώ η Νεφέλη πίνοντας τον πρωινό καφέ μου είπε πόσο πολύ της άρεσαν όλα αυτά που της έκανα ενώ γαμιόταν. Μου είπε ακόμα ότι θέλει να μου κάνει ότι δεν πρόλαβε με το πρόβλημα που της παρουσιάστηκε.

-Μην είσαι χαζούλα, βρε... της είπα. Φεύγοντας ανταλλάξαμε ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα.

Μιλώντας αργότερα στο τηλέφωνο παραδεχτήκαμε ότι τα γυναικεία κορμιά είναι πολύ αισθησιακά αλλά ένας πούτσος είναι πάντα ένας πούτσος. Ο συνδυασμός των στοιχείων αυτών εκείνη τη βραδιά ήταν πράγματι μαγικός.

Αυτά παιδάκια...Στη δεύτερη ιστοριούλα που θα ακολουθήσει όταν έχω χρόνο θα σας πω πώς ο Γιάννης σε ανταπόδοση της προτίμησης που του δείξαμε εκείνη τη βραδιά κανόνισε ένα πολύ ωραίο γαμήσι με τον κολλητό του φίλο, που ήλθε να μας επισκεφτεί από μια γειτονική πόλη.

Click here for more!