Έγινα αρσενικιά δούλα στο ζευγάρι των ιδιοκτητών μου, όταν η Κυρία μου κατάλαβε ότι μου άρεσε να υπακούω σε διάφορα πράγματα που μου έλεγε να κάνω. Στην αρχή διάφορες μικροδουλειές στο γραφείο.
Για παράδειγμα να κάνω τον καφέ της γιατί είχε αργήσει, ή επειδή είχε πολλή δουλειά να την κάνω εγώ, και διάφορα τέτοια. Εγώ πάντοτε ανταποκρινόμουν άμεσα και με υπευθυνότητα προσφέροντάς της την χαρά να μου λέει: «αν δεν είχα και σένα τι θα έκανα».

Τελικά κάποια μέρα με ρώτησε στα ίσια αν είχα σκεφτεί το σενάριο να δούλευα σαν υπηρέτρια, «οικιακή βοηθός», κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού και γενικά οτιδήποτε χρειαζόταν ένα μοντέρνο ζευγάρι, στο οποίο η Κυρία απεχθανόταν τα οικιακά και ο Κύριος δεν ήθελε να την βλέπει να ασχολείται μ’ αυτά. Όταν την ρώτησα γιατί δεν προσλάμβαναν οικιακή βοηθό, μου απάντησε ότι όσες φορές το είχαν κάνει, αυτή δεν άντεχε πάνω από τρεις ή τέσσερις ημέρες, και αυτό οφειλόταν αφ’ ενός μεν στο γεγονός ότι οι εργοδότες ήταν ιδιαίτερα απαιτητικοί στην ποιότητα της εργασίας, αφετέρου δε υπήρχε ένας φυσικός αυταρχισμός σ’ αυτούς, πράγμα που δεν ανεχόταν καμια.

Έχοντας διαβάσει λοιπόν σε κάποιες ιστοσελίδες ότι υπήρχαν άνδρες τους οποίους ευχαριστούσε να είναι οικιακές σκλάβες σε απαιτητικές Κυρίες ή ζευγάρια, και δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την αυταρχική συμπεριφορά, αποφάσισε να το ρισκάρει και να μου προτείνει την προσφορά της.

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, αφού τέτοια εξέλιξη δεν την είχα σκεφθεί, πιστεύοντας ότι δεν ήταν δυνατό να υπάρχουν τέτοια ζευγάρια, αλλά της απάντησα ότι δέχομαι. Εκείνη τότε μου ζήτησε να περάσω το βράδυ από το σπίτι της.

Με την ψυχή στο στόμα και με εμφανές τρακ στις εννέα το βράδυ, χτυπούσα το κουδούνι της Κυρίας Γεωργίας. Μου άνοιξε η ίδια και με καλωσόρισε λέγοντας μου:

-    «Καλώς τον! Πέρασε μέσα»

Την ακολούθησα παθαίνοντας την πλάκα μου, από το στυλ της. Φορούσε ένα μαύρο κολάν και ψηλοτάκουνα μιουλ μαύρα, τα οποία έκαναν έναν ξερό ήχο πάνω στο πάτωμα που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και για καθρέφτη. Τα πόδια της ήταν κατάλευκα με καθαρές σαρκώδεις πατούσες οι οποίες σχημάτιζαν τις ζάρες που κάνουν τον καθένα να θέλει να πέσει στα γόνατα και να τις λατρέψει. Τα δάκτυλά της αρχαιοελληνικού τύπου ήταν πολύ περιποιημένα και τα νύχια της ήταν βαμμένα κόκκινα με διάφορα σχεδιάκια πάνω τους.
Μπαίνοντας στο σαλόνι κάθισε και μου ζήτησε να κάνω το ίδιο, και αφού με κοίταξε εξεταστικά άρχισε να μου λέει :

-    Από την στιγμή που αποφάσισες να έλθεις εδώ, σημαίνει ότι σκέφτηκες την πρότασή μου. Τα πράγματα είναι απλά. Χρειαζόμαστε κάποιον με υποτακτική ψυχολογία σαν και σένα για να αναλάβει τα οικιακά, ξέρεις: πλύσιμο, σιδέρωμα, σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα και τα λοιπά. Πέραν αυτού θα ασχολείσαι και με ότι άλλο σε διατάζουμε. Α! Και επιπλέον θα ντύνεσαι και θα φέρεσαι γυναικεία, γιατί αυτό είναι μια επιθυμια μας. Μπορείς να αποφασίσεις να δεχτείς αλλά να ξέρεις ότι αυτή θα είναι η τελευταία απόφαση που θα πάρεις. Σκέψου το ακόμη για πέντε λεπτά, και όταν ξανάρθω σε περίπτωση κατά την οποία το έχεις αποφασίσει, θα με περιμένεις στα γόνατα και χωρίς ρούχα.

Και λέγοντας αυτά χωρίς να περιμένει την καταφατική μου απάντηση, σηκώθηκε και πέρασε στο άλλο δωμάτιο, αφήνοντάς με μόνο.

Αμέσως σηκώθηκα και έβγαλα όλα τα ρούχα μου, και αφού τα τακτοποίησα σε μια πολυθρόνα, έπεσα στα γόνατα και περίμενα, κοιτώντας στο πάτωμα.

Σε πέντε λεπτά πάνω- κάτω η Κυρία μου μπήκε στο σαλόνι με ένα θριαμβευτικό χαμόγελο.

-    Το είχα καταλάβει από την αρχή ότι είσαι γεννημένος για δούλα. Από σήμερα θα ζήσεις το όνειρο σου, εκτελώντας τις επιθυμίες μας. Κατ’ αρχήν δεν έχεις κανένα δικαίωμα εκτός από αυτό το οποίο σου επιτρέπουμε: δηλαδή να υπηρετείς εμένα και τον Κύριό σου. Το όνομα σου θα είναι Κατίνα, και όταν σε καλώ, συνήθως με το κουδουνάκι στην αρχή, θα αφήνεις τα πάντα και θα έρχεσαι μπροστά μου πέφτοντας στα γόνατα, κοιτάζοντας τα πόδια μου και λέγοντας «στις διαταγές σας Κυρία». Θα σου δώσω έναν κατάλογο, στον οποίο υπάρχουν οι δέκα κανόνες, της συμπεριφοράς που απαιτώ από σένα, τους οποίους θα μάθεις απ’ έξω. Σε περίπτωση που δεν κάνεις την υπηρεσία σου σε επίπεδο ικανοποιητικό για μας ή κάνεις κάποιο λάθος θα τιμωρείσαι, και η τιμωρία θα επιβάλλεται από μας.


Πιο κάτω είναι οι κανόνες που απαιτεί η Κυρία μου.


1. Θα εκτελείς αμέσως και χωρίς αντιλογία τις επιθυμίες μας.
2.  Όταν σου απευθύνουμε το λόγο αμέσως θα πέφτεις στα γόνατα με το κεφάλι σκυμμένο.
3. Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι θα απαντάς χαμογελαστή: «Μάλιστα Κυρία ή Κύριε» , «ευχαριστώ Κυρία ή Κύριε», δηλαδή θα είσαι υπηρετριούλα χαρωπή.
4. Δεν έχεις το δικαίωμα να μας κοιτάξεις στα μάτια ποτέ!!!
5. Όταν ασχολείσαι με τις δουλειές του σπιτιού, η προσοχή σου δεν θα αποσπάται από τίποτε άλλο.
6. Είσαι υποχρεωμένη να ντύνεσαι πάντοτε σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.
7. Όταν σου επιτρέπουμε να κοιμάσαι, αυτό θα γίνεται κάτω στο πάτωμα, και στον χώρο που θα σου λέμε.
8. Δεν έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς τα έπιπλα, του σπιτιού εκτός όταν έχεις τέτοια εντολή.
9. Η κύρια θέση ανάπαυσής σου θα είναι στο πάτωμα καθιστή ή γονατιστή.
10. Πάντοτε θα φοράς το περιλαίμιό σου, με το όνομά σου γραμμένο πάνω.Έτσι άρχισα την νέα μου ζωή σαν οικιακή σκλάβα της κυρίας Γεωργίας και του κυρίου Γιώργου. Δε σας κρύβω ότι από την πρώτη στιγμή μου άρεσε η ιδέα αυτή και είχα πολλές φαντασιώσεις σχετικά μ’ αυτό το θέμα.

Θα σας περιγράψω τώρα μια τυπική ημέρα, από τη ζωή αυτή.
Ξυπνάω πολύ πρωί, σχεδόν χαράματα, και τρέχω αμέσως στο μπάνιο υπηρεσίας. Αφού ρίξω λίγο νερό πάνω μου και περιποιηθώ το πρόσωπό μου, έχω το δικαίωμα να πιω λίγο γάλα στα όρθια, και να φάω κάτι. Φυσικά όλα αυτά γίνονται με απόλυτη ησυχία. Φοράω πάντα αυτά που μου έχουν ορίσει από την προηγούμενη. Συνήθως φοράω ένα στρινγκάκι και στηθόδεσμο και το κατάλληλο άσπρο καπελάκι της υπηρεσίας και τη μαύρη στολή της υπηρέτριας, και πεδιλάκι μαύρο με ελαφρύ τακούνι, χωρίς κάλτσες.
Μετά αρχίζω και ασχολούμαι με καθαριότητα, συνήθως μπάνιου και μετά κουζίνας.

Όταν είναι η κατάλληλη ώρα, σύμφωνα με τις διαταγές που έχω, ετοιμάζω το πρωινό των Κυρίων μου. Αυτό απαιτεί απόλυτη καθαριότητα και προσεγμένη δουλειά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο. Την ώρα που μου έχουν ορίσει, μπαίνω με μια υπόκλιση στην κρεβατοκάμαρα των Κυρίων μου, και αμέσως μετά πέφτω στα γόνατα, και πλησιάζω το κρεβάτι τους. Με απόλυτο σεβασμό αρχίζω να γλύφω τις πατούσες τους, πρώτα της Κυρίας και αφού η Κυρία ξυπνήσει, κατόπιν του Κυρίου.

Αφού ξυπνήσει και ο Κύριος μου περιμένω πλέον γονατιστή και με το πρόσωπο κάτω, ώσπου να αποφασίσουν για το τι επιθυμούν. Συνήθως με διατάζουν να τους σερβίρω το πρωινό στο κρεβάτι, αυτό τους αρέσει πιο πολύ. Ενώ απολαμβάνουν το πρωινό τους, εγώ περιμένω γονατιστή για οτιδήποτε θελήσουν. Κάποιες φορά αποφασίζουν να κάνουν σεξ στο κρεβάτι, και χρειάζεται συνήθως να περιμένω για ώρα στη θέση μου, μέχρι να τελειώσουν.

Όταν αποφασίσουν να σηκωθούν, πηγαίνω -πάντοτε στα γόνατα- στην πλευρά της Κυρίας και της φοράω τα ψηλοτάκουνα πασουμάκια της αφού πρώτα της φιλήσω τα πόδια. Το φίλημα των ποδιών των ιδιοκτητών μου είναι κι αυτό ιεροτελεστία, πρώτα φιλάω το δεξί πόδι και μετά το αριστερό.

Κάνω δουλειές στο σπίτι όλη την ημέρα. Δεν χρειάζεται να με επιβλέπει η Κυρία μου, διότι ξέρω ότι αν δεν είναι ευχαριστημένη αυτό θα είναι αιτία διαφόρων τιμωριών, που θα σκεφθούν οι Κύριοι μου.
Όταν τελειώνω τις δουλειές και δεν είμαι μόνη στο σπίτι, συνήθως με διατάζουν «στην κουζίνα και γονατιστή μέχρι να σε χρειαστώ», ή «πήγαινε στο μπάνιο και σφουγγάρισέ το στα τέσσερα δούλα».

Χτυπάει το τηλέφωνο και μετά το:

-    «Οικία ζεύγους... σας ομιλεί η υπηρεσία, παρακαλώ;», αμέσως ακούγεται:

-    «Δούλα η Κυρία σου είμαι. Το μεσημέρι να έχεις σερβίρει φαγητό στις τέσσερις. Μετά να μας περιμένεις πίσω από την πόρτα γυμνή και στα τέσσερα. Μέχρι τις πέντε θα έχουμε έλθει. Α! Και να έχεις βάλει ένα φτερό ξεσκονίσματος στον κώλο σου. Επίσης κρέμασε βαρίδια με μανταλάκια από τα βυζιά σου».

Όταν μπαίνουν στο σπίτι, τους ακολουθώ με σεβασμό και στα τέσσερα σαν σκυλί. Ανάλογα με το που θα πάνε -συνήθως στο σαλόνι- αμέσως τρέχω τους βγάζω τα παπούτσια και τους φοράω τις παντόφλες. Στο γεύμα κάθομαι γονατιστή πίσω από την Κυρία μου κοιτώντας στα πόδα της, μήπως και χρειαστεί κάτι.

Συνήθως η μέρα περνάει με τις δουλειές του σπιτιού, που δεν τελειώνουν ποτέ.
Κάποια φορά που δεν είχα προλάβει να ετοιμάσω το πρωινό, η τιμωρία ήταν το απόγευμα να βρεθώ να σιδερώνω τα ρούχα, με κρεμασμένα βαρίδια από τις ρώγες των βυζιών μου και γονατιστή πάνω σε χαλικάκι ψιλό, ενώ η Κυρία και ο Κύριος διασκέδαζαν παρακολουθώντας την αγαπημένη τους σειρά.

Η Κυρία μου απαιτεί να πλένω τα εσώρουχα και τις κάλτσες της στο χέρι και γονατιστή, γιατί όπως λέει είναι πολύ ευαίσθητα ρούχα.

Click here for more!