Ερωτικές Ιστορίες - Πέρασαν χρόνια από τότε αλλά ανάμνηση της γυναίκας εκείνης έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη μου…
Ήμουν με τα βίας 22, φοιτητής στο 3 έτος. Την περίοδο εκείνη ασχολούμουν με ένα αντικείμενο το οποίο απαιτούσε τον υπολογιστή να λύνει μαθηματικά ώρες ολόκληρες και εγώ απλά περίμενα τα αποτελέσματα. Για να περνάει λοιπόν η ώρα είχα μπει στο mirc και πιο συγκεκριμένα στο κανάλι #sex του GrNet (Αρκετά χρόνια πριν και το #sex δεν είχε γεμίσει κολλιτσίδες gay).

Της μίλησα μου και κανένα 10λεπτο μετά μου απάντησε. Η ας πούμε Μαρία ήταν από την ίδια πόλη με μένα και ήταν 6 χρόνια μεγαλύτερη μου, στέλεχος σε μια πολυεθνική με απίστευτα φορτωμένο πρόγραμμα . Μιλάγαμε αρκετό καιρό ώσπου συναντηθήκαμε τελικά.

Θυμάμαι ήταν σε μια καφετέρια στο λιμάνι της πόλης. Κουβεντιάσαμε αρκετές ώρες. Με μάγεψε ο τρόπος που μίλαγε. Τα υπέροχα μάτια της, τα μαλλιά της, το άρωμα της. Πραγματικά κόντεψα να την ερωτευτώ από την πρώτη μέρα.
Βράδιασε χωρίς καλά-καλά να το πάρουμε χαμπάρι. Αποχαιρετιστήκαμε και πήγε ο καθένας στο σπίτι του.

Εκείνο το βράδυ δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Δεν μπορούσα να την βγάλω από το μυαλό μου νόμιζα πως ακόμα μυρίζω το μεθυστικό της άρωμα.

Το πήρα απόφαση… έπιασα το κινητό μου και της έστειλα μήνυμα λέγοντας της πόσο καλά πέρασα μαζί της και πως δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το χαμόγελο της.
Τα μηνύματα άρχισαν να πέφτουν το ένα μετά το άλλο. Δεν ξέρω πόσα μηνύματα στείλαμε ο ένας στον άλλο. Στα τελευταία της μηνύματα είχα διακρίνει ότι προσπαθούσε να πάει την κουβέντα στο ερωτικό αλλά εγώ έκανα τον Κινέζο και το σταμάτησα έχοντας καταλάβει πως δεν της ήμουνα αδιάφορος ερωτικά.

Την επόμενη μέρα πήρα τον κολλητό μου να φύγει από το σπίτι του και για ένα βράδυ να μείνει στης κοπέλας του. Το σπίτι του κολλητού μου είναι ένα μικρό δυάρι αλλά αυτό που το έκανε καλύτερο από το δικό μου είναι ότι μέσα έχει τζάκι.

Της έδωσα ραντεβού εκείνη την μέρα το απόγευμα. Την πήρα με το αμάξι μου και πήγαμε στο σπίτι. Όταν άνοιξε την πόρτα βρήκε το τζάκι αναμμένο, μπροστά στο τζάκι ένα μικρό τραπέζι με δυο μαξιλάρες που πάνω του είχε ένα μπουκάλι άσπρο κρασί δυο ποτήρια και τα σχετικά κεράκια.

Όταν πια έφτασε το μπουκάλι στην μέση την είχα πάρει αγκαλιά. Και τα χείλη μου αγγίζουν τα δικά της σε ένα απαλό αισθησιακό φιλί που σιγά-σιγά γινόταν παθιασμένο.

Έβγαλα το τραπεζάκι από την μέση, την ξάπλωσα στην φλοκάτη, της έβγαλα τα ρούχα και πήρα ένα αρωματικό λάδι μασάζ και έριξα μερικές σταγόνες στην πλάτη της αρχίζοντας να της κάνω απαλό χαλαρωτικό μασάζ. Τα χέρια μου άγγιζαν κάθε σημείο της πλάτης της και σιγά-σιγά έσκυψα, της παραμέρισα τα μαλλιά και άρχισα να την φιλάω στο λαιμό. 

Ένιωσα το σώμα της να συσπάται και κραυγούλες απόλαυσης άρχισαν να βγαίνουν από τα χείλη της. Έφυγα από το λαιμό της, έφτασα στο αυτάκι της και μετά άρχισα να κατεβαίνω στην πλάτη της. Την φιλάω παντού και συνεχίζω να κατεβαίνω. Φτάνω στη σχισμή του κώλου της, την ανοίγω απαλά και δίνω ένα απαλό φιλάκι στην τρυπούλα της.

Το ταξίδι μου συνεχίζει. Φτάνω στο πίσω μέρος από τα γόνατα, στις γάμπες και τέλος στις υπέροχες πατούσες της. Αρχίζω να την φιλάω στις πατούσες και εκείνη αρχίζει να γαργαλιέται. Της λυγίζω το πόδι όπως βρισκόταν μπρούμυτα και αρχίζω να της γλύφω τα δάχτυλα του ποδιού της.

Ήταν πια εμφανές ότι είχε ανάψει όσο δεν πήγαινε άλλο. Την γύρισα ανάσκελα και άνοιξα τα πόδια της. Έσκυψα και έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της. Δεν άγγιξα όμως ακόμα την κλειτορίδα της θέλοντας να την ανάψω ακόμα περισσότερο.

Εκείνη δεν άντεξε άλλο… έπιασε το κεφάλι μου και το πίεσε στο μουνάκι της με δύναμη προτρέποντας με να την γλύψω. Υπάκουσα… άλλο που δεν ήθελα. Πιπίλαγα έγλυφα την κλειτορίδα της και τα γύρω μέρη. Επιστράτευσα το χέρι μου. Με τον αντίχειρα έκανα κυκλικές κινήσεις λίγο πάνω από την κλειτορίδα έτσι ώστε όταν φτάνει στο χαμηλότερο σημείο ο αντίχειρας μου να αγγίζει ελάχιστα την κλειτορίδα της και τα χείλια μου άρχισαν να γλύφουν την κλειτορίδα της από την μέση και κάτω φτάνοντας στην αρχή του κόλπου.
Αυτό την έκανε σε ελάχιστο χρόνο να τελειώνει με φωνές.

Σταμάτησα να την αφήσω να απολαύσει τον οργασμό της ο οποίος κράτησε αρκετά.
Μόλις συνήλθε με ξάπλωσε ανάσκελα και ανέβηκε πάνω μου. Καθισμένη πάνω μου να κινείται με αργούς ρυθμούς ενώ και πάλι ο αντίχειρας μου βρισκότανε στο πάνω μέρος της κλειτορίδας της κάνοντας κυκλικές κινήσεις συγχρονισμένες με τις κινήσεις που έκανε εκείνη.

Τέλειωσε και δεύτερη φορά και μου λέει ότι θέλει να τελειώσω κι εγώ μέσα της.
Όπως ήταν ξάπλωσε πάνω μου με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα. Με την μέση της έκανε μια κίνηση απίστευτη που με έστειλε αδιάβαστο. Μόλις όμως ένιωθε ότι κόντευα να τελειώσω, χαμήλωνε το ρυθμό την και τον ανέβαζε ξανά κάνοντάς με να τρελαθώ από καύλα.

Δεν άντεχα άλλο… την παρακάλαγα να με αφήσει να τελειώσω.
Εκείνη επιτάχυνε τους ρυθμούς της. Τέλειωσα αλλά εκείνη δεν σταμάτησε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου ώσπου μερικά δευτερόλεπτα μετά από μένα νιώθω πως τελειώνει και αυτή.

Μείναμε έτσι για αρκετή ώρα.
Με πήρε αγάλια και αποκοιμήθηκε. Φαινόταν τόσο γαλήνιο το πρόσωπο της. Μετά από λίγο λαγοκοιμήθηκα κι εγώ.

Με την ας πούμε Μαρία είχαμε σχέση περίπου 3 μήνες ώσπου εκείνη έφυγε για να δουλέψει στο εξωτερικό και έμεινε μια γλυκιά ανάμνηση.


Click here for more!