Μάιος 2008 και είμαι για ποτό σε μεγάλο ξενοδοχείο της Ρόδου όπου δουλεύει μπάρμαν ένας φίλος μου. Στο ξενοδοχείο έχει έρθει ένα σχολείο από Κύπρο για την πενθήμερη εκδρομή του.
Υπάρχουν πολύ όμορφες κοπέλες αλλά μου κάνει εντύπωση ένα κορίτσι που έχει ένα αθώο πρόσωπο αλλά βγάζει ένα ερωτισμό απίστευτο. Την λένε Ειρήνη και φοράει μια κοντή φουστίτσα και ένα πουκάμισο χωρίς σουτιέν και οι ρώγες της είναι χαρακτηριστικά μεγάλες ή… καυλωμένες;

Πιάσαμε την κουβέντα και διαπίστωσα ότι υπήρχε μια χημεία απέναντι μας και η ατμόσφαιρα είχε ένα παράξενο ερωτισμό. Είπαμε πολλά και εγώ άρχισα να την προκαλώ φραστικά, και αυτή κοκκίνιζε έβγαζε μια αθωότητα που με τρέλαινε. Την ρώτησα αν μπορούσα να την κεράσω ένα ποτό και αυτή μου είπε ότι δεν θέλει στο μπαρ γιατί την βλέπουν οι συμμαθητές της αλλά στο δωμάτιο. Και μου πρότεινε να πάω το βράδυ που οι άλλοι θα ήταν για διασκέδαση. Θα έλεγε ότι είναι αδιάθετη και θα έμενε ξενοδοχείο.

Το βράδυ στις 10 ώρα πήγα στο δωμάτιο της και η ειρήνη φορούσε τα ίδια ρούχα. Αφού μιλήσαμε αρκετά και όλα οδηγούσαν στο σεξ αφού είχαμε πιει και δυο ποτάκια και οι αναστολές έφυγαν εγώ έγινα πιο τολμηρός. Αλλά μόλις η Ειρήνη μου είπε ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ κόλλησα, γιατί πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνει πρώτη φορά έρωτα με ένα αγόρι στην ηλικία της και όχι με κάποιο μεγαλύτερο και άγνωστο.

Για τον λόγο αυτό της πρότεινα να κάνουμε παιχνίδι χωρίς να ολοκληρώσουμε και αυτή με ρώτησε τι θα κάνουμε. Της ζήτησα και κάθισε σε μια πολυθρόνα και να ξεκουμπώσει το πουκάμισο της. Η Ειρήνη το έκανε και εγώ της είπα να βάλει ένα δάχτυλο στο στόμα της και μετά να χαϊδέψει την μια ρώγα της. Αυτή το έκανε και σε λίγο οι ρώγες της είχαν καυλώσει πολύ.

Αυτή η ιστορία συνέχισε λίγη ώρα και σιγά-σιγά η Ειρήνη φαινόταν αρκετά καυλωμένη. Άνοιξε τα πόδια και άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της. Εγώ της είπα να σταματήσει να το χαϊδεύει, αλλιώς θα την τιμωρήσω.

-    Δηλαδή τι θα μου κάνεις;

Με ρώτησε και εγώ της είπα να σηκωθεί και να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Μόλις ξάπλωσε πήρα δυο ζευγάρια από της κάλτσες της και της έδεσα τα χέρια στις άκρες του κρεβατιού.

-    Σιγά την τιμωρία… Μου είπε.
Εγώ τρελάθηκα και πήρα δυο κλαμεράκια που έβαζε στα μαλλιά της και της έβαλα από ένα στην κάθε ρώγα και την ρώτησα αν πονάει. Η Ειρήνη φανερά καυλωμένη μου είπε:

-    Ναι αγόρι μου. Πονάω αλλά μου αρέσει. Θέλω να γίνεις ο γαμιάς μου.

Εγώ μόλις είπε αυτή τι λέξη τρελάθηκα και της είπα:

-    Ειρήνη εγώ θα γίνω ο γαμιάς σου και εσύ το πουτανάκι μου.

Έβγαλα τα ρούχα μου και μόλις είδε το καυλί μου έκλεισε τα μάτια την ρώτησα γιατί και μου είπε ότι πρώτη φορά βλέπει καυλί από κοντά και ντρέπεται.
Της άνοιξα τα πόδια της έβγαλα το κυλοττάκι και άρχισα αργά και βασανιστικά να της γλύφω πρώτα τους γλουτούς και σιγά-σιγά πλησίαζα στα μουνόχειλα.

Η Ειρήνη είχε τρελαθεί και μου έλεγε προστυχόλογα και εγώ έγλυφα τα μουνόχειλα της αλλά όχι την κλειτορίδα. Τα χύσια της άρχισαν να τρέχουν λες και ήταν πηγή προς το κωλαράκι της και εγώ άρχισα να βάζω μέσα στην τρυπούλα της ένα δάχτυλο και να της γαμάω το κωλαράκι. Η Ειρήνη εκτός ελέγχου μου ζητούσε να την λύσω, αλλά εγώ τίποτα.

Σε λίγο έφερα το καυλί μου και με το πουτσοκέφαλο της χάιδευα τα μουνόχειλα που ήταν κόκκινα από την καύλα. Η Ειρήνη μου ζητούσε να την γαμήσω αλλά εγώ εκεί την βασάνιζα γλυκά με το καυλί μου. Έχυσε πολλές, πολλές φορές και εγώ έγλυφα όλα τα υγρά της ήταν απίστευτα όμορφα.

Μετά έλυσα το μικρό πουτανάκι μου και της ζήτησα να πιάσει το καυλί μου. Ντρεπόταν αλλά διστακτικά άρχισε να το πιάνει και να το χαϊδεύει. Μετά της πρότεινα να το βάλει στο στόμα της αλλά μου είπε ότι δεν ξέρει και εγώ άρχισα να της δίνω οδηγίες. Και σιγά-σιγά άρχισε να μου γλύφει το πουτσοκέφαλο και να βάζει τον πούτσο μου στο στόμα της, ενώ μου χάιδευε και τα αρχίδια. Εγώ της κρατούσα το κεφάλι και την καθοδηγούσα ενώ της μιλούσα πότε πρόστυχα πότε τρυφερά.

Κοιτούσα την Ειρήνη να ρουφάει το καυλί μου και η εικόνα ήταν πολύ πρόστυχη γιατί η ειρήνη ήταν ένα κορίτσι αθώο, χωρίς καμιά εμπειρία, και αυτό με καύλωνε πολύ. Της ζήτησα να χύσω μέσα στο στόμα της και η Ειρήνη μου είπε:

-    Ναι αγόρι, μου το θέλω πολύ!

Έβγαλα το καυλί μου το έπαιξα λίγο και το κάρφωσα στο στόμα του μωρού μου. Αυτή ρουφούσε και φυσικά δεν μπορούσε να τα πιει όλα θα πνιγόταν και έβγαλα έξω τον πούτσο μου την κοιτούσα και τα χύσια μου έτρεχαν από τα χείλη στα βυζάκια της, και εγώ έπιασα το καυλί μου και χάιδεψα τις ρώγες και τα βυζιά της.

Μετά την αγκάλιασα της μίλησα τρυφερά και της είπα ότι είναι υπέροχο κορίτσι και όποιος άντρας θα είναι δίπλα της θα είναι ευτυχισμένος. Η Ειρήνη μου ζήτησε να την κάνω γυναίκα, και εγώ της είπα να πάει να κάνει μπάνιο και να ξυρίσει το μουνάκι της. Πήγε στο μπάνιο και μετά που ήρθε και ξάπλωσε άρχισα να την φιλάω σε όλο το σώμα της, ώσπου άρχισε να και πάλι να χύνει και να μου λέει:

-    Γαμιά μου σε παρακαλώ θέλω να μου γαμήσεις το μουνάκι τώρα!

Εγώ άρχισα με το καυλί μου να της χαϊδεύω τα μουνόχειλα και να προσπαθώ να μπω μέσα της αργά, αλλά η Ειρήνη μου είπε:

-    Αγόρι μου δεν θέλω έτσι θέλω να τον καρφώσεις απότομα μέσα μου μη φοβάσαι. Θέλω να νιώσω της ψωλάρα σου μέσα μου. Έτσι το φαντάζομαι πολλά βράδια που χαϊδεύω το μουνάκι μου.

Και εγώ αφού της άνοιξα τα πόδια άρχισα με δύναμη να καρφώνω την ψωλάρα μου στο παρθένο μουνάκι της, και σε λίγο το μόνο που ένιωθα ήταν τους μυς από το μουνάκι της Ειρήνης να σφίγγουν το καυλί μου και το μωρό μου με τα πόδια της να μου σφίγγει την μέση και να μου λέει:

-    Ναι αγόρι μου, γάμα με. Μου αρέσει το καυλί σου που είναι μέσα στο μουνάκι μου. Μου αρέσει που το μουνάκι μου είναι γαμημένο από την ψωλάρα σου!

Δεν ξέρω πόση ώρα κράτησε αλλά σίγουρα είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω νοιώσει στη ζωή μου. Η Ειρήνη έχυσε αρκετές φορές. Εγώ της κάρφωσα και ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της και της δάγκωνα της ρώγες από τα βυζάκια της. Μετά την έχυσα στην κοιλιά και στα βυζιά της.

Ξαπλώσαμε αγκαλιά και μου είπε ότι νιώθει πολύ όμορφα. Μετά από λίγο την έστησα στα τέσσερα της γάμησα και πάλι το μουνάκι της και άρχισα με τα δάχτυλα μου να ανοίγω το κωλαράκι της και όταν ήταν αρκετά ανοιχτό άρχισα να της καρφώνω το καυλί μου. Πονούσε αλλά μετά από λίγη ώρα όλη η ψωλάρα μου ήταν στο αγάμητο κωλαράκι της και τα αρχίδια μου χτυπούσαν στα μουνόχειλα της.

Μου ζήτησε να χύσω στο κωλαράκι της και εγώ το έκανα την γέμισα χύσια. Περάσαμε ένα όμορφο βράδυ ως της 3 ώρα που έπρεπε να φύγω γιατί επέστρεφε το σχολειό της.
Την επόμενη ημέρα την πήρα βόλτα με το αυτοκίνητο μου και γαμηθήκαμε και πάλι πολλές φορές. Τώρα έχουμε σχεδόν καθημερινή επαφή με το msn και κάνουμε έρωτα.

Συγγνώμη αν σας κούρασα με την ιστορία μου, απλά ήθελα να σας μεταφέρω το κλίμα που υπήρχε.

Ειρήνη σε ευχαριστώ. Είσαι απλά υπέροχη!

Click here for more!