Διάβασα σχεδόν όλες τις ιστορίες που σου έχουν στείλει και δεν βρήκα κάποια παρόμοια με την δική μας ( είμαστε zευγάρι εγώ και η Γιάννα ). Έτσι αποφάσισα να σου γράψω την δική μας Ιστορία. Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε κάποιες φαντασιώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται μόνο με περισσότερα των 2 άτομα. Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη κάναμε προφίλ σε ένα πολύ γνωστό ελληνικό σαιτ και μετά από λίγο καιρό αρχίσαμε να έχουμε ερωτικές περιπτύξεις με άλλα ζευγάρια. Ομολογώ ότι είναι κάτι το διαφορετικό και πολύ ερεθιστικό να βλέπεις την σύντροφο σου με κάποιο άλλο άτομο αλλά και αυτή αντίστοιχα εσένα.

Για εμάς όμως πάντα ο κύριος στόχος ήταν μια κοπέλα μόνη. είμαστε όμως πολύ άτυχοι (οι ελάχιστες οι κοπέλες που τελικά το κάνουν αυτό και μάλιστα με γνωριμία μέσω ιντερνετ) οπότε μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχαμε ούτε μια συνάντηση με μόνη κοπέλα.

Όλα αυτά άλλαξαν όμως πριν από ένα μήνα. Δεχτήκαμε ένα μήνυμα από μια κοπέλα και χωρίς πολύ σκέψη κλείσαμε ραντεβού σε ένα πολύ γνωστό καφέ της Θεσσαλονίκης όπου βέβαια και μένουμε.
Hταν πολύ τυπική στην ώρα της αλλά και πολύ κατασταλαγμένη σε αυτά που έλεγε τα οποία ήταν σχεδόν ταυτόσημα με αυτά που πιστεύουμε και εμείς. Η εμφάνιση της δεν ήταν τέλεια αλλά έβγαζε ένα διαφορετικό ερωτισμό που δεν είχαμε συναντήσει μέχρι τότε. Μελαχρινή με ύψος γύρω στο 1,70 κανονική με ίχνος λίπους επάνω της και ένα στήθος που χωρίς να είναι ιδιαίτερα μεγάλο σε προκαλούσε για χάδια. - (η γυναίκα μου είναι περίπου στο ίδιο ύψος με πολύ αθλητικό κορμί αλλά με περισσότερες καμπύλες σωστά μοιρασμένες. Eγώ πάλι με την σειρά μου είμαι 1.80 με αρκετά γυμνασμένο σώμα αλλά και με κάποια επιπλέον κιλά -σε σχέση με την εποχή που γυμναζόμουν εντατικά κάνοντας πρωταθλητισμό - ευτυχώς κατανεμημένα σωστά. Οι ηλικίες μας? εγώ 37 η γυναίκα μου 33 και η άλλη κοπέλα 32).- εκείνο όμως που μου άρεσε περισσότερο στην Λίτσα ήταν τα μάτια της. Πράσινα αμυγδαλωτά και πάρα πολύ εκφραστικά.

Στην πρώτη μας συνάντηση απλά τα είπαμε και συμφωνήσαμε ότι θα βρεθούμε μέσα στο σαββατοκύριακο. της προτείναμε να μείνει σπίτι μας και το δέχτηκε. Περιττό να σας πω ότι και εγώ αλλά και η Γιάννα μετρούσαμε τις μέρες μια μια μέχρι το Σάββατο που τελικά ήρθε. Ηταν και πάλι απλά ντυμένη αλλά για μια ακόμη φορά το καταπληκτικό στήθος της μας έκανε και τους δυο να έχουμε το βλέμμα εκεί καρφωμένο. Το μεσημέρι αφού φάγαμε είπαμε να ξαπλώσουμε για λίγο μεσημεριανό υπνάκο. Έτσι και έγινε. Με την διαφορά ότι η Λίτσα (έτσι την λένε) γδύθηκε εντελώς και αφού μας έδωσε μια καλή άποψη του ομολογουμένως πολύ θηλυκού κορμιού της φόρεσε μόνο ένα στρινγκακι που κάλυπτε το φρεσκοξυρισμένο της μουνάκι. Ξαπλώσαμε και οι τρεις στο κρεβάτι με την Γιάννα στην μέση (επιθυμία της Λίτσας γιατί λέει ότι οι γυναίκες είναι πιο οικείες μεταξύ τους).

Δεν πρέπει να πέρασαν πάνω από 10 λεπτά και αισθάνθηκα το χέρι της Γιάννας να μου χαϊδεύει απαλά τον πούτσο. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα τις δυο γυναίκες να φιλιούνται. Το θέαμα ήταν εξαιρετικό. Δυο πολύ ερωτικά γυναικεία κορμιά με έντονη αντίθεση ( η Γιάννα είναι λίγο πιο γεμάτη από την λιτσα με πλούσιες καμπύλες σε σύγκριση με το περισσότερο στεγνό κορμί της Λίτσας αλλά και η λευκή της επιδερμίδα σε σύγκριση και πάλι με το πολύ μαυρισμένο σώμα της λιτσας). Έπαθα πλάκα. ήταν κάτι πολύ πιο όμορφο από ότι το φανταζόμουνα σε τέτοιο βαθμό που τραβήχτηκα μακρυά τους για να έχω πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη εικόνα.

Τώρα η Γιάννα ήταν από επάνω και κοιτούσε στην αντίθετη πλευρά από εμένα ενώ η λιτσα κοιτούσε εμένα και η μια έγλυφε το μουνάκι της άλλης λες και το είχαν κάνει αμέτρητες φορές μεταξύ τους. μετά από λίγα λεπτά πήγα κοντά τους και άρχισα να τις χαϊδεύω και να τις φιλάω πότε την μια και πότε την άλλη σε ολόκληρο το μήκος του κορμιού τους. Ήδη είχαν αρχίσει και βογκούσαν ρυθμικά και μετά από λίγο έγιναν πιο τολμηρές βάζοντας και δάχτυλα η μια στο μουνάκι της άλλης.

Έκλεινα τα μάτια μου και τα ξανάνοιγα προσπαθώντας να καταλάβω αν είναι αλήθεια η ονειρο. ήταν αλήθεια. Στην ατμόσφαιρα ήδη υπήρχε η μυρωδιά των υγρών τους που και οι δυο τώρα πια έβγαζαν άφθονα. Αρχισα να γλύφω και εγώ μαζί με την Γιάννα το μουνάκι και τον κώλο της λιτσας. Τρομερή γεύση χωρίς καμία δυσάρεστη μυρωδιά και πολύ γλυκά υγρά κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα και προσπάθησα να συνεχίσω για αρκετή ώρα. Η Γιάννα όμως μου έκανε νόημα ότι την ενοχλούσε αυτή η μοιρασιά και έτσι πήγα στο μουνάκι το δικό της ελπίζοντας να μην με διώξει και η Λιτσα. Εκεί τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η λιτσα όχι μόνο δεν με έδιωξε αλλά διέκοπτε το γλυφομουνι που έκανε στο εξίσου πεντανοστιμο μουνάκι της γυναίκας μου και με φιλούσε παθιασμένα στο στόμα. Μετά από λίγο μου είπε: Έλα θέλω να σε δω να την γαμάς Ήμουν πολύ καυλωμένος και μπορεί να μην έχω τεράστιο εργαλείο όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι αλλά είναι κανονικό στο μήκος και πολύ χοντρό σε σημείο που τα γυναικεία δάχτυλα δεν μπορούν να τυλιχτούν γύρω από τον κορμό του χωρίς να αφήσουν μεταξύ τους κενό. Αυτό η Λιτσα το πρόσεξε και έτσι πριν να με αφήσει να μπω στο μουνάκι της Γιάννας έτσι όπως ήταν χωμένη από κάτω μου το έπιασε σφιχτά και αφού πρώτα τον φίλησε τον σάλιωσε καλά και μετά τον πίεσε να μπει μέσα.

Ως συνήθως η πρώτη αντίδραση της Γιάννας ήταν να βογκήξει δυνατά βγάζοντας μέσα από τα πνευμόνια της τον αέρα. άρχισα σιγά σιγά να την γαμάω ενώ η λιτσα από κάτω μια έγλυφε το μουνάκι της γυναίκας μου μια τον πούτσο μου και μια την κωλοτρυπίδα μου. (εδώ θέλω να διευκρινίσω ότι πότε μου δεν έχω σκεφτεί ερωτικά κάποιον άντρα αλλά στις γυναίκες επιτρέπω να μου κάνουν τα πάντα). Ετσι δεν διαμαρτυρήθηκα απεναντίας εκτίμησα την πρόθεση της να μου προσφέρει την απόλυτη ευχαρίστηση. Και το έκανε πολύ καλά η αφιλότιμη. σιγά σιγά και ενώ εγώ γαμούσα την Γιάννα δυνατά κρατώντας την από τους ώμους πήρε περισσότερο θάρρος και μου έχωσε ένα δάχτυλο στην ήδη μαλακή από το γλείψιμο τρύπα μου. εγώ δεν αντιδρούσα γιατί άλλωστε αφού αυτό το κάνουμε πολλές φορές με την Γιάννα και μάλιστα αρκετές φορές την έχω αφήσει να με γαμήσει με το strapon που έχει πάρει (κάτι που δεν μου προσφέρει σαρκική ευχαρίστηση αλλά ευχαρίστηση που προέρχεται από την απόλυτη παράδοση άνευ όρων στον σύντροφο σου και από την αίσθηση της αλλαγής των ρόλων ενεργητικού και παθητικού).

Μετά από λίγο θελήσαμε να αλλάξουμε στάση και έτσι απελευθερώθηκε και η Λιτσα. Γύρισα την Γιάννα ανάσκελα της έπιασα τα πόδια της από τους αστράγαλους και τα σήκωσα ψηλά σε σημείο που να σηκώνεται στο αέρα και ο ολοστρόγγυλος πισινός της. Η λιτσα άρχισε πάλι να μας χαϊδεύει και να μας φιλάει και μετά από λίγο σάλιωσε πάλι τον δείκτη της και προσπάθησε να τον χώσει στον κώλο μου χωρίς όμως επιτυχία αφού η στάση δεν το επέτρεπε. έτσι έσκυψε από πίσω μας και άρχισε πάλι να μας γλύφει αυτήν την φορά τα αρχίδια μου που χτυπούσαν τώρα πια δυνατά πάνω στα άτριχα μουνοχειλα της Γιάννας το μουνάκι της Γιάννας και λίγο τον κώλο της. Σε λίγο η Γιάννα με αγκάλιασε και με τράβηξε κοντά της. Το σκύψιμο μου αυτό έκανε την λιτσα να δει ξανά την κωλοτρυπίδα μου και άρχισε πάλι να την γλύφει με πολύ μαεστρία.

Μετά από λίγο πάλι δάχτυλο και αυτήν την φορά και δεύτερο και τρίτο. έκανε κάτι σαν τεστ για να δει πως θα αντιδράσω. Η μόνη μου αντίδραση ήταν να αρχίσω να βογκάω περισσότερο μια και είχα πάρει τον δρόμο χωρίς επιστροφή, τον δρόμο για τον οργασμό μου. Το κατάλαβε και ελάττωσε τον ρυθμό της ενώ συγχρόνως τύλιξε με τα δυο της δάχτυλα του άλλου της χεριού της βάση από τα αρχίδια μου και άρχισε να μου τα τραβάει δυνατά προς τα κάτω. Τα δάχτυλα της τώρα έμπαιναν αργά μέσα στον κώλο μου σταματούσαν για λίγο και μετά έβγαιναν σχεδόν μέχρι έξω και ξανά πάλι χώνονταν βαθιά μέσα μου. Κατάλαβα ότι ήθελε να με κόψει δεν κατάλαβα όμως τον λόγο που το έκανε αυτό.

Μετά από λίγο τράβηξε τα δάχτυλα της απότομα και ενώ εγώ συνέχισα να ξεσκίζω το μουνάκι της γυναίκας μου αυτή απομακρύνθηκε από κοντά μας όχι όμως για περισσότερο από 2-3 λεπτά. ήρθε πάλι από πίσω μου και αυτήν την φορά άρχισε να με γλύφει από την πλάτη μέχρι τις πατούσες. εγώ γυρνούσα να την δω αλλά το μόνο που έβλεπα ήταν τα μακρυα μαλλιά της να σέρνονται πάνω στην πλάτη μου. Η Γιάννα εν τω μεταξύ άρχισε να φωνάζει: γάμησε με αγόρι μου σκίσε με στα δυο πιο δυνατά και ενδιάμεσα να βγάζει και στριγκλιές δείχνοντας μου ότι είναι εκτός ελέγχου. Την γαμούσα ήδη για πάνω από μισή ώρα και το μουνάκι της είχε πάρει φωτιά.

Είχα αρχίσει να ετοιμάζομαι να χύσω όταν αισθάνθηκα να μπαίνει χωρίς καμία προειδοποίηση στον κώλο μου κάποιος δονητής. Έκανα να τραβηχτώ αλλά η αγκαλιά της Γιάννας ήταν πολύ δυνατή και η λιτσα είχε πέσει ολόκληρη επάνω μου σφηνώνοντας το σώμα μου ανάμεσα στα δυο γυναικεία κορμιά.

Δεν είχα αλλά περιθώρια αντίδρασης και δεν ήθελα να χαλάσω και το όλο σκηνικό από την στιγμή που δεν ήταν και η πρώτη μου φορά οπότε και δεν πονούσα και ιδιαίτερα. Σε λίγο αισθανόμουν το strapon της λιτσας να έχει τερματίσει στον κώλο μου και κάθε φορά που έπιανε πάτο να μου χτυπάει με δύναμη τα ψεύτικα αρχίδια επάνω στα δικά μου. τώρα με είχε πιάσει γερά από την μέση και με γαμούσε σαν ένας καλός γαμιάς αρκετά όμοια με το στυλ της Γιάννας όταν μου το κάνει αυτή.

Είχα φτάσει σε σημείο παροξυσμού. κάθε φορά που τραβιόμουν έξω από το μουνάκι της γυναίκας μου αισθανόμουνα το μακρύ αλλά ευτυχώς λεπτό δονητή να χώνεται βαθιά στον κώλο μου. Και όταν καρφωνόμουν μέσα στην Γιάννα ο δονητής σχεδόν άφηνε μέσα μου μόνο το λεπτό του κεφάλι.

Η λιτσα άρχισε να βογκάει και αυτή μαζί με εμένα και την γυναίκα μου δείγμα ότι της άρεσε πολύ αυτό που μου έκανε. Σε λίγο άρχισε να μου λέει: σου αρέσει πούστρα το γαμήσι που σου κάνω? Σου το κάνω καλά? Θα σου σκίσω την σούφρα σου αγοράκι. Θα σου δώσω το έντερο στο χέρι. Σαν αστραπή πέρασε μια σκέψη από το μυαλό μου συγκρίνοντας την τρυφερότητα που είχε δείξει στην Γιάννα με την αγριάδα που έβγαζε επάνω μου. ήθελε να πάρει εκδίκηση. Να με κάνει ρεζίλι μπροστά στην γυναίκα μου. Να δείξει ότι είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού. γιατί άραγε τα έκανε τελικά όλα αυτά?

Με έβγαλε μέσα από τις σκέψεις μου το ουρλιαχτό της Γιάννας που ήρθε σαν από μηχανής θεός να σώσει την κατάσταση γιατί παρέσυρε και την λιτσα στον δικό της οργασμό. άρχισε να χύνει και αυτή λέγοντας: σου χύνω παλιοπουστρακι σου χύνω στην κωλοτρυπα σου και με ένα Αααααααααααααααα μακρόσυρτο, σαν στριγκλιά στην αρχή και μετά ξέπνοο τραβήχτηκε από μέσα μου και έπεσε στο κρεβάτι δίπλα στην Γιάννα. Τόση ώρα που με γαμούσε αισθανόμουν ότι ήθελα να χύσω αλλά δεν μπορούσα. Με το που τραβήχτηκε ήταν σαν μου τράβηξε κάποιος την τάπα από την ουρήθρα μου και μεγάλη ποσότητα σπέρματος τινάχτηκε μέσα στο μουνί της γυναίκας μου.

Έχυνα και είχα σπασμούς μέχρι που ρίγησα και άρχισα να τρέμω ολόκληρος. Τα πόδια μου αν και γυμνασμένα και δυνατά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σώμα μου και έπεσα σχεδόν λιπόθυμος ανάμεσα τους(ίσα που πρόλαβαν να τραβηχτούν για να μην της πλακώσω). Η γυναίκα μου άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά και το πρόσωπο και να με φιλάει τρυφερά στα χείλη και η λιτσα απαλά την πλάτη και σηκώνοντας ελαφρά το σώμα της έφερε το στόμα της κοντά στο αυτί μου και αφού πρώτα μου το έγλυψε μου ψυθιρiσε : συγνώμη Φίλησα την γυναίκα μου και μετά γύρισα και έκανα το ίδιο και στον μέχρι πριν λίγο γαμιά μου. Αυτή με την σειρά της έκανε το ίδιο στην Γιάννα και μετά ξάπλωσε πάλι πίσω μου. έτσι μας πήρε ο ύπνος.

Οταν ξυπνήσαμε κάναμε όλοι μπανακι και αφού ετοιμαστήκαμε βγήκαμε για νυχτερινή διασκέδαση. εκεί είχα πάλι τις ίδιες σκέψεις γιατί άραγε το έκανε αυτό? Και τι τελικά την οδήγησε να ζητήσει συγνώμη?

Αυτό όμως θα σας το πω στην επόμενη ιστορία που θα σας στείλω.

Εκείνο όμως που θέλω να συμβουλέψω σε άντρες και γυναίκες είναι να μην έχουν στο σεξ ενδοιασμούς και να προσπαθούν να δοκιμάζουν πάντα κάτι καινούργιο. Είναι το αλατοπίπερο στην σχέση κάνοντας την πιο δυνατή και ακλόνητη σε κάθε είδους αναποδιές που μπορεί να τύχουν σε αυτήν την ζωή.

Click here for more!