Καλησπέρα και πάλι. Εύχομαι όλα να βαίνουν καλώς και οι αναγνώστες της σελίδας να χαίρουν άκρας υγείας!!! Όπως καταλαβαίνετε, από διάθεση στην Θεσσαλονίκη, πάμε καλά.

Ευτυχώς δηλαδή, γιατί με τις εξελίξεις στο Κυπριακό, είχαμε αρχίσει να παίρνουμε τα κάτω μας. Η ιστορία που ακολουθεί αφορά τις σχέσεις Ελλήνων και Κυπρίων....φοιτητών που διαβιούν στη Θεσσαλονίκη. Ακούστε ή διαβάστε λοιπόν τι έγινε προχθές.

Ο φίλος μου που είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διάστημα μου μιλούσε συνέχεια για μια νέα συνάδελφο στην υπηρεσία, η οποία είνα από την Κύπρο. Δεν είναι βέβαια μόνιμη στο δημόσιο αλλά καλύπτει πάγια και διαρκή .. . . . . ανάγκη. Τώρα αυτό μπορεί να μεταφραστεί...ποικιλοτρόπως!

Βγήκαμε λοιπόν για καφέ, να και η Αλεξάνδρα (σιγά που συναντηθήκαμε τυχαία) Ωραία γυναίκα, γύρω στα 28, με τέλειο μπούστο και απίστευτα πόδια. Η κύπρια δίδα λοιπόν, μόλις μας είδε, έσπευσε να μας ασπαστεί, και να μας προτείνει να πάμε στην παρέα της.

Είπαμε βέβαια ναι, και το γέλιο ξεκίνησε. Στην παρέα καθόταν επίσης μια αδελφή ψυχή, μια ασχημούλα και μια......μουνάρα!
Χωρίς να σας τα πολυλογώ, τα μάτια έπαιζαν από την πρώτη στιγμή. Η Αλεξάνδρα που γουστάρει το φίλο μου (τον Παντελή) δεν άργησε να το δείξει, ενώ η Ξένια, (η μουνάρα της προηγούμενης περιγραφής) φάνηκε ότι γούσταρε εμένα. Βέβαια κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τόνισα αρκετές φορές ότι είμαστε και οι δύο παντρεμένοι αλλά δεν φάνηκε ότι είχε ιδιαίτερο νόημα το γεγονός για τις κύπριες κυρίες.

Η βραδιά συνεχίστηκε χωρίς εκπλήξεις. Οι υπόλοιποι της παρέας αποχώρησαν και μείναμε οι τέσσερις, οπότε δεν άργησε να έρθει η πρόσκληση για συνέχιση της βραδιάς στο . . . . . . σπιτι της Αλεξάνδρας.

Όταν φτάσαμε εκεί, (σε περιοχή μακριά από το κέντρο, σχεδόν απομονωμένη), μπήκαμε στο σπίτι στο οποίο επικρατούσε απόλυτη τάξη, ενώ διαπιστώσαμε ότι πριν μπούμε στο διαμέρισμα θα έπρεπε να βγάλουμε τα παπούτσια μας.(ήταν όλα αφημένα έξω από την πόρτα).

Ο φίλος μου, που δεν φημίζεται για την υπομονή του, ακολούθησε την Αλεξάνδρα στην κουζίνα για να τη...βοηθήσει στα ποτά. Βέβαια, όταν επέστρεψαν ήταν κάπως αλλιώς και οι δύο. Σε λιγότερο απο 30 λεπτά, μας άφησαν και πήγαν στο δωμάτιο της κυπρίας προκειμένου να συνεχίσουν την συζήτηση επί του...Κυπριακού ζητήματος. Δεν άργησαν να ακούγονται απο το δωμάτιο βογκητά και το κρεβάτι έτοιμο να σπάσει. Σταματήσαμε τη συζήτηση με την Ξένια προκειμένου να ακούσουμε τι συνέβαινε δίπλα. "μην κολάς" μου λέει" βρήκαν ευκαιρία να το κάνουν. Η Αλεξάνδρα άλλωστε" συμπληρώνει "καιρό τώρα πολιορκούσε το φίλο σου, ο οποίος ειναι κούκλος, μετά από εσένα" μου λέει και μένω παγοκολόνα.

" Τι θες να πεις" τις λέω και μου απαντάει "μην μου πεις οτι δεν κατάλαβες τίποτα. Σε κοιτάω από το καφέ και δεν νομίζω ότι είσαι χαζός" Σηκώνεται και μου ζητάει να την ακολουθήσω στο δωμάτιο της, χωρίς εγώ να πω βέβαια όχι. Μόλις μπήκαμε μέσα, με έσπρωξε στο κρεβάτι και άρχισε να μου ξεκουμπώνει τη ζώνη. Προσπαθούσε να τα κάνει όλα, χωρίς χέρια, γεγονός που με φούντωνε. Μου ξεκούμπωσε το παντελόνι, μου κατέβασε το φερμουάρ, και με τη γλώσσα της άρχισε να μου γλύφει τις τρίχες που φαινόντουσαν από το μποξεράκι.

Ο πούτσος μου είχε αρχίσει να σηκώνεται και να διαγράφεται από το εσώρουχο. "Δεν θέλω να σου σηκωθεί" μου λεει, "θέλω να τον φουσκώσω εγώ" και ορμάει στο καυλί μου με γλώσσα καυτή!!!!!ούτε΄10 δευτερόλεπτα δεν κράτησε η κατάσταση ηρεμίας. Μέχρι να τον πάρει όλο και να τον βγάλει, είχε φτάσει στον ουρανό.

Έγλυφε, ρουφούσε, έτριβε.....απίστευτο. Το ένας της χέρι ήταν στα αρχίδια μου και το άλλο προσπαθούσε να μου βγάλει τα ρούχα. Σηκώνομαι μόνος μου και ξεντύνομαι όπως όπως, ενώ προσπαθώ να της τα βγάλω όλα, όσο πιο γρήγορα γινόταν. Ξαπλώνει στο κρεβάτι ανάσκελα και ανοίγει τα πόδια της. Το μουνί της ήταν εντελώς ξυρισμένο, ενώ τα μουνόχειλα, ανοιχτά σαν μανιτάρι! Χωρίς δεύτερη κουβέντα, της ανοίγω με τα δάχτυλα το μουνί της και με τη γλώσσα μου αρχίσω την περίποίηση της κλειτορίδας της. Βογκούσε από ικανοποίηση, φώναζε, έτρεμαν τα πόδια της. Τα υγρά της ήταν παχύρευστα ενώ η γεύση τους απίστευτη.

Παράλληλα με το δάχτυλο μου προσπαθούσα να ανοίξω τη σούφρα της η οποία ήταν σφιχτή αλλά όχι και πολύ.
Την καβαλάω, και με τα πόδια ανοιχτά λες και ήμουν ανεβασμένος σε άλογο, φτάνω στο λαιμό της. Την αρχίσω στα πουτσοσκάμπηλα στα χείλια ενώ η γλώσσα της προσπαθούσε κάθε φορά να γευτεί το πρισμένο μου καυλί.

" Πάρε με, τώρα, σκίσε μου την μουνάρα αγόρι μου" μου έλεγε συνέχεια ενώ το ένα μου χέρι της μαλάκωνα το μουνί. Κατέβηκα και μπήκα μέσα της όσο πιο βαθιά μπορούσα. Αρχισα να της τρομπάρω το μούνί και να φωνάζει από υδονή. Έβγαινα απότομα και παρακαλούσε να της το ξαναβάλω. Προσπαθούσα να φτάσω όσο πιο μέσα γινόταν.

Της σήκωσα τα πόδια και έσπρωξα το πουτσοκέφαλο στον κώλο της. Δεν αρνήθηκε καθόλου, απλά με διευκόλινε να μπω πιο εύκολα. Έπιασε με το χέρι της τον πούτσο μου και τον κατεύθυνε εκεί που έπρεπε. Μπήκα με δυσκολία και όχι όλος μέσα της ενώ τα πόδια της έτρεμαν από την πίεση. Με δύο ή τρεις χαλαρές κινήσεις μπήκα εντελώς μέσα της και η καύλα απίστευτη. Τη γύρισα στα τέσσερα και το τρομπάρισμα του κώλου της συνεχίστηκε χωρίς σταματιμό!Από ένα σημείο και μετά άρχισε να κουνιέται μόνη της και να μπαινοβγάζει με το σώμα της τον πούτσο μου στον κώλο της. Με έβαλε από κάτω και κάθισε πάνω στο καυλί μου.

Όταν της είπα ότι θα χύσω, έβγαλε τον πούτσο μου από τον κώλο της και άρχισε να μου παίρνει πίπα, αφού τράβηξε το προφυλακτικό. Τα πήρε όλα στο στόμα της και δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο. Όσο εγώ έχυνα, αυτή μου τραβούσε μαλακία και άφηνε ορισμένα από τα χύσια να βγαίνουν από το στόμα της κοιτώντας με παράλληλα.

Από το δωμάτιο βρήκα πτώμα στην κούραση. Με τον φίλο μου συναντηθήκαμε στο σαλόνι, και μετά από ένα τσιγάρο και λίγο χαβαλέ, την κάναμε για τα σπίτια μας. Λέμε να τις ξαναδούμε.

Click here for more!