Γειά σας. Είμαι 37χρ. παντρεμένος επί εξαετία και θέλω κι εγώ να σας πω τι μου συνέβη το περασμένο καλοκαίρι και μου έμεινε αξέχαστο και μισοτελειωμένο…

Έμενα με τη σύζυγο σε ένα ξενοδοχείο της Κέρκυρας και στο διπλανό δωμάτιο έμενε ένα ζευγάρι γύρω στα 45 με τα δύο τους παιδιά. Είχαμε κι εμείς το δικό μας παιδί μαζί αλλά δεν ταίριαξε καθόλου να παίξουνε μαζί, αν και αυτό που εγώ αποσκοπούσα ήταν να παίξω με την ωραία και μες την καύλα "γειτόνισσα" μας. Την έβλεπα πολλά μεσημέρια στο μπαλκόνι να πίνει τον καφέ της και βέβαια έκανα και εγώ το ίδιο με το παλούκι μου μονίμως σηκωμένο και κάθε μεσημέρι έπαιζα δύο μαλακίες για αυτήν, πράγμα που είχα να κάνω από το λύκειο. Μια Κυριακή μου είπε τέρμα τα ψέματα αύριο τα κεφάλια μέσα, και ενώ κατάλαβα τι εννοούσε ρώτησα γιατί. Μου απάντησε ότι αύριο φεύγουνε. Είπα μέσα μου όλα ή τίποτα τώρα, τι έχω να χάσω. Τη ρώτησα για τον σύζυγο της και μου είπε κοιμάται, και η δικιά μου το ίδιο της απάντησα, συνεχίζοντας λέγοντας της ότι εμείς θα πρέπει να πίνουμε μαζί καφέ μιας και οι σύζυγοι μας κάθε μεσημέρι κοιμούνται. Μαζί δεν πίνουμε κάθε μέρα, μου απάντησε. Ναι λέω αλλά σε διαφορετικά μπαλκόνια. Έλα από δω μου είπε απλά και λυτά. Καλή ιδέα της είπα και μη χάνοντας χρόνο πήγα δίπλα. Πάμε μέσα καλύτερα μου λέει στον κλιματισμό; Ναι είπα ξερά και αμήχανα.

Μάλλον αυτή δεν ήθελε να χάσει χρόνο από ότι κατάλαβα μιας στο πεντάλεπτο που συζητούσαμε άρχισε να γλύφει με την γλώσσα της το καλαμάκι του καφέ. Μετά την τέταρτη με πέμπτη φορά ακούμπησα το χέρι μου στα μπούτια της και έγειρα να την φιλήσω. Ανταποκρίθηκε σαν να ήμασταν εραστές, σαν να ήμασταν μόνοι και σαν να μην τρέχει τίποτα. Γεμάτος φόβο ήμουνα αλλά το τεράστιο πια καυλί μου δεν με άφηνε να σκεφτώ. Ρώτησα για τον άντρα της και γελώντας μου είπε μην ανησυχείς το πολύ πολύ να συμμετέχει. Μόνο στο μην ανησυχείς έδωσα σημασία και κατέβηκα ανάμεσα στα πόδια της στο καυτό και υγρό μουνάκι της. Ήταν τέλειο και άρχισα να το γλείφω με μανία.

Αυτή βόγκαγε και στο μυαλό μου ήταν η λέξη μην ανησυχείς. Τελείωσε στο στόμα μου και ήταν υπέροχη η γεύση της. Σήκωσα το κεφάλι μου να την δω και κατάλαβα ότι γνέφει με το κεφάλι της στον άντρα της κάνοντας του έλα. Το παλούκι μου ήταν έτοιμο να σπάσει και δεν έδωσα σημασία για να μην χάσω αυτό που είχα μπροστά μου. Συνέχισε να γλύφεις γαμιά μου, μου είπε. Συνεχίζοντας την δουλειά μου εγώ έρχεται ό άντρας της και της τον δίνει στο στόμα. Είχαμε περίπου τα ίδια καυλιά. Συνέχισα αμίλητος να γλύφω ενώ αυτός της έλεγε γαμιόλα πάρτονε. Σε λίγο ήρθε αυτός πίσω μου και μου κατέβασε την βερμούδα, περιττό να πω ότι ήμουν παραδομένος. Άρχισε να γλύφει τα αρχίδια μου και πιο πολύ την παρθένα κωλοτρυπίδα μου. Δεν μου την είχε ξαναγλύψει άντρας και ήταν τέλειο. Ανασηκώθηκε λίγο και της λέει: παρθενάκι είναι. Αυτή βόγκαγε και με ξαναέχυσε. Αυτός είχε προλάβει να βάλει μέσα μου εκτός από την γλώσσα του και το μακρύτερο του δάχτυλο. Η γυναίκα του σηκώθηκε και γύρισε την πλάτη με τα γόνατα στον καναπέ. Κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα να την γαμήσω χωρίς να με νοιάζει καθόλου αν θα με γαμούσε ο άντρας της. Τον έχωσα στο μουνάκι της και ο άντρας της δεν σταμάτησε λεπτό να μου χώνει μια την γλώσσα και μία το δάκτυλο του στο κώλο. (μάλλον ήθελε να μου τον ανοίξει σκέφτηκα) γιατί το μόνο που θυμάμαι από ότι λέγαμε ήταν το ότι αυτός έλεγε συνέχεια: "παρθενάκι μου" καθώς κι εμένα που σε μια φάση τέλειας καύλας που γαμούσα με δύναμη το μουνί της του είπα: βάλτον μου γάμαμε άντρα μου.

Σε λίγο σηκώθηκε όρθιος με έπιασε από την μέση με το ένα χέρι και υπέθετα ότι με το άλλο τοποθετεί το καυλί του στον κώλο μου. Και έτσι ήτανε! Ενοιωσα κάτι χοντρό να προσπαθεί να διαρρήξει την τρύπα μου. Νομίζω ότι το κεφάλι του ήταν ήδη μέσα μου και εκείνη την στιγμή έβγαλα το καυλί μου από την γυναίκα του και την έχυσα σε όλο το κορμί της φωνάζοντας πάρτα καύλα μου και λέγοντας μου αυτή δώστα μου ρε γαμιόλη. Αυτός δεν έλεγε να βγεί από μέσα μου και τον απόλαυσα καθ' όλη την διάρκεια που έχυνα αν και πρέπει να είχε βάλει μόνο το πουτσοκέφαλο και λίγο παραπάνω σπρώχνοντας με σιγά-σιγά για να μπει όλος. Παρόλο που με γαμούσε απαλά με κράταγε σφιχτά και η γυναίκα του τώρα τον κοίταγε. Δεν άντεχα άλλο και αφού είχα χύσει κιόλας γύρισα και κάθισα στον καναπέ. Αυτός μου είπε δεν θες να συνεχίσουμε;

Η γυναίκα του γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να μου κάνει μια τέλεια πίπα. Το καυλί μου ανασηκώθηκε πάλι και αυτή με κοίταξε και παίζοντας το μου είπε: ''θα γαμηθείς σήμερα παρθενάκι μου'' ενώ, με το άλλο χέρι έπαιζε το καυλί του άντρα της που ήταν ακόμα τεράστιο και έτοιμο να το απολαύσω. Έσκυψα μπροστά και τον πήρα στο στόμα μου. Πρώτη μου φορά έκανα πίπα αλλά μου άρεσε. Πρέπει να τον ενοχλούσα και λίγο γιατί που και που τραβιόταν πονώντας.
Και εδώ είναι η ατυχία μου. Χτυπάνε την πόρτα τα παιδιά τους. Μία κόρη 15 και ένας γιος 12χρ. Η γυναίκα λέει: πηγαίνετε στο μπαλκόνι να τα διώξω. Άκουσα που τους έλεγε: πηγαίνετε πάλι στην πισίνα. Μάταια όμως αυτά ήθελαν να μπουν μέσα. Αφού χαιρετηθήκαμε με τα παιδιά τους αποχαιρέτησα όλους να πάω δίπλα. Φεύγοντας τους είπα να μην χαθούμε και να μου δώσουν κάποιο τηλέφωνο. Το απόγευμα θα τα πούμε. Ούτε τους ξαναείδα ποτέ. Και εάν είναι στο παρόν site πολύ θα χαρώ να μου στείλουν mail.

Click here for more!