Προχτές ήμουν μόνος στο σπίτι και περίμενα την κοπελιά μου. Είχα αράξει στο κρεβάτι και είχα βάλει μια ταινιούλα στο βίντεο, όταν άκουσα την πόρτα ν ανοίγει.
Δεν ήταν μόνη, είχε έρθει και η φίλη της η Σουζυ μαζί.
Σε λίγο μπαίνει στο δωμάτιο , μωράκι μου ήρθα, μου λέει, έχει έρθει και η Σουζυ μαζί μου και κατευθείαν αρχίζει να με φιλάει και να μου χαϊδεύει τον πούτσο. Της δίνω ένα γλωσσοφιλο και αρχίζω να της χαϊδεύω το στήθος. Η Μαίρη είναι πολύ ωραία γκόμενα, 25 χρόνων μελαχρινή με απίθανες καμπύλες και μονίμως καυλωμένη!

Ενώ την φιλούσα, είχα βάλει το χέρι μου μέσα από το μπλουζάκι της και έπαιζα με τις ρόγες της. είχε καυλώσει πολύ όπως και γω άλλωστε. Σε κάποια φάση μου κατεβάζει τη φόρμα και αρχίζει να παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της. Εκείνη τη στιγμή μπήκε και η Σουζυ στο δωμάτιο.- Γεια σας μωρά, βλέπω δεν χάνετε ώρα! Και αμέσως αρχίζει να με φιλάει. Η Σουζυ είναι μια εντυπωσιακή μελαχρινή με υπέροχο πρόσωπο , απίθανο στήθος και ένα τέλειο πούτσο! αμέσως βάζω το χέρι μου κάτω από τη φούστα της και αρχίζω να της χαϊδεύω τον πούτσο , γρήγορα καύλωσε ενώ είχε χώσει τη γλώσσα της στο στόμα μου. Η Μαίρη, που εν τω μεταξύ είχε μείνει μόνο με τις ζαρτιέρες μου έκανε ένα απίθανο τσιμπούκι και ταυτόχρονα έπαιζε με το μουνάκι της.

Σε κάποια φάση η Σουζυ βγάζει τη μικροσκοπική φουστιτσα που φορούσε και μου δίνει τον πούτσο της στο στόμα. Άρχισα να ρουφάω το καυλί της με μανία, ενώ κόντευα να χύσω από το τσιμπούκι που μου έκανε η Μαίρη. Ξαφνικά, άρχισε να παίζει με την τρύπα μου, δεν άντεξα άλλο και έχυσα μες το στόμα της. Ενώ συνέχιζα να ρουφάω τον πούτσο της Σουζυς, η Μαίρη κολλάει το στόμα της στο δικό της δίνοντας της να γευτεί τα χυσια μου. Σε λίγο έχυσε και η Σουζυ μέσα στο στόμα μου, τα ήπια όλα. Με καυλώνει αφάνταστα να παίρνω πίπα απ αυτή τη θεογκομενα, που αν τη δεις στο δρόμο ούτε που σου περνάει από το μυαλό ότι είναι τραβεστί.

Μετά απ αυτό, η Μαίρη στήθηκε στα τέσσερα κ εγώ που δεν είχα αργήσει να ξανακαβλωσω από το τσιμπούκι που έπαιρνα στη Σουζυ πήγα από πίσω της. Η Σουζυ είχε ξαπλώσει ανάσκελα μπροστά από τη Μαίρη και αυτή σκύβοντας πήρε το πεσμένο καυλί της στο στόμα της. εγώ τη γαμούσα πισωκολλητα και της έβαζα δάχτυλο στο κωλαρακι της. Όταν κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη, βγήκα από το μουνάκι της που έσταζε από καύλα και άρχισα να της τον χώνω στον κώλο. Αχ μωρό μου ναι, σκίσε με, μου είπε όλο καύλα και εγώ άρχισα να τη γαμάω πιο δυνατά, ώσπου φωνάζοντας από καύλα άρχισε να χύνει. Έπεσε εξαντλημένη στο κρεβάτι.
Εγώ ξάπλωσα ανάσκελα και η Σουζυ ήρθε από πάνω μου.- Έλα καύλα μου να σου ανοίξω το κωλαρακι, μου είπε ανασηκώνοντας και ανοίγοντας μου τα πόδια. Αφού μου έβαλε βαζελίνη στην τρύπα μου, ένιωσα τον πούτσο της να μπαίνει μέσα μου. Η καύλα μου ήταν απίστευτη!! είχα αυτή τη θεογκομενα από πάνω μου να με γαμάει! Είχε κατεβάσει το μαύρο δαντελωτό σουτιέν της κάτω από τα βυζιά της και κουνούσε τη λεκάνη της μπρος πίσω, ανοίγοντας με στα δυο. έπαιζα τον πούτσο μου σαν τρελός, δεν ήξερα που βρισκόμουν. Πολύ γρήγορα έχυσα ενώ η Σουζυ συνέχιζε να με πηδάει. Η Μαίρη που είχε καυλώσει βλέποντας με να γαμιέμαι με την τραβεστί φίλη της έπαιζε με το μουνάκι της.

Αλλάξαμε στάση, γύρισα μπρούμυτα σηκώνοντας τον κώλο μου μπροστά από τη Σουζυ και έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της Μαίρης γλύφοντας το ξυρισμένο μουνάκι της. Η Σουζυ ξαναμπήκε μέσα μου και άρχισε να με γαμάει με πολύ δύναμη. Το μουνί της Μαίρης ήταν μούσκεμα από τα υγρά της και εγώ μια της έγλυφα την κλειτορίδα, μια της γάμαγα την τρυπούλα με τη γλώσσα μου. Απολάμβανα το γαμήσι που μου έκανε η Σουζυ, ένιωθα τόσο γεμάτος ο πούτσος της με άνοιγε κανονικά. Το καυλί μου είχε σηκωθεί και πάλι από την καύλα της όλης φάσης. Σε λίγο άκουσα τη Σουζυ να βογκάει και ένιωσα ένα καυτό κύμα σπέρματος να πλημμυρίζει τον κώλο μου, Σχεδόν αμέσως τελείωσε και η Μαίρη από το γλειφομουνι που της έκανα.

Όμως το τέλος δεν είχε έρθει ακόμα. Μπήκα στο πλημμυρισμένο της μουνί και άρχισα να την γαμάω. Έχυνε συνεχόμενα φωνάζοντας από καύλα, βγήκα από μέσα της και την άφησα στα χέρια, η μάλλον στη γλώσσα της Σουζυ. Σε λίγο αυτή ξανακαβλωσε και άρχισε να τη γαμάει. εγώ τραβούσα μαλακία βλέποντας την κοπελιά μου ανάσκελα κάτω από την τραβεστί φίλη της να γαμιέται μαζί της. Η καύλα μου από το όλο σκηνικό ήταν φοβερή. Τράβηξα τη Σουζυ και ανασηκώνοντας της τη λεκάνη μπήκα μέσα της. Τώρα την ξέσκιζα εγώ ενώ αυτή φώναζε από καύλα και τραβούσε μαλακία. Η Μαίρη είχε βάλει ένα τεράστιο δονητή στο μουνί της και γαμιόταν με τρελό ρυθμό. γρήγορα χύσαμε όλοι μαζί.

Click here for more!