Δεν είχα καμία όρεξη να τρέχω στην Κηφισιά για τη δεξίωση που έδινε ο προϊστάμενος της αδερφής μου στο Υπουργείο που εργάζεται. Εγώ είμαι μαθημένος σε γλετζέδικες φάσεις και ήμουν σίγουρος πως εκεί θα ξενέρωνα. Μου έφαγε όμως τα αυτιά, για να μην πω ότι μου έσπασε και τα αρχίδια από πάνω και στο φινάλε ενέδωσα. Δεν πάει στο διάολο, είπα, Σάββατο έπεφτε, άλλη υποχρέωση δεν είχα, ας της έκανα το χατίρι! Μετά ήξερα τι θα της ζητούσα σε αντάλλαγμα.

Στην αρχή βέβαια βλαστήμησα που την άκουσα και την ακολούθησα χωρίς να έχω προσωπικά κανένα γνωστό εκεί πέρα. Μου έχει ξανασυμβεί ωστόσο να πάω κάπου εντελώς άγνωστος μεταξύ αγνώστων και να κάνω του κόσμου τι, γνωριμίες. Αφήστε και τα άλλα τυχερά!.. Η κατάσταση όμως εκεί που με κουβάλησε έτσι άρον-άρον η αδερφούλα μου ήταν όχι απλώς ξενέρωτη αλλά σπαστική του κερατά. Μαζεμένοι όλοι οι κλασικοί δημόσιοι υπάλληλοι που έγλειφαν τους ανωτέρους τους με επίκεντρο κάνα δυο τύπους γεvικoύς γραμματείς.

Όταν δεν συνωστίζονταν γύρω από αυτούς τους μαλάκες, την έπεφταν στους μπουφέδες με τους μεζέδες και μιλούσαν ακατάσχετα και δυνατά. Μετά από λίγη ώρα τα αφτιά μου άρχισαν να πονάνε. Περισσότερο από τις μαλακίες που άκουγα παρά από τη μουσική, που όλος παραδόξως ήταν καλή, αν και μάλλον χαμηλή για την περίσταση και τα γούστα μου. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, σχεδόν κανείς δε μου έδινε σημασία πέρα από μια αρχική χειραψία και τα τυπικά «χαίρω πολύ\" που ακολουθούν τις συστάσεις. Βέβαια δε με ενόχλησε ιδιαίτερα το γεγονός αυτό, αφού δεν έβρισκα και κάποιον που να με ενδιαφέρει, αλλά άρχισα να βαριέμαι του θανατά.

Περιμένοντας να περάσει λίγο η ώρα και να ψήσω την αδερφή μου να φύγουμε η τoυλάχιστoν να μπορέσω να την κάνω εγώ χωρίς να της δημιουργήσω πρόβλημα, τριγυρνούσα ανάμεσα στο πλήθος και κατέληξα να κολλήσω δίπλα στο τραπέζι με τα ποτά. Εκεί ήταν που είδα την Εβελίνα και από εκείνη τη στιγμή πήρα στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών και όλη η βραδιά απέκτησε ενδιαφέρον. Είχε έρθει να γεμίσει το ποτήρι της και έδειχνε λίγο έξω από τα νερά της όπως και εγώ, αν όχι περισσότερο. Εκείνο που τράβηξε αμέσως την προσοχή μου ήταν το απίθανο λυγερό κορμί της και το κουκλίστικο πρόσωπο με τα βαθιά μπλε μάτια, τα ψηλά ζυγωματικά και τα ζωγραφιστά κατακόκκινα χείλη.

Έτσι όπως στεκόταν, το γόνατο της είχε πεταχτεί έξω λυγισμένο ελαφρά και η μακριά χυτή γάμπα της έτσι κατάλευκη που ήταν ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το μαύρο του φορέματος της. Σκύβοντας μπροστά φάνηκε μέσα από το ντεκολτέ της σημαντικό τμήμα της σφιχτής σάρκας των βυζιών της, ενώ το στρογγυλό κωλαράκι της τούρλωνε προκλητικά προς τα πίσω. Με έπιασε ένα σφίξιμο στο στομάχι που κατέβηκε σύντομα χαμηλότερα και πίεσε τα γεννητικά μου όργανα. Προσπαθούσε να φτάσει τα παγάκια που κάποιος μαλάκας τα είχε σπρώξει στο βάθος και δεν τα έφτανε. Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία να την πλησιάσω, να πιάσω το μπολ με τα παγάκια και να ρίξω δύο στο ποτήρι της. Με κοίταξε με τα πελώρια μάτια της και μου χαμογέλασε γλυκά. Την ρώτησα τότε αν ήθελε περισσότερα και κούνησε αρνητικά το κεφάλι της. Προς στιγμήν τα έχασα και δεν έβρισκα τι να πω στη συνέχεια. Εκείνη όμως εξακολουθούσε να με κοιτάει κατάματα και ανέκτησα το θάρρος μου. Της συστήθηκα και έσφιξε απαλά τα μακριά δάχτυλα της, με το άψογο μανικιούρ στην παλάμη μου. Με ρώτησε αν ήμουν γνωστός του τύπου που έκανε τη δεξίωση και όταν της είπα χαμογέλασε με κατανόηση. Στη δική μου σχετική ερώτηση όμως απέφυγε μια σταράτη απάντηση και αρκέστηκε σε ένα αινιγματικό «πως τον ήξερε κομμάτι». Προχωρήσαμε μαζί μέσα στον κόσμο και κανείς δε μας έδινε σημασία. Ξαφνικά η Eβελίνα παραπάτησε. Πρόλαβα και τη συyκράτησα τυλίγοντας το μπράτσο μου γύρω από τη λεπτή της μεσούλα. Στήριξε το χέρι της στον ώμο μου και πίεσε ασυναίσθητα τα μυτερά της βυζάκια στα πλευρά μου. Ακόμα και όταν ξαναβρήκε την ισορροπία της δεν τράβηξα το χέρι μου, αντίθετα το έσφιξα περισσότερο στο ζεστό κορμί της. Τέντωσε το λαιμό της και ψιθύρισε στο αυτί μου αν ήθελα να τη συνοδέψω στον κήπο για να πάρει καθαρό αέρα. Με μεγάλη μου χαρά, αποκρίθηκα με ενθουσιασμό και γλιστρήσαμε αθόρυβα από τη μεγάλη κατάμεστη αίθουσα. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν πρόσεχε την απουσία μας.

Η αδερφή μου είχε όλη της την προσοχή στραμμένη στον προϊστάμενο της, όπως και οι περισσότεροι εκεί μέσα. Όσο για την Εβελίνα, μάλλον και αυτή δεν θα είχε πολλούς γνωστούς εκεί πέρα και αυτοί με τη σειρά τους θα χαζολογούσαν αλλού, όσο παράξενο και αν μου φαινόταν κάτι τέτοιο! Να υπάρχει εκεί μέσα ένα θεσπέσιο πλάσμα όπως εκείνη και να μη της δίνουν σημασία ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το διανοηθώ, όσο και αν τελικά απέβαινε προς όφελος δικό μου. Βγήκαμε έξω και προχωρήσαμε σε ένα σύδενδρο. Η γκόμενα πήγαινε πρώτη μπροστά και εγώ την ακολουθούσα λίγο πιο πίσω σε απόσταση ασφαλείας μην τυχόν και μπερδευόταν με τα ψηλά τακούνια που φορούσε. Όπως είχα τα μάπα μου καρφωμένα έφτανε στο υψος του απίθανου πισινού της και μια βαθιά αναστάτωση με συνεπήρε.

Κατέβασα λίγο το βλέμμα μου και θαύμασα το γυμνό της πόδι με τον ολοστρόγγυλο αστράγαλο και τη κατάλευκη επιδερμίδα. Το καυλί μου αντέδρασε όπως ήταν αναμενόμενο. Σάλεψε πρώτα επιτακτικά μέσα στο μπoξεράκι μου, ύστερα τεντώθηκε και άρχισε να σκληραίνει, να μακραίνει και να πιέζει τον καβάλο μου. Δε μπορούσε να με δει και έτσι έχωσα το χέρι μέσα στο παντελόνι μου και το τράβηξα προς τα πάνω. Μπορεί αυτό να μην έλυσε το πρόβλημα μου, ανακούφισε πάντως την καύλα μου, έστω και προσωρινά.

Χωθήκαμε ανάμεσα στα δέντρα και εκείνη σταμάτησε και ακούμπησε το μπράτσο της σε μια βελανιδιά. Πήγα και στάθηκα δίπλα της. Πέρασα το χέρι μου τρυφερά στον ώμο της και αμέσως κόλλησε το κορμάκι της πάνω μου. Η ταραχή μου αυξήθηκε όταν ένιωσα τα βυζάκια της να αyγίζoυν το στήθος μου και το αγαλματένιο μπούτι της να τρίβεται πάνω μου. Την γύρισα προς το μέρος μου, έσκυψα και την φίλησα απαλά στα χείλη. Μου πέταξε τη γλώσσα και τη ρούφηξα άπληστα. Τύλιξε τα χέρια της στο σβέρκο μου και έχωσε το πόδι της ανάμεσα στα σκέλια μου. Χάιδεψα την γυμνή της πλάτη και γλίστρησα τις παλάμες μου χαμηλά στο κωλαράκι της. Χούφτωσα τα πεταχτά της κωλομάγουλα και τα έσφιξα ξαναμμένος. Έτριψα την σκληρή ψωλή μου στο μπούτι της, πασπάτεψα το στήθος της και βόγκηξα καυλωμένος. Αναστέναξε βαθιά και έχωσε το πρόσωπο της στο στήθος μου. Με γέμισε φιλιά, αλλά μόλις πήγα να ανασηκώσω το φόρεμα της με σταμάτησε με το χέρι της και τραβήχτηκε μακριά μου. Την κοίταξα απορημένος και τη ρώτησα τι έγινε. Μήπως έκανα κάτι που την πρόσβαλε χωρίς να το καταλάβω.

«Όχι!» απάντησε αμέσως χαμηλώνοντας το κεφάλι της. «Εσύ είσαι υπέροχος σε όλα. Εγώ φταίω που δεν σου είπα όλη την αλήθεια. Είμαι αρρεβωνιασμένη και πρόκειται σύντομα να παντρευτώ. Έχω υποσχεθεί μάλιστα να μην αφήσω κανένα να γαμήσει το μoυνάκι μου εκτός από το μέλλοντα άντρα μου. Μπορεί να σου φαίνεται χαζό όμως τηρώ πάντα τις υποσχέσεις μου, έστω και αν το έχω ήδη μετανιώσει». μου είπε μάλιστα και το όνομα του μνηστήρα της που δεν ήταν άλλος από τον προϊστάμενο της αδερφής μου. Την έπιασα από το πηγούνι και ανασήκωσα το όμορφο προσωπάκι της. Της είπα ότι δεν πειράζει. Με όσα είπε την εκτιμώ περισσότερο και άλλα τέτοια καθησυχαστικά. Από μέσα μου βεβαίως έβραζα ολόκληρος αλλά κατάφερα να το κρύψω και το κόλπο έπιασε. Έβαλε το κεφάλι της στον ώμο μου και ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα λέγοντας μου ξανά πως ήθελε να κάνει έρωτα μαζί μου όσο τίποτε άλλο στον κόσμο εκείνη τη δεδομένη στιγμή, αλλά ...

\"Για το μουvάκι σου έδωσες υπόσχεση», της είπα τότε σε μια κρίση εξυπνάδας που εξέπληξε και έμενα τον ίδιο, «για πίπα, δεσμεύτηκες καθόλου;»

Με κοίταξε με μια βαθιά ματιά και σιγά-σιγά ένα φωτεινό χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπο της. Με τράβηξε πάνω της και κόλλησε τα βελούδινα χείλη της πάνω στα δικά μου με ανανεωμένο πάθος. Ξεκούμπωσε βιαστικά τα κουμπιά στο πουκάμισο μου και άρχισε να γλείφει και να πιπιλάει λαίμαργα τις ρώγες μου. Τράβηξα το φερμουάρ στην πλάτη του φoρέματoς της και πέταξα έξω τα σφιχτά στητά βυζάκια της. Έτριψα τις φουσκωμένες θηλές της και αμέσως την στήριξα στον κορμό του δέντρου.

Έσκυψα και άρπαξα τις πρησμένες ρώγες της στα χείλη μου. Τις πιπίλησα με βουλιμία και έγλειψα με πάθος τη λαχταριστή διχάλα του στήθους της. Ζούληξα τα βυζάκια της και τα δάγκωσα τρυφερά. Μετά ανασήκωσα την μακριά της τουαλέτα και κατέβασα το μικροσκοπικό, μυρωδάτο κιλοτάκι της με τη λεπτή δαvτελίτσα στο πλάι. Τίναξε τη λεκάνη της μπροστά και έχωσα το πρόσωπο μου ανάμεσα στα σκέλια της. Κόλλησα τα χείλη μου στο ζουμερό μoυvάκι της και της πάτησα μια γερή γλειψιά σε όλο το μήκος της σχισμούλας της. Δάγκωσα τα τρυφερά της μoυνόχειλα, τα παραμέρισα με τα δόντια μου και τίναξα τη γλώσσα μου στην κλειτορίδα της. Την πιπίλισα με θέρμη και την έτριψα δυνατά με τα δάχτυλα μου. Βύθισα τη γλώσσα μου στην καυτή της μουνότρυπα και σκάλισα τα υγρά τοιχώματα του κόλπου της. Πίεσε το κεφάλι μου στο μουνάκι της και με ένα βαθύ αναστεναγμό έχυσε τα πλούσια υγρά της στο στόμα μου. Κατάπια το ζεστό παχύρρευστο μουνόχυμα και πασπάτεψα τον σφιγκτήρα του κώλου της με το μεσαίο μου δάκτυλο.

Με τράβηξε πάνω και γονάτισε μπροστά μου. Κατέβασε το παντελόνι και το σλιπάκι μου και το καυλί μου τινάχτηκε σαν ελατήριο στο πρόσωπο της. Το άρπαξε στα χείλη της και το πιπίλησε λαίμαργα, ζουλώντας συνεχώς τα βαριά μου αρχίδια. Κάρφωσε το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο στο λαρύγγι της και μούγκρισε καυλωμένη. Δεν άντεχα άλλο! Έπρεπε να τη γαμήσω επειγόντως και της το είπα. Ήξερα βέβαια την υπόσχεση που είχε κάνει στον εαυτό της κυρίως, όμως η καύλα μας ήταν τέτοια που μπορεί και να την έσπαγε. Έχωσε τα μυτερά της δόντια στη βάση της ψωλής μου και τα τράβηξε αργά προς τα κάτω. Μου χαμογέλασε γλυκά και σηκώθηκε όρθια. Moυ γύρισε την πλάτη, τύλιξε το φόρεμα ψηλά στη μέση της και τούρλωσε το πεταχτό της κωλαράκι προς το μέρος μου, διευκρινίζοντας μου πως ούτε για την πίσω τρυπούλα της είχε δώσει καμία υπόσχεση. Δε χρειαζόταν να πει τίποτα άλλο. Έπεσα αμέσως στα γόνατα και γέμισα φιλιά και γλειψίματα τα αφράτα της κωλομάγουλα. Έσυρα τη γλώσσα μου στη χαράδρα του πισινού της και σάλιωσα τον ζαρωμένο της σφιγκτήρα.

Έσπρωξα τη γλώσσα μου στην στενή της κωλοτρυπίδα και σκάλισα τα τοιχώματα του πάτου της. Στάθηκα κατόπιν όρθιος πίσω της και πίεσα το xoντρό, έτοιμο να εκραγεί, καυλί μου στην πίσω τρυπούλα της. Το έτριψα δυνατά και με ένα απαλό τίναγμα της λεκάνης μου το κάρφωσα στα βάθη της σούφρας της. Ούρλιαξε από το απότομο τσούξιμο αλλά έσπρωξε το κωλαράκι της προς τα πίσω για να δεχτεί όλο το μήκος του καυλωμένου πούτσου μου μέσα της. Μπαινοβγήκα πίσω της μερικές φορές, σφίγγοντας με το ένα μου χέρι τα βυζάκια της ενώ με το άλλο έτριβα την ερεθισμένη της κλειτορίδα με μανία. Έχωσα δυο δάχτυλα στον υγρό της κόλπο και άδειασα το άφθονο καυτό μου ψωλόχυμα στον όμορφο πισινό της, ενώ εκείνη έχυνε ξανά στην παλάμη μου. Φιληθήκαμε με άσβεστο πάθος και συμμαζευτήκαμε. Πήραμε το δρόμο του γυρισμού και βαδίζαμε με προσοχή, αφού δεν ήμασταν και στην καλύτερη φυσική κατάσταση ύστερα από αυτό το ανεπανάληπτο γαμήσι. Επιστρέψαμε στην αίθουσα της δεξίωσης και ανακαλύψαμε άτι όντως κανείς δεν είχε παρατηρήσει την απουσία μας. Καμιά ώρα αργότερα φύγαμε με την αδερφή μου που δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ήμουν τόσο ενθουσιασμένος. Όπως δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί την έτρωγα κάθε μέρα σχεδόν αν γίνεται καμία άλλη δεξίωση για να την συνοδέψω.

Click here for more!