Την τελευταία φορά που με είχε πιάσει ήμουν με τον συγκατοικό μου, τον Α.: Εχουμε καθήσει στο πάτωμα με το λαπ τοπ δίπλα μας να παίζει σιγανά μουσική. Οι υπολοιποί στο σπίτι εχουν κοιμηθεί.

Τραβάω δυνατά τον καπνό, τον κατεβάζω βαθιά μέσα μου και τον κρατώ. Το νιώθω να με καίει αλλά ταυτόχρονα με παραλύει ευχάριστα από το κεφάλι ως τις άκρες τον δακτύλων μου. Ο Α. με κοιτά πονηρά και μου ζητάει να φυσίξω τον καπνό στο στόμα του. Τα χείλη μας ακουμπούν και οι γλώσσες μας αρχίζουν να παίζουν.

Θέλω να του δαγκώσω τα χείλη παιχνιδιάρικα. Νιώθω τα χέρια του να κρατάνε με δύναμη τα μαλλία μου. Μου αρέσει όταν το κάνει αυτό, όταν με αρπάζει και να μου επιβάλλεται όπως ξέρει αυτός. Έχω γίνει μούσκεμα και νίωθω ότι καίγομαι ολόκληρη. Θέλω να με γαμήσει όσο τίποτα.

Εκείνος προσπαθεί να μου βγάλει την μπλούζα για να δει το καινούργιο μου piercing στην ρόγα. Στην αρχή διστάζω γιατί ντρέπομαι, αλλά είμαι τόσο ερεθισμένη από το άγγιγμα του που δεν μπορώ να αντισταθώ. Άρχιζεί να μου γλύφει τη ρόγα κυκλικά, που και που τη δαγκώνει ελαφρά και με κάνει να ανατριχιάζω.

Μεταφερόμαστε στο κρεβάτι, ανεβαίνω από πάνω του και βάζω το χέρι μου στον πούτσο του, πανω απο το παντελόνι. Είναι σκληρός και μεγάλος. Θέλω να του τον γλύψω μέχρι να μην αντέχει άλλο. Βγάζει όλα του τα ρούχα και έτσι επιδίδομαι με πάθος. Πότε τον γλύφω απαλά από την μια άκρη στην άλλη, κάνοντας κύκλους με την γλώσσα στην κορυφή, πότε τον παίρνω όλο στο στόμα μου, τόσο βαθία που μου κόβει την ανάσα.

Τραβώντας με από τα μάλλια με ανεβάζει πάνω του και νίωθω τον σκληρό πούτσο του να με σκίζει. Τον θέλω όλο μέσα μου, τόσο βαθιά που με πονάει. Κουνιέμαι έτσι ώστε να αισθάνομαι όλο μου το σώμα να τρέμει. Όταν κάποιες στιγμές δεν μπορώ να κρατηθώ και αναστενάζω, εκείνος βάζει το χέρι του μπροστά στο στόμα μου. Με ρωτάει αν μου αρέσει, και θέλω να ουρλάξω «ναι», αλλά δεν μπορώ. Θέλω να με πηδάει έτσι όλη την νύχτα μέχρι να μην μπορώ να κουνηθώ. Θέλω να πιάσει απο τα μαλλιά και να έρθει από πίσω μου. Είναι έτοιμος να τελειωσει.

Ανοίγω το στόμα μου, θέλω να τα καταπιώ όλα. Μετά αρχίζει να παίζει με έμενα. Το δάκτυλο του αρχίζει να με χαδευέι απάλά αναμεσα στα πόδια και να γλυστράει μέσα μου. Μία παίζει με την κλειτορίδα μου και μία χώνεται βαθιά μέσα μου. Αρχίζει τρίβει κλειτορίδα μου πιο βίαια και ταυτόχρονα μου γλύφει την ρόγα μου που είναι έτοιμη να εκκραγεί. Αρχίζω να τρελαίνομαι και ξαφνικά κάθε εκατοστό του σώματος μου παραλύει.

Παίρνω το χέρι το και βάζω τα δάκτυλα μου βαθιά μέσα μου. Θέλω να με ξαναγαμήσει. Ανεβαίνω από πάνω και τον παίρνω όλο μέσα μου. Το νιώθω να με ξεσκίζει και δεν θέλω να σταματήσω. Δεν μπορώ να φωνάξω, δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ και πάλλομαι πάνω στον καυλωμένο πούτσο του, τρίβοντας τις ρόγες μου πάνω στο σώμα του. Τελειώνω και το μουνί μου συσπάται απο την ηδονή πανω στον πούτσο του.

Μετά από λίγο είναι και εκέινος έτοιμος να χύσει. Τα υγρά του ειναι τωρα στο στόμα μου, στο πρόσωπο και στο στήθος μου. Ξαπλώνω και κουρνίαζω δίπλα του, με το ενα πόδι μου να αγκαλιάζει το δικό του. Εκείνος είναι έτοιμος να κοιμηθεί πια, ενώ εγω σκέφτομαι ότι άργησε πολύ να κάνει την κίνηση και θέλω να με ξαναβουτήξει. Αρχίζει να ξημερώνει και εκείνος φεύγει πριν προλάβει να ξυπνήσει κάνεις. Μένω ξαναμμένη στο κρεβάτι μου, οπού με παίρνει ημύγυμνη ο ύπνος.


Click here for more!